Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μολις αγορασα και εγω το s4 μετα απο πολυ σκεψη λογο χρηματων, στα 340 με μεταφορικα, πιστευω δεν θα πεση κατω απο 300 τουλαχιστον για φετος, αν σκεφτης οτι ειναι ενα παααρα πολυ καλο κινητο. ακομα και το λπτοπ μου ειναι πιο αργο σε σχεση με το σ4 :lol::lol:
Xiaomi Mi 9t pro red

Το S4 399€ στα media mark και eshop.

Ξερει κανενας καποιο μαγαζι που να αγοραζει κινητα? Λεω να πουλησω το παλιο για να παρω πιο φθηνα το s4.

Edited by Teo010

τι εννοεις?να πουλησεις το παλιο σου s4?

δηλαδη να το δωσεις 250-270 ευρω και να ξανα-δωσεις 400 για να παρεις παλι s4..?

μαγαζια υπαρχουν που αγοραζουν και κανουν και ανταλλαγες,αλλα τα παιρνουν κοψοχρονια.

αξιζει τον κοπο..?

δηλαδη να το δωσεις 250-270 ευρω και να ξανα-δωσεις 400 για να παρεις παλι s4..?

Οχι εννοω να πουλησω το Arc S που εχω τωρα. :)

Γεια σας παιδια τι κανετε? Ηθελα την γνωμη σας λιγο. Σκεφτομαι να παρω κινητο και ως πρωτη ιδεα μου ηρθε το S4. Αυτη την στιγμη η τιμη του ειναι κοντα στα 320 ευρω. Υπαρχει περιπτωση με την εισοδο του S5 να πεσει κατω απο τα 300 ? Το λεω γιατι θα ηθελα να δωσω λιγοτερα απο 300 ευρω για κινητο. Εσεις τι πιστευεται ? Εκτος αμα εχετε να προτεινετε καποιο αλλο κινητο σε αυτα τα λεφτα.

Πας για s4..εγω πιστευω οτι θα τα αγγιξει τα 300 αλλα μεχρι εκει..ουτε lg g2 που λενε καποιοι..ειναι σχεδον τα ιδια!!!

I Want To Believe

Πέφτει πέφτει... άντε να πιάσουμε το ψυχολογικό όριο των 300 ! Λέτε μέχρι 11 Απρίλη να τα πιάσει; Μέχρι στιγμής μέσα στο Μάρτιο έχασε 50 ευρώ...

Πας για s4..εγω πιστευω οτι θα τα αγγιξει τα 300 αλλα μεχρι εκει..ουτε lg g2 που λενε καποιοι..ειναι σχεδον τα ιδια!!!

Μπορείς να αιτιολογήσεις, παρακαλώ, γιατί όχι το lg g2; Ρωτάω γιατί είμαι μεταξύ s4 και g2 και μαζεύω γνώμες.

Ευχαριστώ

Μπορείς να αιτιολογήσεις, παρακαλώ, γιατί όχι το lg g2; Ρωτάω γιατί είμαι μεταξύ s4 και g2 και μαζεύω γνώμες.

Ευχαριστώ

Κ μόνο που δεν παίρνει κάρτα. ..σου φτάνει. .τι να πρώτο κάνεις με 12

gb?

Ευχαριστώ

οχι μονο για την καρτα.φωτογραφια καλυτερη βγαζει το s4.5 ιντσες οθονη ειναι μια χαρα..αυτα τα on screens buttons χαλανε ολο το τηλ...δεν νομιζω να σου δωσει κατι παραπανω το lg g2...

I Want To Believe

Θα ηθελα να προχωρησω στην αγορα του κινητου τις επομενες μερες... (μου λειπουν κατι ψιλα...)

Και θα ηθελα να ρωτησω επειδη θα το παρω απο καποιο σκρουτζομαγαζο, μηπως υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω??? Χωρα προελευσης πχ?

Edited by vagelados

οτι κ να παρεις με το καλο να ειναι..οποιασδηποτε χωρας κ να ειναι μια χαρα θα ειναι!!!
I Want To Believe

κρατα το καβαντζα καλυτερα..:wink:

Βασικα ηδη εχω καβαντζα ενα Ν8 που δεν μου πηγαινε η καρδια να το δωσω, γιαυτο λεω το Arc S να το πουλησω.

Απο την αλλη ενω ηθελα μονο το black mist, τωρα ψhνομαι και για το black edition. Δεν εχω αποφασισει ακομα.

Edited by Teo010

Βασικα ηδη εχω καβαντζα ενα Ν8 που δεν μου πηγαινε η καρδια να το δωσω, γιαυτο λεω το Arc S να το πουλησω.

Απο την αλλη ενω ηθελα μονο το black mist, τωρα ψhνομαι και για το black edition. Δεν εχω αποφασισει ακομα.

φιλε μου αγορασα πριν μερικες ημερες το black mist και ειναι πολυ ομορφο,ειδικα το καλυμμα της μπαταριας.απλα να ξερεις για το black edition οτι θα μπλεξεις με τις θηκες,απ οτι διαβασα οι κλασικες για s4 δεν ταιριαζουν

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

φιλε μου αγορασα πριν μερικες ημερες το black mist και ειναι πολυ ομορφο,ειδικα το καλυμμα της μπαταριας.απλα να ξερεις για το black edition οτι θα μπλεξεις με τις θηκες,απ οτι διαβασα οι κλασικες για s4 δεν ταιριαζουν

Βασικα ηθελα να ρωτησω κ εγω κατι σχετικα με τις θηκες..η θηκη τυπου flip cover κουμπωνει στο κινητο βγαζοντας το δικο του καπακι;αν ειναι ετσι τοτε νομιζω οτι το black edition δεν εχει νοημα να το παρεις....

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T

σε αυτη την περιπτωση λογικα μπαινει η θηκη,απλα κατα την γνωμη μου δεν προστατευουν οι flip θηκες.επειδη την ειχα πατησει με το s3 το ευαισθητο σημειο που πρεπει να προστατευτει ειναι το πλαισιο γυρω γυρω.το καπακι αλλαζει,αυτο ομως οχι,μου ειχε πεσει με το πλαι το s3 και ειχε κανει μεγαλα σημαδια

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Flip official τις ξεχνάς αν θέλεις προστασία. Παίρνεις σκληρή κ βάζεις ζελατίνα, ή επιλέγεις flip άλλης εταιρείας. Διαπιστωμένο αυτό... Τώρα επιλέγεις οποιο θέλεις...

Στέλιο καλορίζικο και να το χαρείς.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες για το Black Mist. Το θεωρώ μακράν το ομορφότερο Galaxy που έχει βγει μέχρι σήμερα (συμπεριλαμβανομένης και της σειράς Note). Μου αρέσει που δεν είναι τελείως μαύρο αλλά έχει αυτές τις ασημί κουκκίδες. Για το Black Edition φοβάμαι πως το μαλακό υλικό της απομίμησης δέρματος θα φθαρεί με τον χρόνο και θα κάνει τη συσκευή άσχημη και επίσης δεν μου αρέσουν οι ψεύτικες πλαστικές "ραφές".

Αν δεν αλλάξει κάτι θα έχω κι εγώ το Black Mist πολύ σύντομα. Η τιμή του πλησιάζει τα 300 € που είναι τρελό value-for-money - too good to resist!

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Στέλιο καλορίζικο και να το χαρείς.

Για το Black Edition φοβάμαι πως το μαλακό υλικό της απομίμησης δέρματος θα φθαρεί με τον χρόνο και θα κάνει τη συσκευή άσχημη και επίσης δεν μου αρέσουν οι ψεύτικες πλαστικές "ραφές".

Αν δεν αλλάξει κάτι θα έχω κι εγώ το Black Mist πολύ σύντομα. Η τιμή του πλησιάζει τα 300 € που είναι τρελό value-for-money - too good to resist!

Αν φθαρεί με το χρόνο (που μακάρι να το κρατήσει τοσο) μπορεί να αλλάξει καπάκι...

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά