Jump to content

Θύρα ethernet να μετατρέπεται σε wireless δίκτυο.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, οφέιλω να ομολογήσω πως ο τίτλος είναι ένα μαύρο χάλι.

Αρχικά, μένω στις νέες εστίες του ΕΜΠ όπου και μας παρέχουν μια θύρα ethernet απ' όπου και τροφοδοτούμαστε με internet. Επειδή όμως έχω 2 υπολογιστές στο δωμάτιο θέλω αυτή τη θύρα να την κάνω να αναπαράγει ασύρματο δίκτυο σε όλο το δωμάτιο. Δηλαδή, θέλω ένα τύπου Modem όπως έχουμε στα σπίτια μας.

Υπάρχει καμιά πολύ απλή λύση τύπου μια κεραία που να συνδέεται επι τόπου και να γίνεται ασύρματο δίκτυο;

Ως ώρας έχω προσπαθήσει μέσω (πιθανά λάθους) σύνδεσης να πάρω το παλιό μου modem και να το συνδέσω με τη θύρα LAN. Βέβαια καμία τύχη, δε βλέπει καν internet. Σε αυτην την περίπτωση μπορώ να ρυθμίσω το netfaster μου να λαμβάνει σε κάποια απο τις θύρες LAΝ internet;

Να σημειώσω πως αυτή η πρίζα έχει μια συγκεκριμένη MAC address που δίνει και είναι σταθερή. Άρα κάνει σύνδεση σε όποιον υπολογιστή την έχει αλλαγμένη.

Ευχαριστώ.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

θα βάλεις ένα splitter ή καλύτερα ένα access point, το splitter σου προσθέτει γραμμές ενσύρματες και το access point ασύρματες. Προσοχή όμως γιατί αυτό θα γίνει αντιληπτό στο κέντρο λειτουργίας δικτύου και μπορεί να σου κόψουν τη γραμμή.

Έτσι απλά; Θα πάρω access point?

Πίστεψα οτι με κάποιον τρόπο θα μπορούσα να λειτουργήσω κάποιο από τα 3 modem που κάθονται...

Γιατί όμως μπορεί να μου κόψουν τη γραμμή; Είναι παράνομο; Αυτοί βλέπουν τα IP addresses;

Σ'ευχαριστώ πάντως.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Έτσι απλά; Θα πάρω access point?

Πίστεψα οτι με κάποιον τρόπο θα μπορούσα να λειτουργήσω κάποιο από τα 3 modem που κάθονται...

Γιατί όμως μπορεί να μου κόψουν τη γραμμή; Είναι παράνομο; Αυτοί βλέπουν τα IP addresses;

Σ'ευχαριστώ πάντως.

Δοκιμασες με καποιο απο τα μοντεμ σου να το ρυθμισεις σε bridge mode και να το συνδεσεις με ethernet;

Βασικα πες μας ποια μοντεμ εχεις να δω αν το υποστηριζουν..

Και επισης, οι υπολογιστες ειναι desktop; σε ενδιαφερει να εχεις και wifi;

Edited by johnsour

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Αν θέλεις να συνδέσεις ασύρματα τα δύο μηχανήματα, θα πάρεις ένα access point. Αν θέλεις να τα συνδέσεις ενσύρματα, θα πάρεις ένα switch. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει και τα μηχανήματα να έχουν αντίστοιχο εξοπλισμό πάνω τους. Επίσης βεβαιώσου ότι αυτό επιτρέπεται, αν και απ'όσο ξέρω δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δοκιμασες με καποιο απο τα μοντεμ σου να το ρυθμισεις σε bridge mode και να το συνδεσεις με ethernet;

Βασικα πες μας ποια μοντεμ εχεις να δω αν το υποστηριζουν..

Και επισης, οι υπολογιστες ειναι desktop; σε ενδιαφερει να εχεις και wifi;

Ναί φυσικά, το ένα είναι laptop. Έχω modem που έχουν ξεμείνει από συνδέσεις HOL και Connx. Τα δύο είναι netfaster IAD και το άλλο είναι το connx της zte νομίζω που δίνουν με νέες συνδέσεις.

Αν θέλεις να συνδέσεις ασύρματα τα δύο μηχανήματα, θα πάρεις ένα access point. Αν θέλεις να τα συνδέσεις ενσύρματα, θα πάρεις ένα switch. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει και τα μηχανήματα να έχουν αντίστοιχο εξοπλισμό πάνω τους. Επίσης βεβαιώσου ότι αυτό επιτρέπεται, αν και απ'όσο ξέρω δεν θα έχεις πρόβλημα.

Για να αποφύγω αυτήν την αγορά -δύσκολες οι εποχές σήμερα- μπορώ να ρυθμίσω κάποιο modem μου σε bridge mode και να έχω τον έναν ενσύρματο (το σταθερό) και το laptop να λαμβάνει ασύρματα δίκτυο;

Ευχαριστώ και τους δυο σας.

μπορει να ειναι λιγο χαζο αυτο που θα σου πω.εχεις ελεγξει μηπως σας παρεχουν και wifi ωστε να μην μπλεκεις τωρα...

Όχι, το Πολυτεχνείο παρέχει ασύρματο internet στους χώρους του, οι εστίες αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι.

Όχι, το Πολυτεχνείο παρέχει ασύρματο internet στους χώρους του, οι εστίες αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι.

Δοκιμασε να συνδεσεις το netfaster που εχεις με ethernet και μπες στη σελιδα ρυθμισης (Interface) του router (192.168.χχ.χχ). Μετα κανε setup οπως θα εκανες οταν θες να ρυθμισεις απο την αρχη ενα router για μια νεα συνδεση. Θα δεις που λεει να επιλεξεις μεταξυ PPPoE/A, bridge κλπ(αναλογα το μοντεμ). Εσυ επιλεγεις bridge και μετα απενεργοποιεις το DHCP. Ενεργοποιεις WIFI και λογικα εισαι ετοιμος.

Αν το netfaster δεν εχει επιλογη για bridge δοκιμασε το zte..Αν και νομιζω πως το netfaster εχει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Δοκιμασε να συνδεσεις το netfaster που εχεις με ethernet και μπες στη σελιδα ρυθμισης (Interface) του router (192.168.χχ.χχ). Μετα κανε setup οπως θα εκανες οταν θες να ρυθμισεις απο την αρχη ενα router για μια νεα συνδεση. Θα δεις που λεει να επιλεξεις μεταξυ PPPoE/A, bridge κλπ(αναλογα το μοντεμ). Εσυ επιλεγεις bridge και μετα απενεργοποιεις το DHCP. Ενεργοποιεις WIFI και λογικα εισαι ετοιμος.

Αν το netfaster δεν εχει επιλογη για bridge δοκιμασε το zte..Αν και νομιζω πως το netfaster εχει...

Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια, κατ' αρχάς.

Με τον τρόπο που μου είπες και δοκίμασα με το netfaster IAD δε λειτουργεί. Έχω όμως κάποιες απορίες που πιθανά να ευθύνονται για την αδυναμία σύνδεσης.

Στις επιλογές όπου είναι το PPoE/A, υπάρχει ακόμα το bridging καθώς και το bridging static (DHCP).

Στο bridging ενεργοποιώντας τό απενεργοποιείται αυτόματα το DHCP. Οπότε είμαι καλυμένος.

Όσο για το bridging (DHCP) που δοκίμασα το απενεργοποίησα ύστερα από την επανεκκίνηση του modem αλλά ούτε αυτό λειτούργησε.

Ακόμα, δοκίμασα να βάλω ίδια MAC address στο modem με αυτήν της πρίζας, αλλά και πάλι το λαμπάκι online του modem δεν άναψε.

Η σύνδεσή μου είναι η εξής:

πρίζα(ethernet) -> modem (LAN1) και

modem (LAN2) -> ethernet laptop και

modem (wifi) -> σταθερός μέσω usb wireless adaptor.

Ερώτηση: Η LAN1 θύρα του modem με τη λειτουργία bridge μπορεί να λάβει internet από την πρίζα; (αυτό σημαίνει bridging δηλαδή; )

Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια, κατ' αρχάς.

Με τον τρόπο που μου είπες και δοκίμασα με το netfaster IAD δε λειτουργεί. Έχω όμως κάποιες απορίες που πιθανά να ευθύνονται για την αδυναμία σύνδεσης.

Στις επιλογές όπου είναι το PPoE/A, υπάρχει ακόμα το bridging καθώς και το bridging static (DHCP).

Στο bridging ενεργοποιώντας τό απενεργοποιείται αυτόματα το DHCP. Οπότε είμαι καλυμένος.

Όσο για το bridging (DHCP) που δοκίμασα το απενεργοποίησα ύστερα από την επανεκκίνηση του modem αλλά ούτε αυτό λειτούργησε.

Ακόμα, δοκίμασα να βάλω ίδια MAC address στο modem με αυτήν της πρίζας, αλλά και πάλι το λαμπάκι online του modem δεν άναψε.

Η σύνδεσή μου είναι η εξής:

πρίζα(ethernet) -> modem (LAN1) και

modem (LAN2) -> ethernet laptop και

modem (wifi) -> σταθερός μέσω usb wireless adaptor.

Ερώτηση: Η LAN1 θύρα του modem με τη λειτουργία bridge μπορεί να λάβει internet από την πρίζα; (αυτό σημαίνει bridging δηλαδή; )

Κανονικα θα επρεπε να λειτουργει..Για δοκιμασε και με DHCP ενεργο, αν και ειμαι 99,99% σιγουρος οτι πρεπει να ειναι απενεργοποιημενο..Εγω σπιτι μου ετσι το εχω αυτη τη στιγμη..MAC δε χρειαζεται να την αλλαξεις

Σε bridge mode το netfaster θα επρεπε να παρει μονο του σαν ip την DNS της σχολης.

Δοκιμασε με DHCP ενεργο σε bridge mode και ασχετα απο τα λαμπακια δοκιμασε να μπεις στο ιντερνετ μεσω wifi για αρχη.

Αν δε μπει δες τι IP κλπ εχει παρει.

Ειμαι σιγουρος οτι γινεται ετσι, το εχω κανει πολλες φορες!

Εναλλακτικα θα δοκιμασουμε αν γινεται με ICS http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Using-ICS-Internet-Connection-Sharing

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Εδω χρειαζεσαι switch οποτε ακυρωνεις οτι εχει κανει με router (DHCP) και modem (PPOE κλπ)

Δοκιμασε το εξης:

το παλιο modem/router το συνδεσεις στο pc σου με ενα ethernet καλωδιο. Χτυπας την ip του μπαινεις στο web interface. Επειδη ειναι και router πας και ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ το DHCP.

Εδω θα δοκιμαζα 2 εναλλακτικες : 1. βαζεις μια ip σταθερη αυτη που θες εσυ και μαλλον αυτη που παιρνει το μηχανημα σου οταν το συνδεεις στο δικτυο. 2. Δεν βαζεις ip αλλα παλι απενεργοπιείς το DHCP.

Ανοιγεις το wifi και οριζεις ssid και pswd.

Επειδη ομως μολις κλεισεις τον DHCP και ορισεις ip αυτο θα θελει να κανει επανεκινηση και μετα δεν θα μπορεις να το ξαναδεις απο webbrowser πρωτα ανοιγεις wifi και μετα απενεργοποιεις DHCP οριζεις ip.

οταν τελειωσεις με αυτα το συνδεεις με το ethernet καλωδιο αποτηνν πριζα δικτυου σε 1 απο τη 4 συνηθως θυρες που εχουν το ιδιο χρωμα και οχι στις αλλες. Τις υπολοιπες 3 τις χρησιμοποιεις σαν switch και συνδεεις πανω αλλα μηχανηματα

Για να επανελθει το μηχανημα στην αρχικη του κατασταση κανεις reset κρατωντας πατημενο το resεt για κανα λεπτο

Edited by elpa02
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Σωστά όλα τα παραπάνω, αλλά να τα συνοψίσω λίγο καλύτερα:

Τα modem router που έχεις είναι 3 σε 1: modem, router και switch. Από αυτές τις λειτουργίες χρειάζεσαι μόνο το switch.

Απενεργοποιείς λοιπόν το dhcp και ξερυθμίζεις το modem.

Λογικά στην εστία σας έχουν δώσει IP της μορφής 147.102.xxx.xxx

Θα πρέπει να ορίσεις λοιπόν στο switch ότι θα έχει κι εκείνο μια τέτοια IP. Δεν έχουν όλα τα modem-router τη δυνατότητα αυτή, συνήθως μπορείς να επιλέξεις μόνο private ip της μορφής 192.168.xxx.xxx

Αν δεν μπορείς να αλλάξεις την IP σε ότι θες εσύ, τότε θα χρειαστείς wireless router.

• 1 month later...

Ειλικρινά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το γυρίσω σε bridge mode και να λειτουργήσει.

Αποφάσισα να πάω στη λύση access point και βρήκα ένα οικονομικό στα 21 ευρω.

Τι λέτε, θα λειτουργήσει σίγουρα ε;

http://www.skroutz.gr/s/2650076/Tenda-A30-Wireless-N300-Range-Extender.html

Καταρχήν, η πριζα που έχεις τώρα, για συνδεθεις ενσύρματα, απλά βάζεις πάνω τον υπολογιστη και παίζει; Σου έχουν δώσει τίποτα στοιχεία σύνδεσης από το NOC;

Ναι, απλά αυτό.Μάλιστα κατευθείαν συγχρονίζει τον πρώτο υπολογιστή που θα συνδεθεί και του δίνει την ίδια mac address.

Εννοείς ίδια ip address.

Λοιπόν, με το ασύρματο που θες να δημιουργήσεις θέλεις να είναι συνδεδεμένη πάνω από μια συσκευή ταυτόχρονα;

Δηλαδή, να συνδεθείς μια με το κινητό, να κλείσεις το wifi του κινητού και μετά να μπεις με το λαπτοπ;

Σου ζήτησαν τίποτα στοιχεία για τον υπολογιστή που θα συνδεόταν από το noc; Θυμάσαι τι;

Όχι δε ζητήθηκε τίποτα. Mac address λέω.

Πέρασα στην αγορά του tenda a30, χωρίς όμως να μου λειτουργεί. Ένας γνωστός μου είπε να πάω στο Κέντρο Δικτύου του ΕΜΠ και να ζητήσω να μου μηδενίσουν τη γραμμή ( τη Mac μάλλον εννούσε) κι ύστερα να συνδέσω το access point. όπου θα πάρει η πρίζα τη mac της πρώτης συσκευής .

Σημείωση: Στα ρούτερ που είχα λειτουργήσει μπορούσα να αλλάξω τη Mac τους, ενώ στο tenda δε μου το επιτρέπει.

Edited by tsoump

Έχω αγοράσει Tenda A30 Wireless access point χωρίς όμως να λειτουργεί. Δηλαδή, δε μου στέλνει σήμα internet. Συνδεόμενο με ethernet της πρίζας που έχει internet αυτό δεν το αποστέλλει ασύρματα.

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ;

Στο wireless extender έχει WDS bridge , Universal repeater και disable.

Μήπως θα έπρεπε να ήταν και router μαζί ώστε να δουλέψει;

Επίσης, έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του :

#Please don't change this file by hand
wl_radius_port=1812
wl0_rxchain_pwrsave_stas_assoc_check=0
wl0_wmf_bss_enable=0
wl0_mcast_regen_bss_enable=1
wl0_rifs_advert=auto
wl_txstreams=0
wl0_frameburst=on
wl_rxchain_pwrsave_pps=10
log_ipaddr=
wl_nctrlsb=none
wl_version=5.100.138.7
ddns_enable=0
wl0_leddc=0x640000
wl0_aporwds=0
wl_maxassoc=128
wl0_akm=
wps_modelname=Tenda
wl_leddc=0x640000
wl_rxchain_pwrsave_stas_assoc_check=0
wl_phytypes=
wl0_infra=1
fw_disable=0
wl0_country_code=US
wl0_wps_method=pbc
wl_infra=1
wl_stbc_tx=auto
wl0_bcn_rotate=1
restore_defaults=0
wl0.1_hwaddr=CA:3A:35:F5:E5:89
wl_old_ssid=Tenda
wl0_nctrlsb=none
wl0_version=5.100.138.7
wl_radius_ipaddr=
http_wanport=
lan_gateway=192.168.0.1
wl0_ifname=eth1
lan_domain=
timer_interval=3600
wl_net_reauth=36000
lan1_ipaddr=192.168.2.1
wl0_rxchain_pwrsave_quiet_time=1800
wl0_rxstreams=0
ip_method=1
gpio6=sys_led
lan_route=
wl0_radio_pwrsave_level=0
wps_device_pin=12345670
wl0_mrate=0
wl0_mode=ap
wl0_stbc_tx=auto
lan1_route=
wl0_ap_isolate=0
wl_mrate=0
wl0_rxchain_pwrsave_pps=10
wl_akm=
wl_wmf_bss_enable=0
wl0_gmode=1
wl0_ampdu=auto
wl_obss_coex=0
is_default=1
wl_ampdu=auto
wl_gmode=1
wl0_nband=2
stats_server=
wl0_nreqd=0
lan_netmask=255.255.255.0
wl_nband=2
lan1_ifname=br1
http_username=admin
lan1_hwnames=
wl0_ssid=tenda
wl0_dtim=3
wl_nreqd=0
os_date=Jan 11 2013
wl0_dfs_preism=60
http_lanport=80
wl_plcphdr=short
wl_mimo_preamble=auto
wl_macmode=disabled
lan1_wins=
nvram_version=1
wl_phytype=n
lan_lease=86400
wl0_key1=ASCII
wl_lazywds=0
wl0_vlan_prio_mode=off
wl0_key2=ASCII
wl_dfs_postism=60
wl0_key3=ASCII
wl_mcast_regen_bss_enable=1
wl0_key4=ASCII
lan1_lease=86400
wl_auth_mode=none
wl_wpa_psk=
wl0_hw_rxchain=3
http_passwd=admin
wl0_rxchain_pwrsave_enable=1
wl0_bridge=
lan_stp=1
wl_mode=ap
wl0_bss_maxassoc=128
wps_randomssid=Tenda
wl0_closed=0
wl0_tpc_db=
wl0_rate=0
wl0_plcphdr=short
wl_wpa_gtk_rekey=0
wl0_macmode=disabled
wl0_radioids=BCM2057
lan_dhcp=static
wl0_phytype=n
wl0_lazywds=0
wl0_afterburner=off
wl_wds_timeout=1
lan_hwaddr=C8:3A:35:F5:E5:88
wl0_antdiv=-1
wl_wps_mode=disabled
wl_dtim=3
wl_ssid=tenda
lan_wps_oob=enabled
wl0_wpa_psk=
wl0_amsdu=auto
os_server=
wl_key1=ASCII
wl_amsdu=auto
lan_wps_reg=enabled
wl_key2=ASCII
wl_key3=ASCII
wl0_unit=0
wl_key4=ASCII
wl_country_code=US
wl_hwaddr=
wl0_net_reauth=36000
wl0_bss_enabled=1
wl_vlan_prio_mode=off
wps_timeout_enable=0
lan1_stp=1
wl0_nmode=-1
wl_rifs_advert=auto
lan_dns1=
lan_dns2=
wl_nmode=-1
lan1_gateway=192.168.2.1
wl_wps_reg=enabled
wl_rxstreams=0
wl0_wds=00:18:46:03:AF:F0 00:23:8B:73:28:98
wl_rate=0
log_level=0
ntp_server=192.5.41.40 192.5.41.41 133.100.9.2
wl0_reg_mode=off
wps_mfstring=Tenda
lan_ifnames=vlan1 eth1 
wl0_auth=0
wl0_radius_port=1812
wl_rxchain_pwrsave_quiet_time=1800
wl0_rxchain=3
wl0_radius_ipaddr=
wl_radio_pwrsave_pps=10
ure_disable=1
wl_crypto=
wl_rateset=12
wl0_wps_reg=enabled
wl_radius_key=
os_name=linux
lan_proto=dhcp
lan_ipaddr=192.168.0.254
wl_rxchain_pwrsave_enable=1
lan1_netmask=255.255.255.0
wl0_maxassoc=128
wl_unit=0
wl0_phytypes=n
wps_sta_pin=00000000
lan1_proto=static
router_disable=1
wl0_frag=2346
wl0_wep=disabled
wl0_wps_pin=
wl_radio_pwrsave_enable=0
wl0_rifs=auto
wl_radio_pwrsave_stas_assoc_check=0
wl_wds=00:18:46:03:AF:F0 00:23:8B:73:28:98
time_mode=0
wl0_old_ssid=Tenda
wl0_rateset=12
wl0_ure=0
os_language=en
wl0_txstreams=0
lan_ifname=br0
wl0_mimo_preamble=auto
wl_auth=0
lan1_domain=
wl_frameburst=on
wl_bss_maxassoc=128
ezc_enable=1
wl0_radio_pwrsave_pps=10
wl0_radio_pwrsave_stas_assoc_check=0
wl0_nmode_protection=
wl0_rts=2347
wl_ifname=
lan1_dhcp=static
wl_wep=disabled
wl_nbw_cap=1
wl0_hw_txchain=3
os_version=5.110.27.7
wl_gmode_protection=auto
lan1_wps_oob=enabled
wl0_wpa_gtk_rekey=0
wl0_sta_retry_time=5
wl_frag=2346
wl0_key=1
wl_wps_method=pbc
wl_maclist=
wl_rifs=auto
console_loglevel=1
wl_bcn_rotate=1
wl_ure=0
lan1_wps_reg=enabled
time_zone=57
wl_wps_config_state=0
wl_radioids=
wl0_dfs_postism=60
wl_nmcsidx=-1
wl_corerev=
wl0_radio=1
wl0_nbw_cap=1
wl_channel=0
wps_mode=disabled
wl0_bcn=100
wl_afterburner=off
wl_radio=1
wl0_hwaddr=C8:3A:35:F5:E5:88
wps_wer_mode=allow
ezc_version=2
wl0_gmode_protection=auto
wl0_maclist=
wl_radio_pwrsave_quiet_time=1800
wl0_obss_coex=0
wl_rts=2347
ddns_set1=
wl_ap_isolate=0
lan_wins=
wps_modelnum=123456
lan_hwnames=
lan1_ifnames=wl0.1 wl0.2 wl0.3 wl1.1 wl1.2 wl1.3
wl0_wps_config_state=0
wl0_radius_key=
wl0_corerev=28
wl0_nmcsidx=-1
wl_key=1
wl0_channel=0
wps_device_name=Tenda Wireless AP
wl0_wds_timeout=1
wl_bss_enabled=1
wl0_wps_mode=disabled
wps_config_method=0x84
sb/1/ledbh6=11
wl_dfs_preism=60
lan1_hwaddr=
wl0_radio_pwrsave_quiet_time=1800
wl_sta_retry_time=5
wl_closed=0
wl0_auth_mode=none
wl0_radio_pwrsave_enable=0
wl0_crypto=
wl_aporwds=0
wl0_txchain=3
wl_bcn=100
http_defaultpwd=admin
wl_reg_mode=off
wl_antdiv=-1
wl_radio_pwrsave_level=0

Edit: Πληροφορίες σύλλεξα κι από ένα αντίστοιχο thread από το forum των Εστιών όπου έχουν γράψει διάφορες πατέντες, αλλά κανένας δε γράφει για access point.

Edit2: Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από τη σελίδα του AP.

http://s3d3.turboimagehost.com/t1/16029839_2.jpg http://s3d3.turboimagehost.com/t1/16029840_3.jpg http://s3d3.turboimagehost.com/t1/16029841_Untitled.jpg

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Edited by tsoump

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...