Jump to content

MyCosmos e-mail

SeCtoR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι μία από τις επιλογές που βγάζει κάτω αριστερά μόλις μπεις... Δεν γίνεται να την χάσεις! Προσοχή: πρέπει να μπαίνεις με internet explorer, όχι με firefox...

ΥΓ: Αν δεν θες να τα διαβάσεις όλα, ίσως μπορεί να σε βοηθήσει η αναζήτηση μηνυμάτων...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalimera paidia!Simera mpika sto mycosmos alla den vlepw tin epilogi twn sms?Ti egine?To vgalane?Molis xthes esteila sms!

Υπάρχει κανονικά και με το νόμο η επιλογή των SMS. Μη μας τρομάζεις έτσι. :p Απλά ανοίγει μόνο με ΙΕ εκτός κι αν αποθηκεύσεις το ακριβές URL για να ανοίγει με Firefox.

Υπάρχει κανονικά και με το νόμο η επιλογή των SMS. Μη μας τρομάζεις έτσι. :p Απλά ανοίγει μόνο με ΙΕ εκτός κι αν αποθηκεύσεις το ακριβές URL για να ανοίγει με Firefox.

Epimenw....Mexri xthes eixa katw aristera sto mail mou tin epilogi sms.Simera to mono pou mou vgazei einai eiserxomena, spam,imerologio,epafes, ergasies,fakeloi,epiloges,aposundesi.Sms pouthena!Mhpws peiraksa kati...apokleietai omws..giati den ta vlepw??

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Epimenw....Mexri xthes eixa katw aristera sto mail mou tin epilogi sms.Simera to mono pou mou vgazei einai eiserxomena, spam,imerologio,epafes, ergasies,fakeloi,epiloges,aposundesi.Sms pouthena!Mhpws peiraksa kati...apokleietai omws..giati den ta vlepw??

Επέμενε όσο θέλεις. Σε μένα εμφανίζεται κανονικότατα. Δες κιόλας στο σκρινσοτ.

http://img87.imageshack.us/img87/9544/sms0hz.th.jpg

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ εμφανίζεται!Μόλις τώρα έστειλα μπόλικα μηνύματα και πήγαν ΟΛΑ στον προορισμό τους!Κάτι δεν πάει καλά με τον υπολογιστή σου!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

θελω να ρωτησω κατι.

Μπαινω στο mail.mycosmos.gr και στην επιφανεια μου εφανιζεται το μενου στα αγγλικα. Επειτα αφου κανω login το μενου ειναι στα ελληνικα. Μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να αλλαξω στον Η/Υ μου προκειμενου να εμφανιζεται στα ελληνικα το μενου απο την αρχη;

Ευχαριστω.

Καλησπέρα σας, με κάθε επιφύλαξη θα σου δώσω την διαδικασία, όταν ανοίξεις την αρχική σελίδα του mail.mycosmos.gr, θα επιλέξεις από το Tool-bar το menu View/Εμφάνιση - Enconing/Κωδικοποίηση - Greek Iso ή Windows....εύχομαι να σε βοήθησα.... :O
...Life Is Beautiful...

emena den mou exei epilogi gia sms .exw ie 5 kai win98

Οποιος λογο ασυμβατοτητας του υπολογιστη του δεν μπορει να στειλει sms ας μπει ΕΔΩ

Emena sinexizi na min adiazei mono tu ta minimata otan gemizi.

Giati arage?

Pou pas gia na tu peis na ta adiazei mono tu?

Αν πας στα Settings (Ρυθμίσεις) και διαλέξεις το tab Preferrences, μπορείς να του βάλεις να κάνει delete τα μηνύματα όταν το mailbox έχει γεμίσει. Θα προσπαθήσει να κάνει delete emails στα Deleted Items, Sent Items, Junk E-mail και τέλος διαβασμένα σε όλο το mailbox βάσει της ημερομηνίας του μηνύματος (παλαιότερα φεύγουν πρώτα). Αν δεν τα κατεφέρει θα σου στείλει μήνυμα ότι το εισερχόμενο email έγινε reject.

Εσένα σου στέλνει μήνυμα ότι έγινε reject;

Nai emena mu grafei email reject

kai ama pao sta settings (rythmiseis) mou leei: Η Υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα.

Sorry for the English but I write faster in it...

Go to Settings, click on View Account Parameters. After a short while it will present you with the parameters of your mailbox including:

1) Maximum possible mailbox size in KB

2) Current mailbox size in KB (calculates messages only, not contacts, appointments or notes)

This gives you an idea of what the system thinks of your usage. Your maximum possible mailbox size should be 20000KB. If it is less, you should let Customer Care know.

Hope this helps...

Γιατί πολλές φορές ενώ προσπαθώ να στείλω ΣΜΣ γράφει πως η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη; Επίσης ενώ έχω καμιά φορά που έχω στείλει μήνυμα μου λέει ότι το έστειλε, ήταν κάποιες φορές που δεν πήγε το μήνυμα...

Γιατί πολλές φορές ενώ προσπαθώ να στείλω ΣΜΣ γράφει πως η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη; Επίσης ενώ έχω καμιά φορά που έχω στείλει μήνυμα μου λέει ότι το έστειλε, ήταν κάποιες φορές που δεν πήγε το μήνυμα...

Eλάχιστες φορές συμβαίνει να μην είναι διαθέσιμη η υπηρεσία και για λίγα λεπτά μόνο.

Να μην πήγε απεσταλμένο μήνυμα δεν μου έχει συμβεί ποτέ.

Πίστεψέ με δεν είναι ελάχιστες οι φορές... είναι σχεδόν ο κανόνας σε μένα... Στην προηγούμενη μορφή του το mycosmos δε μου έβγαζε ποτέ πρόβλημα με τα ΣΜΣ...

Πίστεψέ με δεν είναι ελάχιστες οι φορές... είναι σχεδόν ο κανόνας σε μένα... Στην προηγούμενη μορφή του το mycosmos δε μου έβγαζε ποτέ πρόβλημα με τα ΣΜΣ...

Όταν συμβαίνει σε σένα θα συμβαίνει σε όλους μας,δεν έχει να κάνει με κάτι απο τον υπολογιστή σου.Και σε μένα το έχει βγάλει κάμποσες φορές αλλά διαρκεί ελάχιστα και επανέρχεται γρήγορα.

Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει το forum (ιδίως αφού δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα από άλλους, εκτός πιθανόν περιστασιακά). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το επικοινωνήσεις με το Customer Care και να δουν τι συμβαίνει.