teo_notis Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) λοιπον το εκανα και εγω γαλληκο...θα το στυσω και θα σας πω εντυπωσεις.... παιδια απολυτος τιποτα...η θερμοκρασια ανεβαινει πιο γρηγορα οσο για την μπαταρια ηταν στο 62% και ως δια μαγειας πηγε στο 19%...ΠΩς μπορω να επαναφερω τα αρχηκα μαζι και την εγγυηση δηλαδη...????? Edited May 25, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 λοιπον το εκανα και εγω γαλληκο...θα το στυσω και θα σας πω εντυπωσεις.... παιδια απολυτος τιποτα...η θερμοκρασια ανεβαινει πιο γρηγορα οσο για την μπαταρια ηταν στο 62% και ως δια μαγειας πηγε στο 19%...ΠΩς μπορω να επαναφερω τα αρχηκα μαζι και την εγγυηση δηλαδη...????? Εγκαθιστάς μέσω Odin τη γνήσια ROM που είχε αρχικά το κινητό σου και είσαι οκ. Μετά αν θέλεις κάνεις κι ένα μηδενισμό του μετρητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Εγώ πάντως σώθηκα με την γαλλική + cf auto root :) http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/Screenshot_2013-05-25-19-05-37_zps741e4935.png http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/Screenshot_2013-05-25-19-05-20_zps39c9eec2.png http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/Screenshot_2013-05-25-19-05-24_zpsd9c8dd8f.png Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Εγώ πάντως σώθηκα με την γαλλική + cf auto root :) τι να πω φιλε εμενα χειροτερα εγινε...αν μπορεις κανε μου μια χαρη και δοκιμασε να παιξεις εναν αγωνα στο real football για πλακα εμενα επιασε 58 με το γαλλικο ενο με το ελληνικο ηταν 52-54 και μετα κανα 15λεπτο επιανε 58 Εγκαθιστάς μέσω Odin τη γνήσια ROM που είχε αρχικά το κινητό σου και είσαι οκ. Μετά αν θέλεις κάνεις κι ένα μηδενισμό του μετρητή. με τον μηδενισμο πως καταλαβαινω οτι μηδενιστηκε?γιατι εκανα οτι γραφει στις οδηγιες αλλα το ιδιο εγραφε και πρην και μετα...φεναιτε απο καπου οτι ειναι 0? Edited May 25, 2013 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων / Αφαίρεση εικόνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 με τον μηδενισμο πως καταλαβαινω οτι μηδενιστηκε?γιατι εκανα οτι γραφει στις οδηγιες αλλα το ιδιο εγραφε και πρην και μετα...φεναιτε απο καπου οτι ειναι 0? Δες στο triangle away, γράφει νούμερο. Εναλλακτικά μπες σε download mode χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο και δες πάνω αριστερά. Μετά κράτα πατημένο το power μέχρι να κάνει reboot. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Δες στο triangle away, γράφει νούμερο. Εναλλακτικά μπες σε download mode χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο και δες πάνω αριστερά. Μετά κράτα πατημένο το power μέχρι να κάνει reboot. na υποθεσω ειναι αυτο που λεει csb-oem_confing_lsb:0x30...? Edited May 25, 2013 by teo_notis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 na υποθεσω ειναι αυτο που λεει 0στα38? Δεν ξέρω τι να υποθέσω ότι υποθέτεις... :p αν μπορείς γράψε καθαρότερα Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 na υποθεσω ειναι αυτο που λεει csb-oem_confing_lsb:0x30...? διαβασε 2 γραμμες παραπανω απο εκει που διαβαζεις.......(samsung counter) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Δεν ξέρω τι να υποθέσω ότι υποθέτεις... :p αν μπορείς γράψε καθαρότερα :D:) εβγαλα τα ματια μου αδερφε το μονο νουμερο που ειδα ειναι αυτο που εγραψα...μπηκα στο download εκει δεν εγραφε κατι πατησα το up και με εβγαλε μοντελο κλπ και αυτο που εγραψα<χρειαζετε μεγενθυτικο φακο αλλιως>...:happy: current binary:samsung official?????αυτο ειναι ειμαι οκ? Edited May 25, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 τι να πω φιλε εμενα χειροτερα εγινε...αν μπορεις κανε μου μια χαρη και δοκιμασε να παιξεις εναν αγωνα στο real football για πλακα εμενα επιασε 58 με το γαλλικο ενο με το ελληνικο ηταν 52-54 και μετα κανα 15λεπτο επιανε 58 με τον μηδενισμο πως καταλαβαινω οτι μηδενιστηκε?γιατι εκανα οτι γραφει στις οδηγιες αλλα το ιδιο εγραφε και πρην και μετα...φεναιτε απο καπου οτι ειναι 0? Επαιξα ένα ημίχρονο http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/Screenshot_2013-05-25-20-25-39_zpsf161c5b3.png Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Επαιξα ένα ημίχρονο http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/Screenshot_2013-05-25-20-25-39_zpsf161c5b3.png και ζεματουσε η οθονη και αν χτυπουσε το τηλ...τα κλασικα...οκ σευχαριστω φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Τίποτα να σε καλά Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 :D:) εβγαλα τα ματια μου αδερφε το μονο νουμερο που ειδα ειναι αυτο που εγραψα...μπηκα στο download εκει δεν εγραφε κατι πατησα το up και με εβγαλε μοντελο κλπ και αυτο που εγραψα<χρειαζετε μεγενθυτικο φακο αλλιως>...:happy: current binary:samsung official?????αυτο ειναι ειμαι οκ? Ok είσαι :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Χαιρετε.. φιλος με ς4 σε fw MDM κοντευει να παρει φωτια .. εχουμε καμια ιδεα για το τι παιζεται ?? μου φαινεται παμε για DOA :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Χαιρετε.. φιλος με ς4 σε fw MDM κοντευει να παρει φωτια .. εχουμε καμια ιδεα για το τι παιζεται ?? μου φαινεται παμε για DOA :(:( 5 φορες εκανα doa ολα το ιδιο αδερφε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Εκτιμηση μου ειναι οτι υπαρχει καποιο προβλημα στις ελληνικες παρτιδες...οσον αφορα την υπερθερμανση. Εμενα το κινητο ειναι ρωσικο...δεν εχω κανενα προβλημα με θερμοκρασιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Οι δικές μου θερμοκρασίες σε κατάσταση σχεδόν αδράνειας (λίγο browsing πριν πάρω το screenshot): [ATTACH]32816[/ATTACH] Η πρώτη στήλη είναι ο επεξεργαστής, η δεύτερη το GPU και η τρίτη η μπαταρία. Και πάλι μετά από ενα εικοσάλεπτο heavy gaming. [ATTACH]32818[/ATTACH] Aν και ο επεξεργαστής όντως θερμαίνεται πολύ (έφτασε 50 βαθμούς), δεν είναι τραγικά ενοχλητικός, και όπως βλέπετε, η μπαταρία παραμένει σε χαμηλές συγκριτικά θερμοκρασίες (δε θα σκάσει). Θέλω να πιστεύω ότι ακόμα και αυτή η υπερθέρμανση που έχουμε τώρα θα διορθωθεί με firmware update. Αν βλέπετε πιο υψηλές θερμοκρασίες, στείλτε το για service, κάτι δεν πάει καλά. Edited May 26, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 ανάλογα ευρήματα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Γεια σας, Και εγω με την σειρα μου, σας δειχνω τα τρελλα ευρηματα... 1o. [ATTACH]32823[/ATTACH] 2o. [ATTACH]32825[/ATTACH] Με λιγα λεπτα game, bad piggies... Τις σκεψεις σας... Edited May 26, 2013 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Τζάμπα μας απασχολεί.αν δώσουμε σημασία θα πρέπει να τα γυρίσουμε πίσω.από την στιγμή πού δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα σοβαρό τότε μην σκάμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Αυτό το screenshot με τη λίστα θερμοκρασιών πως το βγάζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 *#0*# sensor διωχνεις το αριθμητικό μe back και πατας thermistor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Τζάμπα μας απασχολεί.αν δώσουμε σημασία θα πρέπει να τα γυρίσουμε πίσω.από την στιγμή πού δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα σοβαρό τότε μην σκάμε. +1, και να είστε σίγουροι ότι και πρόβλημα να παρουσιαστεί η μαμά Samsung δεν θα απογοητεύσει κανέναν με το service της. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Σίγουρα θα βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα. Το θέμα είναι αν οι υπάρχουσες συσκευές θα επιδέχονται βελτίωσης μέσω νεότερου firmware ή αν τελικά αλλάξουν κάποια εξαρτήματα σε μελλοντικές παρτίδες παραγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) +1, και να είστε σίγουροι ότι και πρόβλημα να παρουσιαστεί η μαμά Samsung δεν θα απογοητεύσει κανέναν με το service της. :) Σωστο το οτι δεν πρεπει να το υπερ σκαλιζουμε το θεμα και οτι η samsung κατι θα κανει, και εγω το πιστευω αυτο. Απλα, στους 54 βαθμους οπως καταλαβαινετε, δεν ειναι απλο το θεμα γιατι ειναι και λιγο δυσκολο να το χαρεις το τηλ. Βλεπωντας τους βαθμους της μπαταριας, και εγω δεν νομιζω να υπαρξει φοβο 'να καει', αλλα οταν δεν μπορω να κανω κληση γιατι μετα απο καποια λεπτα καιει, η μετα απο χρηση game/browsing παλι ειναι δυσαρεστη η χρηση του εεε ειναι λιγο θεμα... Οντος, ειναι γεματο πολλα κ καλα πραγματα, το οποιο το κανει και να ζωριζετε, και σου λενε 'ε τετοιο τηλ. αναμενομενο να ζεματαει - απενεργωποιησε το ενα, απενεργωποιησε το αλλο ' -- αμα ομως δεν μπορω να χρισιμοποιησω αυτα τα πολλα γιατι καιει, τοτε τι να πω? Και παλι, ξερω/ελπιζω οτι η Samsung κατι θα κανει... Απλα ελπιζω να το κανει συντομα... Μεχρι τοτε, hands free και υπομονη γιατι η αληθεια ειναι οτι το αξιζει... Edited May 26, 2013 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts