Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα εκτός ότι δεν θέλω να δώσω 170 ευρώ δεν θα κάνω όπως πρέπει την δουλειά μου αφού το θέλω για ομιλία.

Θα προτιμήσω την φτηνή λύση ενός samsung HM1500 που κάνει εν μέρη αυτό που θέλω και είναι διακριτικό.

Κατανοητό για τα χρήματα αλλά με το smartwatch κάνεις πολλά περισσότερα. Το κινητό ή το ταμπλετ δεν βγαίνει από την τσέπη ή την τσάντα παρά μόνο για browsing. Όλα τα άλλα γίνονται από το ρολόι.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα για notes&tasks που να βαλω στο κινητο και να συνεργαζεται με τα προγραμματα του note 8 a note ή s note.να γραφω στη μια συσκευη και να συγχρονιζει και στην αλλη?

Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα για notes&tasks που να βαλω στο κινητο και να συνεργαζεται με τα προγραμματα του note 8 a note ή s note.να γραφω στη μια συσκευη και να συγχρονιζει και στην αλλη?

evernote.....

Ή να αγοράσεις ένα Νοτε 2 ή Νοτε 3

evernote.....

Ή να αγοράσεις ένα Νοτε 2 ή Νοτε 3

Νομιζω θα προτιμησω το evernote:lol: το κατεβαζω και στις δυο συσκευες και ενσωματωνεται στο a-note?

Κατανοητό για τα χρήματα αλλά με το smartwatch κάνεις πολλά περισσότερα. Το κινητό ή το ταμπλετ δεν βγαίνει από την τσέπη ή την τσάντα παρά μόνο για browsing. Όλα τα άλλα γίνονται από το ρολόι.

Νίκο τις περισσότερες ώρες της μέρας είναι στο γραφείο και στο σπίτι όπου το Note 8 είναι μπροστά μου. Αν δούλευα έξω θα το αγόραζα.

Και πως μιλάς απ αυτό; η μήπως απλά σε ειδοποιεί οπότε πάλι θες κάποιο ακουστικο;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Νίκο τις περισσότερες ώρες της μέρας είναι στο γραφείο και στο σπίτι όπου το Note 8 είναι μπροστά μου. Αν δούλευα έξω θα το αγόραζα.

Και πως μιλάς απ αυτό; η μήπως απλά σε ειδοποιεί οπότε πάλι θες κάποιο ακουστικο;

Δεν μιλάς με αυτό ,απλως΄ έχει μια λεπτή δόνηση και σε ειδοποιεί,οπότε μιλάς από bluetooth..Aλλά μπορέις να δεις ποιος είναι και να του κάνεις κλήση από το ρολόι χωρίς να βγάλεις το τηλέφωνο.Μπορείς να μιλήσεις βέβαια με το galaxy gear αλλά νομίζω ότι δεν είναι συμβατό ακόμα με το Νοτε 8

Αν μπορεί κάποιος από τους κατόχους να πει πώς τα πάει στην πλοήγηση (χρήση σε αυτοκίνητο) και γενικά εν κινήσει;

Και τελικά έχει κανονικό GPS ή μόνο Α-GPS?

Αν μπορεί κάποιος από τους κατόχους να πει πώς τα πάει στην πλοήγηση (χρήση σε αυτοκίνητο) και γενικά εν κινήσει;

Επειδή ήθελα και εγώ να ρωτήσω. Και Αgps να έχει πετάς ένα sygic επάνω και είσαι κομπλέ. Το οποίο sygic έχει γίνει τούμπανο

Θοδωρής

Για ποια έκδοση μιλάς? 3g η μόνο wifi?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εχω το note wifi και αν την αρχικη εκδοση adroid με αποτελεσμα αν μη μπορω να βαλω το adobe flash player

υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω ωστε να εμφανιζονται κανονικα οι εικωνες και τα video οταν μπαινω στο ιντερνετ ή με καποιο τροπο να αναβαθμιστει η εκδοση android ωστε να μπορω να βαλω το adobe flash player 11?

εχω το note wifi και αν την αρχικη εκδοση android με αποτελεσμα αν μη μπορω να βαλω το adobe flash player

Δεν έχει σχέση αυτό που λες για την έκδοση με την εγκατάσταση του Αdobe Flash Player.

Από την 4.0 και μετά είσαι εδώ (ver. 11.1.115.81):

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Δεν έχει σχέση αυτό που λες για την έκδοση με την εγκατάσταση του Αdobe Flash Player.

Από την 4.0 και μετά είσαι εδώ (ver. 11.1.115.81):

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

μολις τωρα την εκανα instal αλλα κατι περιεργο συμβαινει

πρωτον δεν ειδα τιποτα να αλλαζει

δευτερον οταν πηγα να το κανω instal με το chrome το dowlaod δεν προχωρουσε και αναγκαστηκα να ανοιξω τον explorer

τριτον οταν παω να ανοιξω το adobe με βγαζει σε κατι settings με μαυρη οθονη

μολις τωρα την εκανα instal αλλα κατι περιεργο συμβαινει

πρωτον δεν ειδα τιποτα να αλλαζει

δευτερον οταν πηγα να το κανω instal με το chrome το dowlaod δεν προχωρουσε και αναγκαστηκα να ανοιξω τον explorer

τριτον οταν παω να ανοιξω το adobe με βγαζει σε κατι settings με μαυρη οθονη

Με ποιον broswer δοκιμάζεις να δεις αν παίζει γιατί ο chrome δεν υποστηρίζει flash .

Samsung galaxy s21+

Με ποιον broswer δοκιμάζεις να δεις αν παίζει γιατί ο chrome δεν υποστηρίζει flash .

οκ ευχαριστω πολυ δουλεψε μια χαρα

αλλα αν μπαινω απο chrome πως γινεται κανει να βλεπει τις εικωνες και τα video που χρειαζονται το adobe?

το chrome ειναι με διαφορα πολυ πιο γρηγορα τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα

Edited by nvassos

Πάρε το smartwatch 2 και θα βρεις την υγειά σου. Τα αξίζει τα λεφτά του.

Πραγματι κι εγω εχω βρει απιστευτη χρησιμοτητα (παρα τις αντιθετου δηλωσεις παντου στο διαδικτυο), ειδικα για notifications στα 2 βασικα smartwatches αυτή τη στιγμη στην αγορα. Εχω και τα 2 (sony smartwatch 2, galaxy gear) και είναι απολαυστικα και σαν ρολογια...;)

Edited by v@gelis

Πραγματι κι εγω εχω βρει απιστευτη χρησιμοτητα (παρα του αντιθετου δηλωσεις παντου στο διαδικτυο), ειδικα για notifications στα 2 βασικα smartwatches αυτή τη στιγμη στην αγορα. Εχω και τα 2 (sony smartwatch 2, galaxy gear) και είναι απολαυστικα και σαν ρολογια...;)

Συμφωνώ για όποιον το χρησιμοποιεί. Αλλά όταν είσαι σπίτι γραφείο σπίτι και χτυπούν ταυτόχρονα tablet και smartphone συν το macbook αν το εχω ανοικτό, δεν νομίζω ότι χρειάζεται.

Ίσως όταν πέσει η τιμή και κοστίζει όσο ενα ρολόι παρόμοιας ποιότητας, να το σκεφτώ αν και πάλι μου την δίνει να φορτίζω μια ακόμα συσκευή.

Ελαβα σήμερα μια αναβάθμιση είμαι baseband N5100xxCMJ2 πλεοv. Καμία ιδεα για το τί αναβαθμισε ?29. 16 Mb ήταν OTA
Υπογραφή....

Έλαβα και εγω αυτην την ενημέρωση και ανάφερε βέλτιστοποίηση σταθερότητας. Δεν γνωρίζω την άλλαξε. :confused:

Έλαβα και εγω αυτην την ενημέρωση και ανάφερε βέλτιστοποίηση σταθερότητας. Δεν γνωρίζω την άλλαξε. :confused:

Απότι βλέπω μόνο τα Γερμανικά 3G την πήραν πάλι,ή κάνω λάθος;

Μηπως να στειλουμε κανενα μαζικο email στην samsung γιατι μας εχει ξεχασει με τα ελληνικα;;;;

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Μηπως να στειλουμε κανενα μαζικο email στην samsung γιατι μας εχει ξεχασει με τα ελληνικα;;;;

Και οχι μόνο .Νομίζω ότι ούτε τα Γαλλικά έχουν αναβαθμιστεί.

Εγω παντως εστειλα το παραπονο μου στην Samsung Hellas με την ελπιδα να το στειλουν στο εξωτερικο. Καλο θα ηταν να το κανουμε ολοι μας.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Απότι βλέπω μόνο τα Γερμανικά 3G την πήραν πάλι,ή κάνω λάθος;

Ναι οντως Γερμανικό έχω.

Υπογραφή....

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)