konstantinos86 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 πληροφοριακά... echoe rom 3.1 slim με adam kernel και 3minit 3.5εχω αυτη την στιγμη 15 ωρες λειτουργιας με 2 ωρες και 45 λεπτα οθονηκαι ειμια στο 58 τις 100 μπαταρια.Τα νουμερα αυτα τα εβγαλε μετα απο 3 κυκλους φορτισης. supersmooth superstable. ουτε ενα fc πουθενα. Tip. :εαν παρατηρησετε μικρα λαγκακια αλλάξτε την stock γραμματοσειρα με καποια αλλη. κατι πεζει με την στοκ, έχει αναφερθεί και στο xda. Εγω εβαλα choko cooky. απλα πεταει. :yahoo::clap::w00t: Φιλε μου αν τη βαλω θα μου βαλω και τον Knox (ειμαι ακομα στο παλιο bootloader με stock rom)?? Επισης το 3minit τι ακριβως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Φιλε μου αν τη βαλω θα μου βαλω και τον Knox (ειμαι ακομα στο παλιο bootloader με stock rom)?? Επισης το 3minit τι ακριβως ειναι? Αδερφέ δε θα μιλήσω προσωπικά για σένα αλλά για το φαινόμενο που τελικά δεν έχει τέλος. ... Καθόμαστε μερικά παιδιά εδώ και γράφουμε ολόκληρα κατεβατά για να εξηγήσουμε το οτιδήποτε. Γιατί να νιώθουμε ότι δε προσφέρουμε τιποτα όταν μετά από 1-2 σελίδες οι ερωτήσεις είναι ίδιες? Γιατί να μπει κάποιος στη διαδικαδια να χαλάσει τον ελεύθερό χρόνο του όταν όλα όσα γράφει πάνε στον βροντο? Πριν δύο μέρες έγραψα ένα ολόκληρο ποστ και λέω ότι στις custom rom ΔΕΝ γίνεται install ο νέος bootloader. Επίσης, αν μπεις στο νήμα της echo rom (όπως επίσης και στις άλλες) λέει στις πληροφορίες το ίδιο (Μόλις μπήκα και το βρήκα σε 1 λεπτό). Επίσης εκεί, στη πρώτη σελίδα όλα μαζεμένα, έχει και πληροφορίες για το 3minit. Μπήκες να διαβάσεις εκεί? Αν δε γνωρίζεις αγγλικά υπάρχει και η μετάφραση της google, κι αν πάλι δε καταλάβεις τι λέει κι έχεις ψάξει καλά εδώ, στείλε ένα pm σε αυτόν που έχει περάσει τη custom ROM που θες. Ξέρεις τι γίνεται? Δε γράφω αυτό τώρα επειδή είμαι " νευριασμενος", αλλά ρε φιλαράκι νιώθω τελικά ότι δεν είμαι χρήσιμος και καλύτερα να μη γράφω τιποτα εδώ αφού πάει στο βρόντο! Είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα παιδιά το ίδιο νιώθουν. Λίγο searching λοιπόν κι αν δε βρειτε αυτό που ψάχνετε, ρωτήστε! edit:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=45745202&postcount=3414 A. Those who already ODIN FLASHED STOCK ROM with the new bootloader can use this Rom from whatever base they are (provided they did a FULL WIPE) and downgrade only to bases that are newer than MGA (i.e. bases with the new bootloader). B. The lucky ones who didnt ODIN FLASH the new bootloader can use this Rom from whatever base they are (provided they did a FULL WIPE) and downgrade to whatever base they want... edit2:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2276611 Edited September 29, 2013 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 http://s11.postimg.org/oje9qqwe7/Screenshot_2013_09_29_21_30_49.jpg' alt='Screenshot_2013_09_29_21_30_49.jpg'> και εκει που ειχα βαλει tην foxhoud 2 ημουν με mga .θελησα να αλλαξω το csc σε eur και λεω δεν βαζω ενα efs που ειχα στην externalsd ,κανοντας την makakia na σβησω τoν efs και μετα να κανω την αντιγραφη.και να την μου εμφανιστηκε.ξαναφλασαρω με odin mga η ιδια εικονα και το τηλ δεν κλειδωνει στην cosmote.και ξανακανω την μακακια και το αφηνω να κανει upgrade μεσω κιes .παλι τα ιδια τωρα ειμαι με MH6 ,ΔΗΛΑΔΗ KNOX την πατησα .ειμαι να παω για service η υπαρχει λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankokdog Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Παιδιά SOS φλάσαρα omega version 12 και έχω κολλήσει σε bootloop. Από galaxy s2 - s3 - note 2 όλα με omega είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. μπήκα σε twrp recovery έκανα wipe τίποτα. ξαναπερνώ την rom με wipe τίποτα. πατάω advanced wipe επιλέγω τα πάντα τίποτα. κάνω reset σε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο menu twrp και ξαναπερνώ τη rom πάλι τίποτα. Heeeeelp έχω βρει αγοραστεί και πρέπει να το δώσω αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Παιδιά SOS φλάσαρα omega version 12 και έχω κολλήσει σε bootloop. Από galaxy s2 - s3 - note 2 όλα με omega είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. μπήκα σε twrp recovery έκανα wipe τίποτα. ξαναπερνώ την rom με wipe τίποτα. πατάω advanced wipe επιλέγω τα πάντα τίποτα. κάνω reset σε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο menu twrp και ξαναπερνώ τη rom πάλι τίποτα. Heeeeelp έχω βρει αγοραστεί και πρέπει να το δώσω αύριο Οι λύσεις είναι οι εξής: Αν έχεις nandroid backup στη κάρτα σου το επαναφέρεις. Αν έχεις άλλη custom rom στη κάρτα δοκιμάζεις και με αυτή Αν τα παραπάνω δε πετύχουν περνάς official firmware μέσω pc odin. Edited September 29, 2013 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankokdog Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Οι λύσεις είναι οι εξής: Αν έχεις nandroid backup στη κάρτα σου το επαναφέρεις. Αν έχεις άλλη custom rom στη κάρτα δοκιμάζεις και με αυτή Αν τα παραπάνω δε πετύχουν περνάς official firmware μέσω pc odin. δοκίμασα με άλλη custom και πάλι δεν έπαιζε. nandroid δεν κρατάω ποτέ και μάλλον θα αρχίσω από σήμερα. είχα βάλει μαμά να κατεβαίνει αλλά η λύση βρέθηκε. πέρασα μαμά recovery και μετά ξαναπέρασα τελευταία έκδοση custom recovery και όλα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Θα μπορούσε κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό εγκατάστασης custom rom όπως υπάρχει για το s2 πχ;;;Πιστεύω θα βοηθούσε πολλούς,και θα αποφεύγονται συχνές ερωτήσεις που παρατήρησα ότι υπήρξε πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Θα μπορούσε κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό εγκατάστασης custom rom όπως υπάρχει για το s2 πχ;;;Πιστεύω θα βοηθούσε πολλούς,και θα αποφεύγονται συχνές ερωτήσεις που παρατήρησα ότι υπήρξε πρόβλημα! Έχω φτιάξει τον παρακάτω οδηγό για άλλη συσκευή, αλλά η διαδικασία είναι η ίδια: https://docs.google.com/document/d/1wYkGfGS63atd9ntlt2mER5xbZAJb2eMkA7TRUqVYxuc/edit Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Έχω φτιάξει τον παρακάτω οδηγό για άλλη συσκευή, αλλά η διαδικασία είναι η ίδια: https://docs.google.com/document/d/1wYkGfGS63atd9ntlt2mER5xbZAJb2eMkA7TRUqVYxuc/edit ΠΟλύ ωραίο αυτό, βοηθάει πολύ, αλλά τι γίνεται αν θέλουμε να αλλάξουμε μόνο recovery; Ας πούμε, γίνεται να αλλάξω recovery (αν ναι, πώς;) κ να μείνω με την εταιρική ρομ; Εγώ θέλω για παράδειγμα να φλασάρω κάποια στιγμή ένα theme πάνω στη μαμίσια ρομ, αλλά δε γίνεται αν δεν αλλάξω recovery. Υπάρχει κάποιο σχετικό λινκ; Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ΠΟλύ ωραίο αυτό, βοηθάει πολύ, αλλά τι γίνεται αν θέλουμε να αλλάξουμε μόνο recovery; Ας πούμε, γίνεται να αλλάξω recovery (αν ναι, πώς;) κ να μείνω με την εταιρική ρομ; Εγώ θέλω για παράδειγμα να φλασάρω κάποια στιγμή ένα theme πάνω στη μαμίσια ρομ, αλλά δε γίνεται αν δεν αλλάξω recovery. Υπάρχει κάποιο σχετικό λινκ; Στον οδηγό για root (link στο πρώτο post) έχει link για custom recovery. Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης που δίνει ο δημιουργός και είσαι έτοιμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Στον οδηγό για root (link στο πρώτο post) έχει link για custom recovery. Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης που δίνει ο δημιουργός και είσαι έτοιμος. Εντάξει, τα μάτια μου τα είχα στην τσέπη μου (:blink::lol:) κάθε φορά που το κοίταζα το πόστ. Δεν εξηγείται αλλιώς!:oops: Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εντάξει, τα μάτια μου τα είχα στην τσέπη μου (:blink::lol:) κάθε φορά που το κοίταζα το πόστ. Δεν εξηγείται αλλιώς!:oops: Προσοχή το theme ή όποιο Mod να είναι για odex rom. Οι στοκ είναι odexed ενώ τα περισσότερα mod είναι για deodexed roms λόγω περισσότερης ευκολίας! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Προσοχή το theme ή όποιο Mod να είναι για odex rom. Οι στοκ είναι odexed ενώ τα περισσότερα mod είναι για deodexed roms λόγω περισσότερης ευκολίας! Οκ, καλά που μου το είπες, αυτό δε το ήξερα. Θα κοιτάξω αν είναι να βρω theme για odexed τότε αν υπάρχει φυσικά. Μια ακόμα ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να κρατήσω backup του μαμίσιου recovery.img (ή όπως αλλιώς λέγεται) ή όταν θελήσω κάτι τέτοιο απλά περνάω πλήρες εταιρικό ρομ; Στο προηγούμενό μου τηλ ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα με αυτά τα θέματα. Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirmizis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλησπερα κατα την ληψη νεου μηνυματος πατωντας μόανω στην ειδοποιηση της lock screen δεν με παει στο μηνυμα αλλα ανοιγει σαν popup της οθονης ενα διαφανο κενο πλαισιο.Καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλησπερα κατα την ληψη νεου μηνυματος πατωντας μόανω στην ειδοποιηση της lock screen δεν με παει στο μηνυμα Μα αν συρεις το δάχτυλο σου σε αυτή την διαφανή επιφάνεια μια χαρά σε πάει στο μήνυμα. ... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirmizis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ετσι πρεπει να δουλευει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ετσι πρεπει να δουλευει??? Ναι. Εάν δεν σου αρέσει βάζεις xposed framework και κατεβάσεις το module "disable samsung lockscreen notifications" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Μπορώ να περάσω custom recovery χωρίς να είμαι rout;Συγγνώμη αν πέταξα κοτσάνα άλλα είμαι καινούριος ακόμα... και με το s2 που είχα νομίζω πως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μπορώ να περάσω custom recovery χωρίς να είμαι rout;Συγγνώμη αν πέταξα κοτσάνα άλλα είμαι καινούριος ακόμα... και με το s2 που είχα νομίζω πως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ευχαριστώ! Μπορείς, απλά περνώντας την από το odin. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μπορείς, απλά περνώντας την από το odin. Με αυτή την διαδικασία θα γράψει ο knox;Αν όχι... περνώντας custom rom prerooted τι γίνεται;Σε ευχαριστώ και συγνώμη αν σε ζάλισα άλλα καταλαβαίνεις ότι ψάχνω τρόπο για custom rom χωρίς να πειραχτεί ο knox... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Με αυτή την διαδικασία θα γράψει ο knox;Αν όχι... περνώντας custom rom prerooted τι γίνεται;Σε ευχαριστώ και συγνώμη αν σε ζάλισα άλλα καταλαβαίνεις ότι ψάχνω τρόπο για custom rom χωρίς να πειραχτεί ο knox... αα... άλλο αυτό! Πέρασες firmware με knox στον bootloader; Δεν ξέρω περί του θέματος μιας και είμαι σε παλιότερο bootloader και δεν χρειάστηκε να το ψάξω. Διάβασε όμως τις τελευταίες σελίδες γιατί λένε διάφορα για το knox. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Με αυτή την διαδικασία θα γράψει ο knox;Αν όχι... περνώντας custom rom prerooted τι γίνεται;Σε ευχαριστώ και συγνώμη αν σε ζάλισα άλλα καταλαβαίνεις ότι ψάχνω τρόπο για custom rom χωρίς να πειραχτεί ο knox... Το knox θα γράψει σε όλες τις περιπτώσεις ,δεν γίνετε να περάσεις recovery/custom rom ή pre-rooted ( εκτός και αν flashable zip με τον παλιο bootloader). Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Με αυτή την διαδικασία θα γράψει ο knox;Αν όχι... περνώντας custom rom prerooted τι γίνεται;Σε ευχαριστώ και συγνώμη αν σε ζάλισα άλλα καταλαβαίνεις ότι ψάχνω τρόπο για custom rom χωρίς να πειραχτεί ο knox... Το knox θα γράψει σε όλες τις περιπτώσεις ,δεν γίνετε να περάσεις recovery/custom rom ή pre-rooted ( εκτός και αν flashable zip με τον παλιο bootloader). Για περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε εδώ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Δεν βλέπω να υπάρχει λύση.... Με βλέπω να το πουλάω και να το ξαναγοράζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μολις τσιμπησα μια 64αρα sandisk.Το S4 αν της κανω format σαν exfat (αντι για fat32) θα την δουλεψει; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts