Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Επίσης το πιο καλό με την Liquidsmooth είναι το wakelock blocker που έχει με το ποίο μπλοκάρεις αρκετά wakelock που μπορεί να σου διαλύουν την μπαταρία και να μην αφήνουν το κινητό να μπει σε deep sleep.

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Δεύτερη εβδομάδα με το κινητό, απόλυτα ικανοποιημενος, και με τη βοήθεια του myphone περί root και αλλων τροποποιησεων.

Βέβαια δε παρακολουθώ το thread από την αρχή αλλά μου κάνει εντύπωση οτι ελάχιστα εχουν γραφτεί για το μονο ουσιαστικό πρόβλημα, τη διάρκεια της μπαταρίας. Με το ζόρι κρατάει 4 ωρες συνολικά η οθονη ανοιχτη.

Αναρωτιέμαι μήπως τρέχει κάτι με τις ρυθμίσεις μου, οπότε εχω συνημμένα μια φώτο από την κατανομή της μπαταρίας.

Αν κάτι δεν είναι φυσιολογικό...

Thanks in advance

Καλησπέρα,

Δεύτερη εβδομάδα με το κινητό, απόλυτα ικανοποιημενος, και με τη βοήθεια του myphone περί root και αλλων τροποποιησεων.

Βέβαια δε παρακολουθώ το thread από την αρχή αλλά μου κάνει εντύπωση οτι ελάχιστα εχουν γραφτεί για το μονο ουσιαστικό πρόβλημα, τη διάρκεια της μπαταρίας. Με το ζόρι κρατάει 4 ωρες συνολικά η οθονη ανοιχτη.

Αναρωτιέμαι μήπως τρέχει κάτι με τις ρυθμίσεις μου, οπότε εχω συνημμένα μια φώτο από την κατανομή της μπαταρίας.

Αν κάτι δεν είναι φυσιολογικό...

Thanks in advance

Ναι έχεις 2 στοιχεία που είναι φυσιολογικά μεν αλλά επειδή δεν τα έχεις ρυθμίσει σωστά δε. Τόσο το Andoid system όσο και το Google framework services τρώνε πολύ μπαταρία.

Φαντάζομαι έχεις ανοιχτό το location reporting καθώς και το android device manager στις ρυθμίσεις google. Αντ α απενργοποιήσεις δεν θα έχεις drain από τα services. Επίσης αν βάλεις BBS να δούμε τα kernel wakelocks καθώς και τα partial wakelocks που χρησιμοποιέι το Android system και φτάνει στο 18% που ουσιαστικά δεν αφήνει το κινητό σου να μπει σε deep sleep.

Συνέχισε το ποστάρισμα σου στο θέμα περί μπαταρίας για να μην βγαίνουμε off topic. Εγώ έχω σταθερά 4,5-5,5 ώρες οθόνης με AOSP αλλά μην ελπίζεις παραπάνω. Αν πήρες το S4 για την μπαταρία του τότε έπαιξες και έχασες. 6-7 ώρες μόνο στο G2 θα έβλεπες!

Google Pixel 9 Pro XL

Φαντάζομαι έχεις ανοιχτό το location reporting καθώς και το android device manager στις ρυθμίσεις google. Αντ α απενργοποιήσεις !

Από που απενεργοποιούντε ρε παιδιά???:confused::confused:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.Θελω να ρωτησω αν μπορω να ρουταρω το σ4 που εχω με κιτκατ 4.4.2 χωρις να γραψει ο νοξ?
Apple Iphone 8 Plus Red Edition

Παιδια καλησπερα! Σας παρακαλω, θελω την βοηθεια σας στο εξης...

Θελω να αλλαξω και εγω ρομ στο σ4 και σκεφτομαι να βαλω ομεγκα..μιας και ειναι οτι πιο κοντα στη μαμισια λογικη...

Ξερετε απο μπαταρια πως τα παει?

Επισης σκεφτομουν κ την πακ-μαν! Τι λετε για αυτη? Μεταξυ των δυο?

τελος εχω εταιρικο μαιλ και επιβαλλει να βαζω κωδικο στη οθονη ξεκλειδωματος...υπαρχει τροπος να το παρακαμψω? Με ροοτ...κλπ?

Παιδια εκανα αναβαθμιση σε γαλλικη KK 4.4.2 bog XXUFNC4

ημουν ρουτ στην 4.3 και ειχε ανεβει ο knox σε 01

Με την αναβαθμιση χαθηκε το ρουτ

Πως κανω ρουτ την συγκεκριμμενη KK 4.4.2 bog XXUFNC4

Παιδια εκανα αναβαθμιση σε γαλλικη KK 4.4.2 bog XXUFNC4

ημουν ρουτ στην 4.3 και ειχε ανεβει ο knox σε 01

Με την αναβαθμιση χαθηκε το ρουτ

Πως κανω ρουτ την συγκεκριμμενη KK 4.4.2 bog XXUFNC4

Με cf-autoroot λογικά δεν θα έχεις θέμα.

Google Pixel 9 Pro XL

Με ξυνει το χερι μου :p να περασω μια custom rom και να παει να γ.....ει το knox αλλα το εχω 2 εβδομαδες το κινητο . Απο την αλλη ολοι λενε οτι το κινητο πεταει με custom ,,, τι να πω ειμαι πολυ μπερδεμενος . Και προερχομενος απο το S2 οπου του ειχα βγαλει τα ματια με flashaρισματα μαλλον δεν θα αντεξω για πολυ ακομα . Εσεις τι προτεινετε ?

Σε νοιώθω!

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

Επειδή το γύρισα σε AOSP το κινητό, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρησιμοποιεί με ΑOSP επιτυχώς τη λειτουργία S-View. Άκουσα για ένα app, το Automaton στο playstore αλλά θέλω να δω μήπως κάποιος το δουλεύει ήδη με κάποιον τρόπο.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Με ξυνει το χερι μου :p να περασω μια custom rom και να παει να γ.....ει το knox αλλα το εχω 2 εβδομαδες το κινητο . Απο την αλλη ολοι λενε οτι το κινητο πεταει με custom ,,, τι να πω ειμαι πολυ μπερδεμενος . Και προερχομενος απο το S2 οπου του ειχα βγαλει τα ματια με flashaρισματα μαλλον δεν θα αντεξω για πολυ ακομα . Εσεις τι προτεινετε ?

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά θα σου πω την δική μου εμπειρία και μετά κάνεις ό,τι θες φυσικά.

Έχω το τηλέφωνο εδώ και ένα χρόνο ρουταρισμένο (το είχα μάλιστα ακόμη με την 4.2 επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με knox).

Ξαφνικά πριν τρεις μέρες βγάζει ένα πρόβλημα που ανέφερα και λίγο πιό πίσω (#3527).

Χαλάσανε τα χρώματα της οθόνης και η κάμερα. Μόλις την άνοιγες η οθόνη έτρεχε τρελά πάνω-κάτω με ξεθωριασμένα χρώματα.

Παρ΄όλη την επαναφορά σε εργοστασιακό firmware, το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να το περάσω το αρχικό firmware, triangle away και unroot, διότι κάποιες φορές η οθόνη ήταν σε μηδενική φωτεινότητα και δεν έβλεπες τίποτε παρά μόνο σε απόλυτο σκοτάδι, σε σημείο που νόμιζα ότι κόλλησε τελείως.

Το πήγα στο σέρβις (smartec) και τελικά μου άλλαξαν μητρική και κάμερες μπρος πίσω.

Στο σέρβις ήταν άψογοι. Περίμενα επι τόπου και το πήρα πίσω σε λίγο πάνω από μια ώρα.

Μου είπαν ότι δεν βλέπουν συχνά παρόμοιο πρόβλημα. Σημειωτέον το κινητό δεν είχε χτυπηθεί ή πάθει κάτι άλλο. Απλά βλάβη.

Έγραψα την εμπειρία μου, για να ξέρει κανείς αν τυχόν πάθει τίποτε παρόμοιο.

Παιδια παρατηρησα σημερα στο κλειδωμα με το πλαινο κουμπι μου αργει καποια δευτερόλεπτα και μετα σβηνει η οθονη.Ειναι η πρωτη φορα που μου το κανει αυτό και το κινητο το εχω 2 εβδομάδες.Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?

Οποιος έχει liquid αν μπορει να μου πει πως αλλαζουμε θέση στα εικονιδια και αν μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους

και αν μπορω να σβήσω τις εφαρμογες : Ρυθμισεις google,Λειτουργια εκκιν. google και Google(now)

Ευχαριστώ

Edited by arnaia

δοκιμασε κανεις την Samy Deluxe ρομ;

Sammy deluxe? :confused:

Για πες περισσότερα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Οποιος έχει liquid αν μπορει να μου πει πως αλλαζουμε θέση στα εικονιδια και αν μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους

και αν μπορω να σβήσω τις εφαρμογες : Ρυθμισεις google,Λειτουργια εκκιν. google και Google(now)

Ευχαριστώ

Τι εννοείς να αλλάξεις θέση στα εικονίδια. Οποία θες βάζεις στην επιφάνεια.

Ρυθμίσεις Google γιατί να τις διαγράψεις? Το Google now πιστεύω ότι δεν έχεις θέμα εκτός και μιλάς για τον launcher οπότε ανάλογα με ποιο gapps package εγκατέστησες αν δεν έχεις άλλον launcher θα έχεις θέμα.

Google Pixel 9 Pro XL

Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο. Έχω ένα θέμα με το κινητό και είναι τέρμα ενοχλητικό. Έχει ένα λαγκάρισμα όταν το κλειδώνω και θέλω να το ξεκλειδώσω καπάκι άλλο πράγμα. Αν το κλειδώσω πρέπει να περιμένω μισό λεπτό αν θέλω να το ξεκλειδώσω, αν πατήσω το κουμπί δε ξυπνάει. Και αν τύχει και με πάρουν μόλις ακριβώς κλειδώσω την οθόνη δεν ανάβει αυτή, χτυπάει κανονικά αλλά είναι μαύρη, ή θα ανάψει και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει κανένα fix? Θυμάμαι το έκανε και το mini της φίλης μου αλλά αυτηνής διορθώθηκε μόνο του ή προφανώς με κανένα update. Έχω την ΚΚ

Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο. Έχω ένα θέμα με το κινητό και είναι τέρμα ενοχλητικό. Έχει ένα λαγκάρισμα όταν το κλειδώνω και θέλω να το ξεκλειδώσω καπάκι άλλο πράγμα. Αν το κλειδώσω πρέπει να περιμένω μισό λεπτό αν θέλω να το ξεκλειδώσω, αν πατήσω το κουμπί δε ξυπνάει. Και αν τύχει και με πάρουν μόλις ακριβώς κλειδώσω την οθόνη δεν ανάβει αυτή, χτυπάει κανονικά αλλά είναι μαύρη, ή θα ανάψει και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει κανένα fix? Θυμάμαι το έκανε και το mini της φίλης μου αλλά αυτηνής διορθώθηκε μόνο του ή προφανώς με κανένα update. Έχω την ΚΚ

Ε τι ρωτάς. Πάτα του ενα Factory reset για να στρώσει.

Ε τι ρωτάς. Πάτα του ενα Factory reset για να στρώσει.

Δε μπορώ γιατί είναι ρουταρισμένο και διάβασα ότι δεν πρέπει να κάνεις reset σε ρουταρισμένη συσκευή

Δε μπορώ γιατί είναι ρουταρισμένο και διάβασα ότι δεν πρέπει να κάνεις reset σε ρουταρισμένη συσκευή

Ορίστε??? Γιατί?

Google Pixel 9 Pro XL

Ορίστε??? Γιατί?

Κι εγώ απόρησα. Πραγματικά το διάβασα για το S4. Τέλος πάντων θα κάνω κι ό,τι γίνει. Αχ ποιος το στήνει πάλι από την αρχή

Κι εγώ απόρησα. Πραγματικά το διάβασα για το S4. Τέλος πάντων θα κάνω κι ό,τι γίνει. Αχ ποιος το στήνει πάλι από την αρχή

Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Κάποια μπαρούφα πρέπει να διάβασες. Εδώ όλοι οι dev στο xda μιλάνε πάντα για clean flash, δηλαδή factory default.

Google Pixel 9 Pro XL

Δεν άντεξα άλλο! Μόλις το rootαρα και πέρασα cwm recovery. Μηδένισα και τον counter με το triangle away. Καλώς σας βρήκα και καλή ανάσταση σε όσους δεν έχουν rootάρει ακόμα!:D

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις