george04 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Γεια σας Έχω το Α820_S138 και με αυτή την rom μου κάνει κολλήματα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια rom και από που να την κατεβάσω. Επίσης πως μπορώ να ενοποιήσω την εσωτερική μνήμη (merge) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 εχουν απαντηθεί τα ερωτήματα σου..... μέσα στο θέμα υπάρχει πολύ υλικό να σε βοηθήσει... θέλει όμως ψάξιμο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeoThrace Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ψαξε μεσα στις συζητησεις σ αυτες τις 74 σελιδες θα βρεις οδηγίες και για το merge! Απο εδω τις ειδα κι εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonGiorgio Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Καλησπέρα παίδες θέλω να ρωτήσω αν έχει περάσει κανένας 4.4 rom στο A820 του είχα βρει αυτή τη rom http://www.needrom.com/download/vibe-2-0-1507/ που φαινόταν καλή την έχει κανένας γιατί το link είναι dead και αν όχι αυτή ίσως να μου προτείνει κάποια άλλη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george000 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Σας ευχαριστω πολυ! Ηταν πολυτιμες οι τεχνικες συμβουλες. Ελυσα το προβλημα μου, εκανα και merge τον εσωτερικη μνημη για να εχω 4gb και τωρα το κινητο ειναι και παλι bomba! Να ειστε καλα που βοηθατε τον κόσμο1 Μπραβο σας ! έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (+το ότι είμαι άσχετος) να προσπαθήσω να το κάνω μόνος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramellenia Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Το κινητό έχει κάποιους ήχους που φαίνονται μόνο μεσα από το media storage app που έχει όταν παω να επιλέξω ήχο μηνυματων πχ.. τουλάχιστον εγώ δε μπορώ να τα βρω με απλό file manager. Θέλω να μεταφέρω έναν ήχο όμως στο νέο μου κινητό ίδιας μάρκας και φυσικά δε μπορώ. Ψάχνω επίσης στο ιντερνετ αν καπου υπαρχουν συγκεντρωμενα αυτα τα ringtones του κινητού αλλά τζίφος! Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrys1313 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπερα στην παρεα. Εχω το συγκεκριμενο κινητο και εχω προβλημα με την οθονη. Ενω λειτουργει κανονικα το κινητο η οθονη δεν αναβει,εαν πιεσω λιγο την οθονη αναβει. Τι προβλημα λετε να εχει?Η οθονη λιγο δυσκολο μου φαινεται γιατι δεν θα αναβε καθολου. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ίσως δεν πατάει καλά ο ακροδέκτης της καλωδιοταινίας που συνδέει την οθόνη με την πλακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrys1313 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Αυτο εχει κουμπωσει καλα γιατι το ανοιξα και το κοιταξα. Το θεμα ειναι μην παρω οθονη και τελικα δεν ειναι η οθονη. Καμμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Όσοι το έχετε ακόμα, ποια ROM προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 αυτή που ειχε όταν το αγόρασα και την οποία έχει ακόμα Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_dim Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Επειδή μου είχε έρθει με κινεζιά, είχα βάλει την S150_Lambda_v.2.4.1. Απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts