dimtsag Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Είχα την 4.2.2 DBT. Μόνο με root. Ήταν άψογη από ταχύτητα, αυτονομία, χωρίς κολλήματα. Έβγαλε ένα update μέσω kies η Samsung και μόλις το πέρασα.... Δράμα! Στην εκκίνηση κρασαρανε οι εφαρμογές και κολλούσε το σύμπαν... Έκτοτε έβαλα 2-3 custom αλλά έμεινα με την omega. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εγώ έχω κολλήσει με την BlackBox. Πολύ καλή και σταθερή με καλή μπαταρία. Προτείνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 απλα σας ζηλευω.μιας και ειμαι με mh6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mflo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα παίδες! Είμαι με foxhound 1.6 και βλέπω ότι φτάσαμε στην 2.0. Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν έχει νόημα μια μετάβαση ή να κάτσω στα αυγά μου?? Παράθεση May the force be with us :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα παίδες! Είμαι με foxhound 1.6 και βλέπω ότι φτάσαμε στην 2.0. Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν έχει νόημα μια μετάβαση ή να κάτσω στα αυγά μου?? Και εγώ με αυτήν είμαι, κάτσε στα ωά σου.... αν δεν έχεις περάσει adam kernel, κάντο, θα δεις αρκετή διαφορά στην μπαταρία σου :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 να ρωτησω και παλι αν βαλω την Omega θα εχω θεμα με τον counter , knox ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 να ρωτησω και παλι αν βαλω την Omega θα εχω θεμα με τον counter , knox ? Αν δεν τα εχεις ηδη αυτα με στοκ ρομ, τοτε σιγουρα με custom δεν τα αποκτας... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αν δεν τα εχεις ηδη αυτα με στοκ ρομ, τοτε σιγουρα με custom δεν τα αποκτας... Εχω mga rom οποτε δεν τα εχω σιγουρα . Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εγω παντως ειμαι με Echoe 3.1 + Adam 1.6 + Comadose 2.1 και το κινητο πεταει αλλα και η μπαταρια ειναι τελεια... Σε 35 ωρες χωρις φορτιση, ειχα 3 ωρες οθονη με 4g μονιμα ανοιχτο και ενεργο! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εγω παντως ειμαι με Echoe 3.1 + Adam 1.6 + Comadose 2.1 και το κινητο πεταει αλλα και η μπαταρια ειναι τελεια... Σε 35 ωρες χωρις φορτιση, ειχα 3 ωρες οθονη με 4g μονιμα ανοιχτο και ενεργο! 4g??? δηλαδη με 3g που θα επαιζες??? μονιμα ανοιχτο γιου μιν ατ λιστ 25ωρες απο τις 35 'η ησουν σερι 35ωρες? βασικα και τυπογραφικο να εχει παιξει και να εννοεις 3g ανοιχτο 25 ωρες τουλαχιστον ειναι διαστημικοι οι χρονοι που εχεις. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) 4g??? δηλαδη με 3g που θα επαιζες??? μονιμα ανοιχτο γιου μιν ατ λιστ 25ωρες απο τις 35 'η ησουν σερι 35ωρες? βασικα και τυπογραφικο να εχει παιξει και να εννοεις 3g ανοιχτο 25 ωρες τουλαχιστον ειναι διαστημικοι οι χρονοι που εχεις. 35 ωρες! Και 3 οθονη... 4g απο την αρχη ανοιχτο... αλλά δεν ειχα ποτε εναλλαγή δικτυου! Ισως για αυτο. Δλδ δεν εχανε ποτε το 4g. Επισης wifi το πολυ μια ωρα. Data-sync on φυσικα και BT-GPS off. Ειναι η πρωτη φορα που βκεπω αυτους τους χρονους και ειναι με την καινουρια μπαταρια καθως η παλια φουσκωσε και χαλασε και απο Παρασκευη ειμαι με την καινουρια. Οπως επισης με την παλια εβλεπα και μεγαλη καταναλωση αν ημουν σε wifi Edited October 7, 2013 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλησπερα παιδια , αν και δεν εχω την συσκευη εχω μια απορια , αν περαστει custom rom , πχ cyanogen , η 8ηκη view δουλευει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εγω παντως ειμαι με Echoe 3.1 + Adam 1.6 + Comadose 2.1 και το κινητο πεταει αλλα και η μπαταρια ειναι τελεια... Σε 35 ωρες χωρις φορτιση, ειχα 3 ωρες οθονη με 4g μονιμα ανοιχτο και ενεργο! Συγνώμη τι κάνει το Comadose ακριβώς, γιατί δεν έχω καταλάβει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Προσεχώς δικός σας! Έχει δοκιμάσει κανείς custom τύπου Pac man? Ευχαριστημένος σε σχέση με stock Samsung based? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Συγνώμη τι κάνει το Comadose ακριβώς, γιατί δεν έχω καταλάβει. Ευχαριστώ. Ριξε μια ματια εδω. Αυτο πρεπει να'ναι. Ας με διορθωσει ο Κωστας αν κανω λαθος. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μπορώ να περάσω την Google edition κανονικά η θα έχω πρόβλημα? Υπάρχει σε επίσημη cm για το i9505? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 35 ωρες! Και 3 οθονη... 4g απο την αρχη ανοιχτο... αλλά δεν ειχα ποτε εναλλαγή δικτυου! Ισως για αυτο. Δλδ δεν εχανε ποτε το 4g. Επισης wifi το πολυ μια ωρα. Data-sync on φυσικα και BT-GPS off. Ειναι η πρωτη φορα που βκεπω αυτους τους χρονους και ειναι με την καινουρια μπαταρια καθως η παλια φουσκωσε και χαλασε και απο Παρασκευη ειμαι με την καινουρια. Οπως επισης με την παλια εβλεπα και μεγαλη καταναλωση αν ημουν σε wifi Μπορεις να μου δωσεις το link απο εκει που πηρες την μπαταρια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Κατεβαζω και τις δυο (Blackbox και echoe)...Το βραδακι θα ειναι η ωρα του παιδιου...! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Κατεβαζω και τις δυο (Blackbox και echoe)...Το βραδακι θα ειναι η ωρα του παιδιου...! BlackBox έχω τώρα. Πολύ καλή. Είναι και συμβατή με xposed framework και wanam xposed άσχετα που λέει ότι δεν είναι. Τα έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Προτείνεται. Happy flashing. Μπορώ να περάσω την Google edition κανονικά η θα έχω πρόβλημα? Υπάρχει σε επίσημη cm για το i9505? Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Και πάει και σφαίρα. Εγώ είχα του CoolBoy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 μου έιχε γυαλίσει πριν απο καιρό η BlackBox αλλα δεν έτυχε να τη δοκιμάσω,θα την βάλω μιας και ακούω καλά λόγια να δω διαφορές απο fox Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 μου έιχε γυαλίσει πριν απο καιρό η BlackBox αλλα δεν έτυχε να τη δοκιμάσω,θα την βάλω μιας και ακούω καλά λόγια να δω διαφορές απο fox Με την foxhound είχα διάφορα προβλήματα. Η BlackBox είναι σαν stock σε θέμα σταθερότητας. Και είναι και πιο ωραία themed. Δοκίμασε άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ριξε μια ματια εδω. Αυτο πρεπει να'ναι. Ας με διορθωσει ο Κωστας αν κανω λαθος. Σωστά αυτό είναι! Στο Galaxy Nexus είχα δει διαφορά με Crossbreeder και Supercharger. Μπορεις να μου δωσεις το link απο εκει που πηρες την μπαταρια;; Από κάποιο σκρουτζομάγαζο. Δεν θυμάμαι κάτι με μπαταρία μέσα. Την δικιά του πήρα! Την στοκ... Δεν πήρα κάποια άλλη μάρκα ή μεγαλύτερη. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Κωστα, διαβαζα το change log της 3.1 και βλεπω οτι βασιζεται στα τελευταια fw της sammy (ΜΙ8?). Δεν εχει μεσα τον καινουργιο bootloader ετσι? Προχωραω αφοβα σε φλασαρισμα ετσι? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καμμια custom δεν εχει μεσα τον bootloader... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ηθελα να ειμαι 100% sure. Ημουν 99.9% :D Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts