alex_oz Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 One για υλικά/ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Το αιώνιο δίλημμα: την γκομενάρα ή την νοικοκυρά; Όλοι θα ήθελαν να κυκλοφορήσουν την γκομενάρα αλλά τελικά όλοι παντρεύονται την νοικοκυρά... Μάλλον δεν είναι έχεις τσεκάρει την ψηφοφορία καθόλου, γιατί αλλιώς θα είχες καταλάβει πως εδώ μέσα θέλουμε την γκομεναρα όπως φαίνεται. Λοιπόν το one έχει οθοναρα, έχει ηχειαρα, έχει εμφανισαρα και ίδιο επεξεργαστή. Που στην ευχή εσείς βλέπετε τώρα ότι υπερτερεί σε δύναμη το S3 πώς μόνο εσείς το ξέρετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Θα διαλεγα φυσικα το HTC One.Ειναι ομορφο και ειναι το μονο που μπορει να συγκριθει με ενα iphone :).Δεν θα δωσω ποτε 739 ευρω για εχω ενα κορεατικο κινητο :mad: .Μονο σαν δωρο θα δεχομουνα το S IV . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Σε βλέπω να το παντρεύεσαι τοτε φιλε,γιατι αν δεν βάλεις θήκη σε λιγάκι δεν θα βλέπετε το κινητό από αλουμίνιο... Άλλα είναι προτιμότερο έτσι,παρα να μιλάνε για πρεμιουμ και να τα χώνουν στο καπάκι σε πλαστικές θηκες.Εμενα το οτι είναι unibody και αλουμίνιο είναι κάτι που με απωθεί αφάνταστα...Αλλα ευτυχώς υπάρχουν κινητά για ολα τα γουστα,και καλό είναι να μείνουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 γιατι αν δεν βάλεις θήκη σε λιγάκι δεν θα βλέπετε το κινητό από αλουμίνιο... οτι και να εχεις αμα δεν το προσεχεις δεν θα βλεπετε, αυτη η καραμελα για το αλουμινιο πως χαλαει δεν μπορω να την καταλαβω, εμενα οτι αλουμινενιο τηλεφωνο ειχα χωρις θηκη μια χαρα ηταν παντα! εγω ψηφησα one διοτι η sammy στην ουσια κοροιδεψε τον κοσμο με τον octa! που ειναι ο octa που ηθελε ολος ο κοσμος και πλασαρε με το s4? πολυ μεγαλο λαθος της για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safe_Mode Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αν και δεν θα αγόραζα κανένα από τα 2 λόγο μεγέθους, επιλέγω το S4 για την υποστήριξη της Samsoung αλλά και για την ύπαρξη microSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Κανένα δίλημμα, κατευθείαν HTC One. Όσοι το έχουν δει και πιάσει καταλαβαίνουν γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Όχι φίλε Viel δεν τα λες σωστά.Το προσέχεις δεν το προσέχεις ΠΑΝΤΑ γίνεται κατι.Η μονή διάφορα είναι οτι το ενα αλλάζει εύκολα και με μικρο κοστος,ενω το άλλο το παντρεύεσαι,και αυτό γιατί είναι unibody!Γιατι τους βλέπεις όλους και ενώ μιλάνε για "premium" feeling τρέχουν να το βάλουν σε πλαστική θήκη με το που το παίρνουν... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Όχι φίλε Viel δεν τα λες σωστά.Το προσέχεις δεν το προσέχεις ΠΑΝΤΑ γίνεται κατι.Η μονή διάφορα είναι οτι το ενα αλλάζει εύκολα και με μικρο κοστος,ενω το άλλο το παντρεύεσαι,και αυτό γιατί είναι unibody!Γιατι τους βλέπεις όλους και ενώ μιλάνε για "premium" feeling τρέχουν να το βάλουν σε πλαστική θήκη με το που το παίρνουν... το βαζουν γιατι φοβουνται και ειναι λογικο! εμενα πχ μου εχει φαει τουμπα το 5αρι κοπανισε στο ξυλο της καρεκλας και επεσε στο χαλι, η καρεκλα το ξυλο το ξεφτουδισε και στο κιν εγινε μια μικρη γρατζουνια την οποια πρεπει να σου πω που ειναι για να την δεις, ενταξει αν πεσει σε δρομο η πλακακι λογικο να κανει εμφανη ζημια, η αν το βαλεις με τα κλειδια στην ιδια τσεπη την πατησες, και συνηθος η βαφη εχει το προβλημα οχι το μεταλο, αν δεν ειναι καλη η βαφη τοτε με το παραμικρο θα ξεφλουδισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Όχι φίλε Viel δεν τα λες σωστά.Το προσέχεις δεν το προσέχεις ΠΑΝΤΑ γίνεται κατι.Η μονή διάφορα είναι οτι το ενα αλλάζει εύκολα και με μικρο κοστος,ενω το άλλο το παντρεύεσαι,και αυτό γιατί είναι unibody!Γιατι τους βλέπεις όλους και ενώ μιλάνε για "premium" feeling τρέχουν να το βάλουν σε πλαστική θήκη με το που το παίρνουν... Αλλάζει με μικρό κόστος μόνο το καπάκι της μπαταρίας, αλλιώς ακόμη και το πλαίσιο να πάθει κάτι πας για αλλαγή οθόνης, μιας και οι γάτοι της Σαμυ, φρόντισαν να είναι πακέτο. Την έπαθα ήδη μια φορά έτσι. Εκτός κι αν κλείσετε συμφωνία εσείς, πως μόνο το πίσω μέρος θα πάθει κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Galaxy S4 λόγω εμπιστοσύνης και ελπίζω σε καλύτερο software support. Κατά τ'άλλα, το καθένα έχει τα + / - του. Ζηλεύω πολύ.. πάρα πολύ τα μπροστά ηχεία του One. ίσως ένας λόγος να με κερδίσει αργότερα. Κάτι που όμως κανείς δεν έχει παρατηρήσει εκτός από τον Βλαχάκη σε ένα review το οποίο ίσως φαίνεται μικρό, αλλά σε καθημερινή χρήση μπορεί φανεί πολύ πολύ σημαντικό είναι πως το HTC One έχει μεγάλη καμπύλη στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εύκολα όταν το έχεις πάνω σε οριζόντια επιφάνεια. Για κάποιους, ίσως να είναι και deal braker. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Φέτος είναι η σειρά της HTC. Η Samsung έβγαλε από μόνο της τα ματάκια της. (no radio, no octa, πλαστικά again, pentile οθόνη κλπ.) .Οπότε +1 στην πολύ καλή υλοποίηση της HTC. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αν και με ψυχρή σύγκριση των specs βγαίνει καλύτερο το s4, εγώ θα προτιμούσα το one λόγω εμφάνισης και του κάτι διαφορετικού, μιας και δεν έχουν καμία μεγάλη διαφορά σε ιπποδύναμη.Δεν είναι μόνο τα specs, μετράει και να το βλέπεις και να το χαίρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LestatMK Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Όχι φίλε Viel δεν τα λες σωστά.Το προσέχεις δεν το προσέχεις ΠΑΝΤΑ γίνεται κατι.Η μονή διάφορα είναι οτι το ενα αλλάζει εύκολα και με μικρο κοστος,ενω το άλλο το παντρεύεσαι,και αυτό γιατί είναι unibody!Γιατι τους βλέπεις όλους και ενώ μιλάνε για "premium" feeling τρέχουν να το βάλουν σε πλαστική θήκη με το που το παίρνουν... Όλοι τρέχουν να το βάλουν σε θήκη, όποιο τηλ και να είναι γιατί τους τσούζει το 700+ που πλήρωσαν για να το αποκτήσουν και θέλουν να το προστατέψουν. Και επειδή κατά την ταπεινή μου γνώμη το θέμα συναρμολόγησης και "αίσθησης" της όλης κατασκευής είναι από τα τελευταία πράγματα που κρατά η αγαπητή apple, είναι αξιέπαινη η υλοποίηση της HTC. Από την άλλη η κουβέντα περί φθηνής αντικατάστασης πλαστικών και μερών και υποτιθέμενης ξενοιασιάς ξέρεις πώς μου ακούγεται? Σαν να έχεις το Uno με 500 άλογα που κοντράρει ττις επιδόσεις ενός πολυτελούς και φινετσάτου αυτοκίνητου. Ναι και τα δύο γρήγορα και κερνάνε τσαγάκια αλλά το φτερό του ενός κάνει 100 και του άλλου 1000? Είμαι σίγουρος ότι το άσχετα χρημάτων το φινετσάτο θα έπαιρνες... Παρένθεση, είμαι περίεργος πότε θα γίνει καλό flame εδώ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 htc και απο εμενα λογω ποιοτητας και ηχου. καταλλα και τα 2 ειναι τουμπανα. η 2η μπαταρια και το ραδιο ποτε δεν με απασχολησαν. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Σε βλέπω να το παντρεύεσαι τοτε φιλε,γιατι αν δεν βάλεις θήκη σε λιγάκι δεν θα βλέπετε το κινητό από αλουμίνιο... Άλλα είναι προτιμότερο έτσι,παρα να μιλάνε για πρεμιουμ και να τα χώνουν στο καπάκι σε πλαστικές θηκες.Εμενα το οτι είναι unibody και αλουμίνιο είναι κάτι που με απωθεί αφάνταστα...Αλλα ευτυχώς υπάρχουν κινητά για ολα τα γουστα,και καλό είναι να μείνουν. Και τέλος πάντων ας πούμε ότι αφήνουμε την ποιότητα κατασκευής έξω... Την εμφάνιση δεν την υπολογίζει κανένας; Ακόμα και τα φτηνά Lumia παρόλο που είναι πλαστικά είναι κουκλιά... Το κινητό το έχεις πάντα μαζί σου οπότε αναγκαστικά παίρνει και τον ρόλο του καθημερινού σου αξεσουάρ όπως π.χ το ρόλόι σου, την τσάντα σου, τα γυαλιά ηλίου σου κ.τ.λ. Θα κυκλοφορούσε κανέις έξω με πλαστική τσάντα Jumbo, ρολόι Casio π.χ. σαν της Παπαρήγας, και γυαλί σαν αυτό; :lol: :p ,εκτός αν είσαι η Lady Gaga... γιατί κακά τα ψέματα τέτοια είναι και η αισθητική του Galaxy S4. Edited April 26, 2013 by subcode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Και τέλος πάντων ας πούμε ότι αφήνουμε την ποιότητα κατασκευής έξω... Την εμφάνιση δεν την υπολογίζει κανένας; Ακόμα και τα φτηνά Lumia παρόλο που είναι πλαστικά είναι κουκλιά... Το κινητό το έχεις πάντα μαζί σου οπότε αναγκαστικά παίρνει και τον ρόλο του καθημερινού σου αξεσουάρ όπως π.χ το ρόλόι σου, την τσάντα σου, τα γυαλιά ηλίου σου κ.τ.λ. Θα κυκλοφορούσε κανέις έξω με πλαστική τσάντα Jumbo, ρολόι Casio π.χ. σαν της Παπαρήγας, και γυαλί σαν αυτό; :lol: :p ,εκτός αν είσαι η Lady Gaga... γιατί κακά τα ψέματα τέτοια είναι και η αισθητική του Galaxy S4. η νονα η νονα!!!!!! συμφωνω ειναι αξεσουαρ και ειναι ωραιο να το πιανεις στα χερια σου και να γουσταρεις να λες μεσα σου να κατι ομορφο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Αλλάζει με μικρό κόστος μόνο το καπάκι της μπαταρίας, αλλιώς ακόμη και το πλαίσιο να πάθει κάτι πας για αλλαγή οθόνης, μιας και οι γάτοι της Σαμυ, φρόντισαν να είναι πακέτο. Την έπαθα ήδη μια φορά έτσι. Εκτός κι αν κλείσετε συμφωνία εσείς, πως μόνο το πίσω μέρος θα πάθει κάτι. Πακέτο είναι γιατί έτσι τα δίνουν εδω,το κομμάτι όμως είναι ξεχωριστό,και πανεύκολο να βρεθεί.Πες μου όμως και το άλλο... όταν σου πάθει κάτι το unibody τι θα κάνεις? Περιττό να σου πω φυσικά ότι για να το λύσεις (και φυσικά εννοείτε οτι μιλάω για το οποιοδήποτε service), χωρίς να το διαλύσεις.. πρέπει να είσαι ο αινσταιν και βάλε :lol: Έτσι που τα κατάφερε η HTC με τον σχεδιασμό τις.Προβλέπω πολύ κλάμα αργότερα αν χρειαστεί να πάει κανένα στο service τις HTC ειδικά το ελληνικό. Και ένα τελευταίο,δεν μου αρέσουν τα κινητά κονσέρβες... Edited April 26, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 η νονα η νονα!!!!!! Χαχαχαχχχ... Κατερινάκι! την πετσούλα, την πετσούλα! (AKA... το πίσω πλαστικό καπάκι του S4) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Και οι 2 προτάσεις τρώνε από εμένα ΑΚΥΡΟ για λόγους που έχω αναφέρει :p Από εκεί και πέρα από τα 2 προτιμώ το ΟΝΕ που είναι πιο κοντά σε αυτά που ζητάω από ένα κινητο και ταιριάζει στα γούστα μου. ΑΛΛΑ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αν δεν ήμουν off topic θα ψήφιζα χαλαρά S3 ειδικά αυτή τη στιγμή το καλύτερο κινητό σε σχέση με τιμή/χαρακτηριστικά/απόδοση/υποστήριξη. Αν και δεν θα αγοράσω κανέναν από το τα δύο θα ψήφιζα HTC One το οποίο αν είχε και υποδοχή για SD θα ήταν κορυφαίο με διαφορά (δεν ξέρω αν υποστηρίζει usb otg). Το S4 ξαναζεσταμένο φαγητό μου φαίνεται με λίγα μπαχαρικά από πάνω. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matinee Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Άδικη η σύγκριση πιστεύω. Το S4 με το xperia Z πρέπει να συγκριθεί... Παράθεση But for chips and for freedom I could die NOMBRE D'OR JEWELRY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Χρήστο απλά για την ιστορία.Η HTC μέσα από το site της,σου δίνει επιλογή για unlock.Έρχεται με κλειδωμένο bootloader αλλά επίσημα σου δίνει τη δυνατότητα unlock. Για το vs? Για normal ανθρώπους προτείνω το one Για "ψυχάκηδες" (βάζω μέσα και τον ευατό μου) προτείνω το s4 Με το πιστόλι στο κρόταφο, να διαλέξω ένα? S4 (To one είναι στο δρόμο) :lol: :lol: ναι αλλα μετα χανεις την εγγυηση και κατεπεκταση και μια σχετικα καλη μεταπωληση. και για ψυχακηδες οπως ειμαι και εγω και σχεδον κανενα τηλεφωνο μου δεν εχει μεινει χωρις ροοτ πανω απο 4 ωρες τοτε για την ωρα παω για s4 , τωρα αν κανει κανα θαυμα η htc και πει οτι οταν τα ξεκλειδωνεις δεν χανεις εγγυηση τοτε βλεπουμε. εκτος αν πας και για τα δυο που τωρα κατι τετοιο δεν μπορω να το κανω Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) S4 θα το αγόραζα γιατί : καλύτερη μπαταρία που μετράει μεγαλύτερη οθόνη/ελάχιστο πιο μικρό σε μέγεθος από το one καλύτερη κάμερα καλύτερη υποστήριξη σε software updates και το Sar του S4 Είναι το μισό του one . βέβαια ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει και τον βολεύει ,κανένα κινητό δεν είναι το καλύτερο πάντα θα υπάρχουν +/- με τον ανταγωνισμό...οπότε οι κόντρες δεν υφίστανται . Edited April 26, 2013 by pandelisgreen13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinobi Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Είχα την τύχη να πιάσω το s4 στα χέρια μου στο event της samsung και με εντυπωσίασε ,εκτός απο τα χαρακτηριστικά του,και απο την αίσθηση όταν το κραταγες στο χέρι.Οσο για την ποιότητα του(πλαστικό)δεν με χάλασε καθόλου,και ειμαι κάτοχος iPhone 5.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts