Jump to content

MyCosmos e-mail

SeCtoR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Gia sas paides, prepei na me boh8isete. Anafero kyrios se atoma pou exoun mycosmos mail apo palia. To email twra den mporeis na to diaxeiristis apo kinito me opera mini h me isto diamesou wind plus non stop. An kapoios exei to email tou apo palia pou mporouses na kaneis copy-paste to url 8a tou steilo me pm ton ari8mo mou kai pass an xreiazetai gia na ta antikatastisei sto diko tou url.meta 8a mou steilei me pm to url mou kai eimaste ok

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις για outlook του mycosmos mail? Ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Προσπαθούσα να ρυθμίσω το Outlook με το MyCosmos και ύστερα απο αρκετα λεπτά παιδέματος διάβασα το εξής στο FAQ

3. Η Υπηρεσία E-mail παρέχει τη δυνατότητα λήψης και αποστολής email, με email client μέσω POP3/IMAP/SMTP;

H χρήση POP3/IMAP4/SMTP επιτρέπεται μόνο μέσω GPRS και 3G-GPRS (με APN internet). Δεν επιτρέπεται πλέον η χρήση με Outlook μέσω internet (π.χ. από ISPs όπως Otenet, Forthnet, HOL κ.α.).

http://www.mycosmos.gr/mycosmos/FAQ/MyCosmos_faqs_gr.htm

Ισχύει όντος? Αν ισχύει είναι μεγάλοι αλήτες. Vodafone-o-ποιηθήκαμε μου φαίνεται.

Εδώ και πολύ καιρό ισχύει αυτό. Συγκεκριμένα από τότε που αναβαθμίστηκε το mycosmos mail σε outlook web access...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• 3 weeks later...

Γιατί δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις λίγο πιό πάνω??

Οχι πολλά 2 πόστ!!

• 1 month later...
Εδώ και αρκετό καιρό έχει αναφερθεί πρόβλημα ασυμβατότητας του mycosmos email με τα windows vista ως προς την δημιουργία μηνύματος και συγκεκριμένα δεν μπορούμε να γράψουμε κείμενο. Από την cosmote το πρόβλημα αναγνωρίστηκε αλλά δεν έχει γίνει κάτι που να το διορθώνει. Αν διαβάζει κάποιος από την cosmote αυτό το post ας κάνει κάτι. Ευχαριστώ.

Σε what's up σύνδεση, σε συσκευή που δεν διαθέτει imode (V3x Motorola) υπάρχει δυνατότητα να αποστέλλονται email; Όπως στις συσκευές imode; Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν;
Hello moto....!

• 2 weeks later...

Καλημερα σε ολους

ξερουμε ποιο μυνημα, και που, στελνουμε για να ενεργοποιηθει το mycosmos mail για webmail...

...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...

Καλημερα σε ολους

ξερουμε ποιο μυνημα, και που, στελνουμε για να ενεργοποιηθει το mycosmos mail για webmail...

Για να ενεργοποιήσεις ένα νέο λογαριασμό e-mail, στείλε το γραπτό μήνυμα E ή OPEN στο 5000.μετα μπες εδώ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Καλημέρα,

θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το mycosmos web application. Από χθές το πρωί δεν μπορώ να μπώ στο web interface και γενικότερα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δωρεάν sms μου. Ξέρει κανείς τίποτα;

Καλημέρα,

θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το mycosmos web application. Από χθές το πρωί δεν μπορώ να μπώ στο web interface και γενικότερα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δωρεάν sms μου. Ξέρει κανείς τίποτα;

Μολις τωρα το δοκιμασα.μπαινεις κανονικα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω ακόμα πρόβλημα με την υπηρεσία email mycosmos. Δεν ξέρω τι γίνεται. Ελπίζω να γίνεται αναβάθμηση και να δωθεί περισσότερος χωρος από τα 20.000 kb που δίνεται τώρα.

εδώ και 2 μέρες ο βγάζει.

Server Error in '/MyCosmos' Application.

--------------------------------------------------------------------------------

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>

<system.web>

<customErrors mode="Off"/>

</system.web>

</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>

<system.web>

<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>

</system.web>

</configuration>

Ή το διόρθωσαν (χλωμό μέσα σε ΣΚ) ή δεν είναι γενικό το πρόβλημα. Πριν λίγο μπήκα χωρίς πρόβλημα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ή το διόρθωσαν (χλωμό μέσα σε ΣΚ) ή δεν είναι γενικό το πρόβλημα. Πριν λίγο μπήκα χωρίς πρόβλημα...

Καλα το ειπες! το προβλημα δεν ειναι γενικο! εγω το Σαββατο μπηκα πολλες φορες χωρις προβλημα..ετσι για να τεσταρω τα λεγομενα σας.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα το ειπες! το προβλημα δεν ειναι γενικο! εγω το Σαββατο μπηκα πολλες φορες χωρις προβλημα..ετσι για να τεσταρω τα λεγομενα σας.:)

το προβλημα συνεβαινε με ορισμενους λογαριασμους...οχι σε ολους...εχω πολλους λογαριασμους mycosmos στους μισους δουλευε στους αλλους μισους οχι....

..η πλακα ειναι οτι στην δουλεια συχνα-πυκνα μου βγαζει το σχετικο μηνυμα (application error)....και το διορθωνω οπως περιεγραψα σβυνοντας τα temp του explorer...τωρα αυτο δεν δουλευε.....

...γενικα η υπηρεσια θελει μια αναβαθμιση....:wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

...γενικα η υπηρεσια θελει μια αναβαθμιση....:wacko:

Την ιδια αποψη εχω κι εγω.επισης πρεπει να μας δωσουν και λιγο παραπανω χωρο :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελάτε βρε παιδιά που έχετε και παράπονα :p Δεν λέτε πάλι καλά που την δίνουν ακόμα;;

• 3 weeks later...

Προσπαθησα να ανοιξω account στο mycosmos αλλα τζιφος.

Εστειλα open και Ε στο 5000

Αλλα τιποτα

Δεν δεχονται αλλους?

Εχουν προσωρινο προβλημα?

Ή απλα δεν μπορεις απο cosmokarta?

Αλλος εχει ενεργοποιησει τις τελευτεες μέρες?

Προσπαθησα να ανοιξω account στο mycosmos αλλα τζιφος.

Εστειλα open και Ε στο 5000

Αλλα τιποτα

Δεν δεχονται αλλους?

Εχουν προσωρινο προβλημα?

Ή απλα δεν μπορεις απο cosmokarta?

Αλλος εχει ενεργοποιησει τις τελευτεες μέρες?

Για μπες λίγο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191717 και θα δεις ότι άλλαξε ο αριθμός και από 5000 έγινε 54000.

• 2 weeks later...
Να ρωτησω κατι δεν διαβασα παραπισω αλλα στο δικο μου mail καθε μερα ερχονται καμια 100αρια ασχετα spams.Πως γινετε να μπει καποιο φιλτρο βαρεθηκα να σβηνω καθε μερα και απο το mail και τισ ειδοποιησεις του κινητου.

Να ρωτησω κατι δεν διαβασα παραπισω αλλα στο δικο μου mail καθε μερα ερχονται καμια 100αρια ασχετα spams.Πως γινετε να μπει καποιο φιλτρο βαρεθηκα να σβηνω καθε μερα και απο το mail και τισ ειδοποιησεις του κινητου.

Μάλλον δεν προστατεύεις την email διεύθυνσή σου (ή εσύ ή οι φίλοι σου) καθόλου από τους απανταχού Spammers. Σου προτείνω να διαβάσεις ένα σχετικό κείμενο http://avrio.blogspot.com/2007/11/email.html