Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μου έτυχε Ρουμανίας.. Sorry νόμιζα για kaizershop. gr μιλάμε!

Και εγω kaisershop.gr ηθελα να γραψω, αχαχαχαχα. Αμα πας στο μαγαζι δεν μπορεις να γνωριζεις τι αγοραζεις;

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγω kaisershop.gr ηθελα να γραψω, αχαχαχαχα. Αμα πας στο μαγαζι δεν μπορεις να γνωριζεις τι αγοραζεις;

Νομίζω ότι αν πας στο μαγαζι μπορείς να δεις τι αγοραζεις.. Γιατί το δικό μου πριν το ανοίξω ήξερα ότι είναι Ρουμανίας γιατί είχε ένα αυτοκόλλητο χαρτάκι στο κουτί που έγραφε samsung Romania..

kountouraN

Ενώ για να είμαι ειλικρινής δεν ψηνόμουν ιδιαίτερα με βλέπω να το παίρνω μέσα στην εβδομάδα για να μην απαξιωθεί τελείως το s3 που έχω.

Ενώ για να είμαι ειλικρινής δεν ψηνόμουν ιδιαίτερα με βλέπω να το παίρνω μέσα στην εβδομάδα για να μην απαξιωθεί τελείως το s3 που έχω.

Ελα στο 500αρικο θα το πάρεις!:D

Πόσο θα το δώσεις το σ3?

Τα νεα χρωματα που ανακοινωσε η samsung ξερουμε αν θα ερθουν μεσα στον ιουλιο? Ή καλο Σεπτεμβρη?

Τα νεα χρωματα που ανακοινωσε η samsung ξερουμε αν θα ερθουν μεσα στον ιουλιο? Ή καλο Σεπτεμβρη?

Θεωρώ ότι σε κανά μήνα θα τα δούμε και από τα μέρη μας.

Αν και επιμένω ότι το μαυρομολυβι χρώμα τα σπάει.Μετα θα έβαζα το μπλε.

Θεωρώ ότι σε κανά μήνα θα τα δούμε και από τα μέρη μας.

Αν και επιμένω ότι το μαυρομολυβι χρώμα τα σπάει.Μετα θα έβαζα το μπλε.

Δεν ξερω γιατι δεν μ αρεσει το black mist... Μαλλον θα το προτιμουσα να παιρνει μια περισσοτερο μπλε σκουρα αποχρωση παρα την γκρι που παιρνει... Τωρα εχω το λευκο το οποιο κατ εμε ειναι πιο ωραιο απ το λευκο που ειχε το s3 αλλα με ψηνει το artic blue και σκεφτομουν αν ερθει μεσα στον ιουλιο να παω για αλλαγη... Αλλα αν ειναι να ερθει σεπτεμβρη που θα εχω το μυαλο μου στο note τι να το κανω...

Δεν ξερω γιατι δεν μ αρεσει το black mist... Μαλλον θα το προτιμουσα να παιρνει μια περισσοτερο μπλε σκουρα αποχρωση παρα την γκρι που παιρνει... Τωρα εχω το λευκο το οποιο κατ εμε ειναι πιο ωραιο απ το λευκο που ειχε το s3 αλλα με ψηνει το artic blue και σκεφτομουν αν ερθει μεσα στον ιουλιο να παω για αλλαγη... Αλλα αν ειναι να ερθει σεπτεμβρη που θα εχω το μυαλο μου στο note τι να το κανω...

Κοιτά σε γραμμή παραγωγής έχουν μπει αυτά τα μοντέλα σε διάφορα χρώματα,αλλά είναι τι θα έρθει Ελλάδα αρχικά,σε τι τιμές(γιατί σαν νέα χρώματα ίσως τα τσιμπήσουν) και ποτέ.Αλλα σίγουρα θα κάνουν 20 μέρες με ένα μήνα εώς ότου υπάρχει καλή διαθεσιμοτητα.Περσι αν δεν κάνω λάθος γύρω στον Αύγουστο έκαναν την εμφάνιση τα χρώματα στο Σ3.Οποτε ίσως για 15 με 20 Ιουλίου μπορούμε να ελπίζουμε.:)

Κοιτά σε γραμμή παραγωγής έχουν μπει αυτά τα μοντέλα σε διάφορα χρώματα,αλλά είναι τι θα έρθει Ελλάδα αρχικά,σε τι τιμές(γιατί σαν νέα χρώματα ίσως τα τσιμπήσουν) και ποτέ.Αλλα σίγουρα θα κάνουν 20 μέρες με ένα μήνα εώς ότου υπάρχει καλή διαθεσιμοτητα.Περσι αν δεν κάνω λάθος γύρω στον Αύγουστο έκαναν την εμφάνιση τα χρώματα στο Σ3.Οποτε ίσως για 15 με 20 Ιουλίου μπορούμε να ελπίζουμε.:)

Καλα δεν νομιζω να τσιμπησουν την τιμη επειδη ειναι νεα χρωματα.. Τραβηγμενο. Μακαρι να ερθουν συντομα γιατι εχω παθει εξαρτηση με το artic blue.:lol:

Καλα δεν νομιζω να τσιμπησουν την τιμη επειδη ειναι νεα χρωματα.. Τραβηγμενο. Μακαρι να ερθουν συντομα γιατι εχω παθει εξαρτηση με το artic blue.:lol:

http://www.techdroid.in/2013/05/samsung-galaxy-s4-blue-arctic.html

Ναι αρκετά όμορφο και πιο γυαλιστερο από το μαύρο.Το κακό είναι πως θα μαζεύει εύκολα δαχτυλιες.

http://www.techdroid.in/2013/05/samsung-galaxy-s4-blue-arctic.html

Ναι αρκετά όμορφο και πιο γυαλιστερο από το μαύρο.Το κακό είναι πως θα μαζεύει εύκολα δαχτυλιες.

Ειναι ενα μειονεκτημα που ειμαι διατεθειμενος να προσπερασω!:D

και λέω εγω τώρα,επειδή γουστάρω το μωβ...όταν με το καλό εμφανιστούν κατά Ελλάδα μεριά,δεν παίρνω ένα αυθεντικό καπάκι σε άλλο χρώμα και να το έχω δίχρωμο??:p

στο sIII mini έτσι είχα κάνει...10€ έκανε το καπάκι και μάλλον αυτό θα κάνω πάλι :D

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Το ίδιο και εγώ πήγα το γαλλικό note 2 για αλλαγή οθόνης και το είχαν έτοιμο σε μιαμισή ώρα στη smartech

Παιδιά μην ακούω βλακείες. Και το δικό μου είναι Αυστριακό και χάλασε η οθόνη και μου την αντικατεστήσαν σε δύο εργάσιμες με μία από Αθήνα. Αυτό που λέτε δεν στέκει. Δεν συμφέρει καμία εταιρεία να στέλνει ανταλλακτικά από άλλη χώρα, εκτός αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην χώρα που γίνεται το service. Αν τρομπάρουν στο service και κάνουν πολλές μέρες να σου φτιάξουν την συσκευή σου, δεν σημαίνει ότι στέλνουν το ανταλλακτικό από άλλη χώρα!

Μιλάτε για οθόνη... Μιλησα για πλακέτα και η πλακέτα έρχεται από την χώρα του κινητού η οθόνη είναι ίδια και ναι την αλλάζουν επιτόπου.

Τουλαχιστον έτσι είπε η Σμάρτεκ...

Xiaomi Mi5 White 32GB

Η βδομάδα άνοιξε με -3 ευρώ.:)

Και προβλέπεται να κατρακυλαει από αύριο που θα ανοίξουν τα χρηματιστήρια....εεε τα Ηλ. καταστήματα εννοώ μιας και σήμερα είναι αργία κανονικά.

Εμένα βέβαια σήμερα που επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι phone gallery έχει Γερμανικά μοντέλα ασχέτως αν είναι αργία.Και επειδή δίνει και κινητάκι καβατζα δώρο,την Πέμπτη παραγγελνω από αυτούς.Το καλο που τους θέλω να είναι 510.:rolleyes::lol::p

Και προβλέπεται να κατρακυλαει από αύριο που θα ανοίξουν τα χρηματιστήρια....εεε τα Ηλ. καταστήματα εννοώ μιας και σήμερα είναι αργία κανονικά.

Εμένα βέβαια σήμερα που επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι phone gallery έχει Γερμανικά μοντέλα ασχέτως αν είναι αργία.Και επειδή δίνει και κινητάκι καβατζα δώρο,την Πέμπτη παραγγελνω από αυτούς.Το καλο που τους θέλω να είναι 510.:rolleyes::lol::p

Εννοείται ότι μας ενημερώνεις...(βασικά ότι είναι Γερμανικό)

Εννοείται ότι μας ενημερώνεις...(βασικά ότι είναι Γερμανικό)

Θα σας κρατησω ενήμερους.:happy:

Οχι τίποτα άλλο,θα το έπαιρνα από birdphone αλλά το έχουν λίγο πιο ακριβό,δεν δίνουν κινητό δώρο και δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι θα μου στείλουν.Τουλαχιστον αυτοί ισχυρίζονται ότι είναι γερμανικό unbranded,φαίνεται ότι δεν θα φάω καμία καυτή πατάτα γιατί σε όλα τα μεηλ απάντησαν και είναι πολύ ευγενικοί.Παρασκευη που θα παραλάβω θα σας έχω νέα,πλας και ένα unboxing video if you wish.:rolleyes::D

Παρασκευη που θα παραλάβω θα σας έχω νέα

Παρασκευή θα το έχεις?

Δεν είναι διαθέσιμο?

Το παράγγειλες?

Θα σας κρατησω ενήμερους.:happy:

Οχι τίποτα άλλο,θα το έπαιρνα από birdphone αλλά το έχουν λίγο πιο ακριβό,δεν δίνουν κινητό δώρο και δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι θα μου στείλουν.Τουλαχιστον αυτοί ισχυρίζονται ότι είναι γερμανικό unbranded,φαίνεται ότι δεν θα φάω καμία καυτή πατάτα γιατί σε όλα τα μεηλ απάντησαν και είναι πολύ ευγενικοί.Παρασκευη που θα παραλάβω θα σας έχω νέα,πλας και ένα unboxing video if you wish.:rolleyes::D

Και σε εμένα απάντησαν ότι δεν ξέρουν προέλευση. Θα πάρουμε από άλλους που ξέρουν.:)

Φιλικά Γιώργος

Και σε εμένα απάντησαν ότι δεν ξέρουν προέλευση. Θα πάρουμε από άλλους που ξέρουν.:)

Στο τηλεφωνικο κεντρο που τους πηρα και μενα αυτο μου απαντησαν.Βεβαια σε οσα μεηλ τους εστειλα μου ειπαν οτι ειναι Γερμανικο.Εσυ τι αλλο προτεινεις φιλε μου απο καταστημα,που ξερουν προελευση;

Παρασκευή θα το έχεις?

Δεν είναι διαθέσιμο?

Το παράγγειλες?

Παρασκευη θα το χω γιατι θα το παραγγειλω Πεμπτη.Να πεσει κανενα ευρω ακομα.Αφου αντεχω που αντεχω.:P

Tην προηγουμενη βδομαδα πηρε ο ξαδερφος μου απο birdphone το black mist και ηταν γερμανικο.

Αυτοι βεβαια εχουν και Ρουμανικα νομιζω και φεραν νεα παρτιδα black mist προχτες.Αν μου εγγυηθουν οτι θα παρω Γερμανικο το παιρνω απο αυτους.Εχω καλλιστη εμπειρια αλλωστε.

Edited by Tken

Στο τηλεφωνικο κεντρο που τους πηρα και μενα αυτο μου απαντησαν.Βεβαια σε οσα μεηλ τους εστειλα μου ειπαν οτι ειναι Γερμανικο.Εσυ τι αλλο προτεινεις φιλε μου απο καταστημα,που ξερουν προελευση;

Παρασκευη θα το χω γιατι θα το παραγγειλω Πεμπτη.Να πεσει κανενα ευρω ακομα.Αφου αντεχω που αντεχω.:P

Αυτοι βεβαια εχουν και Ρουμανικα νομιζω και φεραν νεα παρτιδα black mist προχτες.Αν μου εγγυηθουν οτι θα παρω Γερμανικο το παιρνω απο αυτους.Εχω καλλιστη εμπειρια αλλωστε.

Και εγώ Ρουμάνικο δεν θα έπαιρνα.

Φιλικά Γιώργος

A.. σορρυ. Δεν το ηξερα. Απλα το ανεφερα γιατι μου φανηκε δυσκολο μεσα σε τοσο λιγες μερες να εχουν νεα παραλαβη. Παντως και το δικο μου γερμανικο ειναι. Αλλα ναι. Μην ρισκαρεις...

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά