kostasrodos29 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ναι αλλά την έβγαλα .Τα ζύγισα και είναι πολλά αυτά που χάνω από αυτά που κερδίζω κι έτσι έβαλα Wanam lite rom με Adam kernel. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Με βλέπω προς Sammy μεριά γιατί χρησιμοποιώ την smart cover θήκη αρκετά συχνά όπως με βολεύει και η απάντηση της κλήσης με το πλήκτρο. Φαντάζομαι ότι σε Google based ρομ δεν παίζουν αυτά σωστά? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Eιστε ευχαριστημενοι οσοι εχετε βαλει του jamal 4.2.2 v6 ?? Τα camera modes δουλεουν κανονικα?? Επισης εκτος απο το efs folder κραταμε κατι αλλο back up ?? Edited July 4, 2013 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Με βλέπω προς Sammy μεριά γιατί χρησιμοποιώ την smart cover θήκη αρκετά συχνά όπως με βολεύει και η απάντηση της κλήσης με το πλήκτρο. Φαντάζομαι ότι σε Google based ρομ δεν παίζουν αυτά σωστά? Νομίζω διαβάσα στο pocketnow ότι λειτουργεί το Smart Cover με το GE s4. Και εδώ το αναφέρει... http://www.androidcentral.com/hands-leaked-android-43-rom-google-edition-galaxy-s4 Edited July 4, 2013 by lympero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Παίδες, έχει δει κανείς αυτό;την έβαλα μόλις και πετάει το κινητό! πρόσθεσα μόνο τις εφαρμογές που ήθελα και όλα κομπλέ. θα δω και την μπαταρία τις επόμενες μέρες EDIT: διορθώθηκε το link.... Edited July 4, 2013 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Παίδες, έχει δει κανείς αυτό;την έβαλα μόλις και πετάει το κινητό! πρόσθεσα μόνο τις εφαρμογές που ήθελα και όλα κομπλέ. θα δω και την μπαταρία τις επόμενες μέρες EDIT: διορθώθηκε το link.... ε δεν θα πεταει? εχει αφαιρεσει σχεδον τα παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Δοκιμάζω απο σήμερα την foxhound και ψάχνω για kernel,βλέπω αρκετούς διαφορετικούς devs απο το s3,προς το παρών testάρω Faux Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Με βλέπω προς Sammy μεριά γιατί χρησιμοποιώ την smart cover θήκη αρκετά συχνά όπως με βολεύει και η απάντηση της κλήσης με το πλήκτρο. Φαντάζομαι ότι σε Google based ρομ δεν παίζουν αυτά σωστά? Σε google edition λειτουργει μια χαρα η smart flip cover με το sview . :cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Σε google edition λειτουργει μια χαρα η smart flip cover με το sview . :cool: Οκ.. Τέλεια. Και μπορείς να απαντήσεις την κλήση πατώντας το κεντρικό πλήκτρο? Γιατί η δεύτερη θήκη που χρησιμοποιώ είναι η original pouch που μπορείς να μιλάς χωρίς να το βγάλεις από την θήκη απλά πρέπει να απαντάς πατώντας το πλήκτρο. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 [QUOhttps://www.youtube.com/watch?v=S3Jk3tIxW2Q&feature=youtube_gdata_playerE=skoj;4787932]Οκ.. Τέλεια. Και μπορείς να απαντήσεις την κλήση πατώντας το κεντρικό πλήκτρο? Γιατί η δεύτερη θήκη που χρησιμοποιώ είναι η original pouch που μπορείς να μιλάς χωρίς να το βγάλεις από την θήκη απλά πρέπει να απαντάς πατώντας το πλήκτρο. Γιατι να πατήσεις το μεσαίο πλήκτρο με την sview flip cover? αφού το κάνεις απο το παραθυράκι που σου δινει επάνω η θηκη.αν δεις κάποιο βίντεο στο YouTube θα καταλάβεις. Πχ. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Παίδες, έχει δει κανείς αυτό;την έβαλα μόλις και πετάει το κινητό! πρόσθεσα μόνο τις εφαρμογές που ήθελα και όλα κομπλέ. θα δω και την μπαταρία τις επόμενες μέρες EDIT: διορθώθηκε το link.... παιδιά ξέρει κανείς ποιό .apk είναι υπεύθυνο για τον αυτόματο συγχρονισμό του gmail; έβαλα την παραπάνω rom αλλά μιας και ο τύπος έχει αφαιρέσει σχεδόν τα πάντα δεν συχρονίζει πλέον αυτόματα το gmail κάτι που είναι τελείως απαραίτητο για την δουλειά μου (Άλεξ; (τυχεράκιας) μπορείς να βοηθήσεις;) Ευχαριστώ Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 παιδιά ξέρει κανείς ποιό .apk είναι υπεύθυνο για τον αυτόματο συγχρονισμό του gmail; έβαλα την παραπάνω rom αλλά μιας και ο τύπος έχει αφαιρέσει σχεδόν τα πάντα δεν συχρονίζει πλέον αυτόματα το gmail κάτι που είναι τελείως απαραίτητο για την δουλειά μου (Άλεξ; (τυχεράκιας) μπορείς να βοηθήσεις;) Ευχαριστώ Δεν την εχω τη ρομ αλλα το googleservicesframework το εχεις? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Δουλευει κανενας aosp browser σε sammy based rom? Βλεπω αρκετα σπασιματα να παιζουν στο scrolling Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 παιδιά ξέρει κανείς ποιό .apk είναι υπεύθυνο για τον αυτόματο συγχρονισμό του gmail; έβαλα την παραπάνω rom αλλά μιας και ο τύπος έχει αφαιρέσει σχεδόν τα πάντα δεν συχρονίζει πλέον αυτόματα το gmail κάτι που είναι τελείως απαραίτητο για την δουλειά μου (Άλεξ; (τυχεράκιας) μπορείς να βοηθήσεις;) Ευχαριστώ Όπως είπε ο Αργύρης, αν δεν τα έχεις, βάλε το GoogleServicesFramework.apk, to GoogleLoginService.apk και το Talk.apk. Το τελευταίο παίζει και να μη χρειάζεται... και ξαναδοκίμασε. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Όπως είπε ο Αργύρης, αν δεν τα έχεις, βάλε το GoogleServicesFramework.apk, to GoogleLoginService.apk και το Talk.apk. Το τελευταίο παίζει και να μη χρειάζεται... και ξαναδοκίμασε. Σωστός μου ξέφυγε το GoogleLoginService.apk :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 [QUOhttps://www.youtube.com/watch?v=S3Jk3tIxW2Q&feature=youtube_gdata_playerE=skoj;4787932]Οκ.. Τέλεια. Και μπορείς να απαντήσεις την κλήση πατώντας το κεντρικό πλήκτρο? Γιατί η δεύτερη θήκη που χρησιμοποιώ είναι η original pouch που μπορείς να μιλάς χωρίς να το βγάλεις από την θήκη απλά πρέπει να απαντάς πατώντας το πλήκτρο. Γιατι να πατήσεις το μεσαίο πλήκτρο με την sview flip cover? αφού το κάνεις απο το παραθυράκι που σου δινει επάνω η θηκη.αν δεις κάποιο βίντεο στο YouTube θα καταλάβεις. Πχ. Το είπα. Για την original pouch. ;) Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Δουλευει κανενας aosp browser σε sammy based rom? Βλεπω αρκετα σπασιματα να παιζουν στο scrolling Αυτο φιλε μου ψαχνω και εγω.Τι πειραματα εχω κανει να βαλω χειρονικινητα τον aosp browser σε 4.2.2 και δεν γινεται τιποτα. Αμα εχει καποιος λυση σε αυτο θα ειναι τελειες οι google edition roms. Το υπερτατο smooth που εχουν δεν συναδει με τον browser και της lagaριστες επιδοσεις του. Edited July 5, 2013 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Αυτο φιλε μου ψαχνω και εγω.Τι πειραματα εχω κανει να βαλω χειρονικινητα τον aosp browser σε 4.2.2 και δεν γινεται τιποτα. Αμα εχει καποιος λυση σε αυτο θα ειναι τελειες οι google edition roms. Το υπερτατο smooth που εχουν δεν συναδει με τον browser και της lagaριστες επιδοσεις του. Με μπέρδεψες τώρα.Ο Αλέξης ψάχνει aosp broswer για samsung based roms,εσυ ψάχνεις για google edition τον aosp browser που να μη λαγκάρει.Σωστά ή τα λέω λάθος? :lol: Γενικά εγώ με αυτόν έπαιζα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273656 Edited July 5, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Με μπέρδεψες τώρα.Ο Αλέξης ψάχνει aosp broswer για samsung based roms,εσυ ψάχνεις για google edition τον aosp browser που να μη λαγκάρει.Σωστά ή τα λέω λάθος? :lol: Γενικά εγώ με αυτόν έπαιζα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273656 χαχα ! Ναι πανω στην βιασυνη μου λεω αλλα νταλλα:lol: Για να δοκιμασουμε και εδω να δουμε. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) περιμένουμε αποτελέσματα! άντε να δουμε Edited July 5, 2013 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 χαχα ! Ναι πανω στην βιασυνη μου λεω αλλα νταλλα:lol: Για να δοκιμασουμε και εδω να δουμε. περιμένουμε αποτελέσματα! άντε να δουμε Και δεν χρειαζεται custom recovery για το flash.Αρκει το root.Διαβαστε στο πρωτο ποστ τί πρεπει να κανετε και ξεζιπαρετε αυτο που θα κατεβασετε. Με root explorer κανετε τις μεταφορες Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 περιμένουμε αποτελέσματα! άντε να δουμε Λοιπον εβαλα τον aosp browser στου jamal την 4.2.2 v6 αλλα δεν ειδα βελτιωση στο smoothens κατα το σερφαρισμα :( Το πιο καλο smoothens με aosp rom ηταν σε cyanogenmod 10.1. Επισης αλλες rom aosp - aokp εχουν τελειο smooth στο σερφαρισμα αλλα δεν φτανουν το smoothens των google editions rom σε ολα τα υπολοιπα... Επιστροφη στην omega 7. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Και εδω τα ιδια,ψαχνομουνα με kernel και ρυθμισεις αλλα δεν γινεται τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Wanam πέρασα εγώ καλός .Ωμέγα δεν έχω περάσει για να την τεστάρω σε σχέση με του Wanam. Έχει περάσει κάποιος και τις δύο και να πει ποια από τις δύο αξίζει περισσότερο...? Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 να πω και γω την εμπειρια μου. ειχα omega7 σε συνδιασμο με 2xbattery και greenify. μπαταρια ημουν ικανοποιημενος...με σχετικα αρκετη χρηση gps 40 λεπτα την μερα σχεδον. στις πρωτες 20 ωρες εκτος φορτιστη μου ειχε μεινει ενα 30-35% ακομη μπαταρια. δοκιμασα jamal google edition v6 . 4.2.2. δεν εβαλα καθολου 2χ battery και δεν εβαλα ουτε το greenify επιτιδες για να δω διαφορα. σιγουρα τα παει καλα η μπαταρια του...με την ιδια χρηση το φτανω οριο να κλεισει πριν το βαλω στο φορτιστη την νυχτα. ΑΛΛΑ ξανα λεω δεν χρησιμοποιησα κανενα βοηθητικο προγραμμα μπαταριας. ωστοσο δε βολευει με τιποτα η GE.. επιστροφη σε omega7 η σε καμια barebone χωρις bloatware. με εχει δυσκολεψει αρκετα η GE διοτι δεν εχω τιποτα απο συντομευσεις...ειναι τελειως αδεια... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts