super_f Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά οι μπαταρίες που γράφουν πάνω εξωπραγματικά νούμερα με διαστάσεις stock μπαταρίας, κατά 99% είναι μούφες.Κρατάω μια επιφύλαξη για τη συγκεκριμένη μάρκα (MPJ) μιας και δεν την γνωρίζω. Είμαι παθών μιας και έχω στο συρτάρι 2 μπαταρίες gold για ένα Galaxy S που γράφανε κάτι τρελά mAh και δεν κράταγαν ούτε όσο η στοκ. Εαν με το καλό την πάρει κάποιος ας μας κάνει και ένα review... Gold είχα και γω για το S2 και ξέρω... Είναι όλες μούφα. Υποτίθεται όμως ότι οι Anker, MPJ και Zerolemon έχουν πάρει καλές κριτικές από πολλούς και σίγουρα κρατάνε περισσότερο από την original. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Παιδιά, τα mAh που λέει δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική χωρητικότητα. Στη Zerolemon που έχω και είναι στα 3000mAh κρατάει παραπάνω από τη stock και είναι και ελάχιστα ποιο παχιά σε μέγεθος. Τώρα στην MPJ πως γίνεται να έχεις και επιλογή για NFC με χωρητικότητα 3500mAh σε πάχος stock μπαταρίας μόνο αυτοί το ξέρουν. Στη zerolemon , το κενό από την αφαίρεση του NFC έκανε τη μπαταρία να πάει από τα 2600 της στοκ στα 3000. Πιστεύω πέφτει δούλεμα από μεριά τους. Edited March 5, 2014 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλα μην τρελαθουμε το κυκλωμα nfc δεν ειναι και κατι το τρομερα παχυ. Ισα ισα θα ελεγα οτι ειναι τρομερα λεπτο σαν κυκλωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλα μην τρελαθουμε το κυκλωμα nfc δεν ειναι και κατι το τρομερα παχυ. Ισα ισα θα ελεγα οτι ειναι τρομερα λεπτο σαν κυκλωμα. Πλάκα κάνεις έτσι; Έχεις μετρήσει με παχύμετρο το πάχος μιας μπαταρίας να δεις πόσο λεπτή είναι; Αυτό το 1 χιλιοστό κενού χώρου που δημιουργείται από την έλληψη NFC συν το ελάχιστα αυξημένο πάχος σε σχέση με τη στοκ, κάνουν τη διαφορά των επιπλέον 500mAh.Για τη zerolemon 3000mAh μιλάω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heroquest Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Μου ξεκόλλησε ενα γραμματακι απο το SAMSUNG στην πλατη.. Που θα βρω γραμματα/ ή νεο cover πλάτης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Μου ξεκόλλησε ενα γραμματακι απο το SAMSUNG στην πλατη.. Που θα βρω γραμματα/ ή νεο cover πλάτης? Καλό ψάξιμο...! http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_BIN=1&_nkw=galaxy+s4+original+back+cover+replacement&_sop=15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Μου ξεκόλλησε ενα γραμματακι απο το SAMSUNG στην πλατη.. Που θα βρω γραμματα/ ή νεο cover πλάτης? Εχω εγω φιλε μου ενα cover πλατης σφραγισμενο χρωματος black mist αν το θελεις στειλε μου πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παοδια η sview δολευει με τσιπακι οπως στο note? Οι λειτουργουν ολες οι θηκες αυθεντικες και μη.;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Απ' οτι εχω διαβασει επειδη ειχε φαει το κραξιμο της αρκουδας η samsung γι' αυτο το σκηνικο οτι δηλαδη ολα τα μη επισημα απο αυτην περιφερειακα να μη δουλευουν το αναιρεσε και ειπε οτι με μελλοντικο update θα τα διορθωσει και θα δουλευουν κανονικα ακομα και τα μη samsung περιφερειακα. Συμφωνα με τα παραπανω λοιπον δεν θα εχεις καποιο προβλημα με οποιαδηποτε sview θηκη και να παρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 καλημερα παιδια. εχετε να μου προτεινεται ζελατινη για το τηλεφωνο; θελω μια παρα πολυ καλη που μπορει να μου κρατησει μηνες! ! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Για ζελατίνα η αλήθεια είναι δεν γνωρίζω μιας και συνέχεια έβαζα άγνωστες μάρκες απλά για να κάνω τη δουλειά μου και ανά 1 μήνα την άλλαζα.. Όπως είχα υποσχεθεί όμως σε προηγούμενο post μου να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με τη νέα ακριβή μόδα των tempered glass. Ακριβό ? Σίγουρα. Αξίζει τα λεφτά του? Ευτυχώς ναι. Δεν έχω εμπειρία με άλλες μάρκες παρά μόνο με τη Spiegen Nano Slim (0,15mm) αλλά ειλικρινά της βάζω δέκα μιας και πλέον έχω την αίσθηση πως δεν φοράει τίποτα επάνω (με ότι αυτό συνεπάγεται -> αίσθηση στο σύρσιμο, ευκρίνεια οθόνης, ευαισθησία αφής κτλ) και ταυτόχρονα (ως ψείρας..) δεν ανησυχώ για την όποια γρατσουνιά της πραγματικής οθόνης. Όλα όσα προείπα τα προσφέρουν και οι περισσότερες ίσως ζελατίνες αλλά.. Οι ουσιώδης διαφορές με μία ζελατίνα είναι 2 (τι παρατήρησα με τη δική μου χρήση).. * Αίσθηση στην αφή ακόμα και μετά από 1 εβδομάδα : Η επιφάνεια της ζελατίνας θα γίνει πιο "σκληρή" ας το πούμε. Το γυαλί όχι. * Βρωμιά : Η ζελατίνα μετά από κάποιες ακόμα και μικρές αμυχές, θα αρχίσει να λερώνεται πολύ πιο εύκολα και θα αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό και πιο συχνό/δύσκολο το καθάρισμα της. Στο γυαλί όχι. Τώρα θα μου πεις μεγάλε οκ πολύ το αναλύεις.. απλά επειδή είδα αρκετούς που ρώτησαν ανά καιρούς, άλλους που τις πρότειναν και άλλους που τις έκραξαν.. Είδα τον εαυτό μου σε άλλη συσκευή να έχει δώσει γύρω στα 30-35 ευρώ για τέτοιες ζελατίνες σε διάρκεια 1 χρόνου (αν τη βιάζεσαι στην Ελλάδα δεν έχει και τις πιο φθηνές τιμές..). Με τα ίδια λεφτά σε 1 δόση και tempered glass όπως φαίνεται κερδίζω σε όλα τα σημεία. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Για ζελατίνα η αλήθεια είναι δεν γνωρίζω μιας και συνέχεια έβαζα άγνωστες μάρκες απλά για να κάνω τη δουλειά μου και ανά 1 μήνα την άλλαζα.. Όπως είχα υποσχεθεί όμως σε προηγούμενο post μου να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με τη νέα ακριβή μόδα των tempered glass. Ακριβό ? Σίγουρα. Αξίζει τα λεφτά του? Ευτυχώς ναι. Δεν έχω εμπειρία με άλλες μάρκες παρά μόνο με τη Spiegen Nano Slim (0,15mm) αλλά ειλικρινά της βάζω δέκα μιας και πλέον έχω την αίσθηση πως δεν φοράει τίποτα επάνω (με ότι αυτό συνεπάγεται -> αίσθηση στο σύρσιμο, ευκρίνεια οθόνης, ευαισθησία αφής κτλ) και ταυτόχρονα (ως ψείρας..) δεν ανησυχώ για την όποια γρατσουνιά της πραγματικής οθόνης. Όλα όσα προείπα τα προσφέρουν και οι περισσότερες ίσως ζελατίνες αλλά.. Οι ουσιώδης διαφορές με μία ζελατίνα είναι 2 (τι παρατήρησα με τη δική μου χρήση).. * Αίσθηση στην αφή ακόμα και μετά από 1 εβδομάδα : Η επιφάνεια της ζελατίνας θα γίνει πιο "σκληρή" ας το πούμε. Το γυαλί όχι. * Βρωμιά : Η ζελατίνα μετά από κάποιες ακόμα και μικρές αμυχές, θα αρχίσει να λερώνεται πολύ πιο εύκολα και θα αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό και πιο συχνό/δύσκολο το καθάρισμα της. Στο γυαλί όχι. Τώρα θα μου πεις μεγάλε οκ πολύ το αναλύεις.. απλά επειδή είδα αρκετούς που ρώτησαν ανά καιρούς, άλλους που τις πρότειναν και άλλους που τις έκραξαν.. Είδα τον εαυτό μου σε άλλη συσκευή να έχει δώσει γύρω στα 30-35 ευρώ για τέτοιες ζελατίνες σε διάρκεια 1 χρόνου (αν τη βιάζεσαι στην Ελλάδα δεν έχει και τις πιο φθηνές τιμές..). Με τα ίδια λεφτά σε 1 δόση και tempered glass όπως φαίνεται κερδίζω σε όλα τα σημεία. η tempered glass τι ακριβως ειναι ; εχεις καποια φωτο κτλ΄; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 η tempered glass τι ακριβως ειναι ; εχεις καποια φωτο κτλ΄; https://www.youtube.com/watch?v=6Ah1yIO7RDg&feature=youtube_gdata_player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Σκεφτομαι να παρω μια 64ρα για το τηλεφωνο μας.Συγκεκριμενα αυτη http://www.ebay.com/itm/Samsung-Micro-SD-Card-TF-Memory-Card-MicroSD-SDHC-64-GB-Card-With-SD-Adapter-/251471054469?pt=US_Cellphone_Memory_Cards&hash=item3a8cd7c685 Γενικα εχετε δοκιμασει 64 ρες;Θα παιζει καλα η θα χει προβλημα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Σκεφτομαι να παρω μια 64ρα για το τηλεφωνο μας.Συγκεκριμενα αυτη http://www.ebay.com/itm/Samsung-Micro-SD-Card-TF-Memory-Card-MicroSD-SDHC-64-GB-Card-With-SD-Adapter-/251471054469?pt=US_Cellphone_Memory_Cards&hash=item3a8cd7c685 Γενικα εχετε δοκιμασει 64 ρες;Θα παιζει καλα η θα χει προβλημα; Ευχαριστω. Δε θέλω να σε προδιαθέσω αλλά εγώ πριν κάνα μήνα πήρα αυτήν η οποία αν και στα Windows έδειχνε 64GB όταν γέμιζε γύρω στα 32 κολλούσε και μετά ήθελε format. Έπειτα από 2-3 format σταμάτησε να την αναγνωρίζει και ο υπολογιστής και το τηλέφωνο οπότε πάπαλα. Αναγκάστηκα και πήρα μια 64άρα από Skroutz (στη διπλάσια τιμή βέβαια αλλά τουλάχιστον τώρα έχω lifetime εγγύηση). Από κει και πέρα είναι τι θα σου τύχει. Έχω πάρει και πολύ καλά πράγματα από ebay αλλά και μούφες. Παίρνεις τα ρίσκα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δε θέλω να σε προδιαθέσω αλλά εγώ πριν κάνα μήνα πήρα αυτήν η οποία αν και στα Windows έδειχνε 64GB όταν γέμιζε γύρω στα 32 κολλούσε και μετά ήθελε format. Έπειτα από 2-3 format σταμάτησε να την αναγνωρίζει και ο υπολογιστής και το τηλέφωνο οπότε πάπαλα. Αναγκάστηκα και πήρα μια 64άρα από Skroutz (στη διπλάσια τιμή βέβαια αλλά τουλάχιστον τώρα έχω lifetime εγγύηση). Από κει και πέρα είναι τι θα σου τύχει. Έχω πάρει και πολύ καλά πράγματα από ebay αλλά και μούφες. Παίρνεις τα ρίσκα σου!Οχι δεν αναφερομαι στον συγκεκριμενο πωλητη.Τυχαια εβαλα το link για να δειξω τη συγκεκριμενη καρτα.Υπαρχει και Ελλαδα.Αυτο που με νοιαζει ειναι αν το κινητο μας συνεργαζεται αψογα με την συγκεκριμενη που υποτιθεται οτι ειναι η κορυφαια.Μη τυχον επειδη ειναι πολλα gb εμφανιζει ασυμβατοτητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Οχι δεν αναφερομαι στον συγκεκριμενο πωλητη.Τυχαια εβαλα το link για να δειξω τη συγκεκριμενη καρτα.Υπαρχει και Ελλαδα.Αυτο που με νοιαζει ειναι αν το κινητο μας συνεργαζεται αψογα με την συγκεκριμενη που υποτιθεται οτι ειναι η κορυφαια.Μη τυχον επειδη ειναι πολλα gb εμφανιζει ασυμβατοτητες... Δε νομίζω ότι θα χεις πρόβλημα. Το κινητό υποστηρίζει 64gb και η συγκεκριμένη κάρτα είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Παραθετω για αλλη μια φορα αυτο το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31421&page=21 Προσοχη στους απατεωνες παιδια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Σκεφτομαι να παρω μια 64ρα για το τηλεφωνο μας.Συγκεκριμενα αυτη http://www.ebay.com/itm/Samsung-Micro-SD-Card-TF-Memory-Card-MicroSD-SDHC-64-GB-Card-With-SD-Adapter-/251471054469?pt=US_Cellphone_Memory_Cards&hash=item3a8cd7c685 Γενικα εχετε δοκιμασει 64 ρες;Θα παιζει καλα η θα χει προβλημα; Ευχαριστω. Το κινητό δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με 64άρα. Έχω βάλει από την πρώτη στιγμή και είναι όλα άψογα. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το θεωρώ τουλάχιστον πλεονασμό να έχει κάποιος τέτοιου μεγέθους κάρτα στο κινητό του...Μα καλά τι βάζετε μέσα; Εγώ με μια 32άρα και έχω βάλει ένα σακί βιβλία μέσα μαζί με ταινίες HD και ακόμα έχει χώρο. Και μην ξεχνάτε οτι υπάρχει και η extra λύση του OTG USB.Δεν υπάρχει λόγος να πετάτε τα λεφτά σας σε πανάκριβες κάρτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το θεωρώ τουλάχιστον πλεονασμό να έχει κάποιος τέτοιου μεγέθους κάρτα στο κινητό του...Μα καλά τι βάζετε μέσα; Εγώ με μια 32άρα και έχω βάλει ένα σακί βιβλία μέσα μαζί με ταινίες HD και ακόμα έχει χώρο. Και μην ξεχνάτε οτι υπάρχει και η extra λύση του OTG USB.Δεν υπάρχει λόγος να πετάτε τα λεφτά σας σε πανάκριβες κάρτες. Ρε tarantules έλεος πια. Οτιδήποτε δεν αποτελεί δικιά σου επιλογή συνεπάγεται ότι είναι και λάθος? Βάζουμε μεμβράνη μας θεωρείς τσιγκούνηδες, βάζουμε μεγάλη sd μας θεωρείς πλεονέκτες. Σου πε κανείς τίποτα που σου αρέσουν τα tempered glass? Άσε τον άλλον να κάνεις τις επιλογές του χωρίς σχόλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μόλις παρέλαβα αυτήν την μπαταρία. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μόλις παρέλαβα αυτήν την μπαταρία. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Έχω παραγγείλει και γω την ίδια και περιμένω να παραλάβω από μέρα σε μέρα. Εγώ την πήρα από το site της MPJ κατευθείαν γιατί εκεί σου έδινε επιλογή για το αν θα έχει NFC ή όχι. Μη ξεχάσεις να μας πεις εντυπώσεις μετά τις 2-3 πρώτες φορτίσεις που θα στρώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το θεωρώ τουλάχιστον πλεονασμό να έχει κάποιος τέτοιου μεγέθους κάρτα στο κινητό του...Μα καλά τι βάζετε μέσα; Εγώ με μια 32άρα και έχω βάλει ένα σακί βιβλία μέσα μαζί με ταινίες HD και ακόμα έχει χώρο. Και μην ξεχνάτε οτι υπάρχει και η extra λύση του OTG USB.Δεν υπάρχει λόγος να πετάτε τα λεφτά σας σε πανάκριβες κάρτες. Κοίτα, αναλόγως την χρήση που κάνει κάποιος στο κινητό μπορεί να μη φτάνει ούτε η 64άρα. Η 32άρα που είχα στο S2 είχε γεμίσει σχεδόν. Την 64αρα δεν την έχω γεμάτη, αλλά έχω ελεύθερα πλέον καμιά 22 gb χωρίς να έχω αδιάσει τις φωτογραφίες-βίντεο που έχω τραβήξει από τότε το πήρα, όπως έκανα με το S2 και φυσικά δεν έχω καθόλου άγχος για το αν θα γεμίσει. Όπως λέει και ένα ''ρητό'' ο χώρος ποτέ δεν είναι αρκετός! Πχ έχω παιδικές ταινίες για τα παιδιά μου, για περιπτώσεις που είμαστε κάπου και έχουν βαρεθεί, παιχνίδια, σχέδια autocad της δουλειάς μου, φωτογραφίες-βίντεο, μουσική, βιβλία κτλ. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Έχω παραγγείλει και γω την ίδια και περιμένω να παραλάβω από μέρα σε μέρα. Εγώ την πήρα από το site της MPJ κατευθείαν γιατί εκεί σου έδινε επιλογή για το αν θα έχει NFC ή όχι. Μη ξεχάσεις να μας πεις εντυπώσεις μετά τις 2-3 πρώτες φορτίσεις που θα στρώσει! Μα και αυτη που πηρα εγω εχει nfc. Δεν το λεει πουθενα αλλα το οτι εχει 4 θεσεις/υποδοχες για να ακουμπησει στο κινητο ενω κανονικα οι απλες μπαταριες ειναι το πολυ 3 υποδοχες σημαινει οτι υποστηριζει και nfc και το λεει και στην αγγελια και δεν θα ελεγα οτι ηταν και ακριβη. Εσυ ποσο τη πληρωσες μαζι με εξοδα αποστολης απο το επισημο site? Επι την ευκαιρια πρεπει να κανω κατι αλλο στο κινητο για να δει οτι του εβαλα μπαταρια με περισσοτερα mah απο την μαμησια μπαταρια? Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλυτερες οι zerolemon απο τις mpj μπαταριες. Edited March 11, 2014 by physics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts