Jump to content

Neo N003

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η απίστευτη ιστορία με την προπαραγγελία και το αίσιο τέλος......χμ...χμ...σαν τίτλος άρθρου μου θυμίζει, σαν βιβλίο, ...βάλτε ότι θέλετε...:lol:

Θα θυμόσαστε λίγο την περίπτωσή μου....

14 Μαϊου Προ-παραγγελία από LighTake του Neo n003 2/32GB.......(είπαμε τέτοιο λάθος με την προπαραγγελία δεν ξανακάνουμε ποτέ)....

...Τέλη Ιουλίου μετά την πάροδο των 45 μερών για refund και μετά τα σχετικά mail με το release του τηλεφώνου το πρώτο μήνυμα από LighTake για να κάνω αλλαγή......Επέμεινα στην προ-παραγγελία μου.....

...15αύγουστος και τους κάνω υπενθύμιση για να λάβω την πρώτη κρυάδα ότι δεν φέρνουμε το Neo...σταματήσαμε τη συνεργασία με την εταιρεία.....:(......Τα πιάσαμε τα λεφτά μας......

22 Αυγούστου ακύρωση της παραγγελίας μου και έναρξη της αλληλογραφίας με τη LighTake για να πάρω πίσω τα λεφτά μου......

Το ψέμα και η κοροϊδία πήγαιναν σύννεφο.....1 μήνα μου έλεγαν υπομονή να ρωτήσουμε τον PayPal Manager και τέτοια άσχετα.....

Περνάει ο πρώτος μήνας και μετά άρχισαν οι εβδομάδες.....μία ακόμη και έχεις το refund....μία ακόμη και έχουμε γιορτές.....μία ακόμη.....μία ακόμη.....

Αρχές Οκτώβρη τους παρεκάλεσα να στείλουν επιτέλους τα χρήματα πίσω και να τελειώνουμε το παιχνίδι......Εκεί έριξαν το τελευταίο τους πιστεύω χαρτί που ήταν ότι να σου στείλουμε το κινητό......

Αρνήθηκα το κινητό και ζήτησα επιτακτικά τα χρήματα πίσω..... Μάλλον δεν το περίμεναν αυτό.....και τότε άρχισαν πάλι το ίδο παραμύθι.....1 μήνας ....ο PayPal Manager.....κλπ κλπ κλπ...... Σε αυτό το σημείο μάλλον έστειλα ένα mail όπου με επιχειρήματα βγαλμένα από τις δικές τους απαντήσεις τους απέδειξα ότι τόσο καιρό με εξαπατούσαν συστηματικά.... Ζήτησα επιτακτικά να μου στείλουν το κινητό αν δεν μπορούν να στείλουν πίσω τα χρήματα.....Τους ζήτησα μάλιστα να μου το στείλουν Express και τους πλήρωσα και το express κύριος εγώ πάλι....και ....

...ω του παραδόξου.....στις 19 Οκτωβρίου λαμβάνω mail ότι έστειλαν το κινητό...νά και το tracking number κλπ........:worry:

Η αλήθεια είναι ότι φυσικά και δεν τους πίστεψα.....και έχοντας στο μυαλό μου αυτό που έγινε τελευταία με το άλλο το κινέζικο μαγαζί εδώ μέσα....είπα κανένα ακουστικό θα στείλανε, κανά usb και τέτοια.....

Η πρώτη παρηγοριά ήρθε όταν ρώτησα στην εταιρεία αν βλέπουν πόσα γραμμάρια είναι το πακέτο.....520 μου είπανε.....χμ...λέω είναι δεν είναι......

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου παρέλαβα το κινητό από τη LighTake το Neo n003 2/32 GB....... Το πακέτο ήρθε χωρίς ακουστικά και χωρίς flip case.....Μάλλον είναι ρουταρισμένο....(δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτό)......

Είναι απίστευτο.....εἰναι το μαύρο.....ακόμη δεν το πιστεύω ότι το έχω στα χέρια μου.....απίστευτη αίσθηση......(φέυγω από το HTC HD)..... μάλλον πάει σφαίρα.....και παρακαλώ κανένα γκουρού από Πάτρα να μας ρίξει τα φώτα του ή να μας αλλάξει τα φώτα μπας και πάρουμε μπροστά με δαύτο το μηχανάκι.....Το έχω στο κουτί στη βιτρίνα....λούτρινο είναι.....:lol:

5 1/2 μήνες υπομονή......e-mails που φτιάχνουμε βιβλίο......δεν τους έβρισα σε ούτε ένα mail μου.....και μάλλον δικαιώθηκα.....με την παραλαβή της ΠΡΟ-Παραγγελίας που είχα κάνει...... Δεν συνιστώ σε κανέναν τη LighTake μακρυά από αυτή..... Όλα τα mail τους ξεκινούσαν με τη φράση...."Sorry for the inconvenience." ....τη βλέπω στα όνειρά μου.....Στο τελευταίο mail μου είπαν μόνο....Nice day! So glad to tell you ..........

Συγγνώμη γαι το περιεχόμενο του μηνύματος αλλά αισθάνθηκα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη χαρά...5 μήνες και κάτι ταλαιπωρίας ήταν..... Ελπίζω να σας πω κι εγώ κανένα σχετικά με το κινητό.....

Ευχαριστώ πολύ τέλος όλα τα παιδιά εδώ τα οποία με προσωπικά μηνύματα με βοήθησαν στην περιπέτεια αυτή. Να είστε όλοι καλά.

Πιστεύω να σας πω κι εγώ κάποιες εντυπώσεις από το κινητό.....Να το δουλέψω λίγο και τα λέμε......Φανταστικό πάντως....

Γεώργιος

υ.γ: Η παραγγελία μου του THL W8s από THLMobileStores την ακυρώσανε οι ίδιοι και μου επέστρεψαν τα χρήματα μέχρι δεκάρας....:)

.....απλά Γεώργιος.....

• Απαντήσεις 510
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τώρα είδα το ποστ σου, έφαγες τέτοιο χουνέρι? Χαράς την υπομονή σου και που δεν έχασες τα χρήματα σου.

Για να δεις αν είναι root το τηλέφωνο σου ψάξε στης εφαρμογές του τηλεφώνου αν υπάρχει εφαρμογή με όνομα superuser - superus, αν υπάρχει θα είναι root.

Τσέκαρε επίσης στο μενού > ρυθμίσεις > αποθηκευτικός χώρος και γράψε μας πόσο γράφει ότι έχει.

Κάρτα micro sd έχεις βάλει?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Administrators
Υπάρχει περίπτωση να είναι rooted και να μην έχει superuser εφαρμογή, μπορεί να δοκιμάσει να κατεβάσει από το market το supersu.

Modpic.gif

Καλησπέρα φίλοι μου...:lol: Φαίνεται πως είμαι ευτυχισμένος ε?

Το κινητό είναι λούτρινο....το έχω στο κουτί....και το κοιτάω.....φοβάμαι να το βγάλω όξω.... έχω την αίσθηση ότι τα δάκτυλά μου είναι σαν αξίνες και θα του κάνω ζημιά.....:lol:....Είναι ωραίο όντως..... πάλι φόρα πήρα....στο δια ταύτα....

1) Από τα όσα διάβασα με αυτά που λέτε το κινητό κατά 99% είναι ρουταρισμένο.... Έχει Playstore κανονικά......

2) Internal Storage: Total space: 1, 78 GB Available: 1,61 GB

3) Phone Storage: 26,49 GB Available: 26,49

4) Android version: 4.2.1 Build number: 1080P_N003_V1.1_W1.1 Αυτό το τελευταίο δεν πολυκαταλαβαίνω τι είναι....τεσπα....

Αυτά τα ολίγα.....:rolleyes:

.....απλά Γεώργιος.....

• Administrators

Σε αυτή τη συσκευή αξίζει να κανείς την επέκταση του εσωτερικού χώρου...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996

Modpic.gif

@Armada

αν το φοβασαι να το ανοιξεις, δωσ'το σε μας που τουλαχιστον (για μενα το τουλαχιστον..) δεν φοβομαστε να πατησουμε το power..:)

Στο θεμα μας τωρα..

Παιδια, ψηνομαι ασχημα για το 2/32 ΑΛΛΑ, εσεις που το πηρατε, (λιγοι βεβαια ακομα απ οτι βλεπω), λετε οτι ολα δουλευουν ρολοι. (εκτος απο τον laucher που μαλλον δεν ειναι προβλημα)

Σημερα ομως διαβασα 28 σελιδες απο το thread του στο xda-dev και αυτο που συμπερανα (γιατι κατα τα αλλα δεν καταλαβα τιποτα) ηταν μονο δυσλειτουργιες.

Ριξτε μια ματια, να δουμε τι συμπερασμα βγαζετε εσεις που ειστε ειδημονες στις μοντιφιες...

Εμενα παντως (το xda-dev διαβαζοντας) δεν μου φανηκε κινητο για αρχαριους, που το παιρνεις δηλ και δουλευουν ολα καλα χωρις προβληματα..

Τουλαχιστον ετσι ηταν το Jiayu μου G3S.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Μόλις παράγγειλα το ΝΕΟ μου τηλέφωνο από το yoymart.com σε ΑΣΠΡΟ χρώμα μπρος-πίσω!!!

Τους έγραψα ότι το minideal δίνει OTG και MHL καλώδιο , καθώς και θήκη και ακουστικά για δώρο στα μέλη του myphone.gr και πήρα την εξής απάντηση:

Sure we can offer the gift for our customer who bought the phone from us.Your can choose one gift from here:

http://www.yoymart.com/en/goods/search?goodscateid=428&goodsname=N003

Τελικά πήρα σε άσπρη την Intelligent Waking Up Phone Case που την έχουν 16,60$.

Ξέρει κανείς αν το minideal δίνει τέτοια θήκη ή την απλή;

@Armada

αν το φοβασαι να το ανοιξεις, δωσ'το σε μας που τουλαχιστον (για μενα το τουλαχιστον..) δεν φοβομαστε να πατησουμε το power..:)

Στο θεμα μας τωρα..

Παιδια, ψηνομαι ασχημα για το 2/32 ΑΛΛΑ, εσεις που το πηρατε, (λιγοι βεβαια ακομα απ οτι βλεπω), λετε οτι ολα δουλευουν ρολοι. (εκτος απο τον laucher που μαλλον δεν ειναι προβλημα)

Σημερα ομως διαβασα 28 σελιδες απο το thread του στο xda-dev και αυτο που συμπερανα (γιατι κατα τα αλλα δεν καταλαβα τιποτα) ηταν μονο δυσλειτουργιες.

Ριξτε μια ματια, να δουμε τι συμπερασμα βγαζετε εσεις που ειστε ειδημονες στις μοντιφιες...

Εμενα παντως (το xda-dev διαβαζοντας) δεν μου φανηκε κινητο για αρχαριους, που το παιρνεις δηλ και δουλευουν ολα καλα χωρις προβληματα..

Τουλαχιστον ετσι ηταν το Jiayu μου G3S.

τι ειδους δυσλειτουργιες διαβασες? δωσε παραδειγματα

τι ειδους δυσλειτουργιες διαβασες? δωσε παραδειγματα

Λοιπον, διαβασα τις τελευταιες 20 σελιδες και αναφερω συνοπτικα τα προβληματα που διαβασα.

6 ατομα ανεφεραν οτι η συσκευη τους δεν πεφτει σε sleep mode με αποτελεσμα να αδειαζει η μπαταρια σε 24 ωρες.

1 ατομο ανεφερε wakelock το οποιο συγνωμη δεν ξερω τι ειναι

1 ατομο ανεφερε πως εχει δυσλειτουργιες στα notification leds (μπλε, πρασινο, κοκκινο)

1 ατομο με προβληματα στο save σε ringtones και notification tones

2 ατομα ανεφεραν προβληματα με το GPS

1 ατομο προβληματα drop down του WiFi μετα απο μιση ωρα και ενα αλλο με το bluetooth που οταν δεχεται κληση πεφτει η τηλ γραμμη.

1 ατομο ανεφερε για HDMI output crash

Απο αυτα ολα εχω κρατησει copy-paste, αλλα δεν τα ανεβασα εδω γιατι ο απαιτουμενος χωρος θα ηταν μεγαλος. Οποιος τα θελει ευχαριστως.

Βεβαια, μπορει αυτα ολα να ειναι προβληματα της ρομ και να επιλυονται μετα απο διαφορες μοντιφιες απο γνωστες, μως για καποιους begginers σαν εμενα, αποτελουν ανασταλτικο παραγοντα επιλογης.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Βεβαια, μπορει αυτα ολα να ειναι προβληματα της ρομ και να επιλυονται μετα απο διαφορες μοντιφιες απο γνωστες, μως για καποιους begginers σαν εμενα, αποτελουν ανασταλτικο παραγοντα επιλογης.

Σιγουρα μη ξεχνας οτι αν θελουμε κατι το οποιο να δουλευει χωρις να μας προβληματιζει, αγοραζουμε επωνυμης μαρκας κινητο..

αλλιως με τα κινεζικα, πιστευω πως πειραματιζομαστε με τις ρομ

Καλησπέρα φίλοι μου...:lol: Φαίνεται πως είμαι ευτυχισμένος ε?

Το κινητό είναι λούτρινο....το έχω στο κουτί....και το κοιτάω.....φοβάμαι να το βγάλω όξω.... έχω την αίσθηση ότι τα δάκτυλά μου είναι σαν αξίνες και θα του κάνω ζημιά.....:lol:....Είναι ωραίο όντως..... πάλι φόρα πήρα....στο δια ταύτα....

πρώτα από όλα καλορίζικο, επειδή πάρα πολλοί το θέλουν λόγο τιμής, (είναι το φτηνότερο 2/32), δώσε μας ένα πλήρες review και πες μας με τι συσκευές το κρίνεις? δηλαδή τι συσκευές περάσανε από τα χέρια σου? ένταση ακουστικού ποιότητα κλήσεων φωτογραφία gps φωτεινότητα στον ήλιο κλπ, μακάρι να είχες και κανένα με mtk για να κρίνεις βελτιώσεις η αδυναμίες, πιάσε και κανένα χάρακα να το μετρήσεις να δόσεις τις πραγματικές του διαστάσεις......, εάν έχει compass κ.α. κλπ κλπ

Τελικά απο διαστάσεις τι ισχύει ? 150 κάτι είναι ή 140 κάτι ?

Και εγώ το είχα απορία αυτό... Ας απαντήσει κάποιος φίλος που το έχει... Επίσης έχουμε κάτι νεότερο με το SAR του?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

πρώτα από όλα καλορίζικο, επειδή πάρα πολλοί το θέλουν λόγο τιμής, (είναι το φτηνότερο 2/32), δώσε μας ένα πλήρες review και πες μας με τι συσκευές το κρίνεις? δηλαδή τι συσκευές περάσανε από τα χέρια σου? ένταση ακουστικού ποιότητα κλήσεων φωτογραφία gps φωτεινότητα στον ήλιο κλπ, μακάρι να είχες και κανένα με mtk για να κρίνεις βελτιώσεις η αδυναμίες, πιάσε και κανένα χάρακα να το μετρήσεις να δόσεις τις πραγματικές του διαστάσεις......, εάν έχει compass κ.α. κλπ κλπ

Με φάγατε ωρέ.....αφήστε με να το δω πρώτα.....είπαμε το έχω στη βιτρίνα.....:lol::lol:

1) Διαστάσεις: 14,2 εκ. - 7 εκ. - 0,9 εκ.

2) GPS Χθεσινή δοκιμή πήγε πολύ καλά. Πολύ γρήγορα έπιασε δορυφόρους. Ούτε λεπτό δεν έκανε.

3) Το wi-fi δείχνει πολύ καλό. Σε όποιο δίκτυο κι αν συνδέθηκε τα πήγε άριστα. Δεν έχασε ποτέ σύνδεση και σήμερα το είχα πάνω από 2 ώρες συνεχόμενα και κατά διαστήματα σέρφαρα...Πάει σφαίρα και το inet. Καλά μου φαίνεται εμένα.

4) Μπαταρία: το φόρτισα Παρασκευή μεσημέρι.....Τις περισσότερες ώρες σε stby mode....από Κυριακή άρχισα να το πασπατεύω περισσότερο και πιο συχνά, χωρίς παιχνίδια και χαζά, απλά περιήγηση να το μάθω. Εχθές Δευτέρα χρήση της φωτογραφικής, μέσα και η sim κάρτα. Τώρα το μεσημέρι είναι στο 11% και πεινάει....θα το αφήσω να πεθάνει πρώτα και μετά θα το ταϊσω.

5) Φωτογραφική: Μάλλον έπαθα πλάκα....με τα χρώματα, τη φωτεινότητα, ζωντάνια φωτογραφιών, πολλές δυνατότητες, εφφέ κλπ., δυνατότητα επιλογής ISO στην ευαισθησία οπότε μπορείς να δημιουργήσεις φωτογραφικά. Η φωτογραφική δείχνει δυνατή.Βίντεο δεν έχω τραβήξει ακόμη.

6) Από εχθές που έβαλα τη sim μέσα φαίνεται με πήραν χαμπάρι και έπεσε σιγή ασυρμάτου...:lol: δεν με έχει πάρει κανείς.....Άντε ωρέ παιδιά πάρτε με ένα τηλ να ακούσω πως είναι....Αν κρίνω από το YAMAHA Audio chip που έχει μάλλον καλά τα πάει.

7) Από προγράμματα ὀπως compass κλπ δεν είχε μέσα. Μάλλον τα βάζεις εσύ. Και γενικώς δεν μου είχαν βάλει μέσα προγράμματα, παιχνίδια κλπ. και μάλλον καλύτερα. Απ'όσο κατάλαβα τα default είχε οπότε δεν χρειάζεται να κάνω απεγκατάσταση τα κινεζοπρογράμματα...απλά δεν έχω...

8) Φωτεινότητα στον ήλιο δεν είδα ακόμη....είπα δεν το βγάζω όξω....φοβάμαι....πλάκα κάνω....θα σας πω σύντομα όμως....

9) Δεν είχα στην κατοχή μου άλλο MTK οπότε είμαι καραάσχετος....κι αν προσθέσεις ότι είναι το πρώτο μου Android καταλαβαίνεις είμαι σε νηπιακό στάδιο.....Διαβάζω από εδώ μέσα τον οδηγό για αρχάριους....χιχιχιχι.... οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω....Γενικά πάντως είναι σα να μπήκα σε Ferrari.... Κι έλεγα να το δώσω όταν ήρθε....αλλά ο φίλος ο Θανάσης aka Karthan με καθησύχασε και μου είπε δέσου και φύγαμε....:lol:

10) Το SAR δεν το έχω βρει πουθενά επίσημα. Σε κανά 2 ξένα φόρουμ είχα διαβάσει παλαιότερα για περίπου 0,5-0,7 . Αυτό τίποτε περισσότερο. Πρέπει να το βρούμε όμως.

Θα προσπαθήσω επίσης να ανεβάσω και μια δυο φωτογραφίες να δείτε. Ελπίζω να φανούν τα χρώματα οι σκιές και οι αντιθέσεις....σε μια ηλιόλουστη χθεσινή ημέρα.

Τα σέβη μου....

Edited by Armada
.....απλά Γεώργιος.....

Με φάγατε ωρέ.....αφήστε με να το δω πρώτα.....είπαμε το έχω στη βιτρίνα.....:lol::lol:

1) Διαστάσεις: 14,2 εκ. - 7 εκ. - 0,9 εκ.

2) GPS Χθεσινή δοκιμή πήγε πολύ καλά. Πολύ γρήγορα έπιασε δορυφόρους. Ούτε λεπτό δεν έκανε.

3) Το wi-fi δείχνει πολύ καλό. Σε όποιο δίκτυο κι αν συνδέθηκε τα πήγε άριστα. Δεν έχασε ποτέ σύνδεση και σήμερα το είχα πάνω από 2 ώρες συνεχόμενα και κατά διαστήματα σέρφαρα...Πάει σφαίρα και το inet. Καλά μου φαίνεται εμένα.

4) Μπαταρία: το φόρτισα Παρασκευή μεσημέρι.....Τις περισσότερες ώρες σε stby mode....από Κυριακή άρχισα να το πασπατεύω περισσότερο και πιο συχνά, χωρίς παιχνίδια και χαζά, απλά περιήγηση να το μάθω. Εχθές Δευτέρα χρήση της φωτογραφικής, μέσα και η sim κάρτα. Τώρα το μεσημέρι είναι στο 11% και πεινάει....θα το αφήσω να πεθάνει πρώτα και μετά θα το ταϊσω.

5) Φωτογραφική: Μάλλον έπαθα πλάκα....με τα χρώματα, τη φωτεινότητα, ζωντάνια φωτογραφιών, πολλές δυνατότητες, εφφέ κλπ., δυνατότητα επιλογής ISO στην ευαισθησία οπότε μπορείς να δημιουργήσεις φωτογραφικά. Η φωτογραφική δείχνει δυνατή.Βίντεο δεν έχω τραβήξει ακόμη.

6) Από εχθές που έβαλα τη sim μέσα φαίνεται με πήραν χαμπάρι και έπεσε σιγή ασυρμάτου...:lol: δεν με έχει πάρει κανείς.....Άντε ωρέ παιδιά πάρτε με ένα τηλ να ακούσω πως είναι....Αν κρίνω από το YAMAHA Audio chip που έχει μάλλον καλά τα πάει.

7) Από προγράμματα ὀπως compass κλπ δεν είχε μέσα. Μάλλον τα βάζεις εσύ. Και γενικώς δεν μου είχαν βάλει μέσα προγράμματα, παιχνίδια κλπ. και μάλλον καλύτερα. Απ'όσο κατάλαβα τα default είχε οπότε δεν χρειάζεται να κάνω απεγκατάσταση τα κινεζοπρογράμματα...απλά δεν έχω...

8) Φωτεινότητα στον ήλιο δεν είδα ακόμη....είπα δεν το βγάζω όξω....φοβάμαι....πλάκα κάνω....θα σας πω σύντομα όμως....

9) Δεν είχα στην κατοχή μου άλλο MTK οπότε είμαι καραάσχετος....κι αν προσθέσεις ότι είναι το πρώτο μου Android καταλαβαίνεις είμαι σε νηπιακό στάδιο.....Διαβάζω από εδώ μέσα τον οδηγό για αρχάριους....χιχιχιχι.... οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω....Γενικά πάντως είναι σα να μπήκα σε Ferrari.... Κι έλεγα να το δώσω όταν ήρθε....αλλά ο φίλος ο Θανάσης aka Karthan με καθησύχασε και μου είπε δέσου και φύγαμε....:lol:

10) Το SAR δεν το έχω βρει πουθενά επίσημα. Σε κανά 2 ξένα φόρουμ είχα διαβάσει παλαιότερα για περίπου 0,5-0,7 . Αυτό τίποτε περισσότερο. Πρέπει να το βρούμε όμως.

Θα προσπαθήσω επίσης να ανεβάσω και μια δυο φωτογραφίες να δείτε. Ελπίζω να φανούν τα χρώματα οι σκιές και οι αντιθέσεις....σε μια ηλιόλουστη χθεσινή ημέρα.

Τα σέβη μου....

Μόλις (και αν) το βγάλεις από τη βιτρίνα...:lol::lol::lol: Θα ανεβάσεις και καμία φώτο?

χμμμ με πρόλαβες

Edited by christoforas
Ο δαίμων του τυπογραφείου...

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

http://i155.photobucket.com/albums/s294/Armada-eHAF/IMG_20131028_124525.jpg

http://i155.photobucket.com/albums/s294/Armada-eHAF/IMG_20131028_124542.jpg

http://i155.photobucket.com/albums/s294/Armada-eHAF/IMG_20131028_123747.jpg

http://i155.photobucket.com/albums/s294/Armada-eHAF/IMG_20131028_123752.jpg

http://i155.photobucket.com/albums/s294/Armada-eHAF/IMG_20131028_123822.jpg

Στις ιδιότητες των φωτογραφιών είδα ότι έχει βάλει ευαισθησία ISO περίπου 117-118 με την αυτόματη επιλογή στη χρήση της φωτογραφικής.

Αυτές για αρχή.....:lol:

υ.γ: Μια βοήθεια χρειάζομαι. Έστειλα τις επαφές μου από το προηγούμενο κινητό μέσω Bluetooth. Μετά τι κάνω για να τις εισαγάγω στο Νέο Neo κινητό...

Edited by Armada
.....απλά Γεώργιος.....

http://i155.photobucket.com/albums/s294/Armada-eHAF/IMG_20131028_124525.jpg

http://i155.photobucket.com/albums/s294/Armada-eHAF/IMG_20131028_124542.jpg

http://i155.photobucket.com/albums/s294/Armada-eHAF/IMG_20131028_123747.jpg

http://i155.photobucket.com/albums/s294/Armada-eHAF/IMG_20131028_123752.jpg

http://i155.photobucket.com/albums/s294/Armada-eHAF/IMG_20131028_123822.jpg

Στις ιδιότητες των φωτογραφιών είδα ότι έχει βάλει ευαισθησία ISO περίπου 117-118 με την αυτόματη επιλογή στη χρήση της φωτογραφικής.

Αυτές για αρχή.....:lol:

υ.γ: Μια βοήθεια χρειάζομαι. Έστειλα τις επαφές μου από το προηγούμενο κινητό μέσω Bluetooth. Μετά τι κάνω για να τις εισαγάγω στο Νέο Neo κινητό...

Ωραίες λήψεις όντως... Βγάλε και καμία βραδυνή...

Εγώ πάντως που σου είπα για φωτο είχα στο μυαλό μου τη συσκευασία, το κινητό κλπ κλπ

Cube U30GT2

Ειχα την τυχη να γνωρισω απο κοντα το Γιωργο (Armada) και να δω το τηλεφωνο του !

1) στιγμα gps χωρις καρτα sim χωρις wi-fi κλειδωσε σε ~40 δευτερολεπτα

2) κατεβασαμε titanium backup για να δει πως να κανει backup και πως να κανει σωστη απεγκατασταση καποιες εφαρμογες χωρις να μενουν ''σκουπιδια''. Το titaniun εδειξε οτι εχει 110-112(δεν θυμαμαι ακριβος) εφαρμογες μαζι με δυο-τρεις που ειχε κατεβασει απο το play.

3) To τηλεφωνο ειναι rootαρισμενο.

4) οθονη ζωντανη με μεγαλη γωνια θεασης

5) φωτογραφιες, ειδατε καποια δειγματα

Για της επαφες, αν θυμαμαι καλα πρεπει να πας με εναν file manager στο φακελο bluetooth και πατωντας μια-μια της επαφες σου βγαζει επιλογη για να την κανεις εισαγωγη. Θα επιλεξεις εισαγωγη στο gmail οχι σε τηλεφωνο ή sim. Για να εχεις παντα ενημερωμενο την τηλεφωνικο καταλογο, οταν θελεις να προσθεσεις καποια νεα επαφη θα επιλεγεις παλι το gmail στης επιλογες που θα σου βγαζει. Για να κανεις συγχρονισμο επαφων ετσι ωστε να ειναι διαθεσιμος ο τηλεφωνικος καταλογος βαζοντας απλα το gmail σου σε καθε android πρεπει να πας ρυθμιθσεις>google>πατας εκει που γραφει το gmail σου > πατας το κατω αριστερα πληκρο και επιλεγεις ''συγχρονισμος τωρα''. Δες και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286275

Αν και ειδα οτι ξεκινησες το διαβασμα με τους οδηγους, βαζω και εγω μερικα λινκ

recovery για να παρεις backup τα παντα, βασικα πριν κανουμε καποια μοντα που ισως να μην δουλεψει ή να υπαρξει προβλημα κανουμε backup απο recovery, αν δεν βρεις καποιο ετοιμο απο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2214528 υπαρχει οδηγος στα ελληνικα απο τον φιλο aiakos http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375258 για να το φτιαξεις μονος σου. Το recovery ειναι το πρωτο που πρεπει να κανεις ;)

Πολυ καλη, ευκολη στη χρηση και δωρεαν εφαρμογη για να μπορεσεις να κανεις καποιες εφαρμογες χρηστη σε εφαρμογες συστηματος ειναι αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover&hl=el

Κατεβασε αυτη την εφαρμογη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 και κανε την εφαρμογη συστηματος, μετα κατεβασε αυτη την εφαρμογη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 και κανε και αυτη εφαρμογη συστηματος

backup imei http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374457

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316309

Για την micro sd που περιμενεις, τεσταρε τη στο pc σου με το h2testw 1.4

Αν εχω κανει καποιο λαθος στα γραφομενα μου ας με διορθωσει καποιος :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν εχω κανει καποιο λαθος στα γραφομενα μου ας με διορθωσει καποιος :)

Εσύ λάθος δεν γνωρίζω αν έχεις...... Το θέμα είναι εγώ πόσα θα κάνω για να τα εκτελέσω.....και είπαμε είμαι ακόμη στην αρχή ε?:lol:

Θανάση αυτά είναι για Μεταπτυχιακό ωρέ....πω, πω,....τα πιάσαμε τα λεφτά μας.....:)...... Λοιπόν αρχίζουμε.....:lol:

Άντε και κάτι εις τύπον unboxing επειδή κάποια καλά παιδιά το ζητήσανε...:happy:

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0380.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0383.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0384.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0385.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0386.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0387.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0388.jpg.html

Άντε και καλό μου διάβασμα....:lol:

.....απλά Γεώργιος.....

Μόλις παράγγειλα το ΝΕΟ μου τηλέφωνο από το yoymart.com σε ΑΣΠΡΟ χρώμα μπρος-πίσω!!!

Τους έγραψα ότι το minideal δίνει OTG και MHL καλώδιο , καθώς και θήκη και ακουστικά για δώρο στα μέλη του myphone.gr και πήρα την εξής απάντηση:

Sure we can offer the gift for our customer who bought the phone from us.Your can choose one gift from here:

http://www.yoymart.com/en/goods/search?goodscateid=428&goodsname=N003

Τελικά πήρα σε άσπρη την Intelligent Waking Up Phone Case που την έχουν 16,60$.

Ξέρει κανείς αν το minideal δίνει τέτοια θήκη ή την απλή;

τελικα το παραγγειλες? λεω να το παρω και εγω και ψαχνω να δω απο που με συμφερει... στο yoymart.com οταν πας να το παραγγειλεις σου βαζει να πληρωσεις extra το insurance του πακετου αλλα 7 $ περιπου και ξενερωσα...

Δεν έβαλα insurance γιατί το πλήρωσα μέσω paypal. Δεν υπάρχει καλύτερη ασφάλεια

Εσύ λάθος δεν γνωρίζω αν έχεις...... Το θέμα είναι εγώ πόσα θα κάνω για να τα εκτελέσω.....και είπαμε είμαι ακόμη στην αρχή ε?:lol:

Θανάση αυτά είναι για Μεταπτυχιακό ωρέ....πω, πω,....τα πιάσαμε τα λεφτά μας.....:)...... Λοιπόν αρχίζουμε.....:lol:

Άντε και κάτι εις τύπον unboxing επειδή κάποια καλά παιδιά το ζητήσανε...:happy:

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0380.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0383.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0384.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0385.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0386.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0387.jpg.html

http://s155.photobucket.com/user/Armada-eHAF/media/DSC_0388.jpg.html

Άντε και καλό μου διάβασμα....:lol:

Θήκη είχε μέσα;

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Δεν έβαλα insurance γιατί το πλήρωσα μέσω paypal. Δεν υπάρχει καλύτερη ασφάλεια

σου δωσαν η θα σου δωσουν tracking number?

Παρέλαβα σήμερα από το To2c το τηλέφωνο. Όλα καλά και ένα φάουλ. Δεν είχε μέσα καλώδιο MHL παρόλο που το πλήρωσα. Θα τους στείλω mail να δω τι θα μου πουν. Θα επανέλθω με τις εντυπώσεις μου. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή. :)

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32