NeverMind Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 απλα ακομη και το νοκια N8 βρε φιλε μου 309 ευρω εχει αυτη την στιγμη που μιλαμε,ελαχιστα λιγοτερο απο περισι τετοιο καιρο.Ετσι που το πανε στην samsung τον Δεκεμβρη θα εχουν το s4 290 για να ξεπουλησουν οπως λετε.Αυτο εννοω,που το παραξενο? Υποτιμουν το προιον τους ή οχι? και συναμα παρασυρουν προς τα κατω τις τιμες των παλιων μοντελων,η παλι οχι? δεν νομιζω να λεω κατι παραξενο,απλα απαντησα στον φιλο που πολυ σωστα ειπε να μην πειρμενει πολυ να πουλησει το s3 γιατι η τιμη του θα πεφτει εξαιτιας ολων αυτων. Το τηλεφωνο ειναι αξιολογο,απλα δεν συμφωνω στη πολιτικη marketing στο συγκεκριμενο θεμα,επειδη εχω σπουδασει κ ασχολουμαι με αυτα τα θεματα,ηταν εντελως φαουλ ο χειρισμος ολος. Βεβαια συμφερει οποιον θελει να το παρει χαμηλη τιμη ΣΥΝΤΟΜΑ και οχι μετα απο 1μιση χρονο. Δεν ξερω τι εχεις σπουδασει και δεν με ενδιαφερει. Εγω σαν καταναλωτης θελω να πεσει οσο πιο συντομα μπορει η τιμη του κινητου αν γινεται και στα 50€ . Για αυτους που το αγορασαν την πρωτη εβδομαδα στα 650€ δεν δινω δεκαρα. Ηξεραν οτι θα πεσει αλλα αποφασισαν να το αγορασουν νωρις και καλα εκαναν γιατι γουσταραν. Ουτε μετοχες αγορασαν, ουτε χρυσο, ουτε σπιτι για να πεσουν οι αντικειμενικες τους αξιες Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Δεν ξερω τι εχεις σπουδασει και δεν με ενδιαφερει. Εγω σαν καταναλωτης θελω να πεσει οσο πιο συντομα μπορει η τιμη του κινητου αν γινεται και στα 50€ . Για αυτους που το αγορασαν την πρωτη εβδομαδα στα 650€ δεν δινω δεκαρα. Ηξεραν οτι θα πεσει αλλα αποφασισαν να το αγορασουν νωρις και καλα εκαναν γιατι γουσταραν. Ουτε μετοχες αγορασαν, ουτε χρυσο, ουτε σπιτι για να πεσουν οι αντικειμενικες τους αξιες Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.:D Η Σαμμυ ειναι εταιρια και ξερει πολυ καλα τι της αποφερει κερδος και τι οχι.Και αν δεν καταφερε να πετυχει τους στοχους της για 100 εκ γαλαξιες,αυτο δεν σημαινει οτι οι πολιτικες της δεν εχουν μελετηθει καλα για να της αποφερουν max result with min effort(βασικη οικονομικη αρχη αφου και εσυ οπως και εγω ασχολεισαι με τα οικονομικα) Αλλα αυτα δεν μας αφορουν εμας.Ουτε μετοχες εχουμε στη Σαμμυ,ουτε εργαζομαστε εκει.Τη τσεπη μας κοιταμε!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μα κι εγω αυτο θελω ρε παιδια!!! :lol::lol::lol: απλα επισημαινω την πτωση σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα,κατα τα αλλα ας παει και 1 ευρω!! :):):)!!!!! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Αυτή η τύπου 0,5-1 ευρώ την μέρα λογική (που προφανώς έχει κάποιο σκριπτ το Σκρουτζ και κατεβάζει το κάθε μαγαζί μερικά λεπτά την τιμή, ίσα για να ανέβει πάνω-πάνω στη λίστα των καταστημάτων) είναι των τελευταίων χρόνων και δεν ξέρω πόσο καλό κάνει. Θα μπορούσε να έχει μια "σωστή τιμή" από την αρχή, κάποιες περιοδικές προσφορές π.χ. ενόψει γιορτών κλπ. και τελικά μια γενναία πτώση όταν βγει το επόμενο μοντέλο για να φύγουν τα τελευταία κομμάτια. Όλα τα άλλα μου φαίνονται τρίχες κατσαρές και κακό κάνουν αφού το φόρουμ είναι γεμάτο ποστς του τύπου σε 2 βδομάδες αυτό, στις αρχές Ιουλίου το άλλο κλπ κλπ. άρα έχουν πολλούς που ενδιαφέρονται να περιμένουν, με το ρίσκο για την κάθε εταιρεία να αλλάξουν εν τω μεταξύ γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 α-κ-ρ-ι-β-ω-ς...! αυτο εννοω κακη πολιτικη marketing στο συγκεκριμενο ζητημα.. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 α-κ-ρ-ι-β-ω-ς...! αυτο εννοω κακη πολιτικη marketing στο συγκεκριμενο ζητημα.. Ρε παιδιά είναι η ελεύθερη αγορά. Ρίχνω την τιμή, κάνω περισσότερες πωλήσεις. Τι δεν καταλαβαίνετε; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Βρε Γιωργο,δεν εχετε καταλαβει κατι εδω μεσα που μιλαμε. Το οτι πεφτει ολους μας ευννοει,τους εν δυναμει αγοραστες. Αρα ας παει και 1 ευρω ουτε που με νοιαζει.Απλα σχολιαζουμε τον τροπο που η εταιρεια διαλεξε οσον αφορα το θεμα marketing. Εριξαν υπερβολικα γρηγορα την τιμη,30% κατω σε 1 μηνα δεν εχει λογικη,και συνεχιζει, δεν ειναι ετσι απλα οπως το παρουσιαζεις,γιατι αν αυριο αγορασεις ενα αμαξι 20.000 και την επομενη μερα η καθε αντιπροσωπεια το εχει σταδιακα μεσα σε εναν μηνα 12.000 και κατω, 1)αυτοι που το πηραν 20 αισθανονται καπως..και 2) εχασες 50% της αξιας του σε μεταπωληση σε χρονο μηδεν. Αυτο λεμε, βασικα σχολιαζουμε το παρασκηνιακο του πραγματος και οχι τι συμφερει την τσεπη μας για να το παρουμε φθηνα. Ελευθερη αγορα ειμαστε,κανεις δεν ειπε το αντιθετο,αλλα δεν εχεις σκεφτει και το επομενο βημα που και η samsung προφανως δεν σκεφτηκε?? ...πες μου τωρα εσυ στο galaxy 5 που θα βγει,ποιος απο τους αγοραστες (εκτος εξαιρεσεων που παντα υπαρχουν) που εδωσε την πρωτη βδομαδα 739 για το s4, θα δωσει πχ τα αλλα αντιστοιχα 739 του s5? θα περιμενει απο το παθημα ενα 4 μηνο τουλαχιστον μετα ή οχι..? εκτος αν διαθετει το s5 500 ευρω,αλλα αυτο θα ειναι ψιλοατοπο.. (Παιδια κουβεντα κανουμε ετσι??? κανεις δεν εχει ποσοστα στην samsung για να καιγεται,απλα σχολιαζουμε :) ) Edited June 16, 2013 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παντως νομιζω θα δικαιωθω που ελεγα οτι το best buy ειναι τελη Ιουλιου πριν τις διακοπες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παντως νομιζω θα δικαιωθω που ελεγα οτι το best buy ειναι τελη Ιουλιου πριν τις διακοπες :p Για κανε μια προβλεψη τιμης για τοτε...:Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Aν παει ετσι, ειναι απλα μαθηματικα. μενουν 40 μερες χοντρικα, αρα 40 μερες επι περιπου 2 ευρω κατω την ημερα = 80 τουλαχιστον. Αρα 537 σημερα μειων 80 = 457. Ενταξει αρκετα μπακαλιστικα το λεω,αλλα και ετσι ακριβως να μην παει,η τιμη μεχρι τελος Αυγουστου θα ειναι στα επιπεδα αυτα οπωσδηποτε.Εκει οδηγουν στην εταιρεια το ολο θεμα. Δηλαδη ενα 450αρι πιστευω εγω θα κατσει η μπιλια,και θα παγωσει. Και τελη του χρονου μπορει να το δουμε ενα 400αρι σε καμμια προσφορα. Παρακατω δεν νομιζω,μονο του χρονου τετοιο καιρο. Παντος αν συμβει αυτο,χτυπας σουπερ τιμη σε ελαφρως μεταχειρισμενο,ποιος μετα θα το πουλαει πανω απο 300?! Edited June 16, 2013 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Βρε Γιωργο,δεν εχετε καταλαβει κατι εδω μεσα που μιλαμε. Το οτι πεφτει ολους μας ευννοει,τους εν δυναμει αγοραστες. Αρα ας παει και 1 ευρω ουτε που με νοιαζει.Απλα σχολιαζουμε τον τροπο που η εταιρεια διαλεξε οσον αφορα το θεμα marketing. Εριξαν υπερβολικα γρηγορα την τιμη,30% κατω σε 1 μηνα δεν εχει λογικη,και συνεχιζει, δεν ειναι ετσι απλα οπως το παρουσιαζεις,γιατι αν αυριο αγορασεις ενα αμαξι 20.000 και την επομενη μερα η καθε αντιπροσωπεια το εχει σταδιακα μεσα σε εναν μηνα 12.000 και κατω, 1)αυτοι που το πηραν 20 αισθανονται καπως..και 2) εχασες 50% της αξιας του σε μεταπωληση σε χρονο μηδεν. Αυτο λεμε, βασικα σχολιαζουμε το παρασκηνιακο του πραγματος και οχι τι συμφερει την τσεπη μας για να το παρουμε φθηνα. Ελευθερη αγορα ειμαστε,κανεις δεν ειπε το αντιθετο,αλλα δεν εχεις σκεφτει και το επομενο βημα που και η samsung προφανως δεν σκεφτηκε?? ...πες μου τωρα εσυ στο galaxy 5 που θα βγει,ποιος απο τους αγοραστες (εκτος εξαιρεσεων που παντα υπαρχουν) που εδωσε την πρωτη βδομαδα 739 για το s4, θα δωσει πχ τα αλλα αντιστοιχα 739 του s5? θα περιμενει απο το παθημα ενα 4 μηνο τουλαχιστον μετα ή οχι..? εκτος αν διαθετει το s5 500 ευρω,αλλα αυτο θα ειναι ψιλοατοπο.. (Παιδια κουβεντα κανουμε ετσι??? κανεις δεν εχει ποσοστα στην samsung για να καιγεται,απλα σχολιαζουμε :) ) Εγώ λέω ότι δεν ήταν επιλογή της Samsung να γίνει έτσι. Εϊδαν ότι δεν πουλάει όσο υπολόγιζαν και αναγκάστηκαν να χαμηλώσουν την τιμή τους σιγά σιγά. Τόσο απλά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Για κανε μια προβλεψη τιμης για τοτε...:Ρ 480 τελος Ιουλιου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 καλησπέρα παιδιά, Όταν πάρουμε ένα s4 από που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το IMEI είναι ευρωπαικό ή ακόμα Γερμανικό, Γαλλικό, Ελληνικό κτλ; Ευχαριστώ! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) Απλά διάβασε την πρώτη παράγραφο στο: Συχνές Ερωτήσεις/FAQ. Edited June 18, 2013 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Τωρα με τις ζεστες σαν να...'παγωσε' η τιμη του.:Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλημερα...θελω να κανω μια ερωτηση..θελω να παρω το samsung galaxy s4 i9500 το οποιο ξερω οτι δε βγαινει ευρωπη..ανοιξα λοιπον χρυση ευκαιρια και υπαρχουν καποιοι απο μαγαζια αποτιλενε στο ηνωμενο βασιλειο και ζητουν add στο skype...εκανα λοιπον 2 αδδ να δω τι παιζει...μου ειπαν οτι η τιμη με τα μεταφορικα εριναι 400 ευρω και οτι σε 3 μερες εχεις το κινητο σπιτι..βαζεισ πρωτα τα λεφτα να επιβεβαιωθουν και κατευθειαν σου στελνουν tracking αριθμους και ξεκιναει η αποστολη...επισης το κινητο ερχεται με εγγραφα αντικαταστασης για 30 μερες και 1 ετους εγγυηση...εγω ξερω οτι για αυτο το μοντελο δεν εχεις εγγυηση λογω του οτι ειναι εκτοσ ευρωπης...εχει κανει συναλλαγη μαυτους καποιος απο το forum? ξερει αν αληθευουν ολα αυτα και τι ασφαλεια εχω με τη πληρωμη ? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Μακρυά και αγαπημένοι....μεγάλοι απατεώνες.Μην σκεφτείς κάν να δώσεις χρήματα,δοκίμασε και πές τους να σου στείλουν με αντικαταβολή να δείς τι απάντηση θα πάρεις.;) Edited June 18, 2013 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Έχει γεμίσει ο τόπος με τέτοιους. Απάτη μεγάλη. ΜΑΚΡΙΑ. Καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι του φόρουμ να έγραφαν ένα σχετικό αφιέρωμα στην αρχική σελίδα! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 εχετε εμπειρια σχετικη δλδ και εχετε αυτη τη γνωμη?> Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 εχετε εμπειρια σχετικη δλδ και εχετε αυτη τη γνωμη?> Τώρα τι εμπειρία χρειάζεται να έχεις?????? ΜΠΑΜ κάνει ότι είναι απάτη!!!!!!!! ζήτα αντικαταβολή να δεις τι θα σου πουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλημερα...θελω να κανω μια ερωτηση..θελω να παρω το samsung galaxy s4 i9500 το οποιο ξερω οτι δε βγαινει ευρωπη..ανοιξα λοιπον χρυση ευκαιρια και υπαρχουν καποιοι απο μαγαζια αποτιλενε στο ηνωμενο βασιλειο και ζητουν add στο skype...εκανα λοιπον 2 αδδ να δω τι παιζει...μου ειπαν οτι η τιμη με τα μεταφορικα εριναι 400 ευρω και οτι σε 3 μερες εχεις το κινητο σπιτι..βαζεισ πρωτα τα λεφτα να επιβεβαιωθουν και κατευθειαν σου στελνουν tracking αριθμους και ξεκιναει η αποστολη...επισης το κινητο ερχεται με εγγραφα αντικαταστασης για 30 μερες και 1 ετους εγγυηση...εγω ξερω οτι για αυτο το μοντελο δεν εχεις εγγυηση λογω του οτι ειναι εκτοσ ευρωπης...εχει κανει συναλλαγη μαυτους καποιος απο το forum? ξερει αν αληθευουν ολα αυτα και τι ασφαλεια εχω με τη πληρωμη ? Δεν έχεις καμία ασφάλεια αν δεν το λέει. Εκτός αν πας μέσω ebay ή paypal ή amazon ή κάπου που να έχει μέτρα για απατεώνες, που και πάλι θα τρέχεις μετά. Γενικά μην αγοράζετε από μαγαζιά ή ιδιώτες που δεν έχουν feedback (π.χ. χρυσή ευκαιρία) και ζητάνε λεφτά πρώτα. Αντικαταβολή γενικά δεν παίζει πολύ στο εξωτερικό, οπότε άρνηση αντικαταβολής δε σημαίνει απατεώνας αυτόματα. Επίσης και με την εγγύηση πάλι δε σημαίνει κάτι, γιατί μαγαζιά εντός ευρωπαϊκής ένωσης μπορεί κάλλιστα να δίνουν 1 χρόνο εγγύησης, άσχετο με τη Samsung (που δεν αναγνωρίζει το 9500 στην Ευρώπη). Αλλά είναι μαγαζί ο τύπος; έχει repair centre? Αν σου πάθει κάτι το κινητό μετά τις 30 μέρες θα το διορθώσει ή θα το αντικαταστήσει; Σε ποια χώρα θα πρέπει να το στείλεις; Αν αναφέρει εγγύηση της Samsung λέει ψέματα. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να σκέφτόμαστε όλοι πριν δώσουμε λεφτά σε κάποιον που είναι ιδιώτης. Στο θέμα του Ι9500 έχει αναφερθεί ένας seller από Ην. Βασίλειο που λέει ότι προσφέρει 1 χρόνο εγγύηση. Ναι, προσφέρει. Αλλά το κάνει μόνος του ως μαγαζί, καμία σχέση με τη Samsung, ΔΕΝ φέρνει και ούτε υποστηρίζει το Ι9500 η Samsung στην Ευρώπη. Και τι καλύπτει η εγγύησή του; Κανένας δεν το έχει αναφέρει αυτό... Αν δε σας νοιάζει το πεντακοσάρικο ΟΚ, αλλά γενικά πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε, και όχι απ'όπου να'ναι. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasios76 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Πρωτο ποστ μου απο το νεο μου κινητο.. Καλως σας βρηκα. Ειχα το S3 πριν.. Το πηρα απο kaizer και επειδη δουλευω σεζον μυκονο ειχα επιφυλαξεις αλλα μεσα σε μια ημερα ηρθε στα χερακια μου. 550 με αντικαταβολη+3 με acs+3 ασφαλιση μεταφορας καλου κακου. Εγραφε ελληνικης αντιπροσωπειας στο σαιτ κατα την παραγγελια και ειχε και ελληνικο μανουαλ μεσα, δεν εχω τσεκαρει ακομα με imei αλλα δεν με καιει κιολας. :-D Edited June 18, 2013 by Anastasios76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 535 έχει πέσει πλέον το Ελληνικό το έχει στο kaizer store Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Πρωτο ποστ μου απο το νεο μου κινητο.. Καλως σας βρηκα. Ειχα το S3 πριν.. Το πηρα απο kaizer και επειδη δουλευω σεζον μυκονο ειχα επιφυλαξεις αλλα μεσα σε μια ημερα ηρθε στα χερακια μου. 550 με αντικαταβολη+3 με acs+3 ασφαλιση μεταφορας καλου κακου. Εγραφε ελληνικης αντιπροσωπειας στο σαιτ κατα την παραγγελια και ειχε και ελληνικο μανουαλ μεσα, δεν εχω τσεκαρει ακομα με imei αλλα δεν με καιει κιολας. :-D Kaizershop or kaizerstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 εχετε εμπειρια σχετικη δλδ και εχετε αυτη τη γνωμη?> με 400ε ειναι σιγουρα απατη. πες τους να σου δωσουν ιμει συσκευης και να το αγορασεις αντικαταβολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts