Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έκαναν λάθος στο σύστημα φαντάζομαι κρίνοντας απ' την τιμή του λευκού που το έχουν 499,98 ενώ αυτό 449,98...

Δηλαδή αν παραγγείλω τώρα πριν διορθώσουν το λάθος το παίρνω 449,98€???

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Δυσκολο αν εχει γινει λαθος λογικα θα σε ενημερωσουν με mail

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Δυσκολο αν εχει γινει λαθος λογικα θα σε ενημερωσουν με mail

Το καταστημα ξερετε αν ειναι εμπιστο???

Δεν χανεις τιποτα σωστα,anyway αν το ριξουν τοσο λογικα δευτερα θα παιζει εκει παντου **δεν γνωριζω δεν εχω παρει κατι απο εκει

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

υπαρχει περιπτωση να ειναι καμια απομιμηση του s4 γιατι με τετοια τιμη ειναι πολυ υποπτη...

δες το σχεδιαγραμμα πως πεφτει η τιμη του... ισως αυτος το εκανε επειδη εχει αναγκει τα χρηματα και δεν μπορουσε να περιμενει 20 μερες για να το κατεβαζει κα8ε μερα απο 2 ευρω..

αν καποιος το 8ελει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , μπορει να μου στειλει τα στοιχεια του και να αλλαξω την παραγγελεια μου.... εγω δεν το χρειαζομαι ...

Δουλευουν τέτοια ώρα; :blink:

Eμενα με πηραν τηλ εντεκαμιση βραδι για να μου πουν οτι εχει γινει λαθος στο συστημα και οτι αν το ηθελα θα επρεπε να το παρω 499!

Αν ειναι για δικο τους συμφερον δουλευουν και 24ωρο !! Απαραδεκτοι!

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Μήπως είναι Αυστριακό, το AUT είναι σύμφωνα με το iso, η Αυστρία σαν χώρα.

Ότι και να είναι πάντως και πάλι καλορίζικο.

Ελβετικό είναι το AUT :)

Παιδια ευκαιρια οσο προλαβαινουμε με το 449 να πιεσουμε τους μεταχειρισμενους,Ηδη στελνω προσφορες με mail και τους λεω οτι καινουριο πλεον εχει 449...ενω ζητας 600...χαχαα!!!:lol::lol:

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Eμενα με πηραν τηλ εντεκαμιση βραδι για να μου πουν οτι εχει γινει λαθος στο συστημα και οτι αν το ηθελα θα επρεπε να το παρω 499!

Αν ειναι για δικο τους συμφερον δουλευουν και 24ωρο !! Απαραδεκτοι!

Γιατί???μία χαρά τους βρίσκω.κοιτάνε την δουλειά τους και πως να πουλήσουν,ανεξαρτήτου μέρας,ώρας.

Μπράβο τους.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιατί???μία χαρά τους βρίσκω.κοιτάνε την δουλειά τους και πως να πουλήσουν,ανεξαρτήτου μέρας,ώρας.

Μπράβο τους.

Μονο που το θεμα τους δεν ηταν πως να πουλησουν αλλα πως να ακυρωσουν ολες της παραγγελιες που ειχαν κλειστει στα 449!! Αν ηταν για να πουλησουν θα εκαναν οτι κανουν ολοι, απο δευτερα και τυπικα οπως κανουν ολοι.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Λάθη τέτοια γίνονται. Πριν 2 μέρες στο και ζει είχε τιμή για το one 499 ευρώ. Με το που πατουσες το link έβγαινε στα 579.

Πριν 4 χρόνια κάποιο ιντερνετικο μαγαζί είχε κάποιο lg 278 ευρώ όταν όλοι το είχαν 400 . Κάνω παραγγελία κανονικά και μετά απο 2 μέρες μου λένε δεν ισχύει διότι είχε γίνει λάθος στο σύστημα τους. Τα πήρα αφού είχαν περάσει 2 μέρες και έκανα καταγγελία στο υπ. Ανάπτυξης . Με πήρανε απο εκεί και εξήγησαν τι είχε γίνει για κακή μου τύχη ήμουν στο μετρό και δεν έπιανε καλά, και μετά η αρμόδια δεν με ξανά πήρε. Δεν έγινε τίποτα και εγώ δεν το κυνήγησαν άλλο.

Μονο που το θεμα τους δεν ηταν πως να πουλησουν αλλα πως να ακυρωσουν ολες της παραγγελιες που ειχαν κλειστει στα 449!! Αν ηταν για να πουλησουν θα εκαναν οτι κανουν ολοι, απο δευτερα και τυπικα οπως κανουν ολοι.

Και όχι να ακυρώσουν, αλλά να πείσουν τον πελάτη να αγοράσει στα 499 που πουλάν και οι υπόλοιποι!

Φιλικά Γιώργος

Κατόπιν Παραγγελίας Διαθέσιμο με προπαραγγελία αν έχει διαθεσιμότητα ο κατασκευαστής

Που σημαινει μπορει να περιμενεις ως και 10 μερες.

Ασε που μπορει να σου πουν και αυτοι οτι εγινε λαθος στη τιμη...;)

Βέβαια αυτός έχει "3" τιμές: ποσοστό, τιμή, τιμή καταστήματος.

Ναι είναι συνδεδεμένες, αλλά δεν είναι "ορθογραφικό" λάθος.

Και την ίδια τιμή στο μαύρο.

Έχει αγοράσει κανείς από Expansys; Υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με τις αγορές από αυτό το κατάστημα; Εγγύηση δίνει το service της Samsung Hellas ή πρέπει να το στείλουμε στο εξωτερικό αν χρειαστεί επισκευή;

Έχει αγοράσει κανείς από Expansys; Υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με τις αγορές από αυτό το κατάστημα; Εγγύηση δίνει το service της Samsung Hellas ή πρέπει να το στείλουμε στο εξωτερικό αν χρειαστεί επισκευή;

Πολλες αγορες. Κανενα απολυτως θεμα, ταχυτατη αποστολή-παραδοση και κατι παραπανω από αξιοπιστο. Είναι Γαλλικα - Αγγλικα τα τηλ τους και φυσικα καλύπτεσαι κανονικα από Smartec...

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά