Jump to content

Lenovo A820

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω την εντυπωση, η τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι μπορει να φλασαριστει η stock rom.Εχει ομως καποιος το σωστο συνδυασμο με σωστους drivers για windows 7, το καταλληλο flashtool και τη σωστη stock rom?????

χαλάρωσε σε 5 λεπτά το κινητό σου θα ξαναδουλέψει,

http://www.ulozto.cz/x3uYtRYt/a820-s138-stock-v3-7z

SP_Drivers_v1.3_lenovo

Flashtool_v3.1304.0.119(20130206)

πρώτα τρέχεις το flash tool στο pc φορτώνεις το .txt από την stock rom, τσεκάρεις το DL DA, αφήνεις όλα τα αρχεία όπως είναι τσεκαρισμένα, συνδέεις το κινητό χωρίς την μπαταρία.... μόβ κίτρινος πράσινος κύκλος.... το κινητό ξαναδούλεψε σαν κινεζόπουλο πλέον

βάλτου αγγλική γλώσσα (εκτός εάν ξέρεις κινέζικα) και προχώρα σε φλασαρισμα custom rom

και είσαι ok

Edited by giorgoslekkas

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.ulozto.cz/x3uYtRYt/a820-s138-stock-v3-7z

SP_Drivers_v1.3_lenovo

Flashtool_v3.1304.0.119(20130206)

και είσαι ok

Φιλε εισαι απιστευτος.....Ξεμπρικαρε......ευχαριστω πολυ......

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις rom που υπάρχουν για το κινητό μας...

Οι καλύτερες είναι οι εξής δύο:

1. http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-12/

2. http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-19/

Δουλεύουν απροβλημάτιστα σε όλα τους... Εμένα προσωπικά με βόλεψε περισσότερο η δεύτερη.

Και αφού δεν βρήκα τίποτα άλλο να πειράξω παρήγγειλα και τώρα ασχολούμαι με το thl w200...

Την http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820t-miui-v5/ που είναι 4.2 την δοκίμασες; Αν ναι, τι λέει;

e d i t :

Τώρα πρόσεξα ότι είναι για το 820Τ.

Πάντως,

έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από τις άλλες 4.2:

http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-s4ui/

http://www.needrom.com/mobile/a820/

(που είναι για 820!).

e d i t 2 :

και μόλις προέκυψε και A820 – Android 4.2.1 MIUI:

http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-miui-v5/

"Gapps not include...

Language support: EN/CN"

Edited by Baniko

Παιδιά καλησπέρα.

Αγόρασα το Lenovo A820 από το minideal.net εδώ και 15 μέρες.

Το παρέλαβα σε άριστη κατάσταση κ έκανε μόνο 10 μέρες να έρθει Αθήνα. Υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά αν και σε κάποια σημεία το menu του είναι στην αγγλική γλώσσα αλλά δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα αυτό.

Το τηλέφωνο είναι πραγματικά άψογο, πολύ γρήγορο στην ανταπόκριση των εφαρμογών και λειτουργούσε περίφημα μέχρι εχθές βράδυ οπού σκέφτηκα (χωρίς να γνωρίζω τις συνέπειες…) να του κάνω Firmware Update από την επιλογή update μέσα στο menu settings.

Όλα πήγαν περίφημα το update έγινε αλλά το τηλέφωνο πλέων δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω διότι δεν μιλώ κινέζικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α) Κατέβηκαν και εγκαταστάθηκαν καμιά δεκαριά κινέζικες εφαρμογές που δεν είναι καν δίγλωσσες ώστε να καταλαβαίνω κάτι…. Στις εφαρμογές αυτές δεν μπορεί να γίνει απεγκατάσταση τουλάχιστον από εμένα που δεν έχω ιδέα από Android.

Β) Εφαρμογές όπως Root Directory και κάποιες άλλες εξαφανίστηκαν. Εφαρμογές όπως SuperSu, Play, YouTube κλπ δεν λειτουργούν καθόλου.

Γ) Το πληκτρολόγιο που μου βγάζει είναι μεν το ελληνικό αλλά όταν κάνω αλλαγή γλώσσας για να βγει το αγγλικό μου βγάζει το κινέζικο!

Δ) Δεν δέχεται με τίποτα να κατεβάσω εφαρμογές από το PlayStore ακόμα κ αν τις περάσω με Bluetooth δεν τις εγκαθιστά.

Να προσθέσω πως στην προηγούμενη κατάσταση πριν το Firmware Update που έκανα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Δυστυχώς δεν γνώριζα τι θα συμβεί και όντας άσχετος από Android τώρα κάθομαι και κλαίω τη μοίρα μου!

Ξέρει κανείς να βοηθήσει?

Έστειλα πριν λίγο email κ στο κατάστημα αν μπορούν να με βοηθήσουν.

Στο δικό μου παίζει κανονικά χωρίς ακουστικά το ραδιόφωνο.

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

Το παρήγγειλα χθες από minideal. Κανένα μήνυμα ή ειδοποίηση ακόμα. Για να δούμε...

ΣΚ θα περιμένεις λίγο από Δευτέρα λογικά θα έχεις νέα τους...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Από ότι βλέπω και στις κινήσεις της κάρτας μέσω ιντερνετ η συναλλαγή υπάρχει αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί. Μάλλον λόγω ΣΚ. Από Δευτέρα υπολογίζω και εγώ.

... Αγόρασα το Lenovo A820 από το minideal.net εδώ και 15 μέρες...

Το τηλέφωνο είναι πραγματικά άψογο,...

... μέχρι εχθές βράδυ οπού σκέφτηκα (χωρίς να γνωρίζω τις συνέπειες…) να του κάνω Firmware Update από την επιλογή update μέσα στο menu settings.

Όλα πήγαν περίφημα το update έγινε αλλά το τηλέφωνο πλέων δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω διότι δεν μιλώ κινέζικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Εφαρμογές όπως Root Directory και κάποιες άλλες εξαφανίστηκαν. Εφαρμογές όπως SuperSu, Play, YouTube κλπ δεν λειτουργούν καθόλου.

Γ) Το πληκτρολόγιο που μου βγάζει είναι μεν το ελληνικό αλλά όταν κάνω αλλαγή γλώσσας για να βγει το αγγλικό μου βγάζει το κινέζικο!

Δ) Δεν δέχεται με τίποτα να κατεβάσω εφαρμογές από το PlayStore ακόμα κ αν τις περάσω με Bluetooth δεν τις εγκαθιστά.

...

Ξέρει κανείς να βοηθήσει?

...

Το θέμα σου είναι ότι με το update που έκανες, έβαλες επίσημο firmware (ROM), το οποίο είναι μόνο για Kίνα (μια και το τηλέφωνο είναι μόνο για την Kίνα ...κατ αρχήν!).

Η λύση είναι, πρώτα να το κάνεις root (μια και το root που είχες, έφυγε βάζοντας την επίσημη

ROM), μετά να περάσεις custom recovery και μετά μια custom πολυγλωσσική ROM.

Στο ποστ #496 στη σελίδα 34, αναφέρω τι έκανα εγώ και πια ROM πέρασα με λεπτομέρειες και παραπομπές. Η διαφορά σε σχέση με την δική σου περίπτωση, είναι ότι εσύ πρέπει να κάνεις και root, που δεν χρειαζόταν σε μένα γιατί εγώ ξεκίνησα από την ROM που το είχε στείλει το mιnideal.

Edited by Baniko

Χαιρετω την παρεα!!!

Παρακολουθησα εδω την συζητηση για το Α820 και επειδη ψαχνω ενα κινητο για την μητερα μου κατεληξα σε αυτο.Καθως επειδη ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο minideal μηπως εχετε καποιες πληροφοριες να με καθοδηγησεται στην διαδικασια.Επισης μηπως παιζει κανα κουπονι η κατι?

Κατι αλλο,επειδη εγω δεν θα ειμαι εκει οταν θα το παραλαβει για να το σεταρω και τα λοιπα.Εχει μηπως καποια διαδικασια για να μπορεισει να το λειτουργησει η ειναι τα κλασσικα??

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Τους μίλησα στο live chat που έχουν σήμερα και μου είπαν ότι έχει φύγει και μου έδωσαν και tracking number. Με παραξένεψε βέβαια που δεν έστειλαν ένα confirmation email ή κάτι τέτοιο βρε παιδί μου. Ούτε καν για να μου πουν ότι έχουμε πάρει την παραγγελία σας τουλάχιστον. Στο site λέει ακόμα "Processing" για την παραγγελία.

εκανε καποιος που εχει τη lambda rom το update μεσω ota απο s139 σε s150 που βγηκε να μας πει εντυπωσεις;

εκανε καποιος που εχει τη lambda rom το update μεσω ota απο s139 σε s150 που βγηκε να μας πει εντυπωσεις;

Εγώ είμαι στην s139 v2.3.4, αλλά δεν μου βγάζει τίποτα για update! μου λέει ότι είμαι ενημερωμένος!

απο προχτες μου το βγαζει και επειδη εχω τροποποιημενη την εσωτερικη μνημη σαν ενα partision δε μου το κανει εγκατασταση βγαζει ενα error για sdcard02(που φυσικα δεν υπαρχει).8mb ολο και ολο ειναι το .zip που κατεβηκε.εκει που λεει system update και οχι ενημερωσεις συστηματος πρεπει να το βγαζει.... Edited by georgis_4

παιδες εχει χρησιμοποιησει κανεις καλωδιο otg ;;;

το υποστηρηζει η συσκευη μας;;;...καπου διαβασε οτι το υποστηριζει....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

To OTG καλώδιο δεν μπαίνει καν στην συσκευή μας, τουλάχιστον τα 2 που έχω και δοκίμασα... :confused:

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

To OTG καλώδιο δεν μπαίνει καν στην συσκευή μας, τουλάχιστον τα 2 που έχω και δοκίμασα... :confused:

γιατι να μην μπαινει;;;:confused:...το lenovo εχει micro usb κονεκτορα οπως ολα...κανονικα πρεπει να μπαινει...αλλο αν δεν δουλευει....

μολις ερθει απο κινα το otg θα ενημερωσω :p

:p ....και εγω παραγγειλα....απο το aliexpress.....:D

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω εδω και καιρό για ενα smartphone και κατεληξα τελικα στο Α820. Έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα ποστ, όλες τις σελίδες. Εγω θα το αγορασω απο το --> MERIMOBILES. Έχει πεσει η τιμη του, απο το πρωτο ποστ που διάβασα, μου φαινεται ευκαιρια και ότι ειναι καλό κινητό,μιας και υπάρχει και το όνομα της Lenovo απο πίσω. Το προοριζω για δωρο στον αδερφό μου. Αν δεν το αγορασω ροοταρισμενο και μεινει στα αγγλικά, θα μπορω να βαλω πχ τα ελληνικα για να στελνω μηνυματα και να γραφω ελληνικα σε διαφορες σελίδες στο ιντερνετ? Αυτό που με προβληματίζει ακομα είναι με ποια εταιρεια θα ερθει, το MERIMOBILES εχει δωρεαν σε 14-28 μερες, με singapore post 9-16 μερες χρεωση 6 ευρω και μια ems 6-8 μέρες με χρεωση 12 ευρω . Βασικά δεν θελω να πληρωσω τελωνειο, αν και θα πληρωσω με πιστωτικη οποτε η χρεωση θα εχει γινει!!!! Kαι να το πιασουν στο τελωνείο θα πρέπει να πληρώσω κάτι άλλο? Βοηθηστε με αν μπορει κανείς σε αυτα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ : Καλώς σας βρήκα, πρώτο μου ποστ εδώ :):)

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω εδω και καιρό για ενα smartphone και κατεληξα τελικα στο Α820. Έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα ποστ, όλες τις σελίδες. Εγω θα το αγορασω απο το --> MERIMOBILES. Έχει πεσει η τιμη του, απο το πρωτο ποστ που διάβασα, μου φαινεται ευκαιρια και ότι ειναι καλό κινητό,μιας και υπάρχει και το όνομα της Lenovo απο πίσω. Το προοριζω για δωρο στον αδερφό μου. Αν δεν το αγορασω ροοταρισμενο και μεινει στα αγγλικά, θα μπορω να βαλω πχ τα ελληνικα για να στελνω μηνυματα και να γραφω ελληνικα σε διαφορες σελίδες στο ιντερνετ? Αυτό που με προβληματίζει ακομα είναι με ποια εταιρεια θα ερθει, το MERIMOBILES εχει δωρεαν σε 14-28 μερες, με singapore post 9-16 μερες χρεωση 6 ευρω και μια ems 6-8 μέρες με χρεωση 12 ευρω . Βασικά δεν θελω να πληρωσω τελωνειο, αν και θα πληρωσω με πιστωτικη οποτε η χρεωση θα εχει γινει!!!! Kαι να το πιασουν στο τελωνείο θα πρέπει να πληρώσω κάτι άλλο? Βοηθηστε με αν μπορει κανείς σε αυτα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ : Καλώς σας βρήκα, πρώτο μου ποστ εδώ :):)

Άμα δεν θες να πλερώσεις τελωνείο, μονόδρομος το sg post ή το hk post...

Την έκανα την παραγγελία μου, πριν λίγη ώρα απο το merimobiles μέσω paypal. Mεχρι στιγμής εχω απλα ενα order number απο το site, οποτε αναμένω να μου σταλει το νούμερο για να μπορω να ελεγχω που ειναι η παραγγελία μου. Με singapore post θα έρθει. Ευχαριστώ ολους σας γαι την βοήθεια, εχω διαβάσει ολες τις σελίδες και για αυτό και για άλλα μοντέλα που έψαχνα και ολα τα παιδιά ηταν κατατοπιστικα. Οταν ερθει στα χερια μου (ροοταρισμενο εννοείται) και πριν το στείλω δωράκι στον αδερφό μου, θα το τσεκάρω και θα πω και εγώ εντυπώσεις.

Έχω την lamda 2.3.4 εδώ και ~10 μέρες (πιο πριν είχα την 2.3).

Γενικά καλά, δεν έχω κάτι να παραπονεθώ,

εκτός από::oops:

Το ρολόι που είναι πάνω στην μπάρα, κολλάει σε κάποια ώρα και δεν αλλάζει. Το ρολόι που είναι στο widjet που έχω (που δείχνει και τον καιρό) αλλάζει (δουλεύει) κανονικά.

Από τις ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει και την αυτόματη ενημέρωση από το internet και την χειροκίνητη.

Αν πατήσω τον "ορισμό ώρας" παίρνει τη τρέχουσα ώρα, αλλά μετά κολλάει πάλι.

Άλλες φορές πάλι, ενημερώνει μόνο του την ώρα και μετά ξανακολλάει.

Μιλάμε πάντα για το ρολόι που είναι πάνω στην μπάρα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Edited by Baniko

Γεια σας παίδες. 'Εχω το τηλέφωνο εδώ και δυο μήνες και το κινητό πετάει. Αλλά έχω μια ερώτηση. Έχει βρει μήπως κανείς εδώ μέσα τρόπο να αποθηκεύουμε μεγάλα αρχεία πάνω από 4GB?

Γεια σας παίδες. 'Εχω το τηλέφωνο εδώ και δυο μήνες και το κινητό πετάει. Αλλά έχω μια ερώτηση. Έχει βρει μήπως κανείς εδώ μέσα τρόπο να αποθηκεύουμε μεγάλα αρχεία πάνω από 4GB?

Αυτό είναι όριο του File System του κινητού (FAT 32) θεωρητικά για να αποθηκεύσεις μεγαλύτερα αρχεία πρέπει να αλλάξεις το File System είτε σε NTFS είτε σε κάτι που υποστηρίζει εν γένη το Linux όπως ext3 ή ext4. Τώρα πρακτικά δεν ξέρω άμα είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο στο κινητό. Αν δεν κάνω λάθος μερικά κινητά ή καλύτερα ROMS δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να έχει κάποιο τέτοιο File System.

Περισσότερα εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/File_system , εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD ή εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_file_systems