zerv_5800 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Ναι αλλά προτιμώ να δώσω 100-150 ευρΩ που άμα το πάρεις με δόσεις,βγαίνει λιγότερη η διαφορά,εγώ πχ,η διαφορά μου ήταν 100 ευρώ,είναι ελληνικό,και το ξεπαρθενιασα εγΩ,ούτε ανοιχτά κουτί,ούτε κινητά rebursing,ούτε με το άγχος αν το δεκτη η αντιπροσωπεία αν πάθει κάτι,διότι τα σκρουτζομαγαζα για να στο πασάρουν,θα που είναι από Ε.Ε ενώ μπορεί να ειναι από εκτός και ο μη γενειτο,πάθει κάτι πας αντιπροσωπεία και μένεις κάγκελο,όταν το ακούσεις..... Φιλε δεν λεω οτι αυτο που λες δεν μπορει να συμβει αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα λες!!!Ολοι πλεον οι περισσοτεροι καταναλωτες τουλαχιστον περνουν απο σκρουτζ και τα τηλεφωνα ειναι τζετ με εγγυηση doa κλπ οποτε τα 100 - 150 ευρω που λες που ειναι εινα αρκετα μεγαλο ποσο θα πρεπει καποιου να του περισσευουν για να τα δωσει !! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Oλα τα λεφτα το zoom,για εμας τους fun της φωτογραφιας και στο βαθυ σκοταδι! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Άντε να έρθει και το lte a Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένεις κανένα δίμηνο ακόμα! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Oλα τα λεφτα το zoom,για εμας τους fun της φωτογραφιας και στο βαθυ σκοταδι! Κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Aυτου του ειδους το κινητο-φωτογραφικη μηχανη ηταν παντα το ονειρο μου. Γι αυτο διαλεξα και το pixon πριν 3 χρονια κ δεν το αποχωριζομαι. Το να τραβας μια φορα την νυχτα και να βγαινει οπως με την ψηφιακη καμερα,με το ξενον φλας,ειναι τελεια αισθηση,αυτο ομως τωρα με το zoom που εχει + τα 16 Mp θα ειναι τουμπανο.. υ.γ εντομεταξυ εαν και σε αυτο το κινητο με τις ιδιαιτεροτητες που εχει (οπτικο ζουμ κτλ) βγαλουν κλωνους,ε τι να πω πια! Edited July 15, 2013 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Δες κι αυτό αν δεν το χεις δει και πες μου. http://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-Samsung-Galaxy-S4-Zoom-vs-Galaxy-S4-HTC-One-iPhone-5_id3358 Κι εγώ το ίδιο μεγάλο ενδιαφέρον έχω για τις φωτογραφίες ΚΑΙ το βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Τωρα το ειδα πρωτη φορα! Σε πρωτη εντυπωση δεν κανει την τρομερη διαφορα,ομως εγω θελω να δω συγκρισεις σε πολυ σκοτεινα σημεια,πχ σε μια παραλια το βραδυ,σε ενα μπαρακι με χαμηλο φωτισμο,καπου σκοτεινα γενικοτερα,που το ξενον φλας θα κανει την διαφορα,οταν τα αλλα θα ειναι καπως ασπρουλιαρικα,ψιλοθαμπα κτλ. Πιστευω εκει θα ειναι ολα τα λεφτα! με το φως της ημερας ολα καλα ειναι,ειδικα τα νεας τεχνολογιας κινητα. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventouza1 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Παιδιά ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο μαγαζί ; Έχει αγοράσει κανένας από εδώ; http://www.phonegallery.gr/ Edited July 15, 2013 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 σε μπλε παιδια το εχει παρει κανει? πρεπει να ειναι πολυ ομορφο πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ξέρουμε που θα σταθεροποιηθεί περίπου η τιμή του galaxy s4? γιατί βλέπω το διάγραμμα στο skroutz και συνεχίζει ακάθεκτο την ελεύθερη πτώση...... 60-70 ευρώ πτώση κάθε μήνα..... μάλλον θα σταθεροποιηθεί γύρω στα 430 πιστεύω... μία διαφορά 100 ευρώ από το s3.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Aνοιξα ενα νεο θεματακι για το s4 zoom για να μην απασχολουμε εδω το θεμα! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Παιδιά ξέρουμε κάποιο μαγαζάκι να κάνει μέχρι 3 άτοκες με πιστωτική και να έχει και doa να το πάρω σε νορμάλ τιμή βέβαια. Ψάχνω να βρω και σε κάποιο μαγαζί να δω το μπλε από κοντά και δεν το βρίσκω........ :mad: Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Παιδιά ξέρουμε κάποιο μαγαζάκι να κάνει μέχρι 3 άτοκες με πιστωτική και να έχει και doa να το πάρω σε νορμάλ τιμή βέβαια. Ψάχνω να βρω και σε κάποιο μαγαζί να δω το μπλε από κοντά και δεν το βρίσκω........ :mad: to cityshop.gr κανει 3 ατοκες δεν ξερω αν εχει doa. http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=36097 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 σε μπλε παιδια το εχει παρει κανει? πρεπει να ειναι πολυ ομορφο πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το πήρα εγώ .... για μένα είναι απίστευτο χρώμα ...και "δένει" πολύ καλά με το νικελ στο πλαι ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 απο που το πήρες το μπλε?χώρα καταγωγης?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 απο που το πήρες το μπλε?χώρα καταγωγης?:p Το πρόλαβα απο το Kaizerstore και είναι Γερμανικό Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 to cityshop.gr κανει 3 ατοκες δεν ξερω αν εχει doa. http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=36097 Δυστυχώς γράφουν στο site τους ότι προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα ...... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 οταν παω να παραγγειλω κινητα απο το ιντερνετ βλεπω οτι πολλα ειναι branded t mobile για παραδειγμα τι σημαινει αυτο, γιατι ειμαι ασχετος? σε περιοριζει σε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 οταν παω να παραγγειλω κινητα απο το ιντερνετ βλεπω οτι πολλα ειναι branded t mobile για παραδειγμα τι σημαινει αυτο, γιατι ειμαι ασχετος? σε περιοριζει σε κατι? Η t-mobile ειναι γερμανικη εταιρια κινητης...οπως λεμε εδω branded cosmote, vodafone, wind που εχουν βαλει εφαρμογες τους μεσα στο κινητο, το ιδιο πραγμα..δε σε περιοριζει σε κατι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλό είναι να αποφύγεις τα branded γιατί παίρνουν τις αναβαθμίσεις όποτε τις δίνει ο πάροχος, συνήθως αργότερα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλό είναι να αποφύγεις τα branded γιατί παίρνουν τις αναβαθμίσεις όποτε τις δίνει ο πάροχος, συνήθως αργότερα δηλαδή. Βεβαια εσυ μπορεις να φλασαρεις οποια εκδοση θελεις με το ODIN χωρις δεσμευσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Πουλησα S3 και παρελαβα σημερα το πρωι S4 απο Bird.....το τηλεφωνο αν και ημουν αρκετα εξοικιωμενος δινει ρεστα......μονο μια ερωτηση θελω να κανω...το widzet του καιρου στο ''home'' δεν γινετε ''διαφανο''??? η δεν θυμαμαι πως γινετε.... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Με γεια!Τι εθνικότητα ειναι εσενα?Σφραγισμένο κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Λίγα λόγια για το "θέμα" της χώρας προέλευσης του κινητού. Στην αγορά κινητών τηλεφώνων,εκτός της Ελληνικής αντιπροσωπείας,υπάρχουν 3 μόνο εταιρείες που εισάγουν συσκευές. Όλα,μα όλα τα ιντερνετομάγαζα,προμηθεύονται τις συσκευές τους από αυτούς τους 4 συνολικά εισαγωγείς. Έχοντας λοιπόν σαν πελάτη την μία από αυτές,να σας πω ότι η αγορά των κινητών τηλεφώνων είναι σαν το χρηματιστήριο. Έχει τύχει να έχουν παραγγείλει 100 S4 σε μία χ τιμή και την επόμενη να βλέπει τα τηλέφωνα να πουλιούνται 10-15 ευρώ χαμηλότερα ή και ακριβοτερα. Οι δε προμηθευτές των εταιρειών εισαγωγής είναι από Γερμανία ή Αγγλία μόνο. Αυτό λοιπόν που κοιτάνε πρώτα απ΄όλα είναι η τιμή και όχι η χώρα προέλευσης των κινητών αφού η τιμή είναι εκείνη που παίζει πρώτη πάνω στα site και όχι η χώρα προέλευσής τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Με γεια!Τι εθνικότητα ειναι εσενα?Σφραγισμένο κανονικα? Eιναι XXXUBMEA.....Για να δω απο που ειναι μονο με Kies?? Nαι..σφραγισμενο αψογο....εψαχνα να βρω ψεγαδι ..:) Edited July 16, 2013 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts