Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Έχω γερμανική συσκευή και πέρασα μέσω kies την MGA αλλά έχω κάποια bugs. Γίνεται τώρα να περάσω την pre rooted MGA; Μετά θα μου έρθει μέσω OTA η επόμενη κανονική; Ευχαριστώ :)

Βάλε την pre rooted MF8 που περιέχει το γερμανικό CSC και μετά κανε OTA στην MGA. Ετσι θα έχεις το σωστό CSC και θα δέχεσαι και τα OTA.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μικρή σημερινή ιστορία:

Τόσο καιρό ήμουν με Omega 7.1 MF8 και Domination 1.3 aosp theme και όλα πήγαιναν ρολόι.

Σήμερα το πρωί πέρασα Omega 9 MGA και το νέο Domination 1.4 μαζί με τα lte/gsm modems. Εγκαταστάθηκαν όλα οκ και άρχισα να περνάω μέσω web store κάποιες εφαρμογές. Όταν πήγα να πιάσω το κινητό η οθόνη δεν ανταποκρινόταν με τίποτα σε touch. Έκανα restart, μπήκα και σε recovery, οθόνη γιοκ.

Με τα πολλά έκανα restore στο παλιό backup και άρχισε να δουλεύει πάλι. Αλλά είχε πλέον τα καινούρια modems. πριν λίγο με έπαιρναν τηλ και δεν μπορούσα να το απαντήσω γιατί δεν ανταποκρινόταν πάλι. όταν ακυρώθηκε η κλήση άρχισε να δουλεύει πάλι η οθονη. Πέρασα πάλι τα mf8 modems μπας και σκαλώνει κάπου εκεί και περιμένω να δω νεότερα....

Είχε κανείς θέμα με ανταπόκριση οθόνης σε αφή;

Κι εγω σημερα περασα την v9 απο την v7 που ημουν, χωρις full wipe.

Δεν εχω ομως το domination

Ολα δουλευουν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα

Βάλε σκέτη την Rom χωρίς το domination και θα είσαι οκ.
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Καποιος οδηγος παιδια????πως θα περασω το cyanogen στο samsung gti 9505????
samsung for ever...: Όσον αφορά:: Όσον αφορά:: Όσον αφορά:

καλα ρε φιλε εχεις το galaxy s4 και θελεις να περασεις αλλη rom?

χίλιες φορές cm rom πάρα bloated σαβούρα της samsung

Edited by egodemis

Καλησπερα παιδια, εχω βαλει και γω την omega v9 αλλα δεν μου δουλευει καθολου το wifi τι πρεπει να κανω; ξερει κανεις;
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Καλησπερα παιδια, εχω βαλει και γω την omega v9 αλλα δεν μου δουλευει καθολου το wifi τι πρεπει να κανω; ξερει κανεις;

Στο thread της Omega στα αρχικά posts κάπου αναφέρει ότι αν δεν δουλεύει το wifi πρέπει να κατεβάσεις το MGA lte modem και να το φλασάρεις μέσω Odin. Σου δίνει λινκ για να το κατεβάσεις.

Το χω κανει αλλα δεν...

ευχαριστω παντως!!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Το χω κανει αλλα δεν...

ευχαριστω παντως!!

Μπορεί να χρειαστεί να το περάσεις 3-4 φορες μέχρι να το περάσει,οποτε δοκίμασε ξανα!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Το χω κανει αλλα δεν...

ευχαριστω παντως!!

φιλε κατεβασε αυτο το μοντεμ που σου δινω και καντο αποσυμπιεση

κανε απενεργοποιηση του κινητου και μετα με τον συνδιασμο με τα κουμπια βαλτο σε dowload mode ( μην το κανεις μεσα απο το κινητο restart σε dowload mode δεν τα δουλεψη ) φλασαρετο μεσο odin. δοκιμασε 2 - 3 φορες

http://d-h.st/k7F

Νικήτας

Καλημέρα σε όλους.

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι διαθέσιμη κάποια ρομ στα 240 dpi ? :)

Edited by Hudjw

Καλημέρα σε όλους.

Έχει προγράμματα που τα αλλάζεις τα dpi αλλά 240 dpi στο galaxy s4 δεν θα βλέπεις τίποτα. ....

Στα 480dpi είναι κανονικά. ..

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Eυχαριστώ για την απάντηση.

Στο νοτε2 είχα βολευτει στα 240, αλλά βέβαια εκεί ήταν και καλύτερη η οθόνη.

Το πήρα χτες σε μπλε το κινητό, πέρασα wanam μαζι με τον τελευταιο adam kernel και προς το παρών όλα οκ. Περίμενα χειρότερη την κατάσταση στο θέμα της θερμοκρασίας κατα την διάρκεια του browsing σε 3G.

Πάντως, σε θέμα ταχύτητας του browsing υστερεί αρκετά σε σχέση με το Note(δοκίμασα chrome Και στοκ browser) Aρκετά καλύτερη η κατάσταση με τον naked browser :)

Eυχαριστώ για την απάντηση.

Στο νοτε2 είχα βολευτει στα 240, αλλά βέβαια εκεί ήταν και καλύτερη η οθόνη.

Το πήρα χτες σε μπλε το κινητό, πέρασα wanam μαζι με τον τελευταιο adam kernel και προς το παρών όλα οκ. Περίμενα χειρότερη την κατάσταση στο θέμα της θερμοκρασίας κατα την διάρκεια του browsing σε 3G.

Πάντως, σε θέμα ταχύτητας του browsing υστερεί αρκετά σε σχέση με το Note(δοκίμασα chrome Και στοκ browser) Aρκετά καλύτερη η κατάσταση με τον naked browser :)

Εδω είσαι φαουλ...

Το νοτε έχει πολύ κατώτερη οθονη απο το s4..

Το νοτε ειναι στα 720p και 320dpi (αν θυμαμαι καλα) και το s4 full hd 1080p και 480dpi...

Το ότι βουλευτικες στο νοτε με τα 240dpi είναι επειδη ειναι πολύ μικρότερη η αναλυση οθόνης και ευκρίνειας. ..

;)

Ο στοκ browser ειναι σφαιρα...

Σε σχέση με νοτε2 που ειδα εχουν μικρές διαφορές. . Σε αλλες ανοίγει πιο γρήγορα το νοτε 2 σε αλλες το s4...

Για θεμα θερμοκρασίας στις τελευταιες εκδοσεις εχει εξαλειφθεί τελειως....

:)

Edited by Livas

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Όσον αφορα τον στοκ browser δεν έχω λόγο να πω ψέματα :) τον δούλεψα και δεν με άφησε καθόλου ικανοποιημενο.

Για την ανάλυση της οθόνης θα την συνηθίσω οπως είναι :)

Όσον αφορα τον στοκ browser δεν έχω λόγο να πω ψέματα :) τον δούλεψα και δεν με άφησε καθόλου ικανοποιημενο.

Για την ανάλυση της οθόνης θα την συνηθίσω οπως είναι :)

Και να προσθέσω τη μεγαλύτερη αρνητική διαφορά σε σχέση τον browser του note, δε συγχρονίζει σελιδοδεικτες... τεράστιο μείον για μένα προσωπικά.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Και να προσθέσω τη μεγαλύτερη αρνητική διαφορά σε σχέση τον browser του note, δε συγχρονίζει σελιδοδεικτες... τεράστιο μείον για μένα προσωπικά.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της Samsung. Προφανώς για να αναγκάσει να χρησιμοποιήσουμε τους συγχρονισμός της και όχι της google. Ελπίζω να βάλουν μυαλό και να το διορθώσουν.

Επίσης έχει ακούσει κανείς αν έχει σκοπό η Samsung να βγάλει κανά κόλπο και να βάζεις στο κινητό την google edition rom? Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνει αυτή την δυνατότητα στους πελάτες της που είναι εκτός Αμερικής και δεν μπορούν να αποκτήσουν την συσκευή.

Edited by lympero

φιλε κατεβασε αυτο το μοντεμ που σου δινω και καντο αποσυμπιεση

κανε απενεργοποιηση του κινητου και μετα με τον συνδιασμο με τα κουμπια βαλτο σε dowload mode ( μην το κανεις μεσα απο το κινητο restart σε dowload mode δεν τα δουλεψη ) φλασαρετο μεσο odin. δοκιμασε 2 - 3 φορες

http://d-h.st/k7F

Καλημερα :)

Το εκανα τελικα, με την 3 εγινε...Thanks

Καλημέρα σε όλους.

Πέρασα ακριβώς την ίδια φάση πρώτη μέρα και βρηκα λύση σε nova launcher,διαταξη 6×5 και εγινε καπως έτσι. .

http://db.tt/RoZGTxJU

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις