Jump to content

MyCosmos e-mail

SeCtoR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να αναφέρει τα domain που έχει πρόβλημα το Mycosmos? Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα email που στέλνω και ειναι ο πρωτεύον μου λογαριασμός απο τότε που ξεκίνησε η υπηρεσία!

[ f i l i p p o s ]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τις περισσότερες φορές απο το site αλλα και με το outlook.

Δεν είχα ποτε πρόβλημα ούτε στο outlook , εκτός απο τις φορές που ήταν off το site (και άρα το είχαμε όλοι το πρόβλημα).

Σημείωση: Βέβαια , σαν outgoing έχω ορίσει τον παροχέα ιντερνετ και όχι το mailsrv του Mycosmos. :-)

Αν και κατα καιρούς που είχα και το mailsrv έφευγαν (και πήγαιναν) κανονικά.

[ f i l i p p o s ]

Les oti :

Βέβαια , σαν outgoing έχω ορίσει τον παροχέα ιντερνετ και όχι το mailsrv του Mycosmos

Xrisimopiis diladi to mycosmos me allo pop3 ? (ektos tou mailsrv.mycosmos.gr)

Nokia n800 user! :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lovehacker ( 2 Νοέ. 2004 , 12:30)Les oti :

Βέβαια , σαν outgoing έχω ορίσει τον παροχέα ιντερνετ και όχι το mailsrv του Mycosmos

Xrisimopiis diladi to mycosmos me allo pop3 ? (ektos tou mailsrv.mycosmos.gr)

Χμμμ... POP3 (Post Office Protocol 3) είναι η το πρωτόκολο για να λαμβάνεις email. Από την άλλη όταν στέλνεις email χρησιμοποιείς το SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιείς ως POP3 το mailsrv.mycosmos.gr για να λαμβάνεις και ως SMTP το server του παροχέα σου (π.χ. mailgate.forthnet.gr, mailgate.otenet.gr κλπ) για να στέλνεις. Έτσι γλυτώνεις το blacklisting που είχε φάει παλιότερα το mycosmos ως Open Relay που ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμα)

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

• 2 weeks later...

Deste auto to attachment...

Esteila ena email apo to mycosmos mou stis 21/10 kai eftase stis 12/11....

Twra afto einai aksiopisti ipiresia ?

Eleos.... :mad: :mad: :mad: :( :mad: :mad: :mad:

Nokia n800 user! :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valerio ( 2 Νοέ. 2004 , 12:43)

Χμμμ... POP3 (Post Office Protocol 3) είναι η το πρωτόκολο για να λαμβάνεις email. Από την άλλη όταν στέλνεις email χρησιμοποιείς το SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιείς ως POP3 το mailsrv.mycosmos.gr για να λαμβάνεις και ως SMTP το server του παροχέα σου (π.χ. mailgate.forthnet.gr, mailgate.otenet.gr κλπ) για να στέλνεις. Έτσι γλυτώνεις το blacklisting που είχε φάει παλιότερα το mycosmos ως Open Relay που ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμα)

Ακριβώς έτσι όπως σωστά το περιέγραψε το valerio.

Άργησα να δώ το topic...

[ f i l i p p o s ]

Παιδιά τα φίλτρα σας δουλεύουν κανονικά?

γιατι εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα όσον αφορά στις ειδοποιήσεις που δέχομαι από το mail μου!

Είναι πολύ ενοχλητικό να έχεις ενεργοποιήσει φίλτρα και τελικά να έρχονται όλα τα mail, επιθυμητά και ανεπιθύμητα και να σου τρώνε τη μπαταρία..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Σε εμένα τα φίλτρα δουλεύουν άψογα! Τόσο της μη ειδοποίησης όσο και της μετακίνησης των ανεπιθύμητων μηνυμάτων απευθείας στο φάκελο των διαγραμμένων!
jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p

Παιδια υπαρχει καποιος πιο γρηγορος τροπος απο τον παραδοσιακο (mail.mycosmos.gr, username-password-δημιουργια-sms)για να στελνω μεσω GPRS SMS απο το mycosmos?(εστω αυτοματο login).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sirgus (27 Νοέ. 2004 , 22:58)mesw tou mycosmos ginetai na enimerwnomai mesw sms an exw e-mail se opoiodipote e-mail moy?
Μπορείς να το βάλεις να τραβάει ανά τακτά χρονικά διαστήματα e-mail από άλλα POP3 accounts.

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] -> [ΡΥΘΜΙΣΗ POP MAIL]

• 2 weeks later...

Τις τελευταίες 2 μέρες προσπαθώ να δω το mail μου από το webmail

mail.mycosmos.gr και, αφού κάνω login, μόλις πάω να σβήσω κάποιο μήνυμα, με πετά πάλι έξω και θέλει πάλι login, με μήνυμα ότι ο χρόνος σύνδεσης έληξε (αλλά το κάνει αμέσως, όχι μετά από κάποια ώρα). Τελικά φταίει ο internet explorer. Το βλέπω με firefox και δουλεύει ΟΚ. Το έχετε συναντήσει και εσείς αυτό το πρόβλημα;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nosferatu ( 9 Δεκ. 2004 , 22:16)

Τις τελευταίες 2 μέρες προσπαθώ να δω το mail μου από το webmail

mail.mycosmos.gr και, αφού κάνω login, μόλις πάω να σβήσω κάποιο μήνυμα, με πετά πάλι έξω και θέλει πάλι login, με μήνυμα ότι ο χρόνος σύνδεσης έληξε (αλλά το κάνει αμέσως, όχι μετά από κάποια ώρα). Τελικά φταίει ο internet explorer. Το βλέπω με firefox και δουλεύει ΟΚ. Το έχετε συναντήσει και εσείς αυτό το πρόβλημα;

Δοκίμασες να καθαρίσεις το cookie του μήπως φταίει αυτό;

• 3 weeks later...

Για να σβήσεις τα cookies στον internet explorer πας tools - internet options -general -delete cookies. Αν έχεις άλλο browser λογικά είσαι πιο "ψαγμένος" χρήστης άρα ξέρεις να το βρεις μόνος σου!

Και σε μένα όποτε συνδεθώ από web και μπω μέσα, όποιο link και να πατήσω, πχ να ανοίξω ένα mail, με πετάει έξω και λέει "τέλος χρόνου σύνδεσης".

Η εν λόγω υπηρεσία είναι παρατημένη από την κοσμοτέ από τότε που την έβγαλε! Κρίμα γιατί ήταν πρωτοποριακή και αν δούλευε θα ήταν πραγματικά χρήσιμη! Κάτι ακούστηκε τελευταία για αναβάθμιση της υπηρεσίας αλλά ήταν μάλλον ράδιο-αρβύλα! Τελευταία δουλεύω το voda mail για ειδοποίηση νέων e-mail με ένα αριθμό καρτοκινητού που έχω. Σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο!

Η κοσμοτέ κοιμάται όπως όλοι γνωρίζουμε, και το μόνο που τη νοιάζει να αναπτύξει (αλλά δε νοιάζει κανέναν άλλο, και απορώ πως δεν το έχουν πάρει είδηση) είναι το i-mode, η παρωδία ίντερνετ ! Για να μην παραξηγηθώ, θεωρώ επίσης παρωδία ίντερνετ το live, imagine, και λοιπές junk υπηρεσίες. Από όλα αυτά θα ήθελα μόνο τη μεγάλη ταχύτητα πρόσβασης για να δουλεύω σαν μόντεμ το κινητό μου. Όμως για την αργοκίνητη κοσμοτέ αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

KALH XRONIA

Exo ena provlima me to MY COSMOS VIEW.Eno mporo na serfaro sto INTERNET kai sto MY COSMOS VIEW,entoutois den mporo na katevaso paixnidia apo to MY COSMOS VIEW.Molis sto GAME kai patao katevase to,mou vgainei mia selida pou leei oti iparxei ena INTERNAL ERROR kai to 6630 mou kollaei.Liges meres prin mporousa xoris provlima na katevazo paixnidia.

Giati tora den mporo;Ti ftaiei;

Πριν λίγο μπήκα με το outlook και με το web. Δούλευε! Λέτε να άκουσαν το κράξιμο και να διόρθωσαν κάποια προβλήματα ή είναι απλά θέμα τύχης;

Αν δουλεύει καλά με ενδιαφέρει να το έχω για βασικό mail !!

Πώς το βλέπετε αυτές τις μέρες; Web/pop3 γενικά δουλεύει;

Βολταίρος

Δεν κρατήθηκα και άνοιξα ένα θέμα για τις ξεχασμένες υπηρεσίες της κοσμοτέ, με 1η το mycosmos mail!

Ο φίλος με τη φορητότητα, κατάφερε να ανοίξει mail account;

Βολταίρος

παιδιά καλημέρα. έχω ένα πρόβλημα με το mycosmos mail. στέλνω e-mail σε άτομα που έχουν yahoo και δεν πάνε. μάλιστα δεν μου έρχεται καν αναφορά ότι το μήνυμα δεν εφτασε ποτέ. έχετε υπόψιν σας κάτι σχετικά???