michaell Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Here we are...:D Κι εγω τελικα απο bird λεω να το παρω....μια χαρα το unboxing :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 http://www.portal365.gr/index.php?act=viewProd&productId=3058 ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 http://www.portal365.gr/index.php?act=viewProd&productId=3058 ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ? Έκαναν λάθος στο σύστημα φαντάζομαι κρίνοντας απ' την τιμή του λευκού που το έχουν 499,98 ενώ αυτό 449,98... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δηλαδή αν παραγγείλω τώρα πριν διορθώσουν το λάθος το παίρνω 449,98€??? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δυσκολο αν εχει γινει λαθος λογικα θα σε ενημερωσουν με mail Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 εγω την εκανα την παραγγελεια ετσι απο περιεργεια.... δευτερα 8α την ακυρωσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δυσκολο αν εχει γινει λαθος λογικα θα σε ενημερωσουν με mail Το καταστημα ξερετε αν ειναι εμπιστο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δεν χανεις τιποτα σωστα,anyway αν το ριξουν τοσο λογικα δευτερα θα παιζει εκει παντου **δεν γνωριζω δεν εχω παρει κατι απο εκει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 υπαρχει περιπτωση να ειναι καμια απομιμηση του s4 γιατι με τετοια τιμη ειναι πολυ υποπτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 δες το σχεδιαγραμμα πως πεφτει η τιμη του... ισως αυτος το εκανε επειδη εχει αναγκει τα χρηματα και δεν μπορουσε να περιμενει 20 μερες για να το κατεβαζει κα8ε μερα απο 2 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Εξαντληθηκε guyz! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 αν καποιος το 8ελει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , μπορει να μου στειλει τα στοιχεια του και να αλλαξω την παραγγελεια μου.... εγω δεν το χρειαζομαι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Δουλευουν τέτοια ώρα; :blink: Edited June 29, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δουλευουν τέτοια ώρα; :blink: Eμενα με πηραν τηλ εντεκαμιση βραδι για να μου πουν οτι εχει γινει λαθος στο συστημα και οτι αν το ηθελα θα επρεπε να το παρω 499! Αν ειναι για δικο τους συμφερον δουλευουν και 24ωρο !! Απαραδεκτοι! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μήπως είναι Αυστριακό, το AUT είναι σύμφωνα με το iso, η Αυστρία σαν χώρα. Ότι και να είναι πάντως και πάλι καλορίζικο. Ελβετικό είναι το AUT :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Παιδια ευκαιρια οσο προλαβαινουμε με το 449 να πιεσουμε τους μεταχειρισμενους,Ηδη στελνω προσφορες με mail και τους λεω οτι καινουριο πλεον εχει 449...ενω ζητας 600...χαχαα!!!:lol::lol: Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Eμενα με πηραν τηλ εντεκαμιση βραδι για να μου πουν οτι εχει γινει λαθος στο συστημα και οτι αν το ηθελα θα επρεπε να το παρω 499! Αν ειναι για δικο τους συμφερον δουλευουν και 24ωρο !! Απαραδεκτοι! Γιατί???μία χαρά τους βρίσκω.κοιτάνε την δουλειά τους και πως να πουλήσουν,ανεξαρτήτου μέρας,ώρας. Μπράβο τους. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Γιατί???μία χαρά τους βρίσκω.κοιτάνε την δουλειά τους και πως να πουλήσουν,ανεξαρτήτου μέρας,ώρας. Μπράβο τους. Μονο που το θεμα τους δεν ηταν πως να πουλησουν αλλα πως να ακυρωσουν ολες της παραγγελιες που ειχαν κλειστει στα 449!! Αν ηταν για να πουλησουν θα εκαναν οτι κανουν ολοι, απο δευτερα και τυπικα οπως κανουν ολοι. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Λάθη τέτοια γίνονται. Πριν 2 μέρες στο και ζει είχε τιμή για το one 499 ευρώ. Με το που πατουσες το link έβγαινε στα 579. Πριν 4 χρόνια κάποιο ιντερνετικο μαγαζί είχε κάποιο lg 278 ευρώ όταν όλοι το είχαν 400 . Κάνω παραγγελία κανονικά και μετά απο 2 μέρες μου λένε δεν ισχύει διότι είχε γίνει λάθος στο σύστημα τους. Τα πήρα αφού είχαν περάσει 2 μέρες και έκανα καταγγελία στο υπ. Ανάπτυξης . Με πήρανε απο εκεί και εξήγησαν τι είχε γίνει για κακή μου τύχη ήμουν στο μετρό και δεν έπιανε καλά, και μετά η αρμόδια δεν με ξανά πήρε. Δεν έγινε τίποτα και εγώ δεν το κυνήγησαν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μονο που το θεμα τους δεν ηταν πως να πουλησουν αλλα πως να ακυρωσουν ολες της παραγγελιες που ειχαν κλειστει στα 449!! Αν ηταν για να πουλησουν θα εκαναν οτι κανουν ολοι, απο δευτερα και τυπικα οπως κανουν ολοι. Και όχι να ακυρώσουν, αλλά να πείσουν τον πελάτη να αγοράσει στα 499 που πουλάν και οι υπόλοιποι! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Καλημέρα! Δείτε λίγο και αυτό: http://www.ebw.gr/el/product/87632/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB-White-Aspro-Smartphone-Kamera-13-MP-Othoni-1080-x-1920-pixels-5-inches-4G-GPS-Wi-Fi-Touchscreen-Bluetooth-Card-Slot-USB-Android-OS 448,88 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Καλημέρα! Δείτε λίγο και αυτό: http://www.ebw.gr/el/product/87632/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB-White-Aspro-Smartphone-Kamera-13-MP-Othoni-1080-x-1920-pixels-5-inches-4G-GPS-Wi-Fi-Touchscreen-Bluetooth-Card-Slot-USB-Android-OS 448,88 € Κατόπιν Παραγγελίας Διαθέσιμο με προπαραγγελία αν έχει διαθεσιμότητα ο κατασκευαστής Που σημαινει μπορει να περιμενεις ως και 10 μερες. Ασε που μπορει να σου πουν και αυτοι οτι εγινε λαθος στη τιμη...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Καλημέρα! Δείτε λίγο και αυτό: http://www.ebw.gr/el/product/87632/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB-White-Aspro-Smartphone-Kamera-13-MP-Othoni-1080-x-1920-pixels-5-inches-4G-GPS-Wi-Fi-Touchscreen-Bluetooth-Card-Slot-USB-Android-OS 448,88 € Βέβαια αυτός έχει "3" τιμές: ποσοστό, τιμή, τιμή καταστήματος. Ναι είναι συνδεδεμένες, αλλά δεν είναι "ορθογραφικό" λάθος. Και την ίδια τιμή στο μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Έχει αγοράσει κανείς από Expansys; Υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με τις αγορές από αυτό το κατάστημα; Εγγύηση δίνει το service της Samsung Hellas ή πρέπει να το στείλουμε στο εξωτερικό αν χρειαστεί επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Έχει αγοράσει κανείς από Expansys; Υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με τις αγορές από αυτό το κατάστημα; Εγγύηση δίνει το service της Samsung Hellas ή πρέπει να το στείλουμε στο εξωτερικό αν χρειαστεί επισκευή; Πολλες αγορες. Κανενα απολυτως θεμα, ταχυτατη αποστολή-παραδοση και κατι παραπανω από αξιοπιστο. Είναι Γαλλικα - Αγγλικα τα τηλ τους και φυσικα καλύπτεσαι κανονικα από Smartec... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts