Jump to content

myphone POLL: Ραδιόφωνο και smartphones – Μια «πονεμένη» ιστορία

DJDB
 Κοινοποίηση

Πόσο σημαντική θεωρείτε την ύπαρξη ραδιοφωνικού δέκτη σε ένα smartphone;  

848 members have voted

1. 1. Πόσο σημαντική θεωρείτε την ύπαρξη ραδιοφωνικού δέκτη σε ένα smartphone;

• Πολύ σημαντική
      379
    • Αρκετά σημαντική
      286
    • Καθόλου σημαντική
      180
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      3

Recommended Posts

Eεεε αφου χωραει και τοσοι πολλοι χρηστες το θεωρουν απαραιτητο η απλα δεν θα τους χαλουσε εφοσον υπηρχε !

Ας το ξανα βαλουν ολοι !

Edited by Galactic

• Απαντήσεις 246
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εξαιρετικά σημαντικό - αποτελεί λόγο να μην αγοράσω ένα smartphone. Αλλά οι εταιρίες μάλλον τα πέρνουν από αυτούς που θέλουν να προωθήσουν τα δικά τους.

Αν και στο ραδιόφωνο υπάρχουν πολλές βλακίες, είναι λιγότερες απ' ότι στην τηλεόραση και βρήσκεις ευκολότερα κάτι πιο αξιόλογο.

Καθόλου σημαντική η απώλεια του Ραδιοφώνου.σιγά μην κάθομαι να το καίω,είτε περπατώντας,είτε κοπηλατωντας :-P είτε οδηγώντας....

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

είναι σημαντικό, υπάρχουμε ακόμα κάποιοι περίεργοι που έχουμε ενα "εξοχικό", κοινώς σπίτι παπούδων σε χωριό ή σε εξοχή με πολύ κακό εώς καθόλου σήμα. δεν είναι χαρακτηριστικό του πόσο καλή είναι η συσκευή αλλά είναι λόγος να προτιμήσω κάποιο έναντι κάποιου άλλου.

είναι σημαντικό, υπάρχουμε ακόμα κάποιοι περίεργοι που έχουμε ενα "εξοχικό", κοινώς σπίτι παπούδων σε χωριό ή σε εξοχή με πολύ κακό εώς καθόλου σήμα. δεν είναι χαρακτηριστικό του πόσο καλή είναι η συσκευή αλλά είναι λόγος να προτιμήσω κάποιο έναντι κάποιου άλλου.

μην αναφέρεις την λέξη εξοχικό γιατι το υπουργείο οικονομικών "χτενίζει" το myphone.......:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

το χω ανάγκη πολύ :p

χαχαχα.

οχι ανάγκη δεν το έχω, αλλά παρολαυτα, ειναι πολύ λειτουργικό function (πχ, όταν βγαίνεις για τρέξιμο)!!!!

Εγώ ακούω συνέχεια ραδιόφωνο, και στο σπίτι και εκτός, οπότε δεν μπορώ αν διανοηθώ να περπατάω στο δρόμο και να μην ακούω μουσικούλες απ' το κινητό.

θεωρω το ραδιοφωνο υπεραπαραιτητο!ειναι χαζο κινητα που μπορουν να κανουν τα παντα να μην εχουν ραδιοφωνο..το να βαλεις στην καρτα μνημης τραγουδια ουτε καν πλησιαζει την λογικη του ραδιοφωνου ενω το online ραδιοφωνο αν και πολυ βολικο ειναι αχρηστο σε οποιον δεν εχει αρκετα ΜΒ internet και το θεωρω της λογικης ενω ειμαι σπιτι να βλεπω τηλεοραση στο ιντερνετ ενω μπορω να ανοιξω την κανονικη τηλεοραση.ε δεν το κανω..

θεωρω το ραδιοφωνο υπεραπαραιτητο!ειναι χαζο κινητα που μπορουν να κανουν τα παντα να μην εχουν ραδιοφωνο..το να βαλεις στην καρτα μνημης τραγουδια ουτε καν πλησιαζει την λογικη του ραδιοφωνου ενω το online ραδιοφωνο αν και πολυ βολικο ειναι αχρηστο σε οποιον δεν εχει αρκετα ΜΒ internet και το θεωρω της λογικης ενω ειμαι σπιτι να βλεπω τηλεοραση στο ιντερνετ ενω μπορω να ανοιξω την κανονικη τηλεοραση.ε δεν το κανω..

Πολυ καλά τα είπες. Συμπλήρωσε και το θέμα του σήματος. Για να ακους απροβλημάτιστα ράδιο μέσω νετ απαιτείται 3g το οποίο δεν είναι και τόσο ικανοποιητικό στη χώρα μας....

Πολυ καλά τα είπες. Συμπλήρωσε και το θέμα του σήματος. Για να ακους απροβλημάτιστα ράδιο μέσω νετ απαιτείται 3g το οποίο δεν είναι και τόσο ικανοποιητικό στη χώρα μας....

Και ρουφάει τη μπαταρία.

τοσα χρονια με ραδιοφωνο στο κινιτο μονο κατι απαλευτες μερες το αναζητησα (2-3 το πολυ) αλλα χωρις προχειρα ακουστικα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε

προσωπικά προτιμώ να ακούω τα αποθηκευμένα μου τραγούδια γιατί οι σταθμοί παίζουν γενικώς μπουρδες...αλλά και πάλι το online radio είναι μια λύση αφού πολλά σουπερντουπερ κινητα δεν έχουν, γι αυτό νομίζω ότι τα mb είναι απαραίτητα-και ευτυχως υπάρχουν προγραμματα που πλεον σου δινουν...

προσωπικά προτιμώ να ακούω τα αποθηκευμένα μου τραγούδια γιατί οι σταθμοί παίζουν γενικώς μπουρδες...αλλά και πάλι το online radio είναι μια λύση αφού πολλά σουπερντουπερ κινητα δεν έχουν, γι αυτό νομίζω ότι τα mb είναι απαραίτητα-και ευτυχως υπάρχουν προγραμματα που πλεον σου δινουν...

Αυτο έχει απαντηθεί όμως πολλές φορές. Ακομη κι αν ξεπεραστεί το θέμα των Mb (λίγο-πολυ έχουμε κάμποσα στη διάθεσή μας) υπάρχει το θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας αλλά και του κακής (σε αρκετές περιοχές) κάλυψης 3g σήματος.

Καλώς ή κακώς τα κινητά προσφέρουν εκτός από πλήθος χρήσιμων διευκολύνσεων και κάποια περιττά στοιχεία για άλλους λίγο, για άλλους πολύ! Το ραδιο είναι ένα από αυτά τα στάνταρ πραγματάκια που προσωπικά μόνο σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις έχω χρησιμοποιήσει, αλλά όπως και να χει το θέλω εκεί! Και mms εκτός από 4-5 φορές δεν έχω ξαναστείλει, αλλά θέλω να ξέρω ότι έχω αυτή την δυνατότητα.

Το internet-radio είναι εξαιρετικό σαν επιλογή αλλά δεν έχουμε όλοι MB, δεν πιάνουμε παντού σήμα "καμπάνα" και στην τελική κάνει συχνά στιγμιαίες διακοπές που οφείλονται στο σήμα, άρα δεν θα το έλεγα ούτε αρκετά καλύτερο σε ποιότητα σε σχέση με το fm-radio.

Ας έχουμε τις επιλογές και ας τις διαχειριζόμαστε όπως θέλουμε! :bow:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Το θεωρω πολυ σημαντικο το ραδιοφωνο!! Μεγαλο φαουλ της samsung που δεν εβαλε...Γι αυτο αλλωστε και για πολλους ακομα λογους

καταληγω στο Htc One..

Αν και δεν το χρησιμοποιώ πολύ το ραδιόφωνο, θα ήθελα κι εγώ να έχει. Στο ίντερνετ εκτός που είναι ακριβό για τα ελληνικα δεδομένα πλέον, είναι ότι δεν έχεις και καλό 3G και κόβεται που και που! Ελπίζω το 4G να είναι καλύτερο! Θεωρώ ότι πρέπει και στα Smartphones να βάζουν ραδιόφωνο, όσο προηγμένα κι αν είναι!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂