egodemis Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες εν γένει. Αλλά να μην έχει σπάσει το γυαλί και να ραγιζει η οθόνη εσωτερικά είναι απαράδεκτο και μάλλον αρχιζω να αμφισβητώ τα stress tests που περνάνε τα κινητά της Samsung πριν βγουν στην παραγωγή. Το ποσό γενικευμένο είναι το πρόβλημα δεν ξέρουμε. Πόσα κρούσματα είχαμε εδώ από παιδιά του φόρουμ; από forum δεν ξέρω από προσωπική εμπειρία 3 μαζί με το παιδί που είδα στο forum χτες 4 όλα τα ίδια ξαφνικά χωρίς λόγο σπασμένη οθόνη εσωτερικά και γυαλί άθικτο και στο net αν δεις κάτι τέτοια post είναι με το κιλό και από ότι λένε είναι επειδή το κινητό είναι πολύ λεπτό και από πλαστικό που λυγίζει πολύ εύκολα έτσι λυγίζει όλη η συσκευή πολύ εύκολα και σπάει οθόνη + βοηθάει πολύ στο φαινόμενο ότι στο s4 έχει πολύ λεπτή οθόνη σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2287882 Edited August 22, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 από forum δεν ξέρω από προσωπική εμπειρία 3 μαζί με το παιδί που είδα στο forum χτες 4 όλα τα ίδια ξαφνικά χωρίς λόγο σπασμένη οθόνη εσωτερικά και γυαλί άθικτο και στο net αν δεις κάτι τέτοια post είναι με το κιλό και από ότι λένε είναι επειδή το κινητό είναι πολύ λεπτό και από πλαστικό που λυγίζει πολύ εύκολα έτσι λυγίζει όλη η συσκευή πολύ εύκολα και σπάει οθόνη + βοηθάει πολύ στο φαινόμενο ότι στο s4 έχει πολύ λεπτή οθόνη σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2287882 Επειδή εχω την συσκευή και παρακολουθώ το σχετικό φόρουμ στο xda, διάβασε το από την αρχή και θα καταλάβεις. Η οθονη αν δεν κάνεις βλακεία δεν σπάει. Πλαστικά και λεπτά είναι όλα. Νομίζεις ότι η φλούδα αλουμινίου έχει μεγαλυτερες αντοχές από το πλαστικό; Όλες οι συσκευές πλέον είναι πολύ λεπτές. Χρειάζονται πιο προσεκτική μεταχείριση. Το έχω μόνο με την S-view η οποία δεν προστατεύει τίποτα. Το βάζω στην μπροστινή τσέπη μου και στο αυτοκίνητο σε μια βάση μανταλάκι γυμνό όπως είναι. Πόσοι τολμούν να βάλουν σε τέτοια βάση την συσκευή τους χωρίς θήκη; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Επειδή εχω την συσκευή και παρακολουθώ το σχετικό φόρουμ στο xda, διάβασε το από την αρχή και θα καταλάβεις. Η οθονη αν δεν κάνεις βλακεία δεν σπάει. Πλαστικά και λεπτά είναι όλα. Νομίζεις ότι η φλούδα αλουμινίου έχει μεγαλυτερες αντοχές από το πλαστικό; Όλες οι συσκευές πλέον είναι πολύ λεπτές. Χρειάζονται πιο προσεκτική μεταχείριση. Το έχω μόνο με την S-view η οποία δεν προστατεύει τίποτα. Το βάζω στην μπροστινή τσέπη μου και στο αυτοκίνητο σε μια βάση μανταλάκι γυμνό όπως είναι. Πόσοι τολμούν να βάλουν σε τέτοια βάση την συσκευή τους χωρίς θήκη; όταν μια συσκευή λυγίζει όταν απλός την λυγίζεις ελάχιστα με το χέρι υπάρχει ένα θέμα με το πόσο εύκολα μπορείς να σπάσεις κάτι (αν είχε άλλο sassi από κάτι σκληρό όχι καπάκια κλπ δεν θα λύγιζε έτσι) για την θικη τι να σου πω εγώ ποτέ στην ζωή μου δεν είχα θήκη στο κινητό δεν εχω γνώμη για αυτό προτιμώ την συσκευή naked :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 όταν μια συσκευή λυγίζει όταν απλός την λυγίζεις ελάχιστα με το χέρι υπάρχει ένα θέμα με το πόσο εύκολα μπορείς να σπάσεις κάτι (αν είχε άλλο sassi από κάτι σκληρό όχι καπάκια κλπ δεν θα λύγιζε έτσι) για την θικη τι να σου πω εγώ ποτέ στην ζωή μου δεν είχα θήκη στο κινητό δεν εχω γνώμη για αυτό προτιμώ την συσκευή naked :p Η συσκευή έχει τις ανοχές που απαιτούνται. Ψάξε να βρείς τα σχετικά βίντεο με τα τεστ που γίνονται απο μηχανές ειδικά κατασκευασμένες γι αυτή την δουλειά. Το Sony Z λυγίζει ακόμα περισσότερο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Απο την αρχη ειχα το κιν με θηκη. Για 2-3 μερες την προηγουμενη εβδομαδα την εβγαλα να το χαρω λιγο και μαλιστα εγραψα την εκπληξη-διαπιστωση μου στο νημα με τα αξεσουαρ και μαλιστα σκεφτομουν να μην την ξαναβαλω μιας και ειμαι αρρωστακι και προσεχω το τι που πως . Επειτα την ξαναεβαλα. Προχθες μολις εχω βγει απο το αμαξι ζαβλακωμενος και κανω να το βαλω στην τσεπη. Το εβαλα..... στον αερα :D Δοξαζω την ωρα που την ξαναεβαλα! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Η συσκευή έχει τις ανοχές που απαιτούνται. Ψάξε να βρείς τα σχετικά βίντεο με τα τεστ που γίνονται απο μηχανές ειδικά κατασκευασμένες γι αυτή την δουλειά. Το Sony Z λυγίζει ακόμα περισσότερο. ναι αλλά το z δεν έχει την λεπτή amoled που ραγίζει με το έτσι θέλω ;) και το s3 λύγιζε και μάλιστα αρκετά αλλά η οθόνη του είχε παραπάνω αντοχές εδώ πέρα κάτι δεν υπολόγισαν και το καλύτερο μηχάνημα για test είναι real life test (στα οποία τα προηγούμενα μοντέλα s3/s2 πιγαν άψογα περα απο πισο καπακι στο s3 που γρατζουνιζόταν εύκολα σε αντίθεση με το s4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 ναι αλλά το z δεν έχει την λεπτή amoled που ραγίζει με το έτσι θέλω ;) και το s3 λύγιζε και μάλιστα αρκετά αλλά η οθόνη του είχε παραπάνω αντοχές εδώ πέρα κάτι δεν υπολόγισαν και το καλύτερο μηχάνημα για test είναι real life test (στα οποία τα προηγούμενα μοντέλα s3/s2 πιγαν άψογα περα απο πισο καπακι στο s3 που γρατζουνιζόταν εύκολα σε αντίθεση με το s4) Κοίταξε το να εκφερεις απολυτες απόψεις για συσκευές που δεν έχεις δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι όπως τα λες. Και δεν μιλώ μόνο για το S4. Βλέπω ότι επιμενεις και σε άλλες συσκευές που έχουν ξαδέλφια σου κλπ. Η τάση είναι να γίνονται πιο λεπτές οι οθόνες για να μειώνεται το συνολικό πάχος της συσκευής και να βελτιώνεται η ευκρίνεια λογο των πιο λεπτών κρυστάλλων. Το εφάρμοσε πρωτη η apple . Ξανά λέω η συσκευή κατασκευάζεται όπως ακριβώς και το Note2 και δεν έχει πρόβλημα σε οποιαδήποτε φυσιολογική χρηση όπως όλα τα αλλά Smartphones. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ξανά λέω η συσκευή κατασκευάζεται όπως ακριβώς και το Note2 και δεν έχει πρόβλημα σε οποιαδήποτε φυσιολογική χρηση όπως όλα τα αλλά Smartphones. Κώστα σε εμπιστευομαι γενικά σε αυτά που λές . Εχω διαβάσει πολλα posts σου τα τελευταία χρόνια και ξέρω πως εισαι γνώστης του θέματος. Θα μου επιτρεψεις ομως να διαφωνήσω στο συγκεκριμένο. Θεωρώ ότι ειναι φυσιολογική χρήση να βάζει κάποιος το κινητό στην τσέπη του ακόμα και αν το παντελόνι που φοράει ειναι στενό. Δεν γίνεται να καθορίζει τις ενδυματικές σου επιλογές το S4 (καποιοι προτειναν να μην φοράμε στενά τζιν!) . Αυτό μου θυμίζει το αξέχαστο "πιάνετε λάθος το κινητό" το Τζομπς, με την διαφορά όμως ότι η Apple αναγνώρισε το πρόβλημα και έδωσε και δωρεαν bumpers στους κατόχους. Για μένα ειναι απαράδεκτο που δεν το αναγνωρίζει σαν πρόβλημα αυτό η Samsung και σε αφήνει να πληρώσεις την οθόνη απο την τσεπη σου αν παθει κάτι. Επειδή ήμουν κατοχος και S2 και S3 και τώρα S4, πιστεύω και εγώ πως ενώ εξευγενίζει η Sammy του Γαλαξιες της σε θεμα software και specs , παράλληλα κατασκευάζει τα κινητά της πιο ευθραυστα οσο περνάει ο καιρός. Παρεπιπτόντως το S2 είχε από τις πιο γερές κατασκευές που έχω δει σε κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Κώστα σε εμπιστευομαι γενικά σε αυτά που λές . Εχω διαβάσει πολλα posts σου τα τελευταία χρόνια και ξέρω πως εισαι γνώστης του θέματος. Θα μου επιτρεψεις ομως να διαφωνήσω στο συγκεκριμένο. Θεωρώ ότι ειναι φυσιολογική χρήση να βάζει κάποιος το κινητό στην τσέπη του ακόμα και αν το παντελόνι που φοράει ειναι στενό. Δεν γίνεται να καθορίζει τις ενδυματικές σου επιλογές το S4 (καποιοι προτειναν να μην φοράμε στενά τζιν!) . Αυτό μου θυμίζει το αξέχαστο "πιάνετε λάθος το κινητό" το Τζομπς, με την διαφορά όμως ότι η Apple αναγνώρισε το πρόβλημα και έδωσε και δωρεαν bumpers στους κατόχους. Για μένα ειναι απαράδεκτο που δεν το αναγνωρίζει σαν πρόβλημα αυτό η Samsung και σε αφήνει να πληρώσεις την οθόνη απο την τσεπη σου αν παθει κάτι. Επειδή ήμουν κατοχος και S2 και S3 και τώρα S4, πιστεύω και εγώ πως ενώ εξευγενίζει η Sammy του Γαλαξιες της σε θεμα software και specs , παράλληλα κατασκευάζει τα κινητά της πιο ευθραυστα οσο περνάει ο καιρός. Παρεπιπτόντως το S2 είχε από τις πιο γερές κατασκευές που έχω δει σε κινητό. Πιθανως. Την γνώμη μας λέμε όλοι. Αυτό που υποστηρίζω είναι οτι δεν έχω αλλάξει συνήθειες και δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό. Όπως μετεφερα όλες μου τις συσκευές μεταφέρω κι αυτήν. Πλέον υπάρχουν πιο λεπτές συσκευές απο το S4 και όλες υιοθετούν τα λεπτότερα κρύσταλλα. Με εξαίρεση το iPhone λόγο μικρότερου μεγέθους και διαφορετικής σχέσης οθόνης-bezel, όλες οι άλλες θα έχουν παρόμοιο θεμα. Είναι λογικό όσο μεγαλώνει η επιφάνεια και παράλληλα λεπταίνει η συσκευή να αυξάνεται ο κίνδυνος. Άλλα είναι τα θέματα που μ ενοχλούν τα οποία όμως δεν έχουν να κάνουν με το hardware. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω για το s4 σαν πρώτη φόρτιση τις μπαταρίας τι πρέπει να προσέξω γιατί έχω ακούσει διαφορα θα ήθελα την γνώμη σας Ευχάριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Κατα τη γνωμη μου δεν προσεχεις τιποτα...μια πληρη αποφορτιση και μετα πληρη φορτιση και εισαι οκ....(η φορτιση ας ειναι ολο το βραδυ) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Και μην το αφήνεις να ξεφορτίζεται τελείως δλδ φόρτιζε το αν μπορείς πάντα πάνω από το 40% και από τι έχω ακούσει τελευταία λένε όχι μέχρι το 100% δεν ξέρω αν ισχύει όμως για τ ζωή της μπαταρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Και μην το αφήνεις να ξεφορτίζεται τελείως δλδ φόρτιζε το αν μπορείς πάντα πάνω από το 40% και από τι έχω ακούσει τελευταία λένε όχι μέχρι το 100% δεν ξέρω αν ισχύει όμως για τ ζωή της μπαταρίας.. Μην ασχολειστε με τα ποσοστα που θα πρεπει να το φορτισετε, να το κανετε οποτε θέλετε και για οσο θελετε, απλα αποφυγεται να σας πηγαινει εντελώς πατο η μπαταρια, δεν χρειαζεται τιποτα αλλο. Κατι αλλο τωρα εντος του τοπικ.Προχθες ηρθε δευτερο s4 στον αδερφο μου μετα απο αλλαγη που του εκανε η voda.Μετα απο τις αναβαθμισεις που του περασα και ειναι πλεον με MGA ειδα αισθητη βελτιωση στην θερμοκρασία γιατι με την αρχικη που ειχε, ψηναμε λουκανικα παλι.Παντως το θεμα της θερμοτητας συνεχιζει να υπαρχει, αν και οχι τοσο εντονο πλεον. Edited August 23, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) καλησπέρα χτες παρέλαβα ένα σ4 σήμερα το έβαλα να φόρτιση για πρώτη φορα κλειστό το κινητή μετά από 2 ώρες που το είδα το κιντιτο ζιμαται είναι φυσιολογικό αυτό? ζεστάθηκε παρα πολύ λες και το έβγαλα από το φούρνο του έχω βάλει Samsung Flip Cover και το καπάκι ήτανε κλειστό μήπως είναι από αυτό? τώρα που άνοιξα το καπάκι σαν να έπεσε λίγο η θερμοκρασία Edited August 24, 2013 by alma1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Πριν το βάλεις για φόρτιση αν εχες κάνει τις αναβάθμισης δν θα είχες κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Στο S4 η φόρτιση γίνεται τάχιστα με 2Α φορτιστή. Αν παράλληλα κατεβάζει updates λογικό είναι να ζεσταθεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Πριν το βάλεις για φόρτιση αν εχες κάνει τις αναβάθμισης δν θα είχες κανένα πρόβλημα. το κινητό ήτανε κλειστό. πειές αναβάθμισης να κατεβάσω έκανε κάποια update στα αρp πια αλλα έχει να κάνει??? ενημέρωση λογισμικού το πάτησα μου βγάζει η πιο πρόσφατες ενημέρωσης έχουν ήδη εγκασταθεί Edited August 25, 2013 by alma1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Γυρισα σε στοκ και καπως ελατωθηκε το προβλημα αλλα εξακολουθει να υπαρχει.Ανοιγω τη συλλογη(το κινητο κρυο) και παει σφαιρα ζουμαρω αλλαζουν οι φωτογραφιες γρηγορα ολα οκ οταν ζεσταθει ομως παγωνει η οθονη και δεν μπορω να ζουμαρω η να αλλαξω φωτογραφια, δεν ανταποκρινεται στα πατηματα.επισης ειδα σημερα και 65 βαθμους μηπως πρεπει να το στειλω για σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 μέχρι ποσο είναι λογικό να πάει η θερμοκρασία τις μπαταρίας κατά την διάρκεια φόρτισης???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) αναλογως και τη θερμοκρασια περιβαλλοντος. μεσα στο σπιτι ας πουμε προσωπικα με το One δεν εχω ξεπερασει τους 40 βαθμους και δεν εχω κλιματισμο η κατι τετοιο edit: 35.2 βλέπω τώρα που το φορτιζω εδω και καμια ωρα Edited August 26, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Γυρισα σε στοκ και καπως ελατωθηκε το προβλημα αλλα εξακολουθει να υπαρχει.Ανοιγω τη συλλογη(το κινητο κρυο) και παει σφαιρα ζουμαρω αλλαζουν οι φωτογραφιες γρηγορα ολα οκ οταν ζεσταθει ομως παγωνει η οθονη και δεν μπορω να ζουμαρω η να αλλαξω φωτογραφια, δεν ανταποκρινεται στα πατηματα.επισης ειδα σημερα και 65 βαθμους μηπως πρεπει να το στειλω για σερβις? Εγω θα το εστελνα.Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Γυρισα σε στοκ και καπως ελατωθηκε το προβλημα αλλα εξακολουθει να υπαρχει.Ανοιγω τη συλλογη(το κινητο κρυο) και παει σφαιρα ζουμαρω αλλαζουν οι φωτογραφιες γρηγορα ολα οκ οταν ζεσταθει ομως παγωνει η οθονη και δεν μπορω να ζουμαρω η να αλλαξω φωτογραφια, δεν ανταποκρινεται στα πατηματα.επισης ειδα σημερα και 65 βαθμους μηπως πρεπει να το στειλω για σερβις? Και το δικο μου θεωρω οτι ζεστενεται αλλα αυτο δεν συμβαινει ποτε. Εχεις θεμα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Το δικό μου πριν και 30' αφότου άρχισε η φορτιση. Απόλυτα φυσιολογικο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Το δικό μου πριν και 30' αφότου άρχισε η φορτιση. Απόλυτα φυσιολογικο. μετά από μια ώρα ποσο είχες? εγώ 33c έχω όταν είναι σε αναμονή και με full χρήση πιάνει max 37c αλλα και στο δωμάτιο μέσα έχω 30c προσπαθώ να αδειάσω την μπαταρία στα 15% να το βάλω να φορτίζει να δω ποσο θα ανεβεί από ποσο % είναι καλο να το βάζο να φόρτιση??? Edited August 26, 2013 by alma1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 μετά από μια ώρα ποσο είχες? εγώ 33c έχω όταν είναι σε αναμονή και με full χρήση πιάνει max 37c αλλα και στο δωμάτιο μέσα έχω 30c προσπαθώ να αδειάσω την μπαταρία στα 15% να το βάλω να φορτίζει να δω ποσο θα ανεβεί από ποσο % είναι καλο να το βάζο να φόρτιση??? Maximum 37.3° πηγαίνει σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό και σε χώρα με μεγαλύτερες θερμοκρασίες απο την Ελλάδα. Μπορείς να το βάζεις απο οποιοδήποτε ποσοστο. Το καλύτερο είναι όχι κάτω απο 5% και όχι πανω απο 80%. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts