makouin Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Γιατι να σε βρισω....εσυ τις ριχνεις τις τιμες; Εσυ το πηρες οσο στο εδωσαν ή οσο το βρηκες ή οτιδιποτε αλλο και μπραβο σου. Εγω βριζω το οτι το κανουν ξαφνικα τετοιες βουτιες και μετα νιωθουμε σαν μην πω... Μιλαω για Ελληνικης εισαγωγης ομως.. Τα σκρουτζομαγαζα παντως δεν ειναι μεσα στις αμεσες επιλογες μου...πεστε οτι θελετε... αλλα δεν τα προτιμαω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Γιατι να σε βρισω....εσυ τις ριχνεις τις τιμες; Εσυ το πηρες οσο στο εδωσαν ή οσο το βρηκες ή οτιδιποτε αλλο και μπραβο σου. Εγω βριζω το οτι το κανουν ξαφνικα τετοιες βουτιες και μετα νιωθουμε σαν μην πω... Μιλαω για Ελληνικης εισαγωγης ομως.. Τα σκρουτζομαγαζα παντως δεν ειναι μεσα στις αμεσες επιλογες μου...πεστε οτι θελετε... αλλα δεν τα προτιμαω... Φίλε μου οκ. Μεγεια σου με χαρά σου αμ θες να το αγοράσεις από πλαίσιο και να πληρώσεις τα διπλά λεφτά. Δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει ότι η τιμή πέφτει συνεχώς λοιπόν. Επίσης. Να προτιμας τα μαγαζιά του σκρουτζ. Δίνουν το ίδιο πράγμα στα μισά λεφτά. Εγώ προσωπικά δεν κάνω ξανά μάγκες το πλαίσιο κλπ. Εντελώς φιλικά πάντα. Δεν είναι λόγους οι παραεισαγωγες πιστεύω μιας και τόσοι έχουν πάρει χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Φίλε μου οκ. Μεγεια σου με χαρά σου αμ θες να το αγοράσεις από πλαίσιο και να πληρώσεις τα διπλά λεφτά. Δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει ότι η τιμή πέφτει συνεχώς λοιπόν. Επίσης. Να προτιμας τα μαγαζιά του σκρουτζ. Δίνουν το ίδιο πράγμα στα μισά λεφτά. Εγώ προσωπικά δεν κάνω ξανά μάγκες το πλαίσιο κλπ. Εντελώς φιλικά πάντα. Δεν είναι λόγους οι παραεισαγωγες πιστεύω μιας και τόσοι έχουν πάρει χωρίς κανένα πρόβλημα. Συμφωνω με τον φιλο. Κι εγω απο skroutz το πηρα, στα 260 ενω το public που κοιταξα το ειχε 488. Μιλαμε για χαωδεις διαφορες, και το μηχάνημα μου δουλεύει μια χαρα, απολυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Παιδιά δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν με πιστωτική η μετρητά. Οπότε καταστήματα σαν το πλαίσιο κλπ είναι μονόδρομος γι' αυτούς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Αν όντως το Πλαίσιο έχει το 5100 στα €449 και το 5110 στα €349 η διαφορά από τα Skroutzoμάγαζα είναι υποφερτή (περίπου +€50). Πάντως την τελευταία φορά αν θυμάμαι καλά (πριν 3 περίπου εβδομάδες) το Πλαίσιο είχε σταθερά το 5100 στα €599 οπότε εκεί η διαφορά ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε σχέση με τα €410 που το έδιναν στο Skroutz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Αν όντως το Πλαίσιο έχει το 5100 στα €449 και το 5110 στα €349 η διαφορά από τα Skroutzoμάγαζα είναι υποφερτή (περίπου +€50). Πάντως την τελευταία φορά αν θυμάμαι καλά (πριν 3 περίπου εβδομάδες) το Πλαίσιο είχε σταθερά το 5100 στα €599 οπότε εκεί η διαφορά ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε σχέση με τα €410 που το έδιναν στο Skroutz... Ναι φιλε μου αυτο το αποτελεσμα (νοημα) ηθελα να δωσω εδω στο φορουμ σε αντιθεση με την τιμη που ειχε πριν και κατευθειαν αρχησαν οι φιλικες αντιπαραθεσης...να βοηθησω καποιον που ενδιαφερετε να το παρει πιο φθηνα και Ελληνικης εισαγωγης...αυτο ηθελα μονο..τεςπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ναι φιλε μου αυτο το αποτελεσμα (νοημα) ηθελα να δωσω εδω στο φορουμ σε αντιθεση με την τιμη που ειχε πριν και κατευθειαν αρχησαν οι φιλικες αντιπαραθεσης...να βοηθησω καποιον που ενδιαφερετε να το παρει πιο φθηνα και Ελληνικης εισαγωγης...αυτο ηθελα μονο..τεςπα. Καλημέρα φιλε. Όντως ήταν πολυ φιλικό το σχόλιο μου σε αντίθεση με την ειρωνεία στο δικό σου. Έγραψα αυτό που έγραψα γιατί εχω δει την.κοροϊδία του πλαίσιο και την εχω νιώσει πολλές φορές. Τεσπα φεν ήθελα ουτε να στην πω ουτε τίποτα. Δεν μπαίνω μέσα για να τσακωθω ουτε να το παιξω έξυπνος. Την γνώμη μου είπα πάνω στι σχόλιο σου. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Καλημέρα φιλε. Όντως ήταν πολυ φιλικό το σχόλιο μου σε αντίθεση με την ειρωνεία στο δικό σου. Έγραψα αυτό που έγραψα γιατί εχω δει την.κοροϊδία του πλαίσιο και την εχω νιώσει πολλές φορές. Τεσπα δεν ήθελα ουτε να στην πω ουτε τίποτα. Δεν μπαίνω μέσα για να τσακωθω ουτε να το παιξω έξυπνος. Την γνώμη μου είπα πάνω στι σχόλιο σου. Φιλε tpal Το σχολιο που εκανα για ( φιλικη αντιπαραθεση...χρησημοποιησα μονο την ορολογια φιλικη απο τα λεγομενα σου ) απευθυνοταν γενικα σε οσους αναφερθηκαν στην συζητηση και δεν αναφεροταν σε σενα προσωπικα..(αλλωστε δεν απαντησα πανω στο σχολιο σου.. οπως κανω τωρα..ασχετα αν το πηρες προσωπικα)....Αναφερθηκα ΜΟΝΟ σε φιλικη αντιπαραθεση εκτος και εαν υποθεσω οτι μονο εσυ εκανες φιλικη αντιπαραθεση και ολοι οχι..(ηταν καλοπροαιρετο οπως και των υπολοιπων πιστευω.. οπως και το δικο σου).Δεν καταλαβαινω για πιο λογο βλεπεις στα λεγομενα μου ειρωνεια και μαλιστα προσωπικα σε σενα; Αλλωστε να ενημερωσω ηθελα αυτους που θα ηθελαν να το αγορασουν Ελληνικο και οχι να ανοιξω θεμα συγκρισης Skroutz - Ελληνικων...ο καθενας απο οπου θελει το αγοραζει αλλωστε. Edited November 10, 2013 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Φιλε tpal Το σχολιο που εκανα για ( φιλικη αντιπαραθεση...χρησημοποιησα μονο την ορολογια φιλικη απο τα λεγομενα σου ) απευθυνοταν γενικα σε οσους αναφερθηκαν στην συζητηση και δεν αναφεροταν σε σενα προσωπικα..(αλλωστε δεν απαντησα πανω στο σχολιο σου.. οπως κανω τωρα..ασχετα αν το πηρες προσωπικα)....Αναφερθηκα ΜΟΝΟ σε φιλικη αντιπαραθεση εκτος και εαν υποθεσω οτι μονο εσυ εκανες φιλικη αντιπαραθεση και ολοι οχι..(ηταν καλοπροαιρετο οπως και των υπολοιπων πιστευω.. οπως και το δικο σου).Δεν καταλαβαινω για πιο λογο βλεπεις στα λεγομενα μου ειρωνεια και μαλιστα προσωπικα σε σενα; Αλλωστε να ενημερωσω ηθελα αυτους που θα ηθελαν να το αγορασουν Ελληνικο και οχι να ανοιξω θεμα συγκρισης Skroutz - Ελληνικων...ο καθενας απο οπου θελει το αγοραζει αλλωστε. Καλως τότε κατάλαβα λάθος και ζητώ συγνώμη για αυτό. Οπως είπα είμαι παθών απο πλαίσιο μεριά και.λιγο προκατειλημμένος και γι αυτό αντιδρώ έτσι. Δεν ειχα σκοπό να το παιξω μάγκας ή κατι παρόμοιο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλως τότε κατάλαβα λάθος και ζητώ συγνώμη για αυτό. Οπως είπα είμαι παθών απο πλαίσιο μεριά και.λιγο προκατειλημμένος και γι αυτό αντιδρώ έτσι. Δεν ειχα σκοπό να το παιξω μάγκας ή κατι παρόμοιο Δεκτον και απο εμενα συγνωμη φυσικα εαν χωρις να το εχω σαν σκοπο αφησα πιθανη εννοια ειρωνειας...απλα λογο του γραπτου λογου υπαρχη παντα αυτη η εκδοχη.Ελληνικη γλωσσα αλλωστε..μια τελεια ή ενα κομα και μπορει να βγει διαφορετικη εννια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Συγχαρητήρια στον tpal και στον makouin Σπάνιο φαινόμενο σε forum στις ημέρες μας να μπορεί να ζητάει κάποιος συγνώμη, άσχετα ποιος από τους δυο και αν φταίει. Μπράβο παιδιά!!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Για να ξαναπάμε ontopic ακόμα περιμένουμε την official 4.2.2. στα ελληνικά 5100 και βλέπω ότι έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας (Νομίζω ότι μόνο τα γερμανικά την έχουν πάρει). Αρχίζω πλέον να έχω πολλές αμφιβολίες ότι θα πάρουμε την 4.3. και τα S-pen features του Note 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Για να ξαναπάμε ontopic ακόμα περιμένουμε την official 4.2.2. στα ελληνικά 5100 και βλέπω ότι έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας (Νομίζω ότι μόνο τα γερμανικά την έχουν πάρει). Αρχίζω πλέον να έχω πολλές αμφιβολίες ότι θα πάρουμε την 4.3. και τα S-pen features του Note 3... Τα features του Note 3 λογικά αν τα πάρουμε θα τα πάρουμε αργά αφού βγει Νοτε 2014 edition. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Τα features του Note 3 λογικά αν τα πάρουμε θα τα πάρουμε αργά αφού βγει Νοτε 2014 edition. E κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή. Ως συνήθως ΤΡΑΓΙΚΗ η Samsung στα FW updates... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Οι φήμες οργιάζουν για την 4.3 στο note 2 οτι θα συμπεριλαμβάνει αρκετά new s-pen features.. Μπορεί η επόμενη συσκευή που θα πάρει την 4.3 να είναι το note 8. Οι εταιρίες έχουν πάρει στα σοβαρά τον τελευταίο καιρό τις αναβαθμίσεις κάτι που με κάνει λιγάκι πιο αισιόδοξο για το note 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 To Νote 2 παρόλο που κυκλοφόρησε αρκετούς μήνες πριν το 8άρι μας θα πάρει κανονικά τις αναβαθμίσεις ένεκα Gear και προσπάθεια από μεριάς Samsung να το πλασάρει ως "απαραίτητο" όχι μόνο για το Note 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Παιδιά μιας και θελω και εγώ να το πάρω θα πω την γνώμη μου για την 4.3 την οποία έχω στο note 2 αυτή τη στιγμή. Αν τρέχει στο 8αρι οπ πως στο 2ετοιμαστείτε να δείτε ίσως την πιο σταθερή έκδοση. Τα features τα ζητούσα και εγώ αλλά τελικά δεν τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και έτσι όπως είναι. Μακάρι να πέσει λίγο ακόμα η τιμή για να το χτυπήσω. Εσείς τι λέτε θα δούμε πτώση μέχρι τα Χριστούγεννα? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Παιδιά μιας και θελω και εγώ να το πάρω θα πω την γνώμη μου για την 4.3 την οποία έχω στο note 2 αυτή τη στιγμή. Αν τρέχει στο 8αρι οπ πως στο 2ετοιμαστείτε να δείτε ίσως την πιο σταθερή έκδοση. Τα features τα ζητούσα και εγώ αλλά τελικά δεν τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και έτσι όπως είναι. Μακάρι να πέσει λίγο ακόμα η τιμή για να το χτυπήσω. Εσείς τι λέτε θα δούμε πτώση μέχρι τα Χριστούγεννα? Το τερατάκι δεν χρειάζεται καμιά 4.3 για περαιτέρω σταθερότητα(πόση ακόμα;;). Θέλουμε τα features :p Το wifi είχε πέσει κάποια στιγμή στα 260ε αλλά πήρε ξαφνικά την ανιούσα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το note 8, παρ οτι είναι σχεδόν 8 μηνών συσκευή πια, δεν έχει ακόμα κανέναν αντίπαλο στην κατηγορία των 8 ιντσών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Το τερατάκι δεν χρειάζεται καμιά 4.3 για περαιτέρω σταθερότητα(πόση ακόμα;;). Θέλουμε τα features :p Το wifi είχε πέσει κάποια στιγμή στα 260ε αλλά πήρε ξαφνικά την ανιούσα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το note 8, παρ οτι είναι σχεδόν 8 μηνών συσκευή πια, δεν έχει ακόμα κανέναν αντίπαλο στην κατηγορία των 8 ιντσών. Παιδιά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των περσινών και φετινών συσκευών λογο της τεράστιας αύξησης στην ανάλυση της οθόνης. Πριν 10 μέρες έκανα ένα τεστ συγκρίνοντας ταυτόχρονα το note 8 με τα S4 Octa και LG G2. Δεν έδειξε πουθενά πιο αργό. Βεβαίως η οθόνη είναι σπουδαία παράμετρος και η διαφορά είναι ορατή. Όχι όμως σε σημείο όπως όταν πήγαμε από την 480Χ800 του S2 στην HD του S3 και του Note 2. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι η free ram δεν πέφτει κάτω από 550-600 mb. Είναι το καλύτερο 8αρι για τις λειτουργίες που προσφέρει και για την τόσο smooth συμπεριφορά του. Στον καναπέ πχ το 8αρι της LG που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι καλύτερο. Στην δουλειά οχι. Για μένα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εργασίας μου. Το έχω συνεχώς στο χέρι μου και θα μπορουσα να μην κουβαλάω τηλέφωνο καν. Δεν τα λέω αυτά επειδή το έχω. Είναι η αλήθεια. Πολύ φοβάμαι ότι το επόμενο δεν θα είναι τόσο απροβληματιστο αν μπλέξει κι αυτό με snapdragon. Δεν σκοπεύω να το αλλάξω αφού στα tablet αλλάζω ανά 2 χρόνια. Αλλά και το S4 όταν θα έρθει η ώρα θα σκεφτώ πολύ τον διάδοχο του. Θα παραμείνω στην Samsung μόνο αν το δώσει στην Ευρώπη με κάποια τελειοποιημενη μορφή του exynos. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Για τους φιλους που αναζητουν OTG πληροφοριακα αναφερω οτι μολις παρελαβα αυτο το καλωδιο και δουλευει αψογα. Φυσικα το φλασακι πρεπει να ειναι FAT32 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Παιδιά ψάχνω για κάποιο ΒΤ που όταν με καλούν και το tablet βρίσκεται στην τσάντα μου να ακούω τον ήχο της κλήσης χωρίς να το έχω στο αυτί μου. Να παράγει δηλαδή δικό του ηχο από ενσωματωμένο ηχείο και να το βάζω στο αυτί μου μόνο όταν πρέπει να μιλήσω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Παιδιά ψάχνω για κάποιο ΒΤ που όταν με καλούν και το tablet βρίσκεται στην τσάντα μου να ακούω τον ήχο της κλήσης χωρίς να το έχω στο αυτί μου. Να παράγει δηλαδή δικό του ηχο από ενσωματωμένο ηχείο και να το βάζω στο αυτί μου μόνο όταν πρέπει να μιλήσω. Με ενσωματωμενο ηχειο δεν εχω δει αλλά σίγουρα θα σε βολέψει κάποιο headset με δονηση πχ Nokia BH-215 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Παιδιά ψάχνω για κάποιο ΒΤ που όταν με καλούν και το tablet βρίσκεται στην τσάντα μου να ακούω τον ήχο της κλήσης χωρίς να το έχω στο αυτί μου. Να παράγει δηλαδή δικό του ηχο από ενσωματωμένο ηχείο και να το βάζω στο αυτί μου μόνο όταν πρέπει να μιλήσω. Πάρε το smartwatch 2 και θα βρεις την υγειά σου. Τα αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Πάρε το smartwatch 2 και θα βρεις την υγειά σου. Τα αξίζει τα λεφτά του. Μπα εκτός ότι δεν θέλω να δώσω 170 ευρώ δεν θα κάνω όπως πρέπει την δουλειά μου αφού το θέλω για ομιλία. Θα προτιμήσω την φτηνή λύση ενός samsung HM1500 που κάνει εν μέρη αυτό που θέλω και είναι διακριτικό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts