ibanezman192 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Τα MTK6589 έχουν κορυφαία αυτονομία Συγκεκριμενα θα μπορουσε καποιος να ποσταρει μια screenshot με τα στατιστικα της μπαταριας και ιδιαιτερα της χρησης οθονης; Ειμαι αναμεσα στο Star και στο Thl w7 που εχει 2300 mAh μπαταρια.Θεωρητικα η μπαταρια του Star πρεπει να βγαζει χαλαρα 6 ωρες οθονης! Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Φίλε με 3200mah μπαταρία που βλέπω ότι γράφει στα χαρακτηριστικά τις 6 ώρες παίζει να τις έχεις χαλαρά.Εγώ στο w7 με την 2300 ανεξάρτητα με τον τρόπο που πέφτει το ποσοστό, ανάλογα και την χρήση φτάνω τις 5.30+ ώρες απο το 100 στο 6%.Οπότε με την 3200mah του star λογικά πρέπει να ξεπερνάς τις 6 ώρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 @bbbb δεν ξερω μου φαινεται πολυ μεγαλο νουμερο για κινεζικο κινητο.Και μικρες διαστασεις εχει και ελαφρυ ειναι σε συγκριση με αλλα κινεζικα που εχουν τοσα mAh.Πχ. και το Note μας 2500mAh ειχε αλλα ξέρεις εσύ :happy: ... Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Διαστάσεις γράφει 159*84*9,9 πιο πλατύ από το w7 και ελάχιστα μικρότερο πάχος.Και βάρος γράφει 170g.Οντως αρκετά ελαφρύ.Πιο ελαφρύ και από το note 1. Ας μας πει ο φίλος που το έχει,τι παίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Διαστάσεις γράφει 159*84*9,9 πιο πλατύ από το w7 και ελάχιστα μικρότερο πάχος.Και βάρος γράφει 170g.Οντως αρκετά ελαφρύ.Πιο ελαφρύ και από το note 1. Ας μας πει ο φίλος που το έχει,τι παίζει Φαίνεται πολύ καλό ,και με αρκετή υποστήριξη - http://www.needrom.com/phone-roms/star/s7589/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Φίλε με 3200mah μπαταρία που βλέπω ότι γράφει στα χαρακτηριστικά τις 6 ώρες παίζει να τις έχεις χαλαρά.Εγώ στο w7 με την 2300 ανεξάρτητα με τον τρόπο που πέφτει το ποσοστό, ανάλογα και την χρήση φτάνω τις 5.30+ ώρες απο το 100 στο 6%.Οπότε με την 3200mah του star λογικά πρέπει να ξεπερνάς τις 6 ώρες2300 έχει. μην πιστεύεται έτσι τα νούμερα των κινέζων..:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 2300 έχει. μην πιστεύεται έτσι τα νούμερα των κινέζων..:p Σιγουρα δεν ισχυει αυτο το νουμερο;Υπαρχει τροπος να το ελεγξουμε;Ειναι μεγαλη απατεωνια αμα δεν ισχυει... Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Σιγουρα δεν ισχυει αυτο το νουμερο;Υπαρχει τροπος να το ελεγξουμε;Ειναι μεγαλη απατεωνια αμα δεν ισχυει... ναι ρε, σιγά μην ειναι 3200. 2300 είναι σίγουρα, κι είναι αρκετά για το κινητό. με 3200 θα εξαφανιζε τον ανταγωνισμο σε αυτονομία :p όποιος το χει μπορει να το επιβεβαιώσει αδειάζοντας τη μπαταρία, και φορτίζοντάς τη με κλειστό το κινητό. Μετράει πόση ώρα κάνει να φορτίσει, και πολλαπλασιάζει την ώρα (σε ώρες) με τα mAh που δίνει ο φορτιστής. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μπορεί κάποιος που ήδη το έχει να επιβεβαιώσει ότι δουλεύει σωστά το 3g? Γιατί διαβάζω στο needrom ότι ακόμα και με τη νέα 4.2.1, δεν έχει λυθεί κάποιο θέμα που υπάρχει, και συνδέονται μόνο σε EDGE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinaki2002 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 http://www.resellerratings.com/store/China_Wholesale_mobile_phone_ablet_pc_15 http://www.scamvoid.com/check/oklot.com http://www.scamadviser.com/is-oklot.com-a-fake-site.html Δεν ξερω... τι να πω. Παντως σε 24 ωρες το ειχαν στειλει με tracking Κανονικα. Θα περιμενω...αν ειναι μουφα θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jloizou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά αν ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για snapshot πείτε μου!!! Έκανα τώρα ένα speedtest και έπαθα πλάκα! Τι 3G??? Server έβαλα Cosmote Θεσσαλονίκης και τα αποτελέσμα: Ping: 51ms Download: 17050 kbps Upload: 2713 kbps αυτές είναι ταχύτητες 4G !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jloizou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πάνω από τις μπάρες του σήματος μου υπάρχει το Η+ Δεν ξέρω τι σημαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ειναι το καλύτερο που πιάνει ένα κινητό σε 3g δίκτυο.Μου κάνεις μια χάρη; Μπορεις να βάλεις το πρόγραμμα battery monitor widget και να μου πεις πόσα mah γράφει ότι ειναι η μπαταρία; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά αν ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για snapshot πείτε μου!!! [...] Volume down+Power ταυτόχρονα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά αν ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για snapshot πείτε μου!!! Έκανα τώρα ένα speedtest και έπαθα πλάκα! Τι 3G??? Server έβαλα Cosmote Θεσσαλονίκης και τα αποτελέσμα: Ping: 51ms Download: 17050 kbps Upload: 2713 kbps αυτές είναι ταχύτητες 4G !!! Ευχαριστώ φίλε για την επιβεβαίωση Μια χαρά ταχύτητες χτυπάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jloizou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Volume down+Power ταυτόχρονα Δεν πιανει! Ειναι το καλύτερο που πιάνει ένα κινητό σε 3g δίκτυο.Μου κάνεις μια χάρη; Μπορεις να βάλεις το πρόγραμμα battery monitor widget και να μου πεις πόσα mah γράφει ότι ειναι η μπαταρία; Το κατεβασα και εγραφε 1500. αλλα εχει επιλογη να γραψεις την πραγματικο νουμερο. Εγραψα 3200 και τωρα γραφει 3200.. Για μουφα την κοβω την μετρηση! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 29, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Δεν πιανει! Περίεργο. Τότε δες το Screenshot ER Το κατεβασα και εγραφε 1500. αλλα εχει επιλογη να γραψεις την πραγματικο νουμερο. Εγραψα 3200 και τωρα γραφει 3200.. Για μουφα την κοβω την μετρηση!Ο μόνος τρόπος να μετρήσεις τη μπαταρία είναι ο παρακάτω που ανέφερα πιο πριν [...] όποιος το χει μπορει να το επιβεβαιώσει αδειάζοντας τη μπαταρία, και φορτίζοντάς τη με κλειστό το κινητό. Μετράει πόση ώρα κάνει να φορτίσει, και πολλαπλασιάζει την ώρα (σε ώρες) με τα mAh που δίνει ο φορτιστής. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jloizou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 το screenshot er ειναι για rooted devices!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 το screenshot er ειναι για rooted devices!!! Εννοείται οτι θα το rootάρεις. Αλλιώς ξέχνα και το screenshot Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jloizou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Εννοείται οτι θα το rootάρεις. Αλλιώς ξέχνα και το screenshot Μηπως μετα θα κανουν παρτι οι ιοι μεσα στο κινητο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μηπως μετα θα κανουν παρτι οι ιοι μεσα στο κινητο;;; lol που το άκουσες αυτο ?:lol: φυσικά κ οχι ... το root απο μόνο του δεν εχει σχέσει με ιούς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jloizou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 lol που το άκουσες αυτο ?:lol: φυσικά κ οχι ... το root απο μόνο του δεν εχει σχέσει με ιούς . Εννοω οτι εφοσων ο φακελος συστηματος της συσκευης θα ειναι προσβασιμος απο τις εφαρμογες θα ειναι πιο εβαλωτο το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Εννοω οτι εφοσων ο φακελος συστηματος της συσκευης θα ειναι προσβασιμος απο τις εφαρμογες θα ειναι πιο εβαλωτο το κινητο! Πρόσεχε λοιπόν τι βάζεις στην συσκευή σου.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Εννοω οτι εφοσων ο φακελος συστηματος της συσκευης θα ειναι προσβασιμος απο τις εφαρμογες θα ειναι πιο εβαλωτο το κινητο! ΔΕΝ θα είναι προσβάσιμος, γιατι οι εφαρμογές (superuser, supersu κλπ) που διαχειρίζονται τα δικαιώματα root σε ρωτάνε πριν δώσουν πρόσβαση σε κάποια εφαρμογή. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jloizou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τι γνωμη υπαρχει για το Avast; Στον υπολογιστη ειναι πολυ καλο! Στο android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts