Jump to content

ankokdog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ankokdog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παίζει κάποιο τρελό malware το οποίο δεν φεύγει ούτε με wipe.... Σε μια βδομάδα έχουν πέσει στα χέρια μου 3 συσκευές με το ίδιο πράγμα. εμφανίζει ένα sexy.apk και αρχίζει και βάζει προγράμματα μόλις συνδεθεί στο internet. Συσκευές οι οποίες δεν είναι root. ένα lg κινητό ένα asus memopad 10. και ένα vero tablet 7. πραγματικά το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι να flasharw rom. Κάποιος κάποια ιδέα??? Thanks
  2. Ναι και όταν δείχνει 32 είναι στου 0 Κελσίου και όταν παίσει στους 27 είναι κάτω από το 0..... :cold: ρε παιδιά λίγο σοβαρές απαντήσεις.
  3. Προφανώς το system tuner για τον exynos δεν πρέπει να δείχνει σωστά θερμοκρασίες γιατί στο πρώτο λεπτό που έτρεξα antutu μου δείχνει 93 βαθμούς και το κινητό είναι κρύο.
  4. Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο πρόγραμμα για θερμοκρασία cpu σε note 4??? Μη μου πείτε σας παρακαλώ playstore και τα κλασσικά cputemp ή cpuz γιατί δεν δουλεύουν.
  5. cpu temp??? καποιο apk για note 4??? οχι temp μπαταριας
  6. ναι το ξέρω ότι υπάρχουν παααρα πολλά.... κάποιο που να δουλεύει με το note 4 υπάρχει. αυτό που λες δείχνει μπαταρίας.
  7. παιδια υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει θερμοκρασία cpu? όχι μπαταρίας. έχω το sm-n910c με τον exynos. στο κρυφό μενoύ δεν έχει sensor όπως στο note 3.
  8. Μετά από 10 ώρες κάψιμο και 100+ εφαρμογές, όλα λειτουργούν άψογα. έχω βάλει και 16gb class 10 sd με αρχεία pdf, όλα μια χαρά. antutu 35500 - 35000 - 35300 εκεί συνέχεια. το index service στο 3% με 15 λεπτά xρήση cpu.
  9. Καλησπέρα στη παρέα. Εδώ και 5 ώρες κάτοχος και εγώ του note 3 μετά από s4. με το που έκανα το unboxing άρχισα. Έλεγχο του home button (ok) έλεγχο της cameras (ok) και έπειτα άρχισα το streching μέχρι και τώρα που τα γράφω. 1-2-3 untutu η οθόνη 100% χωρίς καμία αυξομείωση, με σκορ 35520+ έχω και screenshot untutu stabiliti η θερμοκρασία μπαταρίας μέχρι 35.1''. cpu μέχρι 52'' (*#0*#) και θερμοκρασία δωματίου 20'' πέρασα πάνω από 100 εφαρμογές και μέχρι τώρα που το έχω και φορτίζει είναι ελαφρός χλιαρό ΚΑΜΙΑ σχέση με s4 και τις 60αρες. από αυτά που είχα διαβάσει ήμουν πολύ τρομαγμένος αλλά από ότι φαίνεται έπεσα σε καλή συσκευή. αγορασμένο από γνωστή αλυσίδα με δωροεπιταγή και φοροαπαλλαγή μίας και το πέρασα στα έξοδα του μαγαζιού.
  10. δοκίμασα με άλλη custom και πάλι δεν έπαιζε. nandroid δεν κρατάω ποτέ και μάλλον θα αρχίσω από σήμερα. είχα βάλει μαμά να κατεβαίνει αλλά η λύση βρέθηκε. πέρασα μαμά recovery και μετά ξαναπέρασα τελευταία έκδοση custom recovery και όλα ΟΚ.
  11. Παιδιά SOS φλάσαρα omega version 12 και έχω κολλήσει σε bootloop. Από galaxy s2 - s3 - note 2 όλα με omega είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. μπήκα σε twrp recovery έκανα wipe τίποτα. ξαναπερνώ την rom με wipe τίποτα. πατάω advanced wipe επιλέγω τα πάντα τίποτα. κάνω reset σε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο menu twrp και ξαναπερνώ τη rom πάλι τίποτα. Heeeeelp έχω βρει αγοραστεί και πρέπει να το δώσω αύριο
  12. στην τελευταία omega v7 αυτός ο κωδικός δεν δείχνει πλέον θερμοκρασίες, γιατί βασίζετε πάνω στο τελευταίο firmware XXUBMF8 Android 4.2.2 (Date: 19/06/2013). πλέον βλέπεις ότι θες από αυτό: *#0*#
  13. ως ένα βαθμό έχεις δίκιο, αλλά όπως και με τους δυνατούς υπολογιστές ή με τα φτιαγμένα αμάξια και μηχανές κάποιοι τα παίρνουμε γι αυτό το λόγο.
  14. τίποτα κανένα πρόβλημα απολύτως. Και αν δεις είναι στην αρχή του test, το οποίο τελείωσε κανονικά με scor 25500. στο χέρι το αισθάνομαι περίπου στους 55. μάλιστα μετά έτρεξα άλλα 2-3 antutu στη σειρά και την τελευταία φορά μου έβγαλε scor 12000. και θερμοκρασία έδειξε μέχρι 92. εκεί ίσως να έπεσε η συχνότητα, πέρα από αυτό όλα μια χαρά. μάλιστα σε 5 λεπτά είχε πέσει στους 35. Γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος κατά πόσο είναι αξιόπιστο το system tuner. όλα αυτά με την omega 7.
×
×
  • Create New...