Jump to content

alexis_dim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexis_dim

  1. Επειδή μου είχε έρθει με κινεζιά, είχα βάλει την S150_Lambda_v.2.4.1. Απόλυτα ευχαριστημένος.
  2. Καλημέρα. Απο εμφάνιση για να ειμαι ειλικρινης ολα παρόμοια μου φαίνονται. Τελικά εγώ αποφάσισα να πάω στο μονόκαρτο Huawei P8 lite καθότι έχει το χαμηλότερο SAR σε σχέση με τα υπόλοιπα που ανέφερα. Στα συν του ότι έχει διαθέσιμη ενημέρωση σε Android 6, ενώ το Lenovo όχι (και δεν έχουν καν ενημέρωση για το αν θα γινει). Επίσης, τώρα που βγήκε στην αγορά και η νέα έκδοσή του, η τιμή του παλιού λογικά θα πέσει. Off topic, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η άμεση απάντηση από την Huawei σε κάποια ερωτήματα που του έστειλα με mail. Μέσα σε 2 ώρες είχα απάντηση!
  3. Άντε να δούμε, θα κερδίσω τίποτα αυτή τη φορά?
  4. Xiaomi: Ξέρω γενικά ότι είναι value for money κινητά. Απλά 2 πολύ κοντινοί φίλοι αγοράσαν κινητά xiaomi (διαφορετικά μοντέλα) και μετά από λίγο καιρό τα πετάξαν! Οπότε με λες και αρνητικά προκατειλημμένο! Επίσης, για προσωπικούς λόγους ψάχνω αρκετά και δείκτες ακτινοβολίας (sar), και τα xiaomi έχουν αρκετά μεγάλους δείκτες (και αμφίβολες μετρήσεις επίσης).
  5. Οκ. Γιατί όμως? Ειδικά το Lenovo vibe k5, έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το P8, είναι πιο καινούριο κινητό, και καταγράφει καλύτερες επιδόσεις από το P8. Έχει δοκιμάσει κανείς τα Sony Xperia E5, Lenovo K5 ή ZTE Blade V7 Lite?
  6. Κανείς καμια άποψη για τα Lenovo Vibe Κ5, Sony Xperia Ε5, ZTE Blade V7 Lite?? :confused:
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το J5 δεν το κοιταζω αφ'ενος γιατί πραγματικά δεν παίζει φράγκο παραπάνω, αφ'ετέρου γιατί με ξένισε λίγο όταν το είδα λόγω μεγέθους. Γενικά αν μπορούσα να βρω ένα καλό κινητό 4 ιντσών ή έστω 4,5, θα το προτιμούσα. Όπως και να χει μου κάνει εντύπωση που τα υπόλοιπα 3 μοντέλα που ανέφερα (Lenovo Κ5, Sony Ε5, ZTE V7 Lite) μένουν ασχολίαστα. Έχει κανείς άποψη για αυτά τα κινητά? Μακάρι να με έπαιρνε να δώσω κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς... :( Οπότε αναγκαστικά μάλλον θα επιλέξω κάτι από αυτά τα 4, ή έστω κάτι μέχρι αυτό το κόστος.
  8. Το λες με μεγαλη βεβαιότητα! Απλά έχω διαβάσει για διάφορα μικροπροβλήματα που εμφανίζει (φυσικό βέβαια γιατί είναι αρκετά "περπατημένο" μοντέλο) και αυτό με προβληματίζει λίγο.
  9. Μετά από 3 χρόνια που με ανέχτηκε ένα Lenovo A820, αποφάσισε ότι δε μπορεί πια μαζί μου και το εκδηλώνει με κάθε δυνατό τρόπο. Οπότε ξεκίνησα και γω να ψάχνω αντικαταστάτη του. Κατέληξα σε 4 πιθανούς διαδόχους με μέγιστο κόστος τα 150 ευρώ (γιατί ο Γενάρης έχει και σφιξίματα): ZTE Blade V7 Lite, Huawei P8 Lite, Lenovo Vibe K5, Sony Xperia E5. Τι μου προτείνετε? Σημείωση:Η χρήση που κάνω είναι σχετικά απλή, με σχετικά λίγες και απλές εφαρμογές, ιντερνετ, μουσική, αλλά χωρίς παιχνίδια ή βαριές εφαρμογές. Για φωτογραφίες δεν καίγομαι, καθώς έχω άλλα μπλιμπλίκια για αυτές! Επίσης, έχοντας παίξει για λίγο με ενα παλιό Samsung J5, μπορώ να πω ότι γλυκοκοιτάζω και την έκδοση του 2016 του Samsung J3... Ευχαριστώ (εκ των προτέρων)!
  10. Καλή χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία σε μένα!
×
×
  • Create New...