Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Αν έχεις τηλεόραση που υποστηριζει screen mirroring τότε κανε το κινητό σου mirroring με την τηλεόραση και δεν χρειάζεσαι ούτε καλώδιο, ούτε τίποτα.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχεις τηλεόραση που υποστηριζει screen mirroring τότε κανε το κινητό σου mirroring με την τηλεόραση και δεν χρειάζεσαι ούτε καλώδιο, ούτε τίποτα.

Για κάποιο λόγο μέσω mirroring χάνει ελάχιστα σε ποιότητα. Δοκίμασα τώρα ενα συγκεκριμένο fhd 1080p video απο youtube να το προβάλω μέσω mirroring την μια και μέσω youtube/pair την δεύτερη. Στην ουσία μέσω pair, στέλνεις απο το κινητό την εντολή στην tv και παίζει το video μέσω του δικού της youtube app. Γιατί όμως στο mirroring χάνει σε ποιότητα ελάχιστα αφού μιλάμε για το ίδιο βιντεο, για την ίδια ανάλυση κ.λ ;;

Οχι δυστυχως δεν υποστηριζει mirroring. Γιαυτο ρωταω για καλωδιο σε ευχαριστω παντως

Νομίζω με αυτό κάνεις δουλειά https://www.skroutz.gr/s/4383783/Samsung-MHL-male-HDMI-microUSB-female-ET-H10FAUWEGWW.html?keyphrase=s4+hdmi . Ας απαντήσει κάποιος άλλος όμως με περισσότερες πληροφορίες και κάτι πιο οικονομικό(σίγουρα υπάρχει). Επίσης υπάρχει και κάτι άλλο, δεν θυμαμαι πως λέγεται ομως αυτή τη στιγμή για να σου δώσω link, κάνει γύρω στα 70-80 ευρώ και το συνδεεις στην tv για ασύρματη αλληλεπίδραση S4-τηλεόρασης.

Edit: Θυμήθηκα :) Αυτό εδώ εννοώ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-accessories/Samsung-Allshare-Cast-%CE%95%CE%91D-%CE%A410%CE%95D%CE%95GS%CE%A4D.htm

Edited by hic_et_nunc

Νομίζω με αυτό κάνεις δουλειά https://www.skroutz.gr/s/4383783/Samsung-MHL-male-HDMI-microUSB-female-ET-H10FAUWEGWW.html?keyphrase=s4+hdmi . Ας απαντήσει κάποιος άλλος όμως με περισσότερες πληροφορίες και κάτι πιο οικονομικό(σίγουρα υπάρχει). Επίσης υπάρχει και κάτι άλλο, δεν θυμαμαι πως λέγεται ομως αυτή τη στιγμή για να σου δώσω link, κάνει γύρω στα 70-80 ευρώ και το συνδεεις στην tv για ασύρματη αλληλεπίδραση S4-τηλεόρασης.

Edit: Θυμήθηκα :) Αυτό εδώ εννοώ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-accessories/Samsung-Allshare-Cast-%CE%95%CE%91D-%CE%A410%CE%95D%CE%95GS%CE%A4D.htm

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε μου να σαι καλα :)

Κάνει Γιώργο τέλεια τη δουλειά που θέλεις και τα παίζει σε 1080 ανάλυση ολα έχω το συγκεκριμένο.

Το mirroring ισχύει μόνο σε τηλεοράσεις Samsung; Γιατί έχω μία Sony KDL-26EX550, η οποία είναι Smart TV και ψάχνω εδώ και πόση ώρα αλλά δεν το έχω καταφέρει.

Κάνει Γιώργο τέλεια τη δουλειά που θέλεις και τα παίζει σε 1080 ανάλυση ολα έχω το συγκεκριμένο.

εχεις να υποθεσω το ασπρο το official? παιζει και landscape κανονικα ετσι? fullscreen κτλ.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω ποντικι-πληκτρολογιο μετα αφου μας τρωει την θυρα.(μονο με bluetooth).

εχεις να υποθεσω το ασπρο το official? παιζει και landscape κανονικα ετσι? fullscreen κτλ.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω ποντικι-πληκτρολογιο μετα αφου μας τρωει την θυρα.(μονο με bluetooth).

Ναι αυτό έχω και βλέπω κυρίως ταινίες σε 1080 με τρομερή ευκρίνεια.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι αυτό έχω και βλέπω κυρίως ταινίες σε 1080 με τρομερή ευκρίνεια.

Καταναλώνει πολύ μπαταρία βέβαια κσι πρέπει να έχεις το φορτιστή συνδεόμενο σίγουρα περίπου 40-45% σε δίωρη ταινία με τον φορτιστή συνδεόμενο

Το mirroring ισχύει μόνο σε τηλεοράσεις Samsung; Γιατί έχω μία Sony KDL-26EX550, η οποία είναι Smart TV και ψάχνω εδώ και πόση ώρα αλλά δεν το έχω καταφέρει.

Ισχυει σε όλες σχεδόν αλλά κάποιες εταιρίες δεν το λένε mirroring. Πάντως αυτή που έχεις απ το λίγο που είδα, δεν διαθέτει αυτή τη λειτουργία. Μέσω wifi-direct δοκίμασες;; Νομίζω κάνεις και μ αυτό δουλειά.

Καλησπέρα παιδιά.. Αν κάποιος έχει αυτό που ανέφερε και ο φίλος νωρίτερα http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-accessories/Samsung-Allshare-Cast-%CE%95%CE%91D-%CE%A410%CE%95D%CE%95GS%CE%A4D.htm θέλω να μου πει εντυπώσεις..
kountouraN

ψάξε στο source που αλλάζεις συνδέσεις πχ hdmi 1 hdmi 2 κλπ.εκεί μέσα πρέπει να το έχει αν το έχει η τηλεόραση σου.

Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Όπως επισήμανε και ο hic_et_nunc παραπάνω, σε κάποιες εταιρείες (στο δικό μου παράδειγμα Sony) δεν λέγεται mirroring η λειτουργία και ούτε μπορείς να το βρείς μέσω source όπως αναφέρει ο φίλος. Αυτό που δοκίμασα ήταν να ανοίξω μία φωτογραφία απο το S4 και να πατήσω στην μπάρα το εικονίδιο του mirroring, να επιλέξω την τηλεόραση μου και να παίξει η φωτογραφία στην οθόνη της τηλεόρασης. Το ίδιο ισχύει και για το βίντεο. (Όσοι αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, για να μην την πατήσετε όπως εγώ, το εικονίδιο του mirroring στο βίντεο εμφανίζεται αφού το παίξετε πρώτα). Το παράξενο είναι οτι όταν ανοίγω ξεχωριστά την λειτουργία mirroring απο το κινητό για να αναζητήσει συσκεύες, δεν μου δείχνει την τηλεόραση μου, αλλά οταν πατάω το mirroring μέσα απο φωτογραφία ή βίντεο την εμφανίζει.

Όσον αφορά την ποιότητα του βίντεο που αναφέρθηκε πιστεύω οτι είναι αρκετά καλή και οτι δεν χάνει γενικά.

Edited by SNAKES4

αυτό δεν είναι screen mirroring.....απλά βλέπεις τα αρχεία σου στην τηλεόραση.screen mirroring είναι να βλέπεις στην τηλεόραση ότι φαίνεται στο κινητό....αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν!

edit....εγώ έκανα λάθος,έχεις δίκιο.εγώ εννοούσα το dlna μέσω δικτύου.απλά με την συσκευή που σου πρότειναν παραπάνω μπορείς να δεις στην τηλεόραση ότι βλέπεις στο κινητό.

Edited by geotrvs

αυτό δεν είναι screen mirroring.....απλά βλέπεις τα αρχεία σου στην τηλεόραση.screen mirroring είναι να βλέπεις στην τηλεόραση ότι φαίνεται στο κινητό....αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν!

edit....εγώ έκανα λάθος,έχεις δίκιο.εγώ εννοούσα το dlna μέσω δικτύου.απλά με την συσκευή που σου πρότειναν παραπάνω μπορείς να δεις στην τηλεόραση ότι βλέπεις στο κινητό.

Όχι δεν κάνεις λάθος αυτό ακριβώς είναι το screen mirroring άλλωστε και απλή μετάφραση των λέξεων να κάνεις το καταλαβαίνεις.

Στην ουσία το Mirroring είναι αυτό ακριβώς, η μεταφορά της οθόνης του κινητού σε πραγματικό χρόνο στην tv. Μικρές οι διαφορές τους πάντως, screen mirroring/ κοινή χρήση περιεχομένου, έχουν ακριβώς το ίδιο σηματάκι. Αυτό του allShare.

Παιδιά το tempered glass τοποθετητε πιο εύκολα από ζελατίνα; έχει κανείς;

Δεν έχω εγώ προσωπικά αλλά έχει ένας φίλος και ήμουν παρών στην τοποθέτηση. Από τις κοινές ζελατίνες που κυκλοφορούν μπαίνει σίγουρα πιο εύκολα κυρίως γιατί βγαίνουν από μόνες τους σχεδόν όλες οι φουσκάλες αέρα που δημιουργούνται κατά την τοποθέτηση. Έτσι δεν χρειάζεται να παλεύεις και να το πιέζεις για να βγουν όπως με τις ζελατίνες. Άλλο ένα συν είναι ότι μπορείς να το ευθυγραμμίσεις πιο εύκολα πριν το βάλεις αφού είναι πιο σταθερό και μπορείς να "κόψεις" με το μάτι τις ευθείες πιο εύκολα.

Έτσι πληροφοριακά,όποιος θελήσει να αγοράσει ασύρματο ηχείο για το κινητό....

JBL FLIP... είναι πραγματικά απίστευτο σε ποιότητα και ένταση ήχου!!!

Καλησπερα..εχω προβλημα με τις καρτες μνημης..ειχα αγορασει μια sandisk 64gb απο ebay και μετα απο δυο βδομαδες χρησης και αφου ειχα περασει ταινιες και εφαρμογες μεγεθους περιπου 5 gb(αυτες που με αφηνε το συστημα γιατι δεν ειμαι ρουτ),μετα απο επανακινηση της συσκευης μου εβγαλε κενη καρτα sd..και μου ζητουσε μορφοποιηση αλλα οτι 8α σβηστουν τα αρχεια...προσπαθησα να κανω και απο το κινητο και απο το λαπτοπ αλλα δεν γινοταν...τωρα εδω και δυο βδομαδες εχω μια samsung 10 64gb παλι και μετα απο επανακινηση ενω ειχα παλι γυρω στα 5 gb αρχεια μεσα,μου εβγαλε το μηνυμα:κατεστραμενη καρτα μνημης και ζητουσε παλι μορφοποιηση(αυτη τη φορα εγινε μορφοποιηση κανονικα και δουλευει τωρα(μου το εκανε δυο φορες στην samsung)

Φταει μηπως η υποδοχη της μνημης του τηλεφωνου?Η επειδη εχω που και που απωλεια σηματος και οταν το πηγα για service μου ειπαν μετα απο ελεγχο,οτι ισως θελει επαναπρογραμματισμο και σκεφτηκα οτι ισως θελει για να στρωσει και το θεμα με τις καρτες μνημης...εχω την 4.3 εκδοση

Ευχαριστω

Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;)

Εχει αγορασει κανεις το sony bluetooth handsfree/radio/nfc sbh50 ωστε να μου πει αν υπαρχει η δυνατοτητα οσο ειναι συνδεδεμενο με το κινητο αν σε παρει καποιος τηλεφωνο να χτυπαει κανονικα και στο bluetooth handsfree αλλα και στο τηλεφωνο?

Ειναι καλο σαν περιφερειακο το sony sbh50?

Edited by tokinito

Εγώ έβαλα στο δικό μου το ScreenMate Flex που είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ ζελατίνας και tempered glass και είχε άψογη εφαρμογή.

Μάλιστα έχει και αυτοκόλλητα στο πλάϊ με τη βοήθεια των οποίων κεντράρεις πρώτα τη ζελατίνα εκεί ακριβώς όπου τη θες, την ανοίγεις σαν βιβλιαράκι, ξεκολάς το εσωτερικό προστατευτικό της ζελατίνας και μετά ξανατοποθετείς τη ζελατίνα μόνιμα πλέον και σωστά κεντραρισμένα.

Η συγκεκριμένη είναι και shutter proof που σημαίνει οτι αντέχει ακόμα και μετά από πέσιμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Εγώ έβαλα στο δικό μου το ScreenMate Flex που είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ ζελατίνας και tempered glass και είχε άψογη εφαρμογή.

Μάλιστα έχει και αυτοκόλλητα στο πλάϊ με τη βοήθεια των οποίων κεντράρεις πρώτα τη ζελατίνα εκεί ακριβώς όπου τη θες, την ανοίγεις σαν βιβλιαράκι, ξεκολάς το εσωτερικό προστατευτικό της ζελατίνας και μετά ξανατοποθετείς τη ζελατίνα μόνιμα πλέον και σωστά κεντραρισμένα.

Η συγκεκριμένη είναι και shutter proof που σημαίνει οτι αντέχει ακόμα και μετά από πέσιμο.

ειναι ματ η clear αυτη η ζελατινα, με τα δακτυλικα αποτυπωματα πως τα παει,εχει αισθηση σαν το τζαμι οπως και οι tempered glass;

Edited by vag74

ειναι ματ η clear αυτη η ζελατινα, με τα δακτυλικα αποτυπωματα πως τα παει,εχει αισθηση σαν το τζαμι οπως και οι tempered glass;

Δεν είναι ματ.Σαν τζάμι είναι και δεν αφήνει αποτυπώματα παρά ελάχιστα τα οποία φεύγουν και πολύ εύκολα.Και το δύχτυλο γλυστράει σαν να ήταν χωρίς ζελατίνα.Γενικότερα πολύ καλή αίσθηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)