STATYSS Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 ενα φιλαρακι μου εφερε απο την ιταλια ενα S4 I337..!! εχει γλωσσες μεσα Αγγλικα -Ιταλικα Ισπανικα ..δν εχει ελληνικα.. τι πρεπει να κανω για να περασω Ελληνικο firmware στην συσκευη..?? και ποιο μπορω να βαλω..? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 εχω Knox ox1 μπορεί να γινει 0x0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 εχω Knox ox1 μπορεί να γινει 0x0 ? Μέχρι στιγμής όχι.Στο μέλλον μπορεί.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Θέλω να φλασάρω νέο modem και βλέπω κάποια που γράφουν GSM / NON-HLOS τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Θέλω να φλασάρω νέο modem και βλέπω κάποια που γράφουν GSM / NON-HLOS τι είναι αυτό? Γιατι θελεις να φλασαρεις νεο modem?? Εχεις καποιο θεμα με το σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Γιατι θελεις να φλασαρεις νεο modem?? Εχεις καποιο θεμα με το σημα? Έχω το modem τις kitkat και τώρα είμαι σε costum Ron lolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Έχω το modem τις kitkat και τώρα είμαι σε costum Ron lolipop Και τι δεν λειτουργει σωστα δηλαδη? Πια ρομ εβαλες απο xda και ποιες ειναι εντιπωσεις σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Και τι δεν λειτουργει σωστα δηλαδη? Πια ρομ εβαλες απο xda και ποιες ειναι εντιπωσεις σου? Imperium v2 είναι τέλεια είχα και την v16.1 σε kitkat δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά λέω αφού έχω lolipop να βάλω και το δικό της modem. Αλλά έχω μπερδευτεί γιατί κάποια modem τα αναφέρουν έτσι GSM / NON-HLOS απλος ρωτάω για να μάθω την διαφορά αν ξέρει κάποιος να μου πει ευχαριστώ Edited April 2, 2015 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Imperium v2 είναι τέλεια είχα και την v16.1 σε kitkat δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά λέω αφού έχω lolipop να βάλω και το δικό της modem. Αλλά έχω μπερδευτεί γιατί κάποια modem τα αναφέρουν έτσι GSM / NON-HLOS απλος ρωτάω για να μάθω την διαφορά αν ξέρει κάποιος να μου πει ευχαριστώ Στο xda εχει και v3.Επισης λεει και knox free... Ειχες knox 0x1 απο kit kat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Με το xposed framework τι γίνεται παιδιά; δουλεύει σε lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Για το i9505 ποιο είναι το τελευταίο CWM recovery; Αν βάλω αυτό, θα κάνει αυτόματο φλασάρισμα των CM nightlies; Βαριέμαι να το κάνω χειροκίνητα κάθε δεύτερη μέρα, αλλά με το recovery που έχω τώρα δε δουλεύει, μου δείχνει το εξής: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Για το i9505 ποιο είναι το τελευταίο CWM recovery; Αν βάλω αυτό, θα κάνει αυτόματο φλασάρισμα των CM nightlies; Βαριέμαι να το κάνω χειροκίνητα κάθε δεύτερη μέρα, αλλά με το recovery που έχω τώρα δε δουλεύει, μου δείχνει το εξής: Βάλε twrp..είχα προβλήματα με cwm. .δεν έκανε backup δεν έκανε restore. ...Μόλις έβαλα twrp όλα κομπλέ! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Πως και ποια έκδοση; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Πως και ποια έκδοση; Play store.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Play store.. Κατεβάζω app και φλασάρει νέο recovery; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Κατεβάζω app και φλασάρει νέο recovery; Ναι από τι θυμάμαι έτσι είναι...για σιγουριά ρίξε μια ματιά στο Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ναι από τι θυμάμαι έτσι είναι...για σιγουριά ρίξε μια ματιά στο Google. To θέμα είναι ότι είναι τόσο αυτονόητη γνώση που κανείς δεν το γράφει καθαρά. Έχω το κινητό με custom recovery, θέλω να βάλω άλλο custom recovery, πως γίνεται; Κανείς δεν λέει. :lol: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 To θέμα είναι ότι είναι τόσο αυτονόητη γνώση που κανείς δεν το γράφει καθαρά. Έχω το κινητό με custom recovery, θέλω να βάλω άλλο custom recovery, πως γίνεται; Κανείς δεν λέει. :lol: Ρεσυ κ εγώ δεν ήξερα πως κ που αλλά εψαξα κ βρήκα..δεν είναι κάτι δύσκολο.. Εγώ σου είπα βάλε twrp..Γράψε στο Google how to... Εδώ εισια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1779092 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 To θέμα είναι ότι είναι τόσο αυτονόητη γνώση που κανείς δεν το γράφει καθαρά. Έχω το κινητό με custom recovery, θέλω να βάλω άλλο custom recovery, πως γίνεται; Κανείς δεν λέει. :lol: Κατεβασε το τελευταιο cwm recovery https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/jflte/philz_touch_6.58.7-jflte.zip/ βαλτο στη καρτα sd του κινητου σου. μπες απο το κινητο σε recovery mod. επελεξε install zip --> βρες το ερχειο που κατεβασες και καντο install. κανε reboot recovery και εισαι ετοιμος Εγω αυτο εχω και δουλευει μια χαρα. η σελιδα ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281367 https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/jflte/?page=4 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Το βλέπω ότι όλοι λένε "flash new recovery". Κανείς δε λέει αν είναι ασφαλές να φλασάρεις νέο recovery ενώ είσαι ήδη στο recovery. Αυτό με προβληματίζει. Μου φαίνεται λίγο κουλό να είσαι μέσα στο recovery και την ίδια στιγμή να το διαγράφεις για να βάλεις το νέο. Μη μου μείνει τούβλο το S4. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Το βλέπω ότι όλοι λένε "flash new recovery". Κανείς δε λέει αν είναι ασφαλές να φλασάρεις νέο recovery ενώ είσαι ήδη στο recovery. Αυτό με προβληματίζει. Μου φαίνεται λίγο κουλό να είσαι μέσα στο recovery και την ίδια στιγμή να το διαγράφεις για να βάλεις το νέο. Μη μου μείνει τούβλο το S4. Σου γραφω απο πανω τι να κανεις. οσες φορες εκανα αναβαθμιση recovery σε galaxy s4 galaxy s3 galaxy s2 galaxy tab 3 p5200 galaxy tab 7 p1000 ετσι την εκανα και δεν επαθα τιποτα Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σε ευχαριστώ αλλά το αρχείο πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα. Το φλασάρισμα αποτυχαίνει και μάλιστα δεν έχει το ίδιο checksum με το md5 αρχείο με το ίδιο version number. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Λοιπόν παιδιά έχω δοκιμάσει αρκετές costum roms αλλά νομίζω ότι θα μείνω σαυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2427629 Νομίζω ότι είναι η πιο σταθερή και με την καλύτερη μπαταρία.. Πάντα ήμουν φαν της miui αλλά 3 που δοκίμασα είχαν πολλά buggs.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Φοβερή rom την εγκατέστησα προχθές. 5 ώρες οθόνη για πλάκα έβγαλε το κινητό. Φυσικά έβαλα την lite version. Λίγη προσοχή θέλει στην εγκατάσταση γιατί δεν είναι τόσο καλός (με τη σειρά) ο οδηγός για το φλασάρισμα όσον αφορα τον σωστό bootloader και modem. Απορώ πως άντεξα ένα χρόνο μόνο με root και custom kernel. Μεγάλη βλακεία να μη φλασάρεις custom rom από την αρχή. Επίσης η 50+ είναι η ευρωπαϊκή ενώ η 51 είναι εκ Βραζιλίας νομίζω. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Φοβερή rom την εγκατέστησα προχθές. 5 ώρες οθόνη για πλάκα έβγαλε το κινητό. Φυσικά έβαλα την lite version. Λίγη προσοχή θέλει στην εγκατάσταση γιατί δεν είναι τόσο καλός (με τη σειρά) ο οδηγός για το φλασάρισμα όσον αφορα τον σωστό bootloader και modem. Απορώ πως άντεξα ένα χρόνο μόνο με root και custom kernel. Μεγάλη βλακεία να μη φλασάρεις custom rom από την αρχή. Επίσης η 50+ είναι η ευρωπαϊκή ενώ η 51 είναι εκ Βραζιλίας νομίζω. σκεφτομαι να βαλω αυτη ή imperium... τι διαφορετικο εκανες με το bootloade και το modem??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts