dimourinho Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλησπέρα..Σκοπεύω να παραγγείλω από skroutzομαγαζο το S4 μεθάυριο την Δευτέρα..Όσοι το έχετε πάρει από κει, μπορείτε να μου πείτε από ποιο κατάστημα το παραγγείλατε? Θα προτιμούσα να είναι γερμανικό η γαλλικό για τις αναβαθμίσεις περισσότερο...Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλησπέρα..Σκοπεύω να παραγγείλω από skroutzομαγαζο το S4 μεθάυριο την Δευτέρα..Όσοι το έχετε πάρει από κει, μπορείτε να μου πείτε από ποιο κατάστημα το παραγγείλατε? Θα προτιμούσα να είναι γερμανικό η γαλλικό για τις αναβαθμίσεις περισσότερο...Ευχαριστώ εκ των προτέρων... kaizershop 100% αξιοπιστο φιλε μου εγω εχω παρει και ειναι γερμανικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 καλημερα,ενδιαφερομε να αγορασω τον γαλαξια4 αλλα την οχταπυρηνη εκδοση..απο που μπορω να το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδιά κάπου είδα 369 ευρώ ελληνικό στο πρόγραμμα Wind 40 για 2 χρόνια. Συμφέρει;;;; Μόνο για σήμερα μου πανε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Βαλε περίπου 44 με 46 ευρώ παγια για δύο χρόνια συν τα αλλα μισά που θα δώσεις μετρητά και σκέψου εσύ άμα σε συμφέρει για 2 χρόνια δέσμευση. ...wind ειναι αυτό. Περίπου 1500 € θα σου βγει. Edited June 3, 2013 by argyk Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 καλημερα,ενδιαφερομε να αγορασω τον γαλαξια4 αλλα την οχταπυρηνη εκδοση..απο που μπορω να το αγορασω? Μόνο εξωτερικό δυστυχώς. Δεν έχω δει να το δίνουν πουθενά εδώ στο Ελλάντα (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος) :( Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδες εχουμε ψωνισει απο το open365? ειμαστε οκ? ειναι το μονο που εχει πολυ μικρη προμηθεια στην καρτα και το σκεφτομαι σοβαρα μηπως παιξω προς τα εκει. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδες εχουμε ψωνισει απο το open365? ειμαστε οκ? ειναι το μονο που εχει πολυ μικρη προμηθεια στην καρτα και το σκεφτομαι σοβαρα μηπως παιξω προς τα εκει. Δεν θα σου το συνιστούσα. Δίνει απόδειξη ταμειακής μηχανής και το ΙΜΕΙ-συσκευή αναγράφονται σε άλλο έντυπο της εταιρείας ξεχωριστά. Σε περίπτωση χρήσης της εγγύησης δεν μπορείς να συσχετίσεις την απόδειξη με το έντυπο που δίνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Μια ερωτηση παιδια...απο βουλγαρια το κινητο θα δουκευει κανονικα εδω? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Μια ερωτηση παιδια...απο βουλγαρια το κινητο θα δουκευει κανονικα εδω? Απολυτως φυσιολογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καλησπέρα..Σκοπεύω να παραγγείλω από skroutzομαγαζο το S4 μεθάυριο την Δευτέρα..Όσοι το έχετε πάρει από κει, μπορείτε να μου πείτε από ποιο κατάστημα το παραγγείλατε? Θα προτιμούσα να είναι γερμανικό η γαλλικό για τις αναβαθμίσεις περισσότερο...Ευχαριστώ εκ των προτέρων... alfamobiles.gr 570 euro απο κει το πηρα εγω...αλλα εγω το πληρωσα 700 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 alfamobiles.gr 570 euro απο κει το πηρα εγω...αλλα εγω το πληρωσα 700 ευρω Φιλε εισαι ευχαριστημενος? Απο εκει λεω να το παρω και εγω. Ξερεις αν δινουν αποδειξη με το imei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Δεν θα σου το συνιστούσα. Δίνει απόδειξη ταμειακής μηχανής και το ΙΜΕΙ-συσκευή αναγράφονται σε άλλο έντυπο της εταιρείας ξεχωριστά. Σε περίπτωση χρήσης της εγγύησης δεν μπορείς να συσχετίσεις την απόδειξη με το έντυπο που δίνουν... Σε ευχαριστω πολυ και οτι ημουν ετοιμος να το παραγγειλω απο εκει. Γμτ ψαχνω ενα καταστημα κατα προτιμηση με ατοκες και τιμη κατω των €600. 'Η εστω να κανει εντοκες αλλα να μην με πηδ@ει στο επιτοκιο. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Σε ευχαριστω πολυ και οτι ημουν ετοιμος να το παραγγειλω απο εκει. Γμτ ψαχνω ενα καταστημα κατα προτιμηση με ατοκες και τιμη κατω των €600. 'Η εστω να κανει εντοκες αλλα να μην με πηδ@ει στο επιτοκιο. Μόνο το open365 από ότι είδα το έχει με 6 δόσεις :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μόνο το open365 από ότι είδα το έχει με 6 δόσεις :) εντοκες δοσεις το εχω ρωτησει. οπως και το digital master κανει μεχρι 36. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=69015812-560b-4925-a9e7-ffd00d58d985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Μόνο το open365 από ότι είδα το έχει με 6 δόσεις :) Το ξερω, αλλα ειναι ενα θεμα αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πανω. :O:O εντοκες δοσεις το εχω ρωτησει. οπως και το digital master κανει μεχρι 36. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=69015812-560b-4925-a9e7-ffd00d58d985 το open εχει πολυ μικρη επιβαρυνση σε αντιθεση με αλλα. το digital master τι επιτοκιο εχει γνωριζουμε? Edited June 4, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Σε ευχαριστω πολυ και οτι ημουν ετοιμος να το παραγγειλω απο εκει. Γμτ ψαχνω ενα καταστημα κατα προτιμηση με ατοκες και τιμη κατω των €600. 'Η εστω να κανει εντοκες αλλα να μην με πηδ@ει στο επιτοκιο. Φίλε μου το κατάστημα σου λέγεται city Shop είναι στην Άρτα και κάνει 3 άτοκες με πιστωτική χωρίς επιβάρυνση στη τιμή μετρητής. Πήρα το τελευταίο καφέ note μου πριν λίγο καιρό, έκανε 451 κ μου κόστισε 455 περίπου αν θυμάμαι καλά με 3 άτοκες δόσεις και μόνο 3.5 € μεταφορικά για Χαλκίδα. Από εξυπηρέτηση μια χαρά τα παιδιά και ότι μου είπαν αυτό ίσχυε. Και το ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Φίλε μου το κατάστημα σου λέγεται city Shop είναι στην Άρτα και κάνει 3 άτοκες με πιστωτική χωρίς επιβάρυνση στη τιμή μετρητής. Πήρα το τελευταίο καφέ note μου πριν λίγο καιρό, έκανε 451 κ μου κόστισε 455 περίπου αν θυμάμαι καλά με 3 άτοκες δόσεις και μόνο 3.5 € μεταφορικά για Χαλκίδα. Από εξυπηρέτηση μια χαρά τα παιδιά και ότι μου είπαν αυτό ίσχυε. Και το ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη :) Μια χαρα ακουγεται αλλα αν μπορουσα να βρω και κατι εντος αττικης θα ηταν σουπερ. ευχαριστω για την προταση παντως! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μια χαρα ακουγεται αλλα αν μπορουσα να βρω και κατι εντος αττικης θα ηταν σουπερ. ευχαριστω για την προταση παντως! Τι πρόβλημα έχεις, σε 2-3 μέρες θα το έχεις σπίτι σου! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Τι πρόβλημα έχεις, σε 2-3 μέρες θα το έχεις σπίτι σου! στο οτι αν συμβει το οτιδηποτε και θελησω να ζητησω τα ρεστα απο κοντα και να μην πρεπει να κανω ολοκληρο ταξιδι. θα μου πεις οτι πολυ απλα θα μπορω να παω στο εξουσιοδοτημενο της samsung που αν δεν κανω λαθος εχει διασπαρτα 2-3 εντος αττικης με την αποδειξη αγορας που απλα θα ανεφερει και το imei επανω. σωστα? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 στο οτι αν συμβει το οτιδηποτε και θελησω να ζητησω τα ρεστα απο κοντα και να μην πρεπει να κανω ολοκληρο ταξιδι. θα μου πεις οτι πολυ απλα θα μπορω να παω στο εξουσιοδοτημενο της samsung που αν δεν κανω λαθος εχει διασπαρτα 2-3 εντος αττικης με την αποδειξη αγορας που απλα θα ανεφερει και το imei επανω. σωστα? Tα πιο πολλα μαγαζια εχουν DOA και στα περισσοτερα απο αυτα με δικα τους εξοδα αποστολης τους στελνεις το κινητο. Μην χαλιεσαι ενω ολα ειναι πολυ απλα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Έχει και άλλα σκρουτζομαγαζα που κάνουν άτοκες, λίγες δόσεις. Απλά μια προσωπική επαφή βοηθάει πολύ. Φίλος πήρε το νοτελι από το καιζερ (όχι shop)πριν κάνα μήνα με λίγες άτοκες.. Είμαι σίγουρος όμως ότι υπάρχουν κ άλλοι.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Tα πιο πολλα μαγαζια εχουν DOA και στα περισσοτερα απο αυτα με δικα τους εξοδα αποστολης τους στελνεις το κινητο. Μην χαλιεσαι ενω ολα ειναι πολυ απλα!;) Σιγουρα απλα μουρλαινομαι οταν μου αρχιζουν τα μου σου του Έχει και άλλα σκρουτζομαγαζα που κάνουν άτοκες, λίγες δόσεις. Απλά μια προσωπική επαφή βοηθάει πολύ. Φίλος πήρε το νοτελι από το καιζερ (όχι shop)πριν κάνα μήνα με λίγες άτοκες.. Είμαι σίγουρος όμως ότι υπάρχουν κ άλλοι.. Μπορεις να διευκρινησεις το λιγες? (3-6-9-12) Αν θελεις πες μας και σε ποια αλλα κανουν λιγες δοσεις χωρις να σε ξεσκιζουν στον τοκο και φυσικα να ειναι αξιοπιστα. Απο το kaizer που το αγορασε στην αποδειξη φαινεται και το imei? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) μαλλον πιανουμε τον στοχο νωριτερα. €568 @ skroutz :p Edited June 4, 2013 by jpcupra Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μπορεις να διευκρινησεις το λιγες? (3-6-9-12) Αν θελεις πες μας και σε ποια αλλα κανουν λιγες δοσεις χωρις να σε ξεσκιζουν στον τοκο και φυσικα να ειναι αξιοπιστα. Απο το kaizer που το αγορασε στην αποδειξη φαινεται και το imei? Ο φίλος μου έβαλε 4, έδωσε και ένα ποσό μπροστά. Κανονικά το IMEI ναι. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts