Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Samsung reducing its Galaxy S4 parts order for next quarter by a third

Previously analysts predicted that Samsung will sell about a hundred million S4s by the time the S5 is rolled out everywhere, which would be double the SIII sales for the same period. Now this number might have to be revised down, as the truth is that the flagship niche is glutted now, and Samsung doesn't have the ultimate edge before the competition it used to just a year ago.

Σώωωωπα!

:rolleyes:

Ελπίζω αυτο να μην εχει να κανει με τη γραμμη παραγωγής και ξαφνικά δούμε τεχνητή έλλειψη και αλλα τέτοια μαρκετιστικα κόλπα που μπορούν να επηρεάσουν την τελικη τιμη.Μια χαρα βρίσκεται τωρα σε ελεύθερη πτώση...:Ρ

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ελπίζω αυτο να μην εχει να κανει με τη γραμμη παραγωγής και ξαφνικά δούμε τεχνητή έλλειψη και αλλα τέτοια μαρκετιστικα κόλπα που μπορούν να επηρεάσουν την τελικη τιμη.Μια χαρα βρίσκεται τωρα σε ελεύθερη πτώση...:Ρ

Λέει ακριβώς το αντίθετο, ότι δεν θα μπορέσει να πιάσει το νούμερο των προβλέψεων σε μια κορεσμένη αγορά.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα παιδια, ενας φιλος ενδιαφερεται για το s4.

Απο εδω http://www.birdphone.gr/gr/prdid/abb634110a59487aa3d7c4a29a170907/productinfo.aspx

Ειναι ενταξει να το παρει; θα υπαρξει προβλημα με την εγγυηση; η τελος παντων καποιο αλλο θεμα;

Απο εδω http://www.birdphone.gr/gr/prdid/abb634110a59487aa3d7c4a29a170907/productinfo.aspx

Ειναι ενταξει να το παρει; θα υπαρξει προβλημα με την εγγυηση; η τελος παντων καποιο αλλο θεμα;

Φίλε το Birdphone είναι από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά. Με την εγγύηση δεν θα έχει πρόβλημα μια και τα τηλέφωνα είναι Ευρωπαϊκά.

Φιλικά Γιώργος

Φίλε το Birdphone είναι από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά. Με την εγγύηση δεν θα έχει πρόβλημα μια και τα τηλέφωνα είναι Ευρωπαϊκά.

Να'σαι καλα ggazas ευχαριστω για την απαντηση! Να σε ρωτησω και κατι αλλο. Θα υπαρχει θεμα με κουτια και παρελκομενα; να το θεσω αλλιως :p θελει να δωσει 740 σε γνωστη αλυσιδα αλλα ειναι κριμα... και επειδη δεν θελω να εχουμε καμια περιπετεια και να με βρισει θελω να σιγουρευτω :p

Να'σαι καλα ggazas ευχαριστω για την απαντηση! Να σε ρωτησω και κατι αλλο. Θα υπαρχει θεμα με κουτια και παρελκομενα; να το θεσω αλλιως :p θελει να δωσει 740 σε γνωστη αλυσιδα αλλα ειναι κριμα... και επειδη δεν θελω να εχουμε καμια περιπετεια και να με βρισει θελω να σιγουρευτω :p

Κανένα, μα κανένα πρόβλημα. Σίγουρα δεν θα σε βρίσει. Τα ευρωπαϊκά έχουν και προεγκατεστημένα τα ελληνικά οπότε δεν θα χρειαστεί τίποτα.

Φιλικά Γιώργος

Από τα καλύτερα σάιτ, μη φοβάσαι για τίποτα

Είμαι Bερολίνο. Καμία διαφορά στην τιμή. Στα περισσότερα μαγαζιά είναι ακριβότερο από Ελλάδα. Δεν έχει κυκλοφορήσει 32άρι ακόμα.

Κανένα, μα κανένα πρόβλημα. Σίγουρα δεν θα σε βρίσει. Τα ευρωπαϊκά έχουν και προεγκατεστημένα τα ελληνικά οπότε δεν θα χρειαστεί τίποτα.

Οποτε προχωραμε κανονικα :) σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Ευχαριστω morfaros

Edited by Dark_ds

Οποτε προχωραμε κανονικα :) σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Ευχαριστω morfaros

Γιατί δεν του λες να σου δώσει 650 ευρώ να του το πάρεις εσύ με 550 και να σου μείνει το κατοσταρικο?!?! :lol::lol:

WARNING: Λαμογιο detected..

Γιατί δεν του λες να σου δώσει 650 ευρώ να του το πάρεις εσύ με 550 και να σου μείνει το κατοσταρικο?!?! :lol::lol:

WARNING: Λαμογιο detected..

ειπα για φιλο οχι για γνωστο :p

Σήμερα παρέλαβα την συσκευή απο birdphone. Είναι γερμανικής προέλευσης βαση του firmware, έκανε και 2 updates , μόλις ανοιξε. Αγοράστηκε στα 548.9 απο birdphone... 544.9 atm... :rolleyes:

το πήρα και εγώ χθες σε λευκό (δεν είχε μαύρο σνιφφφ) από MrMobi με ανταλλαγή της προηγούμενης συσκευής μου,το τηλέφωνο ήταν σφραγισμένο,το άνοιξαν μπροστά μου και όλα μια χαρά :)

Δεν ξέρω αν θα κατεβάσουν άλλο την τιμή τους,πάντως τα παιδιά μέσα ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και είναι ευγενέστατοι (προσωπικά τους έχω επισκεφθεί πολλές φορές στο παρελθόν)

καλώς ήρθα στην παρέα :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

το πήρα και εγώ χθες σε λευκό (δεν είχε μαύρο σνιφφφ) από MrMobi με ανταλλαγή της προηγούμενης συσκευής μου,το τηλέφωνο ήταν σφραγισμένο,το άνοιξαν μπροστά μου και όλα μια χαρά :)

Δεν ξέρω αν θα κατεβάσουν άλλο την τιμή τους,πάντως τα παιδιά μέσα ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και είναι ευγενέστατοι (προσωπικά τους έχω επισκεφθεί πολλές φορές στο παρελθόν)

καλώς ήρθα στην παρέα :)

Καλορίζικο.

Τι προέλευσης είναι και πόσο κόστισε αν επιτρέπεται;

Φιλικά Γιώργος

Πήρα κ εγώ εχθές από birdphone στα 544,90 λευκό, γερμανικό!! Όλα κομπλέ μέχρι στιγμής! Έκανε και τα updates μόλις το άνοιξα, οκ

Καλορίζικο.

Τι προέλευσης είναι και πόσο κόστισε αν επιτρέπεται;

Γερμανικο,εδωσα 400€!

Γερμανικο,εδωσα 400€!

Με την ανταλλαγή προφανώς εννοείς ότι έδωσες +400 σωστά?Τι κινητό σου πήρε για 150 ευρώ?:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Επειδή συνέχεια αναφερόμαστε όλοι στο αν η εδώ αντιπροσωπεία δίνει κανονικά εγγύηση για ευρωπαϊκά κινητά, δίνει...

Αλλά σε γνωστή μου με note 2 γερμανικό της κάηκε η πλακέτα το πήγε λοιπόν smartec, θέλουν 15 μέρες για να φέρουν πλακέτα από Γερμανία.

Αν ήταν από Ελλάδα είχαν πλακέτα και θα έπαιρνε το κινητό της αν όχι αυθημερόν την επομένη.

Οπότε είναι να μην σου τύχει κάτι γιατί μένεις χωρίς κινητό για κάμποσο καιρό και το δικό μου είναι από Βουλγαρία :rolleyes:

Xiaomi Mi5 White 32GB

@Luciferia

δωσε μερικες πληροφοριες για αυτο που εκανες!

τι συσκευη εδωσες, τι κοιταξαν ποσα περιπου σου κοβουν και ολα βασικα :p

Επειδή συνέχεια αναφερόμαστε όλοι στο αν η εδώ αντιπροσωπεία δίνει κανονικά εγγύηση για ευρωπαϊκά κινητά, δίνει...

Αλλά σε γνωστή μου με note 2 γερμανικό της κάηκε η πλακέτα το πήγε λοιπόν smartec, θέλουν 15 μέρες για να φέρουν πλακέτα από Γερμανία.

Αν ήταν από Ελλάδα είχαν πλακέτα και θα έπαιρνε το κινητό της αν όχι αυθημερόν την επομένη.

Οπότε είναι να μην σου τύχει κάτι γιατί μένεις χωρίς κινητό για κάμποσο καιρό και το δικό μου είναι από Βουλγαρία :rolleyes:

Τι θα πεί Ελληνικό η Γερμανικό?Ευρωπαική εγγύηση έχει,κανονικά κατευθείαν πλακέτα έπρεπε να απαιτήσει.Δηλαδή άν ενας Γερμανός (η οποιοσδήποτε τουρίστας) έρθει Ελλάδα διακοπές θα μείνει χωρίς κινητό?Η το αντιθετο αν παει Ελληνας και έχει ελληνικό S4 θα μείνει χωρίς κινητό?Τραγικοί εντελώς!:mad:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Αν ο γερμανος ερθει Ελλαδα το μονο σιγουρο ειναι πως η πλακετα θα ειχε αντικατασταθει σε 2 ωριτσες το πολυ.Αν ο Ελληνας πηγαινε γερμανια,τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ετρωγε ακυρο,και θα τον διωχνανε με τις κλωτσιες (πολιτικο σχολιο)...:lol: Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

@ioannis_m το sIII mini που είχα (σε άψογη κατάσταση βέβαια) με κουτί και όλα τα παρελκόμενα...μια χαρά πιστεύω :)

@dark_ds αν έχεις κάποιο κινητό το οποίο δεν θες να δώσεις σε ιδιώτη,πας σε ένα από αυτά τα μαγαζιά,στην προκειμένη στο mr mobi και ζητάς ανταλλαγή,αλλά πρέπει να έχεις το κινητό σε πάρα πολύ καλή κατάσταση εως άψογη με κουτί,παρελκόμενα και απόδειξη αγοράς και από'κει και πέρα,αφού το τσεκάρουν ότι είναι πλήρως λειτουργικό (μέχρι και το μικρόφωνο τεστάρουν) σου λένε τι ποσό το παίρνουν,από το οποίο προκύπτει και η διαφορά που θα δώσεις για το καινούργιο που θες να πάρεις!!!

στην περίπτωση τη δική μου,υπήρχε σφραγισμένο S4...αν τώρα είχε μεταχειρισμένο (ελαφρώς) η διαφορά θα ήταν ακόμη μικρότερη σαφώς...πάντως από το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω κανένα παράπονο και ότι έχω ζητήσει το έχω βρει :)

και μια χαζή ερώτηση...αν εξαιρέσουμε τα κινητά που κυκλοφορούν μόνο Κίνα,Κορέα τα υπόλοιπα τηλέφωνα τα ίδια υλικά δεν έχουν??δηλαδή η πλακέτα έχει γερμανική σημαία πάνω και πρέπει να βάλουν την ίδια???:p

για πιο λογο εχουν διαφορετικες πλακετες? μου φαινεται περιεργο.

Ίδιες είναι απλά τα ανταλλακτικά έρχονται για κάποιο λόγο από την χώρα προέλευσης του κινητου.

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά