makouin Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Λογικα δεν θα πεσει η τιμη διοτι μιλαμε για διαφορετικη κατηγορια ταμπλετ.Ειδωμεν. Μεγαλη αποκλειση παντως στην τιμη στα καταστηματα. Το βρηκα μεχρει και 350 ευρω το 3G Ελληνικο σε καταστημα (δεν γνωριζω εαν το ειχε σε προσφορα) ενω στο επομενο που μπηκα το ειχε στα 599 :blink: 100 % ηταν το N5100 και στα 2 καταστηματα και οχι το N5110 και στο αλλο το N5100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Το πηρα σημερα απο media markt 299ε το Ν5110.Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.Προσπαθω να μαθω τα κολπα που μπορεις να κανεις με το πενακι αλλα μου τελειωσε η μπαταρια και το εβαλα για φορτιση...Αυριο παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημέρα, σε ποιο media το πήρες 299? Γιατί δεν βλέπω πουθενά τέτοια τιμή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Το 5110 είναι το wifi only έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 ναι το wi-fi είναι αλλά στο skroutz δεν το βλέπω να το έχει το media... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 το θέμα είναι οι άτοκες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Το πηρα στο καταστημα Περιστεριου.Στο σαιτ δεν το εχει, δεν ξερω γιατι.Παντως ειχε κι'αλλα κομματια.Πηγα για το g pad αλλα προτιμησα το note.Σταθερη αξια. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και με 24 δοσεις ατοκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 ok ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Defkaliwnas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Καλησπέρα σε ολους! Ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ, σας διαβαζω πολλους μηνες βεβαια! Αρχιζω τις ερωτησεις μιας και ενδιαφερομαι για το Νote 8 3g! Διαβασα ενα μεγαλο μερος του thread αλλα σαν ενα update/revisited θα ηθελα αν ειναι ευκολο τα παιδια που το εχουν πάνω απο καναδυό μήνες και οσο πιο αντικειμενικά να με πληροφορησουν. Να πω οτι δεν ενδιαφερομαι για root κτλ. 1. Η ορατοτητα/καθαροτητα/αντανακλασεις σε εξωτερικους χωρους (ηλιος υπο σκια) και σε εσωτερικους με φωτισμο σε αιθουσες ημεριδων ας πουμε, ειναι ικανοποιητική να διαβασεις/γραψεις? 2. Η αναλυση που εχει η οθονη ειναι αρκετη για 2ωρο-3ωρο συνεχομενο διαβασμα pdf, ebooks, browsing χωρίς να στραμπουληξεις τους αμφιβληστροειδείς? :blink: 3. Η μπαταρια θα κρατησει μια δικια μου μέρα full εργασιας , δηλαδη για μενα: 12- 14 ωρες , με συγχρονισμο 2 email, 3 ωρες browsing wifi, 30 λεπτα με 1 ωρα browsing με 3g και 45 λεπτά τηλεφωνο? 4. Η 4.3 βελτιωνει μπαταρια, smoothness, προσθετει spen features? 5. H αναγνωριση γραφης υπαρχει για την ελληνική γλωσσα, και αν ναι, ειναι καλή? 6. Υπαρχει κατι επισημο για 4.4? ( Εαν ειναι οπως το θελω και εδω να μεινει δε με νοιζει καθολου η αναβαθμιση πάντως!:) ) 7. Υπαρχει τροπος να δουλευω browser/spen σε μια επιφανεια εργασιας αλλα ν ακουω ταυτοχρονα u tube ή mp3 στο background? 8. Σε ποση ωρα φορτιζει η μπαταρια? 9. Τempered glass βαλατε? 10. Kaνει move to sd χωρις root? Παιδιά σας εξαντλησα να με συγχωρειτε αλλα τα λεφτα βγαινουν δυσκολα πια και θελω να με καλυπτει το μηχανημα πριν τα σκασω!:) Γι αυτο παρακαλω τους βετερανους να δωσουν σωστα αζιμουθια!:worry::blink::lol::) Edited February 10, 2014 by Defkaliwnas ki alles erwtiseis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπέρα σε ολους! Ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ, σας διαβαζω πολλους μηνες βεβαια! Αρχιζω τις ερωτησεις μιας και ενδιαφερομαι για το Νote 8 3g! Διαβασα ενα μεγαλο μερος του thread αλλα σαν ενα update/revisited θα ηθελα αν ειναι ευκολο τα παιδια που το εχουν πάνω απο καναδυό μήνες και οσο πιο αντικειμενικά να με πληροφορησουν. Να πω οτι δεν ενδιαφερομαι για root κτλ. 1. Η ορατοτητα/καθαροτητα/αντανακλασεις σε εξωτερικους χωρους (ηλιος υπο σκια) και σε εσωτερικους με φωτισμο σε αιθουσες ημεριδων ας πουμε, ειναι ικανοποιητική να διαβασεις/γραψεις? 2. Η αναλυση που εχει η οθονη ειναι αρκετη για 2ωρο-3ωρο συνεχομενο διαβασμα pdf, ebooks, browsing χωρίς να στραμπουληξεις τους αμφιβληστροειδείς? :blink: 3. Η μπαταρια θα κρατησει μια δικια μου μέρα full εργασιας , δηλαδη για μενα: 12- 14 ωρες , με συγχρονισμο 2 email, 3 ωρες browsing wifi, 30 λεπτα με 1 ωρα browsing με 3g και 45 λεπτά τηλεφωνο? 4. Η 4.3 βελτιωνει μπαταρια, smoothness, προσθετει spen features? 5. H αναγνωριση γραφης υπαρχει για την ελληνική γλωσσα, και αν ναι, ειναι καλή? 6. Υπαρχει κατι επισημο για 4.4? ( Εαν ειναι οπως το θελω και εδω να μεινει δε με νοιζει καθολου η αναβαθμιση πάντως!:) ) 7. Υπαρχει τροπος να δουλευω browser/spen σε μια επιφανεια εργασιας αλλα ν ακουω ταυτοχρονα u tube ή mp3 στο background? 8. Σε ποση ωρα φορτιζει η μπαταρια? 9. Τempered glass βαλατε? Παιδιά σας εξαντλησα να με συγχωρειτε αλλα τα λεφτα βγαινουν δυσκολα πια και θελω να με καλυπτει το μηχανημα πριν τα σκασω!:) Γι αυτο παρακαλω τους βετερανους να δωσουν σωστα αζιμουθια!:worry::blink::lol::) Δεν θα έχεις πρόβλημα με την οθόνη πουθενά. Ούτε στο διάβασμα. Η αναγνώριση γραφής είναι πολύ καλή. Η μπαταρία θα σε βγάλει με την χρήση που γράφεις. 4.3 δεν έχουμε πάρει και μάλλον θα την πηδηξει. Δεν ξέρουμε το πότε θα πάρει την 4.4 μάλλον μετά την κυκλοφορία του νέου Note 8 δηλαδή Μάιο Ιούνιο. Youtube παράλληλα ναι και μουσική επίσης. H μπαταρία φορτίζει σχετικά γρήγορα. Ειδικά αν δεν το αφήνεις νά αδειάσει. Δεν έχω βάλει κανένα Ppotector. Χρησιμοποιώ την γνήσια θήκη και δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Defkaliwnas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δεν θα έχεις πρόβλημα με την οθόνη πουθενά. Ούτε στο διάβασμα. Η αναγνώριση γραφής είναι πολύ καλή. Η μπαταρία θα σε βγάλει με την χρήση που γράφεις. 4.3 δεν έχουμε πάρει και μάλλον θα την πηδηξει. Δεν ξέρουμε το πότε θα πάρει την 4.4 μάλλον μετά την κυκλοφορία του νέου Note 8 δηλαδή Μάιο Ιούνιο. Youtube παράλληλα ναι και μουσική επίσης. H μπαταρία φορτίζει σχετικά γρήγορα. Ειδικά αν δεν το αφήνεις νά αδειάσει. Δεν έχω βάλει κανένα Ppotector. Χρησιμοποιώ την γνήσια θήκη και δεν έχω πρόβλημα. Kωστα σ ευχαριστω πολυ, θα το ψαξω λιγο ακομα (οικονομικως!) και θα σας ξαναρωτησω- ενημερωσω! Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα. Συμπληρώνω ότι περιμένω tempered glass. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα. Συμπληρώνω ότι περιμένω tempered glass. Απο το μόνο που δεν είμαι ευχαριστημενος είναι το κρύσταλλο της οθόνης. Γεμίζει δαχτυλιές και το πενακι δεν κινείται με άνεση. Σαν να κολλάει. Το tempered glass προσφέρει και σ αυτό η μόνο προστασία. Έχεις το link; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Απο το μόνο που δεν είμαι ευχαριστημενος είναι το κρύσταλλο της οθόνης. Γεμίζει δαχτυλιές και το πενακι δεν κινείται με άνεση. Σαν να κολλάει. Το tempered glass προσφέρει και σ αυτό η μόνο προστασία. Έχεις το link; Κώστα ,το περιμένω ακόμα .Δεν το έχω βάλει. http://www.ebay.com.au/itm/KJ28-Clear-Tempered-Glass-Guard-Protector-F-Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5100-Tablet-/390649692312?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Απο το μόνο που δεν είμαι ευχαριστημενος είναι το κρύσταλλο της οθόνης. Γεμίζει δαχτυλιές και το πενακι δεν κινείται με άνεση. Σαν να κολλάει. Το tempered glass προσφέρει και σ αυτό η μόνο προστασία. Έχεις το link; Μάλλον θα είναι σα του note2. Αντίθετα απ το S4 και μετά βάζουν άλλο κρύσταλλο και πού ειδικά στο note3 είναι απόλαυση . Το επερχόμενο note 8 πιστεύω θα έχει τέτοιο κρύσταλλο. Όσο για το tembered θα με ενδιέφερε και μένα να δω αν προσφέρει κάτι σε αυτό το τομέα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Κώστα ,το περιμένω ακόμα .Δεν το έχω βάλει. http://www.ebay.com.au/itm/KJ28-Clear-Tempered-Glass-Guard-Protector-F-Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5100-Tablet-/390649692312?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Πώς τοοοθετητε; Μπενει ποιο εύκολα από ζελατίνα; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Κώστα ,το περιμένω ακόμα .Δεν το έχω βάλει. http://www.ebay.com.au/itm/KJ28-Clear-Tempered-Glass-Guard-Protector-F-Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5100-Tablet-/390649692312?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Θα περιμένω feedback και θα το παραγγείλω. Ευχαριστώ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Defkaliwnas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Παιδια ευχαριστω, το μηχανημα ειναι πολυ καλο και τιμιο απ οτι καταλαβαινω, αν και θα ηταν πιο τιμιο το 3g να μην ειχε τιμη πάνω απο 360-370 πιστευω. Λιγο οφφ τπικ τωρα. O ξαδερφος μου εχει το Note 2. Εβαλε tempered glass και μου λεει οτι ειναι 100% πιο προστατευμενη η οθονη και το πενακι γλυστραει βουτυρο επισης. Ο αδερφος μου εχει note 3, εβαλε μια καλή antiglare ζελατινα και λεει κι αυτος τα ιδια. Και οι 2 συμφωνουν οτι ιδιαιτερα απαξ και γινεται χρηση του pen και υπάρχει digitizer οπωσδηποτε θελει μια προστασια για πολλους λογους κι ας εχει και gorilla 10:). Φανταζομαι οτι το ιδιο θα ισχυει και στο Note 8. Να πω και κατι τελευταιο, οσο αιρετικό ή προκλητικό κι αν ακουστεί.... Καλα χρυσα τα note 2, note 3...αλλα οι οθονες τους ειναι uπερβολικα μικρες για να ευχαριστηθεις τα features του spen...Πανω από 6.7-7 ιντσες για μενα κατι γινεται... Το ιδανικό Νοτε για μενα θα ήταν εκει στις 7,7-8,2 ιντσες, με μεγεθος (μηκος-πλατος, οχι παχος) περιπου σα του Νexus 7 2012 και FHD! Εχουμε καποιο κουτσομπολιο για το νεο Νοτε 8 2014? Edited February 11, 2014 by Defkaliwnas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πώς τοοοθετητε; Μπενει ποιο εύκολα από ζελατίνα; Για εμένα τον άσχετο μπήκε στο Νοτε 3 για πλάκα. Είχα καταστρέψει πριν 3 screen protector.:wacko: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αυτό με το tempered glass με ενδιαφέρει και εμένα. Είμαι είδη παθών με ένα δεκάρι τάμπλετ, με σπασμένη οθόνη. Το έχει τοποθέτηση κανένας απο εδώ σε note 8? Κανένα site για το πως θα τοποθετηθεί, και πόσο αντέχει? Τα φώτασας παρακαλώ. Υπάρχουν βίντεο στο YouTube Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIGER2 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπέρα Θα είμαι (δυστυχώς) πολύ σύντομος λόγο έλλειψης χρόνου. Με ενδιαφέρει πολύ το 5100 αλλά πιστεύω πώς την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η τιμή του είναι κάπως "ανεβασμένη" σίγουρα αξίζει τα λεφτά του αλλά το value for money θα ήτανε πιστεύω στα 360€ ίσως και πιο κατω. Πιστεύεται πως κάτι τέτοιο είναι σύντομα εφικτό; Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα λεφτά; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΆ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Λογικά σε κανένα μήνα που θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης η τιμή του θα πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris98 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχω το galaxy note 8.0 N5110 white και διάβασα ότι αναβαθμιζεται στην 4.2.Οταν ομως πατάω για ενημερώσεις λειτουργικού μου και λέει ότι όλες οι διαθέσιμες αναβαθμίσεις έχουν εγκατασταθεί. Μέσα έχει την 4.1 Stock. Η 4.2 έχει βγει ή θα βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχω το galaxy note 8.0 N5110 white και διάβασα ότι αναβαθμιζεται στην 4.2.Οταν ομως πατάω για ενημερώσεις λειτουργικού μου και λέει ότι όλες οι διαθέσιμες αναβαθμίσεις έχουν εγκατασταθεί. Μέσα έχει την 4.1 Stock. Η 4.2 έχει βγει ή θα βγει; Όχι για όλους ακόμη Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Γνωρίζει κανεις πως θα συνδέσω το tablet νοτε 8 5110 με το blu ray με dlna????????? απο χθές ταλαιπωρούμε και δεν βγάζω ακρη. το bluray ειναι της samsung f5100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts