Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Μα και αυτη που πηρα εγω εχει nfc.

Δεν το λεει πουθενα αλλα το οτι εχει 4 θεσεις/υποδοχες για να ακουμπησει στο κινητο ενω κανονικα οι απλες μπαταριες ειναι το πολυ 3 υποδοχες σημαινει οτι υποστηριζει και nfc και το λεει και στην αγγελια και δεν θα ελεγα οτι ηταν και ακριβη.

Εσυ ποσο τη πληρωσες μαζι με εξοδα αποστολης απο το επισημο site?

Επι την ευκαιρια πρεπει να κανω κατι αλλο στο κινητο για να δει οτι του εβαλα μπαταρια με περισσοτερα mah απο την μαμησια μπαταρια?

Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλυτερες οι zerolemon απο τις mpj μπαταριες.

15€ όλα μαζί. Την έψαξα και γω στο ebay πριν την παραγγείλω από κει αλλά αυτές που έβρισκα δεν ανέφεραν για NFC και ήθελα να είμαι σίγουρος γιατί το δουλεύω αρκετά και το χρειάζομαι.

Όχι δεν πρέπει να κάνεις κάτι άλλο, το αναγνωρίζει αυτόματα (αν και δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία αναγνώρισης). Εγώ τους έστειλα mail πάντως για οδηγίες για τις πρώτες φορτίσεις και μου είπαν ότι όταν έρθει πρέπει να τη φορτίσεις με το κινητό κλειστό 4-8 ώρες (τύπου ένα βράδυ ξέρω 'γω) για να γεμίσει ολόκληρη. Μετά για τις επόμενες είπαν κανονικά όσο παίρνει.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα αυτήν την μπαταρία.

Ελπίζω να μην το μετανιώσω.

περιμενουμε εντυπωσεις

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω παραγγείλει και γω την ίδια και περιμένω να παραλάβω από μέρα σε μέρα. Εγώ την πήρα από το site της MPJ κατευθείαν γιατί εκεί σου έδινε επιλογή για το αν θα έχει NFC ή όχι. Μη ξεχάσεις να μας πεις εντυπώσεις μετά τις 2-3 πρώτες φορτίσεις που θα στρώσει!

περιμένουμε εντυπώσεις

Μα και αυτη που πηρα εγω εχει nfc.

Δεν το λεει πουθενα αλλα το οτι εχει 4 θεσεις/υποδοχες για να ακουμπησει στο κινητο ενω κανονικα οι απλες μπαταριες ειναι το πολυ 3 υποδοχες σημαινει οτι υποστηριζει και nfc και το λεει και στην αγγελια και δεν θα ελεγα οτι ηταν και ακριβη.

To οτι έχει 4 pins δεν σημαίνει οτι έχει ενσωματωμένο NFC.Παράδειγμα η Zerolemon 3000mAh που έχω,έχει 4 pins χωρίς να υποστηρίζει NFC.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

15€ όλα μαζί. Την έψαξα και γω στο ebay πριν την παραγγείλω από κει αλλά αυτές που έβρισκα δεν ανέφεραν για NFC και ήθελα να είμαι σίγουρος γιατί το δουλεύω αρκετά και το χρειάζομαι.

Όχι δεν πρέπει να κάνεις κάτι άλλο, το αναγνωρίζει αυτόματα (αν και δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία αναγνώρισης). Εγώ τους έστειλα mail πάντως για οδηγίες για τις πρώτες φορτίσεις και μου είπαν ότι όταν έρθει πρέπει να τη φορτίσεις με το κινητό κλειστό 4-8 ώρες (τύπου ένα βράδυ ξέρω 'γω) για να γεμίσει ολόκληρη. Μετά για τις επόμενες είπαν κανονικά όσο παίρνει.

Για τις ιοντων λιθιου δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.

To οτι έχει 4 pins δεν σημαίνει οτι έχει ενσωματωμένο NFC.Παράδειγμα η Zerolemon 3000mAh που έχω,έχει 4 pins χωρίς να υποστηρίζει NFC.

Παντως απο το λινκ του ebay που τη παραγγειλα ελεγε οτι ειναι nfc.

Θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Ρε tarantules έλεος πια. Οτιδήποτε δεν αποτελεί δικιά σου επιλογή συνεπάγεται ότι είναι και λάθος? Βάζουμε μεμβράνη μας θεωρείς τσιγκούνηδες, βάζουμε μεγάλη sd μας θεωρείς πλεονέκτες. Σου πε κανείς τίποτα που σου αρέσουν τα tempered glass? Άσε τον άλλον να κάνεις τις επιλογές του χωρίς σχόλια...

:lol: Τώρα το είδα το μήνυμά σου :lol:

Sorry έχεις δίκιο.Ώρες ώρες υπερβάλω :lol: Ε μη με παίρνετε και εσείς στα σοβαρά :p

Άσχετο: Βρήκε κανείς εκείνο το ρημάδι το καινούριο καπάκι του Black edition; Έχω φάει τα λυσακά μου να το βρω αλλά τίποτα!

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

:lol: Τώρα το είδα το μήνυμά σου :lol:

Sorry έχεις δίκιο.Ώρες ώρες υπερβάλω :lol: Ε μη με παίρνετε και εσείς στα σοβαρά :p

Άσχετο: Βρήκε κανείς εκείνο το ρημάδι το καινούριο καπάκι του Black edition; Έχω φάει τα λυσακά μου να το βρω αλλά τίποτα!

Μη ξύνεις πληγές... Το "Galaxy S4 Black Edition Back Cover Replacement" είναι η πιο συχνή αναζήτηση στον Chrome μου!!!

Τσεκάρω καθημερινά και το αντίστοιχο θέμα στο XDA (που είχε ξεκινήσει πολύ πριν βγει το black edition παρεπιπτόντως!) αλλά τίποτα...

Θα φτάσω σε σημείο να βάλω αγγελία τύπου "ανταλλάσσεται καπάκι Galaxy S4 Black Mist με Black Edition συν όποια διαφορά από μέρους μου"!!!

Εντύπωση μου κάνει πάντως πως δεν είχε βγει κάτι τέτοιο αλά Note 3 καιρό τώρα στα κινέζικα. Έχει βγει μια δερμάτινη που φέρνει αρκετά σ' αυτό που θέλουμε αλλά είναι flip cover ρε ****το. Το πιο κοντινό που υπάρχει σε faux leather είναι εκείνο το γυαλιστερό αλλά δε παλεύεται με τίποτα...

Άρα σταματάω να ψάχνω εγώ και το αφήνω πάνω σου :lol:

Όποτε βγει μας ενημερώνεις.... :D

Ας το βρω με το καλό και θα το βάλω γιγαντοαφίσα έξω απ' το σπίτι σου!

Εγω περιμενω να μου ερθει αυτο το καπακι http://www.ebay.com/itm/Titanium-Grey-Brushed-Aluminum-Metal-Back-Battery-Cover-Case-Galaxy-S4-i9500-/380861202396?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item58ad18bfdc

Το χτυπησα σε δημοπρασια ψαχνοντας και γω για το black edition αλλα δεν καταλαβα ακριβως πως ειναι..ελπιζω να ειναι καλο παντως...τουλαχιστον ειναι κατι διαφορετικο...ετσι φιανεται. :lol:

Μιλάμε για καταπληκτικές τιμές απο 120€ μόνο 49.90€ δερμάτινη θήκη vaja. Δες εδώ: http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=33214

http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=33212

http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=33213

:p

-Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey

Μιλάμε για καταπληκτικές τιμές απο 120€ μόνο 49.90€ δερμάτινη θήκη vaja. Δες εδώ: http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=33214

http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=33212

http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=33213

:p

και παρέχει και τρομερή προστασία.. άμα σου πέσει κάτω τι θα πρωτοκλαίς; :lol:

[ATTACH]42271[/ATTACH]

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Γειά σας.Θα ήθελα να ξέρω αν μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 KITKAT αντιμετωπίζει κανείς οποιοδήποτε πρόβλημα με την θήκη SView της Samsung σε συνδυασμό με live wallpaper ( ανοίγοντας την θήκη στην θέση του live wallpaper εμφανίζεται, όχι πάντα αλλά πολές φορές, μαύρο χρώμα με τα εικονίδια της Home screen για ένα-δύο δευτερόλεπτα και μέχρι το ύψος του παράθυρου της SView και μετά φεύγει ).Χωρίς την θήκη SView το πρόβλημα δεν εμφανίζεται.

Τάξτε μου τάξτε μου!

Εύρηκα!!!

http://www.expansys.com.gr/samsung-battery-cover-for-samsung-galaxy-s4-jet-black-258340/ (Μαύρο)

http://www.expansys.com.gr/samsung-battery-cover-for-samsung-galaxy-s4-white-258341/ (Λευκό)

http://www.expansys.com.gr/samsung-battery-cover-for-samsung-galaxy-s4-wild-orange-258342/ (Πορτοκαλί)

http://www.expansys.com.gr/samsung-battery-cover-for-samsung-galaxy-s4-lime-green-258343/ (Πράσινο)

http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/item.aspx?goodscode=513654655#

Edited by super_f

Ωραίoς!

Ερώτηση: Δέρμα είναι ή PU;

Edited by tarantules

Ωραίoς!

Ερώτηση: Δέρμα είναι ή PU;

Είναι ότι είναι και το επίσημο. Το δίνει η Samung στην Κορέα από το επίσημο site της και το τσιμπάνε όλοι από κει. Δεν ξέρω αν το επίσημο είναι δέρμα ή PU.

Εγώ πάντως 16 ευρώ δεν τα δίνω...

Το άλλο το κορεάτικο που έβαλες, δεν μπορώ να καταλάβω ούτε εαν στέλνει Ελλάδα με free shipping , ούτε πως διαλέγουμε χρώμα...Το google translate δεν βοηθάει..

Εγώ πάντως 16 ευρώ δεν τα δίνω...

Το άλλο το κορεάτικο που έβαλες, δεν μπορώ να καταλάβω ούτε εαν στέλνει Ελλάδα με free shipping , ούτε πως διαλέγουμε χρώμα...Το google translate δεν βοηθάει..

Καλά ούτε γω τα δίνω. Απλώς εφόσον εμφανίστηκε κάπου δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και στο ebay όπου λογικά θα είναι κάτω από 10€. Ναι το άλλο site είναι άστα να πάνε.

Για ζελατίνα η αλήθεια είναι δεν γνωρίζω μιας και συνέχεια έβαζα άγνωστες μάρκες απλά για να κάνω τη δουλειά μου και ανά 1 μήνα την άλλαζα..

Όπως είχα υποσχεθεί όμως σε προηγούμενο post μου να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με τη νέα ακριβή μόδα των tempered glass.

Ακριβό ? Σίγουρα.

Αξίζει τα λεφτά του? Ευτυχώς ναι.

Δεν έχω εμπειρία με άλλες μάρκες παρά μόνο με τη Spiegen Nano Slim (0,15mm) αλλά ειλικρινά της βάζω δέκα μιας και πλέον έχω την αίσθηση πως δεν φοράει τίποτα επάνω (με ότι αυτό συνεπάγεται -> αίσθηση στο σύρσιμο, ευκρίνεια οθόνης, ευαισθησία αφής κτλ) και ταυτόχρονα (ως ψείρας..) δεν ανησυχώ για την όποια γρατσουνιά της πραγματικής οθόνης.

Όλα όσα προείπα τα προσφέρουν και οι περισσότερες ίσως ζελατίνες αλλά..

Οι ουσιώδης διαφορές με μία ζελατίνα είναι 2 (τι παρατήρησα με τη δική μου χρήση)..

* Αίσθηση στην αφή ακόμα και μετά από 1 εβδομάδα : Η επιφάνεια της ζελατίνας θα γίνει πιο "σκληρή" ας το πούμε. Το γυαλί όχι.

* Βρωμιά : Η ζελατίνα μετά από κάποιες ακόμα και μικρές αμυχές, θα αρχίσει να λερώνεται πολύ πιο εύκολα και θα αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό και πιο συχνό/δύσκολο το καθάρισμα της. Στο γυαλί όχι.

Τώρα θα μου πεις μεγάλε οκ πολύ το αναλύεις.. απλά επειδή είδα αρκετούς που ρώτησαν ανά καιρούς, άλλους που τις πρότειναν και άλλους που τις έκραξαν..

Είδα τον εαυτό μου σε άλλη συσκευή να έχει δώσει γύρω στα 30-35 ευρώ για τέτοιες ζελατίνες σε διάρκεια 1 χρόνου (αν τη βιάζεσαι στην Ελλάδα δεν έχει και τις πιο φθηνές τιμές..).

Με τα ίδια λεφτά σε 1 δόση και tempered glass όπως φαίνεται κερδίζω σε όλα τα σημεία.

Πόσο σου κόστισε (τελική τιμή) και από που? αν επιτρέπεται?

Παναγιώτης

Πόσο σου κόστισε (τελική τιμή) και από που? αν επιτρέπεται?

Από το επίσημο site της Spiegen, ήρθε μέσα σε 3 μέρες αλλά η τιμή η αλήθεια είναι πως είναι απαγορευτική.

41 ευρώ.. δεν ξέρω αν οι λόγοι που προανέφερα είναι αρκετοί για τέτοιο ποσό.

Υπάρχουν και άλλες αξιόλογες μάρκες με χαμηλότερες τιμές βέβαια.

Edited by Sofos_5

Για προτεινε μερικες για να ξερουμε.

Αν υπαρχει καμια πολυ καλη μαρκα θηκων sview που να ειναι και φτηνες τοτε πιστευω αυτο θα ειναι η χρυση τομη.

Από το επίσημο site της Spiegen, ήρθε μέσα σε 3 μέρες αλλά η τιμή η αλήθεια είναι πως είναι απαγορευτική.

41 ευρώ.. δεν ξέρω αν οι λόγοι που προανέφερα είναι αρκετοί για τέτοιο ποσό.

Υπάρχουν και άλλες αξιόλογες μάρκες με χαμηλότερες τιμές βέβαια.

Συγγνώμη αλλά πως το πήρες σε αυτή τη τιμή; Αφού από εδώ το παίρνεις με ~32€. Επίσης πως σου ήρθε τόσο γρήγορα;

Συγγνώμη αλλά πως το πήρες σε αυτή τη τιμή; Αφού από εδώ το παίρνεις με ~32€. Επίσης πως σου ήρθε τόσο γρήγορα;

φαντάζομαι θα έχει μεταφορικά και ίσως να πήρε και το home button οπότε πάει τόσο....απλά υποθέτω τουλάχιστον!

Για προτεινε μερικες για να ξερουμε.

Αν υπαρχει καμια πολυ καλη μαρκα θηκων sview που να ειναι και φτηνες τοτε πιστευω αυτο θα ειναι η χρυση τομη.

φαντάζομαι θα έχει μεταφορικά και ίσως να πήρε και το home button οπότε πάει τόσο....απλά υποθέτω τουλάχιστον!

Δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά πιο πίσω χρήστες δηλώνουν ευχαριστημένοι με την iloome και τη screenknight.

Για S-view θήκες δεν γνωρίζω.

Σχετικά με τη τιμή σωστά υπέθεσες @geotrvs, μεταφορικά (~10$) και Home Button & κάτι ψιλά από τη Paypal..

Ήρθε τόσο γρήγορα γιατί όπως προείπα ήταν αγορά από το επίσημο site οπότε θες δεν θες σου επιβάλουν μεταφορικά ώστε να έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετα την αγορα της mpj 3500mah μπαταριας εντοπισα ενα προβληματακι οτι οταν φορτιζω το κινητο οταν η μπαταρια φορτιστει πληρως το λαμπακι δεν αναβει πρασινο απλα παραμενει στο κοκκινο.

Εχει συναντηση κανενας αλλος το ιδιο προβλημα?

Edit: Βρηκα τι εφταιγε.

Edited by physics

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)