Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα ενα gs4 αλλα το κουτι του γραφει European sim model. Το γραφει και στο δικο σας κουτι?

Στο πλαισιο που πηγα τωρα κ ζητησα να δω το κουτι δεν εγραφε κατι τετοιο.το κινητο το χρειαζομαι για δωρο εκτος ευρωπης γιαυτο κ αγχωνομαι

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ συγνμη για την ορθογραφια αλλα ειμαι λιγο καιρο ελλαδα. ηθελα μια ερωτηση. θελω να αγορασω το σ4 απο σκρουτζ ποιο καταστημα συμβουλευεται? ποιο ρωμα και τι να τουσ πω για να ειναι ολα καλα με την συσκευη μου? μαρια

Ένα μήνυμα πιο πάνω από την ερώτησή σου υπήρχε και η απάντηση στην ίδια ερώτηση που είχες ξανακάνει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Στο πλαισιο που πηγα τωρα κ ζητησα να δω το κουτι δεν εγραφε κατι τετοιο.το κινητο το χρειαζομαι για δωρο εκτος ευρωπης γιαυτο κ αγχωνομαι

Αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν θα μπορείς σε χώρα εκτός ευρώπης να βάλεις sim? (π.χ sprint =USA)

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΊΣ, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα! (εκτός από 1-2 δίκτυα που δίνουν δικιά τους συσκευή έτσι κι αλλιώς)

ΑΛΛΆ...

θα λειτουργεί κανονικά το τηλέφωνο - sms (GSM) αλλά πιθανότατα όχι το Internet-mms (3g - 4g) μέχρι να βάλεις το αντίστοιχο firmware για την χώρα που προορίζεται το τηλέφωνο, η απλά να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, δυστυχώς δεν είναι εύκολο για όλες τις χώρες/παροχοι = sprint. Για να το ελέγξεις.

Πας Samsung Mobile βάζεις το τηλέφωνο τη χώρα και αν δεις (σου βγάλει) firmware! δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Edit. Εννοείται ότι (1700) υποστηρίζουν μόνο οι συσκευές της T-Mobile.

Edited by SpyGlass

Αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν θα μπορείς σε χώρα εκτός ευρώπης να βάλεις sim? (π.χ sprint =USA)

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΊΣ, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα! (εκτός από 1-2 δίκτυα που δίνουν δικιά τους συσκευή έτσι κι αλλιώς)

ΑΛΛΆ...

θα λειτουργεί κανονικά το τηλέφωνο - sms (GSM) αλλά πιθανότατα όχι το Internet-mms (3g - 4g) μέχρι να βάλεις το αντίστοιχο firmware για την χώρα που προορίζεται το τηλέφωνο, η απλά να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, δυστυχώς δεν είναι εύκολο για όλες τις χώρες/παροχοι = sprint. Για να το ελέγξεις.

Πας Samsung Mobile βάζεις το τηλέφωνο τη χώρα και αν δεις (σου βγάλει) firmware! δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Νοτιο αφρικη θα παει...κοιταξα εκει που μου λες υπαρχει αντιστοιχο firmware... ο ενδιασμος μου ειναι γιατι γραφει το αυτοκολλητο πανω στο κουτι οτι αθτο το προιον ειναι συμβατο με καρτες σιμ απο ευρωπαικες χωρες μονο... και οτι ειναι τυπωμενο στο κουτι η φραση european SIM MODEL... ενω σε αντιστοιχο κουτι απο το πλαισιοδεν αναφεροταν κατι τετοιο.

Νοτιο αφρικη θα παει...κοιταξα εκει που μου λες υπαρχει αντιστοιχο firmware... ο ενδιασμος μου ειναι γιατι γραφει το αυτοκολλητο πανω στο κουτι οτι αθτο το προιον ειναι συμβατο με καρτες σιμ απο ευρωπαικες χωρες μονο... και οτι ειναι τυπωμενο στο κουτι η φραση european SIM MODEL... ενω σε αντιστοιχο κουτι απο το πλαισιοδεν αναφεροταν κατι τετοιο.

Νότια Αφρική δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα (το s4 έτσι κι αλλιώς είναι multi-bands) "με εξαίρεση το 1700mhz που το υποστηρίζει μόνο η T-Mobile και οι συσκευές της"

Τώρα για το sim mode υπάρχουν 3εις τύπου sim = standard - micro(s4) - nano όπου έχουν πληροφορίες - ρυθμίσεις για τη λειτουργία του δικτύου ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΈΜΑ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑΣ! (εκτός βέβαια αν ο παροχέας εκεί δίνει μόνο nanosim "και πάλι όμως μπαίνει με ανταπτορα" ΜΕ ΧΏΡΑ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΉΣ.

Νότια Αφρική δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα (το s4 έτσι κι αλλιώς είναι multi-bands) "με εξαίρεση το 1700mhz που το υποστηρίζει μόνο η T-Mobile και οι συσκευές της"

Τώρα για το sim mode υπάρχουν 3εις τύπου sim = standard - micro(s4) - nano όπου έχουν πληροφορίες - ρυθμίσεις για τη λειτουργία του δικτύου ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΈΜΑ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑΣ! (εκτός βέβαια αν ο παροχέας εκεί δίνει μόνο nanosim "και πάλι όμως μπαίνει με ανταπτορα" ΜΕ ΧΏΡΑ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΉΣ.

καταρχας ευχαριστω που ασχολεισαι! Οκ με αυτο αλλα μηπως επειδη το πηρα απο σκρουτζ ειναι φτισγμενο ετσι ωστε να μην παιζει δηλαδη εκτος ευρωπης εξου και η χαμηλη τιμη εξου και το οτι στο κουτι του σ4 στο πλαισιο δεν υπηρχε η ενδειξη european sim model

Edited by ironik
λαθος συνταξη

καταρχας ευχαριστω που ασχολεισαι! Οκ με αυτο αλλα μηπως επειδη το πηρα απο σκρουτζ ειναι φτισγμενο ετσι ωστε να μην παιζει δηλαδη εκτος ευρωπης εξου και η χαμηλη τιμη εξου και το οτι στο κουτι του σ4 στο πλαισιο δεν υπηρχε η ενδειξη european sim model

Δε μπορώ να ξέρω γιατί γράφει έτσι η συσκευασία! αλλά ξέρω ότι αφού το φέρνουν τα μαγαζιά, είναι ευρωπαϊκά! Και άρα υποστηρίζουν τις γνωστές συχνότητες των Ευρωπαίων παροχών! Που είναι ίδιες με αυτές της Αφρικής!!!

Τώρα για τη sim, Όποια micro sim βάλεις μέσα σε οποιαδήποτε χώρα εφόσον το τηλέφωνο υποστηρίζει τη ΣΥΧΝΌΤΗΤΑ δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα (για Αφρική ακόμα και το 3g ίσως λειτουργεί κανονικά χωρίς ρυθμίσεις!!!) ρώτα αν ο παροχέας εκεί δίνει micro η standard sim.

Δηλαδή, το βασικό είναι η συχνότητα και όχι η sim!

Δεν γίνεται αυτό που λες.

το σκρουτζ σου δίνει απλά μία λίστα με καταστήματα και διαλέγεις εσύ. Έχει φτηνά, έχει και ακριβά.

Δεν υπάρχουν ειδικές "σκρουτζ συσκευές με μειωμένες λειτουργίες"...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Δεν γίνεται αυτό που λες.

το σκρουτζ σου δίνει απλά μία λίστα με καταστήματα και διαλέγεις εσύ. Έχει φτηνά, έχει και ακριβά.

Δεν υπάρχουν ειδικές "σκρουτζ συσκευές με μειωμένες λειτουργίες"...

Δεν το λεω για σκρουτζ αλλα για τη σαμ μηπως βγαζει διαφορετικες εκδοσεις...και μην τυχον πηρα κσμια απο αυτες

Δεν το λεω για σκρουτζ αλλα για τη σαμ μηπως βγαζει διαφορετικες εκδοσεις...και μην τυχον πηρα κσμια απο αυτες

και αν εινίαι να παω να το αλλαξω..και τα δικα σας απο ευρωπη γραφουν το ιδιο στου κουτι και εχουν αυτο το περιορισμο

:!: - Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

παιδια σημερα λη αυριο θα το παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελευταιες ερωτησης προσοχης

1) λεω για μπερντφονε ολα καλα?

2) τι χρώμα?

3) τι να τους πω θελω unbranted θα το σεβαστουνε?

4) τι καρτα σιμ παιρνει εχω την μεγαλη

5) διαβαζω που λετε οτι τα γερμανικα ειναι καλυτερα θα εχουν γερμανικο να μου στειλουν?

1-καλά!

2-μαύρο!

3-κατά 99,9% unbranded θα είναι, εξωτερικού. Μπορείς όμως να τους το διευκρινίσεις, είτε κατά την παραγγελία σου, είτε λίγο πιο μετά που θα σε πάρει η κοπέλα τηλέφωνο για την επιβεβαίωση...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

ειμαι πολυ χαρουμενηηηηη εκανα την παραγγελια και περιμενω με αγωνια να ερθει το κινητο. κατι μου ειπε να κανω για ελληνικα μυνηματα αλλα δεν καταλαβα. να συωδεσω λεει το κινητο στο ιντερνετ και μετα την εχασα δεν καταλαβα τπτ οποιοσ γνωριζει παρακαλω να γραψει να ξερω τι να κανω αυριο .

και κατι τελευταιο ελπιζω τι καρτα micro sd να παρω? καπου διαβαζα οτι περνει κάρτα μνήμης microSD 32GB class 10 (η ταχύτερη επιλογή) υσχιει κατι τετοιο? :(

ειμαι πολυ χαρουμενηηηηη εκανα την παραγγελια και περιμενω με αγωνια να ερθει το κινητο. κατι μου ειπε να κανω για ελληνικα μυνηματα αλλα δεν καταλαβα. να συωδεσω λεει το κινητο στο ιντερνετ και μετα την εχασα δεν καταλαβα τπτ οποιοσ γνωριζει παρακαλω να γραψει να ξερω τι να κανω αυριο .

και κατι τελευταιο ελπιζω τι καρτα micro sd να παρω? καπου διαβαζα οτι περνει κάρτα μνήμης microSD 32GB class 10 (η ταχύτερη επιλογή) υσχιει κατι τετοιο? :(

Μέσα από το μενού του πληκτρολογίου (στις ρυθμισεις) θα κατεβάσεις την ελληνική γλώσσα για να μπορείς να γραφεις σε αυτήν. Ειναι εύκολο αλλα αν δεν το βρεις μόλις το εχεις στα χέρια σου ξαναρώτα εδω για να σε καθοδηγήσουμε.

ειμαι πολυ ανυπομονήηηηηη ο αντρασ μου ρωταει με τι θα καθαριζω την οθονη?

πανακια γυαλιων?

αζακσ?

ή λιγο νερο στο πανακι?

τελικα ειμαι πολυ ηλιθια γιατι δεν ξερω τιποτα!!!

Edited by Sol_Ballads

Το πανάκι γυαλιών θα την κάνει τη δουλειά του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Σωστα. Και μακρια απο δυνατα καθαριστικα γιατι ''ξηλωνουν'' την ολεοφοβικη επιστρωση.

Θα έλεγα ότι η καλύτερη λύση όπως φαίνεται είναι το οινόπνευμα (έστω αραιωμένο) : http://online.wsj.com/article/SB10000872396390444868204578064960544587522.html

Παιδιά γνωριζει κάνεις αν η Αγγλία εχει και το ι9500?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

παιδια σημερα λη αυριο θα το παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελευταιες ερωτησης προσοχης

1) λεω για μπερντφονε ολα καλα?

2) τι χρώμα?

3) τι να τους πω θελω unbranted θα το σεβαστουνε?

4) τι καρτα σιμ παιρνει εχω την μεγαλη

5) διαβαζω που λετε οτι τα γερμανικα ειναι καλυτερα θα εχουν γερμανικο να μου στειλουν?

1) Ναι

2) όποιο σ'αρέσει

3) Ναι δε δίνουν καν branded απ'όσο ξέρω

4) μικρή πρέπει να την κόψεις

5) Δεν ισχύει ότι είναι καλύτερα.

- Alex

Πιστεύετε ότι είναι καλή περίοδος για αγορά του S4? Σκέφτομαι να το παραγγείλω από Kaisershop μέσα στις επόμενες βδομάδες αλλά σκέφτομαι μήπως πέσει η τιμή του λίγο ακόμη.

Πιστεύετε ότι είναι καλή περίοδος για αγορά του S4? Σκέφτομαι να το παραγγείλω από Kaisershop μέσα στις επόμενες βδομάδες αλλά σκέφτομαι μήπως πέσει η τιμή του λίγο ακόμη.

Το πηρα 22 Ιουλίου 469,50€

Σήμερα έχει 465,50 δηλαδή 4€ πτώση σε ενάμιση μηνα..Έπιασε πατο σχεδόν!! Δεν βλέπω να κατεβαινει σημαντικά πλέον!

Πλεον οι αλλαγες στην τιμη θα ειναι μικρες.

Οταν βγει το επομενο μοντελο , τοτε θα πεσει περισσοτερο

465 τη παρασκευη που μας περασε απο καισερ με δωρο θηκη και ζελατινα

χτυπα το

Χμμ δεν είδα ότι είχε τα δώρα. Το παρήγγειλα χθες από birdphone. Ευχαριστώ!

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά