Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Ναι αλλά την έβγαλα .Τα ζύγισα και είναι πολλά αυτά που χάνω από αυτά που κερδίζω κι έτσι έβαλα Wanam lite rom με Adam kernel.
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με βλέπω προς Sammy μεριά γιατί χρησιμοποιώ την smart cover θήκη αρκετά συχνά όπως με βολεύει και η απάντηση της κλήσης με το πλήκτρο. Φαντάζομαι ότι σε Google based ρομ δεν παίζουν αυτά σωστά?

Eιστε ευχαριστημενοι οσοι εχετε βαλει του jamal 4.2.2 v6 ?? Τα camera modes δουλεουν κανονικα??

Επισης εκτος απο το efs folder κραταμε κατι αλλο back up ??

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Με βλέπω προς Sammy μεριά γιατί χρησιμοποιώ την smart cover θήκη αρκετά συχνά όπως με βολεύει και η απάντηση της κλήσης με το πλήκτρο. Φαντάζομαι ότι σε Google based ρομ δεν παίζουν αυτά σωστά?

Νομίζω διαβάσα στο pocketnow ότι λειτουργεί το Smart Cover με το GE s4.

Και εδώ το αναφέρει...

http://www.androidcentral.com/hands-leaked-android-43-rom-google-edition-galaxy-s4

Edited by lympero

Παίδες, έχει δει κανείς αυτό;την έβαλα μόλις και πετάει το κινητό!

πρόσθεσα μόνο τις εφαρμογές που ήθελα και όλα κομπλέ.

θα δω και την μπαταρία τις επόμενες μέρες

EDIT: διορθώθηκε το link....

Edited by dimitrisioak

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

ε δεν θα πεταει? εχει αφαιρεσει σχεδον τα παντα!

Δοκιμάζω απο σήμερα την foxhound και ψάχνω για kernel,βλέπω αρκετούς διαφορετικούς devs απο το s3,προς το παρών testάρω Faux

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Σε google edition λειτουργει μια χαρα η smart flip cover με το sview . :cool:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Σε google edition λειτουργει μια χαρα η smart flip cover με το sview . :cool:

Οκ.. Τέλεια. Και μπορείς να απαντήσεις την κλήση πατώντας το κεντρικό πλήκτρο? Γιατί η δεύτερη θήκη που χρησιμοποιώ είναι η original pouch που μπορείς να μιλάς χωρίς να το βγάλεις από την θήκη απλά πρέπει να απαντάς πατώντας το πλήκτρο.

[QUOhttps://www.youtube.com/watch?v=S3Jk3tIxW2Q&feature=youtube_gdata_playerE=skoj;4787932]Οκ.. Τέλεια. Και μπορείς να απαντήσεις την κλήση πατώντας το κεντρικό πλήκτρο? Γιατί η δεύτερη θήκη που χρησιμοποιώ είναι η original pouch που μπορείς να μιλάς χωρίς να το βγάλεις από την θήκη απλά πρέπει να απαντάς πατώντας το πλήκτρο.

Γιατι να πατήσεις το μεσαίο πλήκτρο με την sview flip cover?

αφού το κάνεις απο το παραθυράκι που σου δινει επάνω η θηκη.αν δεις κάποιο βίντεο στο YouTube θα καταλάβεις.

Πχ.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

παιδιά ξέρει κανείς ποιό .apk είναι υπεύθυνο για τον αυτόματο συγχρονισμό του gmail; έβαλα την παραπάνω rom αλλά μιας και ο τύπος έχει αφαιρέσει σχεδόν τα πάντα δεν συχρονίζει πλέον αυτόματα το gmail κάτι που είναι τελείως απαραίτητο για την δουλειά μου (Άλεξ; (τυχεράκιας) μπορείς να βοηθήσεις;)

Ευχαριστώ

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

παιδιά ξέρει κανείς ποιό .apk είναι υπεύθυνο για τον αυτόματο συγχρονισμό του gmail; έβαλα την παραπάνω rom αλλά μιας και ο τύπος έχει αφαιρέσει σχεδόν τα πάντα δεν συχρονίζει πλέον αυτόματα το gmail κάτι που είναι τελείως απαραίτητο για την δουλειά μου (Άλεξ; (τυχεράκιας) μπορείς να βοηθήσεις;)

Ευχαριστώ

Δεν την εχω τη ρομ αλλα το googleservicesframework το εχεις?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δουλευει κανενας aosp browser σε sammy based rom? Βλεπω αρκετα σπασιματα να παιζουν στο scrolling

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ευχαριστώ

Όπως είπε ο Αργύρης, αν δεν τα έχεις, βάλε το GoogleServicesFramework.apk, to GoogleLoginService.apk και το Talk.apk. Το τελευταίο παίζει και να μη χρειάζεται... και ξαναδοκίμασε.

- Alex

Όπως είπε ο Αργύρης, αν δεν τα έχεις, βάλε το GoogleServicesFramework.apk, to GoogleLoginService.apk και το Talk.apk. Το τελευταίο παίζει και να μη χρειάζεται... και ξαναδοκίμασε.

Σωστός μου ξέφυγε το GoogleLoginService.apk :)

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

[QUOhttps://www.youtube.com/watch?v=S3Jk3tIxW2Q&feature=youtube_gdata_playerE=skoj;4787932]Οκ.. Τέλεια. Και μπορείς να απαντήσεις την κλήση πατώντας το κεντρικό πλήκτρο? Γιατί η δεύτερη θήκη που χρησιμοποιώ είναι η original pouch που μπορείς να μιλάς χωρίς να το βγάλεις από την θήκη απλά πρέπει να απαντάς πατώντας το πλήκτρο.

Γιατι να πατήσεις το μεσαίο πλήκτρο με την sview flip cover?

αφού το κάνεις απο το παραθυράκι που σου δινει επάνω η θηκη.αν δεις κάποιο βίντεο στο YouTube θα καταλάβεις.

Πχ.

Το είπα. Για την original pouch. ;)

Δουλευει κανενας aosp browser σε sammy based rom? Βλεπω αρκετα σπασιματα να παιζουν στο scrolling

Αυτο φιλε μου ψαχνω και εγω.Τι πειραματα εχω κανει να βαλω χειρονικινητα τον aosp browser σε 4.2.2 και δεν γινεται τιποτα. Αμα εχει καποιος λυση σε αυτο θα ειναι τελειες οι google edition roms. Το υπερτατο smooth που εχουν δεν συναδει με τον browser και της lagaριστες επιδοσεις του.

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

Αυτο φιλε μου ψαχνω και εγω.Τι πειραματα εχω κανει να βαλω χειρονικινητα τον aosp browser σε 4.2.2 και δεν γινεται τιποτα. Αμα εχει καποιος λυση σε αυτο θα ειναι τελειες οι google edition roms. Το υπερτατο smooth που εχουν δεν συναδει με τον browser και της lagaριστες επιδοσεις του.

Με μπέρδεψες τώρα.Ο Αλέξης ψάχνει aosp broswer για samsung based roms,εσυ ψάχνεις για google edition τον aosp browser που να μη λαγκάρει.Σωστά ή τα λέω λάθος? :lol:

Γενικά εγώ με αυτόν έπαιζα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273656

Edited by afilopou

Με μπέρδεψες τώρα.Ο Αλέξης ψάχνει aosp broswer για samsung based roms,εσυ ψάχνεις για google edition τον aosp browser που να μη λαγκάρει.Σωστά ή τα λέω λάθος? :lol:

Γενικά εγώ με αυτόν έπαιζα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273656

χαχα ! Ναι πανω στην βιασυνη μου λεω αλλα νταλλα:lol: Για να δοκιμασουμε και εδω να δουμε.

KNIGHT RIDER

περιμένουμε αποτελέσματα! άντε να δουμε Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

χαχα ! Ναι πανω στην βιασυνη μου λεω αλλα νταλλα:lol: Για να δοκιμασουμε και εδω να δουμε.

περιμένουμε αποτελέσματα! άντε να δουμε

Και δεν χρειαζεται custom recovery για το flash.Αρκει το root.Διαβαστε στο πρωτο ποστ τί πρεπει να κανετε και ξεζιπαρετε αυτο που θα κατεβασετε.

Με root explorer κανετε τις μεταφορες

περιμένουμε αποτελέσματα! άντε να δουμε

Λοιπον εβαλα τον aosp browser στου jamal την 4.2.2 v6 αλλα δεν ειδα βελτιωση στο smoothens κατα το σερφαρισμα :(

Το πιο καλο smoothens με aosp rom ηταν σε cyanogenmod 10.1. Επισης αλλες rom aosp - aokp εχουν τελειο smooth στο σερφαρισμα αλλα δεν φτανουν το smoothens των google editions rom σε ολα τα υπολοιπα... Επιστροφη στην omega 7.

KNIGHT RIDER

Και εδω τα ιδια,ψαχνομουνα με kernel και ρυθμισεις αλλα δεν γινεται τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Wanam πέρασα εγώ καλός .Ωμέγα δεν έχω περάσει για να την τεστάρω σε σχέση με του Wanam. Έχει περάσει κάποιος και τις δύο και να πει ποια από τις δύο αξίζει περισσότερο...?
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

να πω και γω την εμπειρια μου.

ειχα omega7 σε συνδιασμο με 2xbattery και greenify.

μπαταρια ημουν ικανοποιημενος...με σχετικα αρκετη χρηση gps 40 λεπτα την μερα σχεδον.

στις πρωτες 20 ωρες εκτος φορτιστη μου ειχε μεινει ενα 30-35% ακομη μπαταρια.

δοκιμασα jamal google edition v6 . 4.2.2.

δεν εβαλα καθολου 2χ battery και δεν εβαλα ουτε το greenify επιτιδες για να δω διαφορα.

σιγουρα τα παει καλα η μπαταρια του...με την ιδια χρηση το φτανω οριο να κλεισει πριν το βαλω στο φορτιστη την νυχτα.

ΑΛΛΑ ξανα λεω δεν χρησιμοποιησα κανενα βοηθητικο προγραμμα μπαταριας.

ωστοσο δε βολευει με τιποτα η GE.. επιστροφη σε omega7 η σε καμια barebone χωρις bloatware.

με εχει δυσκολεψει αρκετα η GE διοτι δεν εχω τιποτα απο συντομευσεις...ειναι τελειως αδεια... :(

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις