icy20 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μην εισαι αρνητικος, μπορει να ειναι καλη η θηκη. Παρελαβε τη, συγκρινε την με τον φιλο που εχει την γνησια και δες Και εγω αυτο θα προτεινα. Ας βρεθουμε να κανεις τη συγκριση σου και αν πραγματι φαινεται μουφα τοτε κανεις αιτιση για refund... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Όταν έρθει ενημέρωσε να δούμε πόσο καιρό έκανε. Εγώ έλεγα να πάω για την sandisk. Συμφωνα με tracking number οι δυο καρτεςπου εχω παρει η μια για ενα φιλο ειναι στο ηρακλειο σημερα, εγω μενω χανια. Οποτε λογικα αν οχι αυριο σιγουρα μεθαυριο θα τις εχω στα χερια μου.Η παραγγελια εγινε 1/06 http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=330863106158 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfaros Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος γιατί το nba jam ΔΕΝ υποστηρίζεται από το s4; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eamobile.nbajam_row_wf&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lYW1vYmlsZS5uYmFqYW1fcm93X3dmIl0. Παράθεση http://instagram.com/morfi_21 http://www.youtube.com/user/morfidoxa21 Oderint Dum Metuant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος γιατί το nba jam ΔΕΝ υποστηρίζεται από το s4; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eamobile.nbajam_row_wf&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lYW1vYmlsZS5uYmFqYW1fcm93X3dmIl0. Γιατί οι developers πρέπει να κάτσουν να κάνουν δουλίτσα.Ούτε στο HTC one υποστηρίζεται. Edit @morfaros. Μη σου κάνει εντυπωση.Δεν ειναι η πρώτη φορά Edited June 11, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfaros Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Γιατί οι developers πρέπει να κάτσουν να κάνουν δουλίτσα.Ούτε στο HTC one υποστηρίζεται. Μου έκανε εντύπωση, να το έχει στο s3 κι εδώ όχι. :( Παράθεση http://instagram.com/morfi_21 http://www.youtube.com/user/morfidoxa21 Oderint Dum Metuant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Μόλις φόρεσα αυτό το screen protector που παρέλαβα σήμερα απο amazon στα 14 ευρώ (2 τεμάχια) (ευτυχώς πρόλαβα τα δωρεάν μεταφορικά:D). http://www.spigen.com/galaxy-s4-screen-protector-steinheil.html Κοιτάζω και ξανακοιτάζω το κινητό για να εντοπίσω το screen protector...απλά είναι σαν μην υπάρχει!!! Και η τοποθέτηση πανεύκολη (πραγματικά πρέπει να είσαι κουλός για να αφήσει φουσκάλες). Πραγματικά ότι καλύτερο! Ειχα βάλει πριν το screen protector της puro που αγόρασα στα 10 ευρώ:mad::mad::mad: απο πλαίσιο και πρέπει να ήταν ότι χειρότερο (γεμάτο φουσκάλες και το χέρι στην επαφή ψιλοκολούσε πάνω του)... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2qqn Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Μεγειές Το "χειλάκι" περιμετρικά,που σου έλεγα ότι με προβληματίζει, δημιουργεί θεματάκι στο scroll? σιλικονουχα ειναι ή hard case? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 να ρωτησω κατι για τις μνημες. NTFS η FAT32 format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 να ρωτησω κατι για τις μνημες. NTFS η FAT32 format? Fat32. Εκτος αν ποτε βαλεις καποιο αρχειο που ξεπερνα τα 4GB σε μεγεθος. Ε σε κινητο σπανιο ακομα και για ταινια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Fat32. Εκτος αν ποτε βαλεις καποιο αρχειο που ξεπερνα τα 4GB σε μεγεθος. Ε σε κινητο σπανιο ακομα και για ταινια... Το εκανα NTFS και δεν την αναγωριζε το κινητο.Με fat32 ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Το εκανα NTFS και δεν την αναγωριζε το κινητο.Με fat32 ολα οκ. E ναι... Με ntfs ουτε σε mac υπολογιστη ας πουμε θα στο αναγνωριζε... Καλυτερο πολυ το Fat32 αφου το αναγνωριζουν τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Πήρα μια class 10 σήμερα και μου φαίνετε σχετικά αργή η μεταφορά για 330MB αρχείο κάνει 1 λεπτό και 52 δευτερόλεπτα για να το μεταφέρει . Εσείς που έχετε class 10 περίπου τι ταχύτητες εγράφης πιάνετε από τον υπολογιστή στην κάρτα με συνδεμένο το τηλέφωνο στην usb; Edited June 13, 2013 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Το εκανα NTFS και δεν την αναγωριζε το κινητο.Με fat32 ολα οκ. exfat για υποστηριξη > 4 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Πήρα μια class 10 σήμερα και μου φαίνετε σχετικά αργή η μεταφορά για 330MB αρχείο κάνει 1 λεπτό και 52 δευτερόλεπτα για να το μεταφέρει . Εσείς που έχετε class 10 περίπου τι ταχύτητες εγράφης πιάνετε από τον υπολογιστή στην κάρτα με συνδεμένο το τηλέφωνο στην usb; Εγω εχω παρει μια SanDisk Ultra 64 GB MicroSDXC Class 10 και λεει οτι εχει 30MB R/W τωρα δεν ξερω εαν παιζει η καρτα εαν ειναι γνησια η αν ειναι μαιμου διοτι κυκλοφορουν καργα τετοιες αλλα και η δικια μου στο λεπτο μεταφερει 450mb το εχω τσεκαρει πολλες φορες και βαση τα λεγομενα του κατασκευαστη επρεπε να μετα φερει 1.8gb το λεπτο :D Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Πήρα μια class 10 σήμερα και μου φαίνετε σχετικά αργή η μεταφορά για 330MB αρχείο κάνει 1 λεπτό και 52 δευτερόλεπτα για να το μεταφέρει . Εσείς που έχετε class 10 περίπου τι ταχύτητες εγράφης πιάνετε από τον υπολογιστή στην κάρτα με συνδεμένο το τηλέφωνο στην usb; Εσενα τι μαρκα ειναι η sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ρε παιδια μην κρινετε την ταχυτητα μεσω του κινητου.Βαλτε το σε card reader σε συγχρονο pc. Εκει θα δειτε τι γινεται. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Εσενα τι μαρκα ειναι η sd? Αγόρασα αυτήν την είχε φτηνά 12 ευρώ. Και από το κινητό και σε card reader η ταχύτητα εγράφης μέγιστο πιάνει 4,5 ΜΒ/sec ανάγνωση κάνει μέγιστο 14ΜΒ/sec. Ήρθε κανονικά σε retail συσκευασία γραφεί κανονικά class 10 αλλά δεν πρέπει να είναι πραγματική class 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Αγόρασα αυτήν την είχε φτηνά 12 ευρώ. Και από το κινητό και σε card reader η ταχύτητα εγράφης μέγιστο πιάνει 4,5 ΜΒ/sec ανάγνωση κάνει μέγιστο 14ΜΒ/sec. Ήρθε κανονικά σε retail συσκευασία γραφεί κανονικά class 10 αλλά δεν πρέπει να είναι πραγματική class 10. Noμιζω πως κατι παιζει. Οταν μια καρτα ειναι class 10 η ταχυτητα read αλλα και write δεν πρεπει να πεφτει κατω 10 ΜΒ/s. Οποτε το 4,5 που εχεις ειναι πολυ κατω... Παρολα αυτα η kingston γενικα ειναι αξιοπιστη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο κανει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Noμιζω πως κατι παιζει. Οταν μια καρτα ειναι class 10 η ταχυτητα read αλλα και write δεν πρεπει να πεφτει κατω 10 ΜΒ/s. Οποτε το 4,5 που εχεις ειναι πολυ κατω... Παρολα αυτα η kingston γενικα ειναι αξιοπιστη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο κανει αυτο... Οι ταχύτητες που πιάνει είναι για class 4. Όντως κάτι παίζει και για αυτό ήταν τόσο φτηνή. Προσπαθώ να πάρω τα χρήματα πίσω αλλά δεν απαντάει ο πωλητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 παιδια sreen protector παντα χρησιμοποιουσα στο s3 , τωρα με το 4ρι πως το βλεπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 παιδια sreen protector παντα χρησιμοποιουσα στο s3 , τωρα με το 4ρι πως το βλεπεται; Καλο χρυσό το Γκοριλλα 3,αλλα παλι με το που δεις μια μικρη έστω γρατσουνιτσα πάνω στη συσκευη ξενερωνεις απίστευτα.Οποτε καλο θα ηταν ενα προστατευτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Οι ταχύτητες που πιάνει είναι για class 4. Όντως κάτι παίζει και για αυτό ήταν τόσο φτηνή. Προσπαθώ να πάρω τα χρήματα πίσω αλλά δεν απαντάει ο πωλητής. Άσε τον πωλητή και open a case από το ebay ! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 έχετε κάποιον πωλητή υπόψιν σας σε amazon/ebay με προιόντα sgp αλλά και κάρτες μνήμης?αξιόπιστος κλπ!!! και μακριά από Puro screen protector,χαλάει όλη την οθόνη,αλλά ας όψεται που δεν μπορούσα να βρω κάτι άλλο πιο άμεσα :mad: Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Άσε τον πωλητή και open a case από το ebay ! Έκανα open a case ο πωλητής δεν έχει απαντήσει. έχετε κάποιον πωλητή υπόψιν σας σε amazon/ebay με προιόντα sgp αλλά και κάρτες μνήμης?αξιόπιστος κλπ!!! Για sgp δες αυτόν Edited June 14, 2013 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Έκανα open a case ο πωλητής δεν έχει απαντήσει. Για sgp δες αυτόν Αν δεν απαντήσει ακόμα καλυτερα,θα αναλάβει το ebay και θα σου επιστρέψει τα λεφτα σου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts