Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλά προτιμώ να δώσω 100-150 ευρΩ που άμα το πάρεις με δόσεις,βγαίνει λιγότερη η διαφορά,εγώ πχ,η διαφορά μου ήταν 100 ευρώ,είναι ελληνικό,και το ξεπαρθενιασα εγΩ,ούτε ανοιχτά κουτί,ούτε κινητά rebursing,ούτε με το άγχος αν το δεκτη η αντιπροσωπεία αν πάθει κάτι,διότι τα σκρουτζομαγαζα για να στο πασάρουν,θα που είναι από Ε.Ε ενώ μπορεί να ειναι από εκτός και ο μη γενειτο,πάθει κάτι πας αντιπροσωπεία και μένεις κάγκελο,όταν το ακούσεις.....

Φιλε δεν λεω οτι αυτο που λες δεν μπορει να συμβει αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα λες!!!Ολοι πλεον οι

περισσοτεροι καταναλωτες τουλαχιστον περνουν απο σκρουτζ και τα τηλεφωνα ειναι τζετ με εγγυηση doa κλπ οποτε τα

100 - 150 ευρω που λες που ειναι εινα αρκετα μεγαλο ποσο θα πρεπει καποιου να του περισσευουν για να τα δωσει !! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άντε να έρθει και το lte a

Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένεις κανένα δίμηνο ακόμα!

Φιλικά Γιώργος

Aυτου του ειδους το κινητο-φωτογραφικη μηχανη ηταν παντα το ονειρο μου. Γι αυτο διαλεξα και το pixon πριν 3 χρονια κ δεν το αποχωριζομαι. Το να τραβας μια φορα την νυχτα και να βγαινει οπως με την ψηφιακη καμερα,με το ξενον φλας,ειναι τελεια αισθηση,αυτο ομως τωρα με το zoom που εχει + τα 16 Mp θα ειναι τουμπανο..

υ.γ εντομεταξυ εαν και σε αυτο το κινητο με τις ιδιαιτεροτητες που εχει (οπτικο ζουμ κτλ) βγαλουν κλωνους,ε τι να πω πια!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Δες κι αυτό αν δεν το χεις δει και πες μου.

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-Samsung-Galaxy-S4-Zoom-vs-Galaxy-S4-HTC-One-iPhone-5_id3358

Κι εγώ το ίδιο μεγάλο ενδιαφέρον έχω για τις φωτογραφίες ΚΑΙ το βίντεο.

Τωρα το ειδα πρωτη φορα! Σε πρωτη εντυπωση δεν κανει την τρομερη διαφορα,ομως εγω θελω να δω συγκρισεις σε πολυ σκοτεινα σημεια,πχ σε μια παραλια το βραδυ,σε ενα μπαρακι με χαμηλο φωτισμο,καπου σκοτεινα γενικοτερα,που το ξενον φλας θα κανει την διαφορα,οταν τα αλλα θα ειναι καπως ασπρουλιαρικα,ψιλοθαμπα κτλ. Πιστευω εκει θα ειναι ολα τα λεφτα! με το φως της ημερας ολα καλα ειναι,ειδικα τα νεας τεχνολογιας κινητα.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Παιδιά ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο μαγαζί ; Έχει αγοράσει κανένας από εδώ;

http://www.phonegallery.gr/

Edited by m7ixalis

ξέρουμε που θα σταθεροποιηθεί περίπου η τιμή του galaxy s4? γιατί βλέπω το διάγραμμα στο skroutz και συνεχίζει ακάθεκτο την ελεύθερη πτώση...... 60-70 ευρώ πτώση κάθε μήνα..... μάλλον θα σταθεροποιηθεί γύρω στα 430 πιστεύω... μία διαφορά 100 ευρώ από το s3....
technoholic maniac reviewer

Παιδιά ξέρουμε κάποιο μαγαζάκι να κάνει μέχρι 3 άτοκες με πιστωτική και να έχει και doa να το πάρω σε νορμάλ τιμή βέβαια.

Ψάχνω να βρω και σε κάποιο μαγαζί να δω το μπλε από κοντά και δεν το βρίσκω........ :mad:

Θοδωρης

Παιδιά ξέρουμε κάποιο μαγαζάκι να κάνει μέχρι 3 άτοκες με πιστωτική και να έχει και doa να το πάρω σε νορμάλ τιμή βέβαια.

Ψάχνω να βρω και σε κάποιο μαγαζί να δω το μπλε από κοντά και δεν το βρίσκω........ :mad:

to cityshop.gr κανει 3 ατοκες δεν ξερω αν εχει doa.

http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=36097

σε μπλε παιδια το εχει παρει κανει? πρεπει να ειναι πολυ ομορφο πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πήρα εγώ .... για μένα είναι απίστευτο χρώμα ...και "δένει" πολύ καλά με το νικελ στο πλαι ...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

απο που το πήρες το μπλε?χώρα καταγωγης?:p

Το πρόλαβα απο το Kaizerstore και είναι Γερμανικό

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

to cityshop.gr κανει 3 ατοκες δεν ξερω αν εχει doa.

http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=36097

Δυστυχώς γράφουν στο site τους ότι προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα ......

Θοδωρης

οταν παω να παραγγειλω κινητα απο το ιντερνετ βλεπω οτι πολλα ειναι branded t mobile για παραδειγμα τι σημαινει αυτο, γιατι ειμαι ασχετος?

σε περιοριζει σε κατι?

οταν παω να παραγγειλω κινητα απο το ιντερνετ βλεπω οτι πολλα ειναι branded t mobile για παραδειγμα τι σημαινει αυτο, γιατι ειμαι ασχετος?

σε περιοριζει σε κατι?

Η t-mobile ειναι γερμανικη εταιρια κινητης...οπως λεμε εδω branded cosmote, vodafone, wind που εχουν βαλει εφαρμογες τους μεσα στο κινητο, το ιδιο πραγμα..δε σε περιοριζει σε κατι ...

Καλό είναι να αποφύγεις τα branded γιατί παίρνουν τις αναβαθμίσεις όποτε τις δίνει ο πάροχος, συνήθως αργότερα δηλαδή.

Βεβαια εσυ μπορεις να φλασαρεις οποια εκδοση θελεις με το ODIN χωρις δεσμευσεις!

Πουλησα S3 και παρελαβα σημερα το πρωι S4 απο Bird.....το τηλεφωνο αν και ημουν αρκετα εξοικιωμενος δινει ρεστα......μονο μια ερωτηση θελω να κανω...το widzet του καιρου στο ''home'' δεν γινετε ''διαφανο''??? η δεν θυμαμαι πως γινετε....

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Λίγα λόγια για το "θέμα" της χώρας προέλευσης του κινητού.

Στην αγορά κινητών τηλεφώνων,εκτός της Ελληνικής αντιπροσωπείας,υπάρχουν 3 μόνο εταιρείες που εισάγουν συσκευές.

Όλα,μα όλα τα ιντερνετομάγαζα,προμηθεύονται τις συσκευές τους από αυτούς τους 4 συνολικά εισαγωγείς.

Έχοντας λοιπόν σαν πελάτη την μία από αυτές,να σας πω ότι η αγορά των κινητών τηλεφώνων είναι σαν το χρηματιστήριο.

Έχει τύχει να έχουν παραγγείλει 100 S4 σε μία χ τιμή και την επόμενη να βλέπει τα τηλέφωνα να πουλιούνται 10-15 ευρώ χαμηλότερα ή και ακριβοτερα.

Οι δε προμηθευτές των εταιρειών εισαγωγής είναι από Γερμανία ή Αγγλία μόνο.

Αυτό λοιπόν που κοιτάνε πρώτα απ΄όλα είναι η τιμή και όχι η χώρα προέλευσης των κινητών αφού η τιμή είναι εκείνη που παίζει πρώτη πάνω στα site και όχι η χώρα προέλευσής τους.

Με γεια!Τι εθνικότητα ειναι εσενα?Σφραγισμένο κανονικα?

Eιναι XXXUBMEA.....Για να δω απο που ειναι μονο με Kies??

Nαι..σφραγισμενο αψογο....εψαχνα να βρω ψεγαδι ..:)

Edited by optostyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά