Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

εδω και κανα 20 ημερο φοραω την spigen slim armor την μαιμου που την πηρα 2.5 ευρο και ειναι υπερκαλη και εννοειτε δεν εχει σπασει πουθενα κτλπ . δυσκολοι καιροι να δινουμε 30 ευρο για θηκες κ μονο οταν το κινητο κανει πλεον 300 :confused:

απο που την πηρες 2,5Ε?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο κινα φιλε allixpress συστημενο στην πορτα μου σε 20 μερουλες :D . επισης ηρθε και η spigen Neo Hybrid επισης στην τιμη των 2.38 ευροπουλα :)
Xiaomi Mi 9t pro red

έχει αγοράσει κανείς hdtv mhl 2 adapter σχετικά φθηνά απο κάπου και να δουλεύει σωστά? Δυστυχώς τα μεγάλα πολυκαταστήματα το έχουν 40€ και δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά, τα φθηνά είναι συνήθως απομιμήσεις και δεν δουλεύουν σωστά για αυτό ρωτάω κάποιος που έχει αγοράσει και του δουλεύει σωστα νανεβάσει ένα λινκ ή έστω να στείλει ενα π.μ.

Καλημέρα.

Παιδιά θέλω μια θήκη σιλικόνης

που να κουμπώνει καλά σε s4 black edition

και να μην αφήνει κενά.

Έχει να προτείνει κάποιος μία;

Καλημέρα.

Παιδιά θέλω μια θήκη σιλικόνης

που να κουμπώνει καλά σε s4 black edition

και να μην αφήνει κενά.

Έχει να προτείνει κάποιος μία;

Εγώ στη θέση σου εαν είχα το black edition δεν θα του έβαζα καθόλου θήκη.Πόσο μάλον σιλικόνης.Έχεις ένα cover αισθητικά όμορφο και πας να το κρύψεις.

Για μένα ο μόνος λόγος να βάλεις προστασία στην πλάτη του S4 είναι εαν το σούρνεις συχνά πάνω σε άγριες επιφάνειες.Γιατί από πτώση μην γελιέσαι οτι θα σε προστατεύσει.

Πάντως εαν δεν το θέλεις το back cover μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή να σου δώσω το δικό μου από το black mist :p

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

γιατι η θηκη δεν προστατευη απο πτωση ? :!: τραβαει πολυ ενεργεια κατα την διαρκεια της πτωσης, βεβαια αν το ριξεις σε τοιχο εννοειτε οτι θα σπασει, αν σου πεσει ενω περπατας θα γινει κοματια σε καθε γωνια, με την θηκη θα ειναι σαν καινουριο, εμενα επεσε απο 20 εκατοστα υψως και εκανε 2 βαθουλοματα στης γωνιες, που να επεφτε απο 1.5 μετρο+ :confused:,
Xiaomi Mi 9t pro red

Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα πέσει το κινητό, τι ύψος και υπό ποια γωνία θα χτυπήσει.Γενικότερα ναι έχεις δίκιο η θήκη προστατεύει αλλά έχω δει και αρκετές περιπτώσεις κινητά μέσα σε θήκη να πέφτουν από μικρό ύψος και είτε να έχει ραγίσει η οθόνη τους, είτε να έχει ξεκολήσει κάποια κόληση στην πλακέτα και να μην ανάβει καθόλου.

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Εξαρτάται επίσης και από την θήκη αυτή καθεαυτήν. Εάν η θήκη είναι hardcase τότε οι κραδασμοί μεταφέρονται στην οθόνη με τον κίνδυνο να ραγίσει. Αν είναι σιλικόνης έχει πολύ καλύτερη η απορρόφηση των κραδασμών. Εγώ έχω καταλήξει ότι όλα αυτά είναι απλώς περιορισμός πιθανοτήτων ζημιάς. Μέσα σε 4 χρόνια που έχω smartphone, μία φορά μου έχει πέσει μόνο (το S2 ήταν) και η θήκη με έσωσε. Είναι μη σου τύχει και πως θα σου τύχει...

Εμένα πάλι δεν μου έχει πέσει ποτέ κινητό από τα χέρια και έχουν περάσει από τα χέρια μου τα Galaxy S , Note, SIII και S4 αλλά όποτε δίνω κινητό σε φίλο να το δει, τρέμει το φιλοκάρδι μου καθότι οι περισσότεροι ατσούμπαλοι...

Παιδιά έχει πάρει κανείς καμιά θήκη που να είναι αδιάβροχη; Σκέφτομαι να πάρω μία αν βρω και να τη δοκιμάσω σε θαλασσινό νερό έτσι για καμία φωτογραφία ας πούμε.

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Samsung class 10 32gb βρήκα μια κάρτα μνήμης... Είναι καλή; ( θυμάμαι παλιότερα είχα διαβάσει ότι κάποιες είχαν θέματα)

Samsung class 10 32gb βρήκα μια κάρτα μνήμης... Είναι καλή; ( θυμάμαι παλιότερα είχα διαβάσει ότι κάποιες είχαν θέματα)

Κανένα θέμα. Άλλες είναι που είχαν θέμα. Οι Samsung παίζουν καλά λογικό εφόσον είναι και της ίδιας εταιρείας μετά από ένα χρόνο δεν έχω κανένα θέμα

Κανένα θέμα. Άλλες είναι που είχαν θέμα. Οι Samsung παίζουν καλά λογικό εφόσον είναι και της ίδιας εταιρείας μετά από ένα χρόνο δεν έχω κανένα θέμα

Ωραία αφού δουλεύουν καλά θα την αγοράσω. Ευχαριστώ

Υπάρχει άλλος τρόπος να παραγγείλω από το συγκεκριμένο κατάστημα με πληρωμή μέσω paypal;

Στο ebay δεν βρίσκω τις παραπάνω θήκες σε αυτές τις τιμές.Μήπως είναι μούφα θήκες;

Παιδιά έχει πάρει κανείς καμιά θήκη που να είναι αδιάβροχη; Σκέφτομαι να πάρω μία αν βρω και να τη δοκιμάσω σε θαλασσινό νερό έτσι για καμία φωτογραφία ας πούμε.

Εγώ δουλεύω την παρακάτω, μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα, την χρησιμοποιώ στο σκάφος αλλά και στο airsoft όπου οι ρήξεις είναι πολύ συχνές !

http://www.themrgadget.gr/adiabroxes-thikes/samsung-s4-lifeproof-case-oem

Άν θες δοκίμασε την πρώτα χωρίς κινητό για να σου φύγει η απορία, αλλιώς επιστροφή..

παιδιά έχει κάποιος γνώμη για Kingston κάρτα Micro SD 32gb???εχει ένα χρόνο που την έχω πάρει και 2 φορές μου έχει βγάλει στο κινητό σφάλμα κατεστραμμενη κάρτα SD! τη πήρα από σκρουτζ, μια φορά την έκανα αντικατασταση αλλά να πάω και 2η???δεν ξέρω αν κάνω εγώ κάτι λάθος και χαλάει ή αν είναι ελαττωματική! όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει!

Καλησπερα,

Μου εσπασε η οθονη στο samsung s4 μηπως ξερετε που μπορω να βρω οθονη μεταχειρισμενη η καινουργια σε τιμη σχετικα οικονομικη?

Ευχαριστω για οποια βοηθεια

Καλησπερα,

Μου εσπασε η οθονη στο samsung s4 μηπως ξερετε που μπορω να βρω οθονη μεταχειρισμενη η καινουργια σε τιμη σχετικα οικονομικη?

Ευχαριστω για οποια βοηθεια

Ολη η οθονη η μονο το τζαμι?

Εγω πηρα απο το omnistore με 140 ευρω για το δικο μου (black edition) και την αλλαξα μονος. Τρομερη εξυπηρετηση το προτεινω ανεπιφυλακτα

Καλημέρα. Χωρίς να το καταλάβω πως έγινε έχει μια γραμμή πάνω απο το bezel και κάτω απο το κεντρικό πλήκτρο ,,σαν σπάσιμο. Αξίζει να αλλάξω την οθόνη όλη ;;;

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)