tsoump Δημοσιεύτηκε April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2013 Καλησπέρα, οφέιλω να ομολογήσω πως ο τίτλος είναι ένα μαύρο χάλι. Αρχικά, μένω στις νέες εστίες του ΕΜΠ όπου και μας παρέχουν μια θύρα ethernet απ' όπου και τροφοδοτούμαστε με internet. Επειδή όμως έχω 2 υπολογιστές στο δωμάτιο θέλω αυτή τη θύρα να την κάνω να αναπαράγει ασύρματο δίκτυο σε όλο το δωμάτιο. Δηλαδή, θέλω ένα τύπου Modem όπως έχουμε στα σπίτια μας. Υπάρχει καμιά πολύ απλή λύση τύπου μια κεραία που να συνδέεται επι τόπου και να γίνεται ασύρματο δίκτυο; Ως ώρας έχω προσπαθήσει μέσω (πιθανά λάθους) σύνδεσης να πάρω το παλιό μου modem και να το συνδέσω με τη θύρα LAN. Βέβαια καμία τύχη, δε βλέπει καν internet. Σε αυτην την περίπτωση μπορώ να ρυθμίσω το netfaster μου να λαμβάνει σε κάποια απο τις θύρες LAΝ internet; Να σημειώσω πως αυτή η πρίζα έχει μια συγκεκριμένη MAC address που δίνει και είναι σταθερή. Άρα κάνει σύνδεση σε όποιον υπολογιστή την έχει αλλαγμένη. Ευχαριστώ. Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 θα βάλεις ένα splitter ή καλύτερα ένα access point, το splitter σου προσθέτει γραμμές ενσύρματες και το access point ασύρματες. Προσοχή όμως γιατί αυτό θα γίνει αντιληπτό στο κέντρο λειτουργίας δικτύου και μπορεί να σου κόψουν τη γραμμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Έτσι απλά; Θα πάρω access point? Πίστεψα οτι με κάποιον τρόπο θα μπορούσα να λειτουργήσω κάποιο από τα 3 modem που κάθονται... Γιατί όμως μπορεί να μου κόψουν τη γραμμή; Είναι παράνομο; Αυτοί βλέπουν τα IP addresses; Σ'ευχαριστώ πάντως. Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Έτσι απλά; Θα πάρω access point? Πίστεψα οτι με κάποιον τρόπο θα μπορούσα να λειτουργήσω κάποιο από τα 3 modem που κάθονται... Γιατί όμως μπορεί να μου κόψουν τη γραμμή; Είναι παράνομο; Αυτοί βλέπουν τα IP addresses; Σ'ευχαριστώ πάντως. Δοκιμασες με καποιο απο τα μοντεμ σου να το ρυθμισεις σε bridge mode και να το συνδεσεις με ethernet; Βασικα πες μας ποια μοντεμ εχεις να δω αν το υποστηριζουν.. Και επισης, οι υπολογιστες ειναι desktop; σε ενδιαφερει να εχεις και wifi; Edited April 21, 2013 by johnsour [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Αν θέλεις να συνδέσεις ασύρματα τα δύο μηχανήματα, θα πάρεις ένα access point. Αν θέλεις να τα συνδέσεις ενσύρματα, θα πάρεις ένα switch. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει και τα μηχανήματα να έχουν αντίστοιχο εξοπλισμό πάνω τους. Επίσης βεβαιώσου ότι αυτό επιτρέπεται, αν και απ'όσο ξέρω δεν θα έχεις πρόβλημα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Δοκιμασες με καποιο απο τα μοντεμ σου να το ρυθμισεις σε bridge mode και να το συνδεσεις με ethernet; Βασικα πες μας ποια μοντεμ εχεις να δω αν το υποστηριζουν.. Και επισης, οι υπολογιστες ειναι desktop; σε ενδιαφερει να εχεις και wifi; Ναί φυσικά, το ένα είναι laptop. Έχω modem που έχουν ξεμείνει από συνδέσεις HOL και Connx. Τα δύο είναι netfaster IAD και το άλλο είναι το connx της zte νομίζω που δίνουν με νέες συνδέσεις. Αν θέλεις να συνδέσεις ασύρματα τα δύο μηχανήματα, θα πάρεις ένα access point. Αν θέλεις να τα συνδέσεις ενσύρματα, θα πάρεις ένα switch. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει και τα μηχανήματα να έχουν αντίστοιχο εξοπλισμό πάνω τους. Επίσης βεβαιώσου ότι αυτό επιτρέπεται, αν και απ'όσο ξέρω δεν θα έχεις πρόβλημα. Για να αποφύγω αυτήν την αγορά -δύσκολες οι εποχές σήμερα- μπορώ να ρυθμίσω κάποιο modem μου σε bridge mode και να έχω τον έναν ενσύρματο (το σταθερό) και το laptop να λαμβάνει ασύρματα δίκτυο; Ευχαριστώ και τους δυο σας. Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 μπορει να ειναι λιγο χαζο αυτο που θα σου πω.εχεις ελεγξει μηπως σας παρεχουν και wifi ωστε να μην μπλεκεις τωρα... GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Όχι, το Πολυτεχνείο παρέχει ασύρματο internet στους χώρους του, οι εστίες αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι. Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Όχι, το Πολυτεχνείο παρέχει ασύρματο internet στους χώρους του, οι εστίες αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι. Δοκιμασε να συνδεσεις το netfaster που εχεις με ethernet και μπες στη σελιδα ρυθμισης (Interface) του router (192.168.χχ.χχ). Μετα κανε setup οπως θα εκανες οταν θες να ρυθμισεις απο την αρχη ενα router για μια νεα συνδεση. Θα δεις που λεει να επιλεξεις μεταξυ PPPoE/A, bridge κλπ(αναλογα το μοντεμ). Εσυ επιλεγεις bridge και μετα απενεργοποιεις το DHCP. Ενεργοποιεις WIFI και λογικα εισαι ετοιμος. Αν το netfaster δεν εχει επιλογη για bridge δοκιμασε το zte..Αν και νομιζω πως το netfaster εχει... [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Δοκιμασε να συνδεσεις το netfaster που εχεις με ethernet και μπες στη σελιδα ρυθμισης (Interface) του router (192.168.χχ.χχ). Μετα κανε setup οπως θα εκανες οταν θες να ρυθμισεις απο την αρχη ενα router για μια νεα συνδεση. Θα δεις που λεει να επιλεξεις μεταξυ PPPoE/A, bridge κλπ(αναλογα το μοντεμ). Εσυ επιλεγεις bridge και μετα απενεργοποιεις το DHCP. Ενεργοποιεις WIFI και λογικα εισαι ετοιμος. Αν το netfaster δεν εχει επιλογη για bridge δοκιμασε το zte..Αν και νομιζω πως το netfaster εχει... Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια, κατ' αρχάς. Με τον τρόπο που μου είπες και δοκίμασα με το netfaster IAD δε λειτουργεί. Έχω όμως κάποιες απορίες που πιθανά να ευθύνονται για την αδυναμία σύνδεσης. Στις επιλογές όπου είναι το PPoE/A, υπάρχει ακόμα το bridging καθώς και το bridging static (DHCP). Στο bridging ενεργοποιώντας τό απενεργοποιείται αυτόματα το DHCP. Οπότε είμαι καλυμένος. Όσο για το bridging (DHCP) που δοκίμασα το απενεργοποίησα ύστερα από την επανεκκίνηση του modem αλλά ούτε αυτό λειτούργησε. Ακόμα, δοκίμασα να βάλω ίδια MAC address στο modem με αυτήν της πρίζας, αλλά και πάλι το λαμπάκι online του modem δεν άναψε. Η σύνδεσή μου είναι η εξής: πρίζα(ethernet) -> modem (LAN1) και modem (LAN2) -> ethernet laptop και modem (wifi) -> σταθερός μέσω usb wireless adaptor. Ερώτηση: Η LAN1 θύρα του modem με τη λειτουργία bridge μπορεί να λάβει internet από την πρίζα; (αυτό σημαίνει bridging δηλαδή; ) Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια, κατ' αρχάς. Με τον τρόπο που μου είπες και δοκίμασα με το netfaster IAD δε λειτουργεί. Έχω όμως κάποιες απορίες που πιθανά να ευθύνονται για την αδυναμία σύνδεσης. Στις επιλογές όπου είναι το PPoE/A, υπάρχει ακόμα το bridging καθώς και το bridging static (DHCP). Στο bridging ενεργοποιώντας τό απενεργοποιείται αυτόματα το DHCP. Οπότε είμαι καλυμένος. Όσο για το bridging (DHCP) που δοκίμασα το απενεργοποίησα ύστερα από την επανεκκίνηση του modem αλλά ούτε αυτό λειτούργησε. Ακόμα, δοκίμασα να βάλω ίδια MAC address στο modem με αυτήν της πρίζας, αλλά και πάλι το λαμπάκι online του modem δεν άναψε. Η σύνδεσή μου είναι η εξής: πρίζα(ethernet) -> modem (LAN1) και modem (LAN2) -> ethernet laptop και modem (wifi) -> σταθερός μέσω usb wireless adaptor. Ερώτηση: Η LAN1 θύρα του modem με τη λειτουργία bridge μπορεί να λάβει internet από την πρίζα; (αυτό σημαίνει bridging δηλαδή; ) Κανονικα θα επρεπε να λειτουργει..Για δοκιμασε και με DHCP ενεργο, αν και ειμαι 99,99% σιγουρος οτι πρεπει να ειναι απενεργοποιημενο..Εγω σπιτι μου ετσι το εχω αυτη τη στιγμη..MAC δε χρειαζεται να την αλλαξεις Σε bridge mode το netfaster θα επρεπε να παρει μονο του σαν ip την DNS της σχολης. Δοκιμασε με DHCP ενεργο σε bridge mode και ασχετα απο τα λαμπακια δοκιμασε να μπεις στο ιντερνετ μεσω wifi για αρχη. Αν δε μπει δες τι IP κλπ εχει παρει. Ειμαι σιγουρος οτι γινεται ετσι, το εχω κανει πολλες φορες! Εναλλακτικα θα δοκιμασουμε αν γινεται με ICS http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Using-ICS-Internet-Connection-Sharing [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Εδω χρειαζεσαι switch οποτε ακυρωνεις οτι εχει κανει με router (DHCP) και modem (PPOE κλπ) Δοκιμασε το εξης: το παλιο modem/router το συνδεσεις στο pc σου με ενα ethernet καλωδιο. Χτυπας την ip του μπαινεις στο web interface. Επειδη ειναι και router πας και ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ το DHCP. Εδω θα δοκιμαζα 2 εναλλακτικες : 1. βαζεις μια ip σταθερη αυτη που θες εσυ και μαλλον αυτη που παιρνει το μηχανημα σου οταν το συνδεεις στο δικτυο. 2. Δεν βαζεις ip αλλα παλι απενεργοπιείς το DHCP. Ανοιγεις το wifi και οριζεις ssid και pswd. Επειδη ομως μολις κλεισεις τον DHCP και ορισεις ip αυτο θα θελει να κανει επανεκινηση και μετα δεν θα μπορεις να το ξαναδεις απο webbrowser πρωτα ανοιγεις wifi και μετα απενεργοποιεις DHCP οριζεις ip. οταν τελειωσεις με αυτα το συνδεεις με το ethernet καλωδιο αποτηνν πριζα δικτυου σε 1 απο τη 4 συνηθως θυρες που εχουν το ιδιο χρωμα και οχι στις αλλες. Τις υπολοιπες 3 τις χρησιμοποιεις σαν switch και συνδεεις πανω αλλα μηχανηματα Για να επανελθει το μηχανημα στην αρχικη του κατασταση κανεις reset κρατωντας πατημενο το resεt για κανα λεπτο Edited April 25, 2013 by elpa02 HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Σωστά όλα τα παραπάνω, αλλά να τα συνοψίσω λίγο καλύτερα: Τα modem router που έχεις είναι 3 σε 1: modem, router και switch. Από αυτές τις λειτουργίες χρειάζεσαι μόνο το switch. Απενεργοποιείς λοιπόν το dhcp και ξερυθμίζεις το modem. Λογικά στην εστία σας έχουν δώσει IP της μορφής 147.102.xxx.xxx Θα πρέπει να ορίσεις λοιπόν στο switch ότι θα έχει κι εκείνο μια τέτοια IP. Δεν έχουν όλα τα modem-router τη δυνατότητα αυτή, συνήθως μπορείς να επιλέξεις μόνο private ip της μορφής 192.168.xxx.xxx Αν δεν μπορείς να αλλάξεις την IP σε ότι θες εσύ, τότε θα χρειαστείς wireless router. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ειλικρινά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το γυρίσω σε bridge mode και να λειτουργήσει. Αποφάσισα να πάω στη λύση access point και βρήκα ένα οικονομικό στα 21 ευρω. Τι λέτε, θα λειτουργήσει σίγουρα ε; http://www.skroutz.gr/s/2650076/Tenda-A30-Wireless-N300-Range-Extender.html Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καταρχήν, η πριζα που έχεις τώρα, για συνδεθεις ενσύρματα, απλά βάζεις πάνω τον υπολογιστη και παίζει; Σου έχουν δώσει τίποτα στοιχεία σύνδεσης από το NOC; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ναι, απλά αυτό.Μάλιστα κατευθείαν συγχρονίζει τον πρώτο υπολογιστή που θα συνδεθεί και του δίνει την ίδια mac address. Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Εννοείς ίδια ip address. Λοιπόν, με το ασύρματο που θες να δημιουργήσεις θέλεις να είναι συνδεδεμένη πάνω από μια συσκευή ταυτόχρονα; Δηλαδή, να συνδεθείς μια με το κινητό, να κλείσεις το wifi του κινητού και μετά να μπεις με το λαπτοπ; Σου ζήτησαν τίποτα στοιχεία για τον υπολογιστή που θα συνδεόταν από το noc; Θυμάσαι τι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Όχι δε ζητήθηκε τίποτα. Mac address λέω. Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Πέρασα στην αγορά του tenda a30, χωρίς όμως να μου λειτουργεί. Ένας γνωστός μου είπε να πάω στο Κέντρο Δικτύου του ΕΜΠ και να ζητήσω να μου μηδενίσουν τη γραμμή ( τη Mac μάλλον εννούσε) κι ύστερα να συνδέσω το access point. όπου θα πάρει η πρίζα τη mac της πρώτης συσκευής . Σημείωση: Στα ρούτερ που είχα λειτουργήσει μπορούσα να αλλάξω τη Mac τους, ενώ στο tenda δε μου το επιτρέπει. Edited June 7, 2013 by tsoump Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) Έχω αγοράσει Tenda A30 Wireless access point χωρίς όμως να λειτουργεί. Δηλαδή, δε μου στέλνει σήμα internet. Συνδεόμενο με ethernet της πρίζας που έχει internet αυτό δεν το αποστέλλει ασύρματα. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ; Στο wireless extender έχει WDS bridge , Universal repeater και disable. Μήπως θα έπρεπε να ήταν και router μαζί ώστε να δουλέψει; Επίσης, έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του : #Please don't change this file by hand wl_radius_port=1812 wl0_rxchain_pwrsave_stas_assoc_check=0 wl0_wmf_bss_enable=0 wl0_mcast_regen_bss_enable=1 wl0_rifs_advert=auto wl_txstreams=0 wl0_frameburst=on wl_rxchain_pwrsave_pps=10 log_ipaddr= wl_nctrlsb=none wl_version=5.100.138.7 ddns_enable=0 wl0_leddc=0x640000 wl0_aporwds=0 wl_maxassoc=128 wl0_akm= wps_modelname=Tenda wl_leddc=0x640000 wl_rxchain_pwrsave_stas_assoc_check=0 wl_phytypes= wl0_infra=1 fw_disable=0 wl0_country_code=US wl0_wps_method=pbc wl_infra=1 wl_stbc_tx=auto wl0_bcn_rotate=1 restore_defaults=0 wl0.1_hwaddr=CA:3A:35:F5:E5:89 wl_old_ssid=Tenda wl0_nctrlsb=none wl0_version=5.100.138.7 wl_radius_ipaddr= http_wanport= lan_gateway=192.168.0.1 wl0_ifname=eth1 lan_domain= timer_interval=3600 wl_net_reauth=36000 lan1_ipaddr=192.168.2.1 wl0_rxchain_pwrsave_quiet_time=1800 wl0_rxstreams=0 ip_method=1 gpio6=sys_led lan_route= wl0_radio_pwrsave_level=0 wps_device_pin=12345670 wl0_mrate=0 wl0_mode=ap wl0_stbc_tx=auto lan1_route= wl0_ap_isolate=0 wl_mrate=0 wl0_rxchain_pwrsave_pps=10 wl_akm= wl_wmf_bss_enable=0 wl0_gmode=1 wl0_ampdu=auto wl_obss_coex=0 is_default=1 wl_ampdu=auto wl_gmode=1 wl0_nband=2 stats_server= wl0_nreqd=0 lan_netmask=255.255.255.0 wl_nband=2 lan1_ifname=br1 http_username=admin lan1_hwnames= wl0_ssid=tenda wl0_dtim=3 wl_nreqd=0 os_date=Jan 11 2013 wl0_dfs_preism=60 http_lanport=80 wl_plcphdr=short wl_mimo_preamble=auto wl_macmode=disabled lan1_wins= nvram_version=1 wl_phytype=n lan_lease=86400 wl0_key1=ASCII wl_lazywds=0 wl0_vlan_prio_mode=off wl0_key2=ASCII wl_dfs_postism=60 wl0_key3=ASCII wl_mcast_regen_bss_enable=1 wl0_key4=ASCII lan1_lease=86400 wl_auth_mode=none wl_wpa_psk= wl0_hw_rxchain=3 http_passwd=admin wl0_rxchain_pwrsave_enable=1 wl0_bridge= lan_stp=1 wl_mode=ap wl0_bss_maxassoc=128 wps_randomssid=Tenda wl0_closed=0 wl0_tpc_db= wl0_rate=0 wl0_plcphdr=short wl_wpa_gtk_rekey=0 wl0_macmode=disabled wl0_radioids=BCM2057 lan_dhcp=static wl0_phytype=n wl0_lazywds=0 wl0_afterburner=off wl_wds_timeout=1 lan_hwaddr=C8:3A:35:F5:E5:88 wl0_antdiv=-1 wl_wps_mode=disabled wl_dtim=3 wl_ssid=tenda lan_wps_oob=enabled wl0_wpa_psk= wl0_amsdu=auto os_server= wl_key1=ASCII wl_amsdu=auto lan_wps_reg=enabled wl_key2=ASCII wl_key3=ASCII wl0_unit=0 wl_key4=ASCII wl_country_code=US wl_hwaddr= wl0_net_reauth=36000 wl0_bss_enabled=1 wl_vlan_prio_mode=off wps_timeout_enable=0 lan1_stp=1 wl0_nmode=-1 wl_rifs_advert=auto lan_dns1= lan_dns2= wl_nmode=-1 lan1_gateway=192.168.2.1 wl_wps_reg=enabled wl_rxstreams=0 wl0_wds=00:18:46:03:AF:F0 00:23:8B:73:28:98 wl_rate=0 log_level=0 ntp_server=192.5.41.40 192.5.41.41 133.100.9.2 wl0_reg_mode=off wps_mfstring=Tenda lan_ifnames=vlan1 eth1 wl0_auth=0 wl0_radius_port=1812 wl_rxchain_pwrsave_quiet_time=1800 wl0_rxchain=3 wl0_radius_ipaddr= wl_radio_pwrsave_pps=10 ure_disable=1 wl_crypto= wl_rateset=12 wl0_wps_reg=enabled wl_radius_key= os_name=linux lan_proto=dhcp lan_ipaddr=192.168.0.254 wl_rxchain_pwrsave_enable=1 lan1_netmask=255.255.255.0 wl0_maxassoc=128 wl_unit=0 wl0_phytypes=n wps_sta_pin=00000000 lan1_proto=static router_disable=1 wl0_frag=2346 wl0_wep=disabled wl0_wps_pin= wl_radio_pwrsave_enable=0 wl0_rifs=auto wl_radio_pwrsave_stas_assoc_check=0 wl_wds=00:18:46:03:AF:F0 00:23:8B:73:28:98 time_mode=0 wl0_old_ssid=Tenda wl0_rateset=12 wl0_ure=0 os_language=en wl0_txstreams=0 lan_ifname=br0 wl0_mimo_preamble=auto wl_auth=0 lan1_domain= wl_frameburst=on wl_bss_maxassoc=128 ezc_enable=1 wl0_radio_pwrsave_pps=10 wl0_radio_pwrsave_stas_assoc_check=0 wl0_nmode_protection= wl0_rts=2347 wl_ifname= lan1_dhcp=static wl_wep=disabled wl_nbw_cap=1 wl0_hw_txchain=3 os_version=5.110.27.7 wl_gmode_protection=auto lan1_wps_oob=enabled wl0_wpa_gtk_rekey=0 wl0_sta_retry_time=5 wl_frag=2346 wl0_key=1 wl_wps_method=pbc wl_maclist= wl_rifs=auto console_loglevel=1 wl_bcn_rotate=1 wl_ure=0 lan1_wps_reg=enabled time_zone=57 wl_wps_config_state=0 wl_radioids= wl0_dfs_postism=60 wl_nmcsidx=-1 wl_corerev= wl0_radio=1 wl0_nbw_cap=1 wl_channel=0 wps_mode=disabled wl0_bcn=100 wl_afterburner=off wl_radio=1 wl0_hwaddr=C8:3A:35:F5:E5:88 wps_wer_mode=allow ezc_version=2 wl0_gmode_protection=auto wl0_maclist= wl_radio_pwrsave_quiet_time=1800 wl0_obss_coex=0 wl_rts=2347 ddns_set1= wl_ap_isolate=0 lan_wins= wps_modelnum=123456 lan_hwnames= lan1_ifnames=wl0.1 wl0.2 wl0.3 wl1.1 wl1.2 wl1.3 wl0_wps_config_state=0 wl0_radius_key= wl0_corerev=28 wl0_nmcsidx=-1 wl_key=1 wl0_channel=0 wps_device_name=Tenda Wireless AP wl0_wds_timeout=1 wl_bss_enabled=1 wl0_wps_mode=disabled wps_config_method=0x84 sb/1/ledbh6=11 wl_dfs_preism=60 lan1_hwaddr= wl0_radio_pwrsave_quiet_time=1800 wl_sta_retry_time=5 wl_closed=0 wl0_auth_mode=none wl0_radio_pwrsave_enable=0 wl0_crypto= wl_aporwds=0 wl0_txchain=3 wl_bcn=100 http_defaultpwd=admin wl_reg_mode=off wl_antdiv=-1 wl_radio_pwrsave_level=0 Edit: Πληροφορίες σύλλεξα κι από ένα αντίστοιχο thread από το forum των Εστιών όπου έχουν γράψει διάφορες πατέντες, αλλά κανένας δε γράφει για access point. Edit2: Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από τη σελίδα του AP. http://s3d3.turboimagehost.com/t1/16029839_2.jpg http://s3d3.turboimagehost.com/t1/16029840_3.jpg http://s3d3.turboimagehost.com/t1/16029841_Untitled.jpg Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Edited June 13, 2013 by tsoump Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts