motomoto00 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αν είναι να πάρεις το GT-I9505 γιατί να μην το πάρεις από εδώ για να μην έχεις και θέμα με την εγγύηση ? στο amazon.de έχει 600 . Εκτός και αν εννοείς GT-I9500 που είναι με τον octa και εκεί αλλάζει το πράγμα. Οπως ειπε και ο φιλος icy20 μενω στον Καναδα προς το παρόν.. Και απλα ειπα την τιμη που εχει εδω σε αλυσίδα καταστημάτων... Συγγνώμη αν δεν εγινα κατανοητός πριν.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 αμα βρει καποιος με τον exynos απο ebay το αγγλικο και να ναι σφραγισμενο και ολα σε καλη τιμη η απο το amazon.de ας μας το πει ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπέρα και από εμένα. Με ενδιαφέρει να το φέρω από Κύπρο μέσω γνωστού. Μπορεί κάποιος να δώσει link με τα καταστήματα που μπορώ να το βρω εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Σήμερα εκανα και εγω αγορά απο skroutzoμαγαζο στα 653€.Απλά τα σπάει τέλος :) Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Σήμερα εκανα και εγω αγορά απο skroutzoμαγαζο στα 653€.Απλά τα σπάει τέλος :) απο ποιο φιλε μου;οταν παραλαβεις πες μας εμπειριες. Καλοδουλευτο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_Wankell Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ο τύπος εδώ λέει ότι πουλάει τον octa, σε ερώτησή μου, δεν ξεκαθάρισε αν είναι ευρωπαϊκό, μόνο ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-SIM-FREE-FACTORY-UNLOCKED-SAMSUNG-I9500-GALAXY-S4-16GB-BLACK-MOBILE-PHONE-/111068287689?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 Αυτός εδώ μου είπε ξεκάθαρα ότι είναι ευρωπαϊκό και octa με εγγύηση της samsung, αλλά τώρα τα εισάγουν οπότε δεν είναι άμεσα διαθέσιμo. Βέβαια η τιμή του είναι στον ουρανό... http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-S-IV-GT-I9500-Latest-Model-16-GB-Black-Mist-Unlocked-/261209327571?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 Και οι δύο είναι top sellers από uk, έχω καταμπερδευτεί, στην προσπάθειά μας να πάρουμε όσο το δυνατόν απροβλημάτιστο μοντέλο αναγκαζόμαστε να κοιτάμε παρακινδυνευμένες λύσεις και στο τέλος μπορεί να βρεθούμε με χειρότερο κομμάτι... Πάντως όποιος επικοινωνήσει και βγάλει άκρη με αυτούς τους δύο ας μας το πει... Παράθεση Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 ο πρωτος δεν στελνει καν ελλαδα τον παρακαλαγα αλλα τιποτα ειναι πολυ αξιοπιστο το τηλεφωνο ο 2ος πολυ ακριβως δεν θα παρω περιμενω να βρεθουν και αλλοι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 παιδες μου ηρθε σε email σαν προσφορα... το γνωριζετε το μαγαζι? click_me Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 παιδες μου ηρθε σε email σαν προσφορα... το γνωριζετε το μαγαζι? click_me Λέει με 15ε κερδίζετε την έκπτωση στα 585! Άρα 600 έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Σύνολο θα κοστίσει 600 ευρώ. Όποιος τολμήσει και κάνει την αγορά από εκεί ας μας ενημερώσει εδώ και σε πόσες μέρες θα το παραλάβει. Στα ψιλά γράμματα είδα κάτι για 10 εργάσιμες. Κάποια στιγμή μόλις προλάβω σήμερα θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με το κατάστημα να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει και παραλαβή από το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) http://www.e-technoshop.gr/index.php Εγω θα συνιστούσα λίγη προσοχή με την συναλλαγή με αυτούς.δεν έχουν ουτε καν ενα about. Edit:http://www.e-technoshop.gr/index.php Edited May 9, 2013 by Tken Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 μιλησα με extreme-mobile.gr θα εχει αποθεμα ελληνικης αντιπροσωπειας απο Δευτερα Τριτη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μίλησα μαζί τους πρώτα πρέπει να γίνει η αγορά του κουπονιού και ύστερα η εξόφληση της συσκευής μέσω τραπέζης ή απευθείας στο κατάστημα. Ύστερα γίνεται η παραγγελία από αυτούς στον προμηθευτή και πολύ πιθανόν η συσκευή να φτάσει στα χέρια μας την επόμενη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigouros Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 εχω επιδοτηση απο κοσμοτε υπαρχει καποιο μαγαζι εκτος απο τα μεγαλα γνωστα που να το δινει φθηνοτερα απο 739€ με ανανεωση συμβολαιου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Το είδα κι εγώ λίγο με την ησυχία μου σήμερα στη στουρνάρη, ήταν και μια ωραία κοπελίτσα που έκανε επίδειξη (μια κοίταγα το κινητό μια την κοπελίτσα δεν λέω :lol:). Όντως τα ψιλολαγκαρίσματα υπάρχουν, θα στρώσει όμως αλλά για 739 δεν αξίζει για μένα, αν τα είχα βέβαια μπορεί να σκεφτόμουν κι αλλιώς, να είμαι ειλικρινής. Αν είναι αύριο η κοπέλα ξαναπάω, για να μου περιγράψει το κινητό βέβαια. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 http://www.phonegallery.gr/ αυτο το καταστημα ειναι καλο ξερει κανεις αν ειναι σφραγισμενα ολα του τ προιοντα και γενικοτερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 http://www.phonegallery.gr/ αυτο το καταστημα ειναι καλο ξερει κανεις αν ειναι σφραγισμενα ολα του τ προιοντα και γενικοτερα ? Νεο καταστημα ειναι,καλες κριτικες εχει,οποτε γιατι να μην το εμπιστευτει κανεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μπορει να ειμαι λιγο off topic γιατι λεει μονο για ελληνικά καταστήματα, απλα επειδη αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον καναδα και εκανα μια έρευνα αγοράς για το S4 GT-I9505 εδώ στο Καναδά και ολα τα μαγαζια το εχουν απο 550 εως 580 ευρώ, για ευρώ μιλαω για να καταλάβετε... Και δινουν δώρο γνήσια θηκη samsung.. Σε πια μαγαζια τα εχουν; Εχουν το Οκτα; Εχω φυγει απο εκει απο το 2005 οποτε δεν ειχαμε εξυπνα τηλεφωνα τοτε... Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Σε πια μαγαζια τα εχουν; Εχουν το Οκτα; Εχω φυγει απο εκει απο το 2005 οποτε δεν ειχαμε εξυπνα τηλεφωνα τοτε... Virgin και Bell μεχρι τωρα που ειδα... Σε μικρα μαγαζακια ισως ειναι και πιο φθηνο. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ο τύπος εδώ λέει ότι πουλάει τον octa, σε ερώτησή μου, δεν ξεκαθάρισε αν είναι ευρωπαϊκό, μόνο ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-SIM-FREE-FACTORY-UNLOCKED-SAMSUNG-I9500-GALAXY-S4-16GB-BLACK-MOBILE-PHONE-/111068287689?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 Πάντως είναι απο τις καλύτερες τιμές που βρήκα. Είναι και τοπ-rated seller. Αγόρασε κανείς απο τον συγκεκριμένο; Επειδη θα πάω Αγγλια τις προσεχείς μέρες νομίζω φαντάζει καλή επιλογή η αγορά απο εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 ναι σου ξαναλεω δεν στελνει ΕΛΛΑΔΑ ο τυπος αμα πας παρτω καλη επιλογη σε εμας δεν το στελνει πες του τιποτα να στελνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_Wankell Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 αν ειναι να μην εχει εγγυηση η' αν εχει να πρεπει να σταλει αγγλια κ απο κει ασια δεν αξιζει Παράθεση Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Θα εχει βγει το 5 μεχρι να ξαναγυρισει :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 απο ποιο φιλε μου;οταν παραλαβεις πες μας εμπειριες. Καλοδουλευτο!:D Από e-deal.gr Σε ευχαριστώ Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 πιο να παρω i9500 η i9505 τιμη ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts