maklovin1979 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 γνωριζουμε τα black edition απο το birdphone τι χωρα προελευσης ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspower1 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Φιλος στο skroutz το δίνουνε στα 210€ Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 μολις αγορασα και εγω το s4 μετα απο πολυ σκεψη λογο χρηματων, στα 340 με μεταφορικα, πιστευω δεν θα πεση κατω απο 300 τουλαχιστον για φετος, αν σκεφτης οτι ειναι ενα παααρα πολυ καλο κινητο. ακομα και το λπτοπ μου ειναι πιο αργο σε σχεση με το σ4 :lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Το S4 399€ στα media mark και eshop. Ξερει κανενας καποιο μαγαζι που να αγοραζει κινητα? Λεω να πουλησω το παλιο για να παρω πιο φθηνα το s4. Edited March 28, 2014 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 τι εννοεις?να πουλησεις το παλιο σου s4? δηλαδη να το δωσεις 250-270 ευρω και να ξανα-δωσεις 400 για να παρεις παλι s4..? μαγαζια υπαρχουν που αγοραζουν και κανουν και ανταλλαγες,αλλα τα παιρνουν κοψοχρονια. αξιζει τον κοπο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 δηλαδη να το δωσεις 250-270 ευρω και να ξανα-δωσεις 400 για να παρεις παλι s4..? Οχι εννοω να πουλησω το Arc S που εχω τωρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ααααα...λεω κι`εγω.. και παλι theo-τσαμπα θα στο παρουν.κρατα το καβαντζα καλυτερα..:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Γεια σας παιδια τι κανετε? Ηθελα την γνωμη σας λιγο. Σκεφτομαι να παρω κινητο και ως πρωτη ιδεα μου ηρθε το S4. Αυτη την στιγμη η τιμη του ειναι κοντα στα 320 ευρω. Υπαρχει περιπτωση με την εισοδο του S5 να πεσει κατω απο τα 300 ? Το λεω γιατι θα ηθελα να δωσω λιγοτερα απο 300 ευρω για κινητο. Εσεις τι πιστευεται ? Εκτος αμα εχετε να προτεινετε καποιο αλλο κινητο σε αυτα τα λεφτα. Πας για s4..εγω πιστευω οτι θα τα αγγιξει τα 300 αλλα μεχρι εκει..ουτε lg g2 που λενε καποιοι..ειναι σχεδον τα ιδια!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tashauna Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πέφτει πέφτει... άντε να πιάσουμε το ψυχολογικό όριο των 300 ! Λέτε μέχρι 11 Απρίλη να τα πιάσει; Μέχρι στιγμής μέσα στο Μάρτιο έχασε 50 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris89gr Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πας για s4..εγω πιστευω οτι θα τα αγγιξει τα 300 αλλα μεχρι εκει..ουτε lg g2 που λενε καποιοι..ειναι σχεδον τα ιδια!!! Μπορείς να αιτιολογήσεις, παρακαλώ, γιατί όχι το lg g2; Ρωτάω γιατί είμαι μεταξύ s4 και g2 και μαζεύω γνώμες. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μπορείς να αιτιολογήσεις, παρακαλώ, γιατί όχι το lg g2; Ρωτάω γιατί είμαι μεταξύ s4 και g2 και μαζεύω γνώμες. Ευχαριστώ Κ μόνο που δεν παίρνει κάρτα. ..σου φτάνει. .τι να πρώτο κάνεις με 12 gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μπορείς να αιτιολογήσεις, παρακαλώ, γιατί όχι το lg g2; Ρωτάω γιατί είμαι μεταξύ s4 και g2 και μαζεύω γνώμες. Ευχαριστώ οχι μονο για την καρτα.φωτογραφια καλυτερη βγαζει το s4.5 ιντσες οθονη ειναι μια χαρα..αυτα τα on screens buttons χαλανε ολο το τηλ...δεν νομιζω να σου δωσει κατι παραπανω το lg g2... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Όντως οι on screen buttons είναι μεγάλη πατάτα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Θα ηθελα να προχωρησω στην αγορα του κινητου τις επομενες μερες... (μου λειπουν κατι ψιλα...) Και θα ηθελα να ρωτησω επειδη θα το παρω απο καποιο σκρουτζομαγαζο, μηπως υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω??? Χωρα προελευσης πχ? Edited March 28, 2014 by vagelados Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 οτι κ να παρεις με το καλο να ειναι..οποιασδηποτε χωρας κ να ειναι μια χαρα θα ειναι!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) κρατα το καβαντζα καλυτερα..:wink: Βασικα ηδη εχω καβαντζα ενα Ν8 που δεν μου πηγαινε η καρδια να το δωσω, γιαυτο λεω το Arc S να το πουλησω. Απο την αλλη ενω ηθελα μονο το black mist, τωρα ψhνομαι και για το black edition. Δεν εχω αποφασισει ακομα. Edited March 28, 2014 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Βασικα ηδη εχω καβαντζα ενα Ν8 που δεν μου πηγαινε η καρδια να το δωσω, γιαυτο λεω το Arc S να το πουλησω. Απο την αλλη ενω ηθελα μονο το black mist, τωρα ψhνομαι και για το black edition. Δεν εχω αποφασισει ακομα. φιλε μου αγορασα πριν μερικες ημερες το black mist και ειναι πολυ ομορφο,ειδικα το καλυμμα της μπαταριας.απλα να ξερεις για το black edition οτι θα μπλεξεις με τις θηκες,απ οτι διαβασα οι κλασικες για s4 δεν ταιριαζουν Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 φιλε μου αγορασα πριν μερικες ημερες το black mist και ειναι πολυ ομορφο,ειδικα το καλυμμα της μπαταριας.απλα να ξερεις για το black edition οτι θα μπλεξεις με τις θηκες,απ οτι διαβασα οι κλασικες για s4 δεν ταιριαζουν Βασικα ηθελα να ρωτησω κ εγω κατι σχετικα με τις θηκες..η θηκη τυπου flip cover κουμπωνει στο κινητο βγαζοντας το δικο του καπακι;αν ειναι ετσι τοτε νομιζω οτι το black edition δεν εχει νοημα να το παρεις.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 σε αυτη την περιπτωση λογικα μπαινει η θηκη,απλα κατα την γνωμη μου δεν προστατευουν οι flip θηκες.επειδη την ειχα πατησει με το s3 το ευαισθητο σημειο που πρεπει να προστατευτει ειναι το πλαισιο γυρω γυρω.το καπακι αλλαζει,αυτο ομως οχι,μου ειχε πεσει με το πλαι το s3 και ειχε κανει μεγαλα σημαδια Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tashauna Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Flip official τις ξεχνάς αν θέλεις προστασία. Παίρνεις σκληρή κ βάζεις ζελατίνα, ή επιλέγεις flip άλλης εταιρείας. Διαπιστωμένο αυτό... Τώρα επιλέγεις οποιο θέλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinha Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 δλδ μια θηκη συλικονης για s4 δεν κανει για το black edition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 δλδ μια θηκη συλικονης για s4 δεν κανει για το black edition? Κ βέβαια κάνει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 φιλε μου αγορασα πριν μερικες ημερες το black mist και ειναι πολυ ομορφο,ειδικα το καλυμμα της μπαταριας.απλα να ξερεις για το black edition οτι θα μπλεξεις με τις θηκες,απ οτι διαβασα οι κλασικες για s4 δεν ταιριαζουν Στέλιο καλορίζικο και να το χαρείς. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες για το Black Mist. Το θεωρώ μακράν το ομορφότερο Galaxy που έχει βγει μέχρι σήμερα (συμπεριλαμβανομένης και της σειράς Note). Μου αρέσει που δεν είναι τελείως μαύρο αλλά έχει αυτές τις ασημί κουκκίδες. Για το Black Edition φοβάμαι πως το μαλακό υλικό της απομίμησης δέρματος θα φθαρεί με τον χρόνο και θα κάνει τη συσκευή άσχημη και επίσης δεν μου αρέσουν οι ψεύτικες πλαστικές "ραφές". Αν δεν αλλάξει κάτι θα έχω κι εγώ το Black Mist πολύ σύντομα. Η τιμή του πλησιάζει τα 300 € που είναι τρελό value-for-money - too good to resist! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tashauna Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Στέλιο καλορίζικο και να το χαρείς. Για το Black Edition φοβάμαι πως το μαλακό υλικό της απομίμησης δέρματος θα φθαρεί με τον χρόνο και θα κάνει τη συσκευή άσχημη και επίσης δεν μου αρέσουν οι ψεύτικες πλαστικές "ραφές". Αν δεν αλλάξει κάτι θα έχω κι εγώ το Black Mist πολύ σύντομα. Η τιμή του πλησιάζει τα 300 € που είναι τρελό value-for-money - too good to resist! Αν φθαρεί με το χρόνο (που μακάρι να το κρατήσει τοσο) μπορεί να αλλάξει καπάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KhaliSi Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπέρα παιδια θέλω να αγοράσω το s4 απο το easy buy αυτη τη στιγμη η τιμή του είναι 322,40 επειδή δεν εχω κάνει αλλη αγορα απο το συγκεκριμενο κατάστημα θα ηθελα να μου πείτε αν ειναι αξιοπιστό και αν το συγκεκριμένο κινήτο με αυτη την τιμή είναι γνήσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts