dimitrisioak Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Προσωπικά στις φωτογραφίες δεν βλέπω καμία διαφορά ποιότητας! Και καμία διαφορά χρήσης... Εγώ από όλες τις AOSP και GE που έχω δοκιμάσει έχω κατασταλάξει στην Liquidsmooth με KT kernel. Πραγματικά απίστευτα γρήγορο τηλέφωνο χωρίς ίχνος lag ενώ πιο πάνω έχω ποστάρει και τα αποτελέσματα μου με την μπαταρία! Φοβερή ρομ και έχει για όποιον θέλει να βγάζει φωτογραφίες, να τραβάς φωτογραφία με το power button. Feature απαραίτητο κατά την δική μου άποψη όσο αναφορά την λειτουργία της κάμερας. ενα link σου είναι εύκολο; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά είναι εύκολο να μου δώσετε ένα λινκ για να κατεβάσω το sygic για Ευρώπη; Το navigon δεν με βόλεψε..:/ Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Τι εννοεις???Περαν του Play store εννοω :) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά είναι εύκολο να μου δώσετε ένα λινκ για να κατεβάσω το sygic για Ευρώπη; Το navigon δεν με βόλεψε..:/ Playstore. Αν εννοείς ύποπτα site, στο φόρουμ μας απαγορεύονται. Και επίσης είσαι σε λάθος θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 ενα link σου είναι εύκολο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2630085 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Με AOSP ποιο ειναι το μειονεκτημα που μπορεις να εχεις?Το λογισμικο της καμερας ειναι μονο?Μια καλη AOSP που προτεινεται? Κανένα μειονέκτημα. Ίσα ίσα που το τηλέφωνο πετάει. Εκτός και εάν είσαι φαν των s-μπούρδων της samsung. Η ποιότητα της κάμερας είναι εξίσου καλή. Αλλά δεν έχεις τα έξτρα features της κάμερας που προσωπικά δεν τα χρησιμοποιησα πότε. Προτείνω cm11 M3. Γρήγορη σταθερή και με καλή μπαταρία. Το άλλο θες? Και έχεις και από πίσω μια ολόκληρη ομάδα developers να την αναπτύσσουν συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Προσωπικά στις φωτογραφίες δεν βλέπω καμία διαφορά ποιότητας! Και καμία διαφορά χρήσης... Εγώ από όλες τις AOSP και GE που έχω δοκιμάσει έχω κατασταλάξει στην Liquidsmooth με KT kernel. Πραγματικά απίστευτα γρήγορο τηλέφωνο χωρίς ίχνος lag ενώ πιο πάνω έχω ποστάρει και τα αποτελέσματα μου με την μπαταρία! Φοβερή ρομ και έχει για όποιον θέλει να βγάζει φωτογραφίες, να τραβάς φωτογραφία με το power button. Feature απαραίτητο κατά την δική μου άποψη όσο αναφορά την λειτουργία της κάμερας. Από bug? Έχεις εντοπίσει κανενα? Κάτι που να μην δουλευει? Τίποτα "τυχαία" restarts? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Από bug? Έχεις εντοπίσει κανενα? Κάτι που να μην δουλευει? Τίποτα "τυχαία" restarts? Απολύτως!!! Όλα δουλεύουν τέλεια. Ούτε με custom TW roms δεν είχα τέτοια σταθερότητα Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπερα ειμαι με 4.4.2 fnad και θελω να το ρουταρω.την εκδοση την περασα απο odin.χρησιμοποιω τον τροπο στο πρωτο ποστ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπερα ειμαι με 4.4.2 fnad και θελω να το ρουταρω.την εκδοση την περασα απο odin.χρησιμοποιω τον τροπο στο πρωτο ποστ? Ότι θα χάσεις εγγύηση για πάντα το γνωρίζεις έτσι? Εκτός και βρουν στο μέλλον τρόπο να μηδενίσεις το knox. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Από bug? Έχεις εντοπίσει κανενα? Κάτι που να μην δουλευει? Τίποτα "τυχαία" restarts? Οχι φίλε. Κανένα bug. Δεν έχω όμως nightly Build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Παιδιά, βρήκα την πλήρη έκδοση (1,5 GB) για την συσκευή μου. Να κάνω καθαρό install; Να μην χρησιμοποιήσω το update; Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Παιδιά, βρήκα την πλήρη έκδοση (1,5 GB) για την συσκευή μου. Να κάνω καθαρό install; Να μην χρησιμοποιήσω το update; ??? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος! Μήπως είσαι στο λάθος θέμα? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 ??? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος! Μήπως είσαι στο λάθος θέμα? Ένα δίκιο το 'χεις... Βρήκα την 4.4.2 για το S4 της T-Mobile σε πλήρη έκδοση (1,5 gb). Ρώτησα απλά αν άξιζε να την εγκαταστήσω με την μια ή να κάνω τα updates... Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Ένα δίκιο το 'χεις... Βρήκα την 4.4.2 για το S4 της T-Mobile σε πλήρη έκδοση (1,5 gb). Ρώτησα απλά αν άξιζε να την εγκαταστήσω με την μια ή να κάνω τα updates... updates εννοείς OTA? Και όταν λες με την μία εννοείς ODIN? Απλά άμα θες ρώτα στο άλλο θέμα με τα firmwares να είμαστε και εντός θέματος γιατί εδώ βγαίνουμε λίγο εκτός. Edited March 27, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 updates εννοείς OTA? Και όταν λες με την μία εννοείς ODIN? Απλά άμα θες ρώτα στο άλλο θέμα με τα firmwares να είμαστε και εντός θέματος γιατί εδώ βγαίνουμε λίγο εκτός. Δεν θα χρειαστεί, το έκανα μέσω OTA... Πάω για το root τώρα... Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonios7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 παιδια καλημερα και απο μενα.ειμαι νεος κατοχος του s4 i9505 και ειναι γαλικο. το πηρα απο ιντερνετ 340 ευρα.και ηταν κλεισμενο και σφραγισμενο κανονικα με τις ταινιες του. εχω μια μικρη απορια,κατι που δεν μου αρεσει και ρωταω, μηπως μπορω να το αλλαξω. οταν ανοιγω τις επαφες ,και οχι μονο ,το χρωμα της σελιδας ειναι μαυρο και τα γραμματα ασπρα.μπορω να κανω κατι να το αλλαξω αυτο? βασικα με ενδιαφερει να αλλαξω το μαυρο χρωμα που ειναι σαν backround. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν θα χρειαστεί, το έκανα μέσω OTA... Πάω για το root τώρα... Πρόσεχε το knox μην χάσεις την εγγύηση. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 παιδια καλημερα και απο μενα.ειμαι νεος κατοχος του s4 i9505 και ειναι γαλικο. το πηρα απο ιντερνετ 340 ευρα.και ηταν κλεισμενο και σφραγισμενο κανονικα με τις ταινιες του. εχω μια μικρη απορια,κατι που δεν μου αρεσει και ρωταω, μηπως μπορω να το αλλαξω. οταν ανοιγω τις επαφες ,και οχι μονο ,το χρωμα της σελιδας ειναι μαυρο και τα γραμματα ασπρα.μπορω να κανω κατι να το αλλαξω αυτο? βασικα με ενδιαφερει να αλλαξω το μαυρο χρωμα που ειναι σαν backround. Δυστυχώς όχι...μόνο αν βάλεις κάποια custom και πάνω της κάποιο θέμα η custom με ενσωματωμένο θέμα. εγώ για αυτούς ακριβώς τους λόγους (δεν μπορώ το μαύρο backgroud) έχω βάλει αυτήν είναι η μόνη επί του παρόντος 4.4.2 με διάφανο backround και έχει και άλλα καλούδια και πάει και μια χαρά :) Έχε υπόψη σου όμως ότι custom rom =πάπαλα η εγγύηση (δεν με έχει απασχολήσει ποτέ εμένα) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μία που δοκίμασα πρόσφατα με επίσης πάρα πολλές επιλογές παραμετροποίησης είναι και η FoxHound. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα (τα περί εγγύησης εννοούνται~ ). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Πρόσεχε το knox μην χάσεις την εγγύηση. Δυστυχώς δεν υπήρχε άλλη λύση... Είχα πάρει όλα μου τα backup στο Titanium. Την συσκευή την είχα πάρει τον Μάιο πέρσι αλλά μου έδωσαν καινούργια τον Οκτώβριο από την T-Mobile... Ας ελπίσουμε να βγάλουν κάποιο "σπάσιμο¨για το Knox... Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonios7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Δυστυχώς όχι...μόνο αν βάλεις κάποια custom και πάνω της κάποιο θέμα η custom με ενσωματωμένο θέμα. εγώ για αυτούς ακριβώς τους λόγους (δεν μπορώ το μαύρο backgroud) έχω βάλει αυτήν είναι η μόνη επί του παρόντος 4.4.2 με διάφανο backround και έχει και άλλα καλούδια και πάει και μια χαρά :) Έχε υπόψη σου όμως ότι custom rom =πάπαλα η εγγύηση (δεν με έχει απασχολήσει ποτέ εμένα)[/QUOT σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.τωρα δεν εχω αποφασισει αν θα το πειραξω,αλλα δεν θα ειχα και προβλημα. εμενα εχει απο οτι βλεπω 4.3 και kernel 3.4.0 και τελος παντων αν θελησω να το πειραξω πρεπει καποιος να με βοηθησει απο το μηδεν γιατι δεν το εχω ξανακανει.... Edited March 27, 2014 by antonios7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 να ρωτησω κατι ρε παλουκαρια, εαν υποθεσουμε οτι εχουμε ενα S4 με 4.4.2, φλασαροντας για τo idio csc κλπ, την εκδοση πχ 4.2.2 με μανισια ρομ κλπ, το ΚΝΟΧ θα χτυπησει? τι βλακειες ειναι αυτες πλακα μας κανουν?? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 να ρωτησω κατι ρε παλουκαρια, εαν υποθεσουμε οτι εχουμε ενα S4 με 4.4.2, φλασαροντας για τo idio csc κλπ, την εκδοση πχ 4.2.2 με μανισια ρομ κλπ, το ΚΝΟΧ θα χτυπησει? τι βλακειες ειναι αυτες πλακα μας κανουν?? Όχι δεν θα χτυπήσει. Στοκ σε στοκ δεν χτυπάει ο knox. Ωστόσο είναι αδύνατο το downgrade από 4.4.2 ακόμα και σε 4.3 καθώς έχει νεότερο bootloader και δεν γίνεται. Δεν αν αύριο βγάλει μια 4.4.2 με πιο νέο bootloader πάλι δεν θα μπορείς να πας στην 4.4.2 που έχεις τώρα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Aπο σημερα ευτυχης κατοχος της συσκευης , μετα απο 2 χρονια με το galaxy s2 . Aπο αλλη χωρα προελευσης official fw σε αλλη χωρα παλι official χτυπαει το knox ? π.χ απο γαλλικο fw 4,3 που εχω αν βαλω το γερμανικο 4,4,2 θα χτυπησε το knox ? Μετα θα μπορω να μεταβω απο γερμανικο 4,4,2 σε 4,4,2 γαλλικο (αν βγει κ οταν ) ? Απλως δεν θα μπορω να παω απο 4,4,2 σε 4,3 Τα καταλαβα καλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts