Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδες

Εχω ενα θέματακι

Φοραω ωμέγα β11

Με κλειστη οθόνη οταν με περνούν τηλεφωνο αυτο χτυπάει αλλα καθυστερεί να ανοίξει η οθόνη

Το χει κανεις άλλος;

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να βάλεις όποια έκδοση θελεις με odin http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603 .

Να γνωρίζεις οτι αν έχεις σκοπό να κάνεις root απο την έκδοση I9505XXUDMGG και μετά (όσα Firmware είναι της μορφής I9505xxxDxxx) η εγγύηση παύει να ισχύει προς το παρόν λόγο του Knox Warranty.

Βασικα κατι που δεν εχω καταλαβει σε σχεση με αυτο. Ασε εμας που εχουμε παλιο bootloader. Αυτοι που εχουν το νεο μπορουν ας πουμε να περασουν prerooted rom η custom prerooted και το counter του knox να μη μετρησει?

Μάριος...

Βασικα κατι που δεν εχω καταλαβει σε σχεση με αυτο. Ασε εμας που εχουμε παλιο bootloader. Αυτοι που εχουν το νεο μπορουν ας πουμε να περασουν prerooted rom η custom prerooted και το counter του knox να μη μετρησει?

Όχι ,ακόμα και με pre-rooted το Knox Warranty Void θα γίνει 0x1 .Ελπίζω σύντομα να βρεθεί κάποια λύση .

Samsung galaxy s21+

Όχι ,ακόμα και με pre-rooted το Knox Warranty Void θα γίνει 0x1 .Ελπίζω σύντομα να βρεθεί κάποια λύση .

Να προσθέσω επίσης κάποια πράγματα για να γίνει κατανοητό.

Αν κάποιος περάσει ένα απ τα τελευταία επίσημα firmwares και μετά μπει σε download Mode (volume down + home button + power button) θα δει ότι εκτός του counter έχουν προστεθεί κάποιες νέες γραμμές που απεικονίζουν τα στοιχεία του bootloader (όπως ήταν ανέκαθεν ο counter).

Εκεί θα δει το Knox warranty void 0x0.

Αν στη συνέχεια κάνει root και μετά μπει πάλι σε download Mode, θα δει ότι αυτός ο μετρητής έχει αλλάξει σε 0x1.

Από εκεί και πέρα:

Α. Δε μπορεί να κάνει downgrade με κανέναν τρόπο. Ο νέος bootloader δε το επιτρέπει.

Β. Το 0x1 δε μηδενίζει με κανέναν τρόπο αλλά επίσης δεν αυξάνεται. Δε πάει δηλαδή 0x2, 0x3 κτλ ότι και να flashαρετε.

Όσοι έχετε παλιότερο firmware με τον παλιό bootloader ( για να είστε σίγουροι ποιον bootloader έχετε αφήνει να μπείτε σε download Mode και να δείτε αν υπάρχουν οι νέες γραμμές του Knox) μπορείτε να περασετε τις custom ROM που βασίζονται στα νεότερα firmware μιας και οι δημιουργοί τους έχουν αφαιρέσει τον νέο bootloader (κάτι που δεν είναι εφικτό να γίνει στο stock firmware).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Να προσθέσω επίσης κάποια πράγματα για να γίνει κατανοητό.

Αν κάποιος περάσει ένα απ τα τελευταία επίσημα firmwares και μετά μπει σε download Mode (volume down + home button + power button) θα δει ότι εκτός του counter έχουν προστεθεί κάποιες νέες γραμμές που απεικονίζουν τα στοιχεία του bootloader (όπως ήταν ανέκαθεν ο counter).

Εκεί θα δει το Knox warranty void 0x0.

Αν στη συνέχεια κάνει root και μετά μπει πάλι σε download Mode, θα δει ότι αυτός ο μετρητής έχει αλλάξει σε 0x1.

Από εκεί και πέρα:

Α. Δε μπορεί να κάνει downgrade με κανέναν τρόπο. Ο νέος bootloader δε το επιτρέπει.

Β. Το 0x1 δε μηδενίζει με κανέναν τρόπο αλλά επίσης δεν αυξάνεται. Δε πάει δηλαδή 0x2, 0x3 κτλ ότι και να flashαρετε.

Όσοι έχετε παλιότερο firmware με τον παλιό bootloader ( για να είστε σίγουροι ποιον bootloader έχετε αφήνει να μπείτε σε download Mode και να δείτε αν υπάρχουν οι νέες γραμμές του Knox) μπορείτε να περασετε τις custom ROM που βασίζονται στα νεότερα firmware μιας και οι δημιουργοί τους έχουν αφαιρέσει τον νέο bootloader (κάτι που δεν είναι εφικτό να γίνει στο stock firmware).

Offtopic

Αυτα ισχυουν και για το s4 mini ; το έχω αλλά δεν αναφέρει knox warranty

Offtopic

Αυτα ισχυουν και για το s4 mini ; το έχω αλλά δεν αναφέρει knox warranty

Το S4 ήταν η πρώτη συσκευή που το έβαλαν.

Αλλά όπως λέγεται θα ακολουθήσουν όλες οι συσκευές τις εταιρίας.

Το πότε άγνωστο...Ξαφνικά θα γίνει με μια αναβάθμιση όπως στο S4.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Φοράω echoe v3 με ausdim v.17 και οφείλω να πω ότι σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά εκτός του lag στο phone app.

Υ.Γ. σε σχέση με τα παραπάνω ποστ. Ο μετρητής με φλασάρισμα μέσω ODIN μιας pre-rooted δεν άλλαζε... Ο knox αλλάζει από ότι κατάλαβα σωστά?

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Φοράω echoe v3 με ausdim v.17 και οφείλω να πω ότι σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά εκτός του lag στο phone app.

Υ.Γ. σε σχέση με τα παραπάνω ποστ. Ο μετρητής με φλασάρισμα μέσω ODIN μιας pre-rooted δεν άλλαζε... Ο knox αλλάζει από ότι κατάλαβα σωστά?

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις lag στον app drawer? Εγω ειχα απειρο (επρεπε να κανω scroll ολες τις σελιδες για να εξαλειφθει και αν το αφηνα πολυ ωρα χωρις να ξαναμπω το ξαναεμφανιζε) και βεβαια αλλαξα σε adam...

Μάριος...

icy και εγώ είχα απίστευτο lag στο app drawer με την echoe 3 και ausdim το οποίο βελτιωνόταν μετά από κάποια ώρα, μέχρι να ξαναμπώ βέβαια.

Γύρισα και εγώ σε adam και ησύχασα.

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις lag στον app drawer? Εγω ειχα απειρο (επρεπε να κανω scroll ολες τις σελιδες για να εξαλειφθει και αν το αφηνα πολυ ωρα χωρις να ξαναμπω το ξαναεμφανιζε) και βεβαια αλλαξα σε adam...

Απολύτως κανένα... Χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς πάντα Nova και ο TW φεύγει αν παίζει ρόλο!

Google Pixel 9 Pro XL

Βγήκε omega 12 πάνω στην base της echoe.

Βγήκε omega 12 πάνω στην base της echoe.

Οσοι εχουμε την 11 ,την περναμε μεσω recovery σαν update (πχ) ή πρεπει να γινει clean install;

Δημήτρης

Οσοι εχουμε την 11 ,την περναμε μεσω recovery σαν update (πχ) ή πρεπει να γινει clean install;

εγώ την πέρασα από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα αφού πρώτα πήρα το απαραίτητο backup.

πριν την περασω κανω και μονος μου wipe chase - wipe dalvin chase και format system και μετα περναω την rom

Νικήτας

σε sd 32αρα,πως βαζω ταινια 6 gb?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

σε sd 32αρα,πως βαζω ταινια 6 gb?

Φορμάρεις την κάρτα σε exfat μέσα από τα windows.

icy και εγώ είχα απίστευτο lag στο app drawer με την echoe 3 και ausdim το οποίο βελτιωνόταν μετά από κάποια ώρα, μέχρι να ξαναμπώ βέβαια.

Γύρισα και εγώ σε adam και ησύχασα.

Και γω που έχω την echoe 3 έχω lag στο app drawer έτσι όπως το περιγράφεται. Έχω ήδη κατεβάσει τον Adam και είμαι σε αναμονή μπας και στρώσει. Αλλά μάλλον μετά τα λεγόμενα σας με βλέπω για άμεση αλλαγή.

Βέβαια με καθετη αναζήτηση δεν το πολύκαταλαβαινεις το lagarisma

Κατα λαθως εκανα update κσι τορα εχω την xxudmgg την πατησα?δεν εχω κανει ποτε root.τορα δεν μπορο να παω πισω?
SAMSUNG NOTE 5

Αφου δεν έχεις κάνει ποτέ root τι στεναχωριεσαι.

Αν δεν το χρειάστηκες ως τώρα δεν θα το χρειαστείς ούτε στο μέλλον.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και γω που έχω την echoe 3 έχω lag στο app drawer έτσι όπως το περιγράφεται. Έχω ήδη κατεβάσει τον Adam και είμαι σε αναμονή μπας και στρώσει. Αλλά μάλλον μετά τα λεγόμενα σας με βλέπω για άμεση αλλαγή.

Βέβαια με καθετη αναζήτηση δεν το πολύκαταλαβαινεις το lagarisma

Το καθετο δεν εχει κανονικα εικονιδια γιαυτο δεν σερνεται... Βαλε adam να βρεις την υγεια σου...

Φορμάρεις την κάρτα σε exfat μέσα από τα windows.

Διαβαζουν exfat ολες οι rom? Η στοκ ας πουμε διαβαζει? Εμεις με τις custom δεν εχουμε προβλημα αλλα δεν το εχω ψαξει για τις απλες...

Edited by icy20
Μάριος...

Διαβαζουν exfat ολες οι rom? Η στοκ ας πουμε διαβαζει? Εμεις με τις custom δεν εχουμε προβλημα αλλα δεν το εχω ψαξει για τις απλες...

Οι custom διαβάζουν exfat format, επειδή ακριβώς μπορούνε και το διαβάζουν οι stock.

Kαλησπέρα !!!Το nova launcher τρώει μπαταρία επειδή είμαι άσχετος από androind για αυτό ρωτάω !!Αξίζει η αγορά του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Kαλησπέρα !!!Το nova launcher τρώει μπαταρία επειδή είμαι άσχετος από androind για αυτό ρωτάω !!Αξίζει η αγορά του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάλληλο θέμα Android - Εφαρμογές: Launchers II

Samsung galaxy s21+

Μολις εβαλα την omega 12 πανω απο την 11 μεσω του recovery.Παρατηρησα στον Nova να μην σκρολαρει οπως πριν.Αλλα να παρουσιαζει ανεπαισθητο lag...(lag-ακι καλυτερα:confused: ). Ετρεξα το antutu και εδειξε 22300 (5300~ λιγοτερα απ'οτι με την 11)...Θα δω τι παιζει και με την μπαταρια και το πολυ-πολυ να κανω επαναφορα απο το backup την v11..

EDIT: Το κινητο ειναι παντου πιο "τεμπελικο"..Ακομα και στα παιχνιδια..Οποτε,επαναφορα απο το backup...

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Πρίν πας στην 11 δοκίμασε να βάλεις adam kernel.... Το lag είναι καθαρά του kernel....

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις