Jump to content

jloizou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jloizou

  1. Το power button κολλαει και σε σας ή μονο εμενα μου εχει σπασει τα νευρα; Ξερετε αν το rootαρω θα χασω τα παντα απο ρυθμισεις και επιφανεια εργασιας;;; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. Διορθωθηκε το προβλημα! Μαλλον ειναι software bug! Ευχαριστω πολυ!
  3. Δεν ξερω τι εγινε,παντως εχει δυο μερες που δεν λειτουργει η περιστροφη οθονης! Τσεκαρα στις ρυθμισεις ειναι κανονικα ενεργο! Εχει κανεις καμια ιδεα;
  4. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας στις ρυθμισεις και να αλλαξεις το τοπο αποθηκευσης απο την καρτα στο κινητο! Μετα κανε το update και εισαι ΟΚ! Η γραφιδα ειναι ικανοποιητικη. Οχι βεβαια οσο το Note II ! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  5. Η μπαταρια του ειναι πολυ καλη και αν εισαι αγκαλια με το κινητο ολη μερα απλα θα χρειαστει να το φορτισετε το βραδυ! Το κινητο τα σπαει! Μη ξεχνατε οτι 5.8" οθονη θελουν πολυ ρευμα! ααα και την φωτεινοτητα την εχω στο full! Οποτε δεν χρειαζεται πολυ καχυποψια. Ηδη τρεις φιλοι μου μολις τους εδειξα το κινητο εχουν παραγγειλει και γι αυτους! Απλα για πολλους οι 5" θα βολεψουν περισοτερο!
  6. Τι γνωμη υπαρχει για το Avast; Στον υπολογιστη ειναι πολυ καλο! Στο android;
  7. Εννοω οτι εφοσων ο φακελος συστηματος της συσκευης θα ειναι προσβασιμος απο τις εφαρμογες θα ειναι πιο εβαλωτο το κινητο!
  8. Μηπως μετα θα κανουν παρτι οι ιοι μεσα στο κινητο;;;
  9. το screenshot er ειναι για rooted devices!!!
  10. Δεν πιανει! Το κατεβασα και εγραφε 1500. αλλα εχει επιλογη να γραψεις την πραγματικο νουμερο. Εγραψα 3200 και τωρα γραφει 3200.. Για μουφα την κοβω την μετρηση! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  11. Πάνω από τις μπάρες του σήματος μου υπάρχει το Η+ Δεν ξέρω τι σημαίνει.
  12. Παιδιά αν ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για snapshot πείτε μου!!! Έκανα τώρα ένα speedtest και έπαθα πλάκα! Τι 3G??? Server έβαλα Cosmote Θεσσαλονίκης και τα αποτελέσμα: Ping: 51ms Download: 17050 kbps Upload: 2713 kbps αυτές είναι ταχύτητες 4G !!!
  13. Δεν ξερω αν ανεβαινει η φωτογραφια σε full αναλυση! Ετρεξα το checker.Δεν ειναι rooted!
  14. Δεν εχω δοκιμασει δευτερη sim! Δεν ειχε ουτε μια κινεζικη εφαρμογη. Ο browser ειναι αρκετα καλος και γρηγορος. Εχω βαλει και Firefox, Opera και Maxthon HD και μπορει να ειναι και ο καλητερος! Μου φαινεται οτι δεν ειναι rooted, αλλα πως μπορω να σιγουρευτω;;; Οσο για την καμερα θα ανεβασω μια-δυο εδω για να κρινεις και μονος σου!
  15. Ήμουν τυχερός γιατί η περιγραφή στο ebay έλεγε οτι έχει το 4.1.2 αλλά μου ήρθε με το 4.2.1. ;) Οποτε προς το παρόν δεν χρειάζεται να κάνω αναβάθμηση! Δεν χορταίνω να βλέπω βιντεάκια στην οθονάρα του! Το πήρα 195€ από ShenZhen China και δωρεάν μεταφορικά. Λοιπόν το κινητό για τα λεφτά του είναι καταπληκτικό. Τα αγγίγματα είναι ακριβή και η κίνηση πολύ ομαλή. Το scroll δεν φτάνει το iphone αλλά είναι ικανοποιητικό. Για backup στο PC έχω το Wondershare mobileGo for android. Είναι αρκετά καλό προγραματάκι.Μπορείς να σώζεις εφαρμογές,εικόνες,βίντεο,επαφές.μηνύματα κτλ. Με χαλάει που δεν υπάρχει ένα επίσημο site της εταιρίας για κατεβάσματα και υποστήριξη! Το μόνο αρνητικό στο τηλέφωνο είναι οτι κολάει το κουμπί power και θέλει να μάθεις τον τρόπο να το πατάς. Αν δεν ήταν και αυτό, πραγματικά θα ξεχνούσα οτι έχω κινέζικο κινητό! Αν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις είμαι στην διάθεσή σας! Γιάννης
  16. Το εχω εδω και μια βδομαδα! Πολυ καλη και φτυνη λυση! Εχει φοβερη οθονη και το 4.2 πολυ καλο!
  17. Έχω συνδεθεί με το router (Linksys) μου ασύρματα αλλά δεν μπορώ να δώ σελίδες! Έχει κανεις υποψη του τίποτα?
×
×
  • Create New...