ampelift Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το expansys έβαλε διαθέσιμα 18τεμ για όποιον ενδιαφέρετε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ελα να μαζευωμαστεεεεε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ελα να μαζευωμαστεεεεε :D Τι να μαζευτείτε ρε παιδιά. Αν οι κάτοχοι του Mega 6.3 ξεπεράσετε τους 15, θα σας κεράσω ποτάκι στη Σαντορίνη. Την Κυριακή το απόγευμα είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ το κινητό καθώς το έχει αγοράσει ένας φίλος. Το έχει στημένο με Nova Launcher και λειτουργεί κυριολοεκτικά άψογα. Το μεγάλο του θέμα (για άλλους πλεονέκτημα και για άλλους μειονέκτημα) είναι το μέγεθός του. Είναι από τα κινητά που πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να δει από κοντά και να πιάσει με τα χέρια του, πριν προβεί σε αγορά. Εντύπωση μου προκάλεσε το πόσο ισχυρές είναι οι υπέρυθρες που έχει, αλλάζαμε κανάλια και αυξομειώναμε ένταση από τις τηλεοράσεις σε όλες τις γειτονικές καφετέριες στον πεζόδρομο του Κιλκίς. Η οθόνη του θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να είναι fullHD, έστω και αν κάτι τέτοιο θα ανέβαζε το κόστος κατά 25-30 ευρώ. Προσωπικά εμένα δεν με ενθουσίασε σαν συσκευή. Παραμένω με τα δύο αγαπημένα μου (Galaxy S4 λευκό - HTC One μαύρο) και περιμένω την παρουσίαση του ΝΟΤΕ ΙΙΙ, μήπως και κάτι νέο προκύψει στο desig/ποιότητα υλικών. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Τι να μαζευτείτε ρε παιδιά. Αν οι κάτοχοι του Mega 6.3 ξεπεράσετε τους 15, θα σας κεράσω ποτάκι στη Σαντορίνη. Την Κυριακή το απόγευμα είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ το κινητό καθώς το έχει αγοράσει ένας φίλος. Το έχει στημένο με Nova Launcher και λειτουργεί κυριολοεκτικά άψογα. Το μεγάλο του θέμα (για άλλους πλεονέκτημα και για άλλους μειονέκτημα) είναι το μέγεθός του. Είναι από τα κινητά που πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να δει από κοντά και να πιάσει με τα χέρια του, πριν προβεί σε αγορά. Εντύπωση μου προκάλεσε το πόσο ισχυρές είναι οι υπέρυθρες που έχει, αλλάζαμε κανάλια και αυξομειώναμε ένταση από τις τηλεοράσεις σε όλες τις γειτονικές καφετέριες στον πεζόδρομο του Κιλκίς. Η οθόνη του θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να είναι fullHD, έστω και αν κάτι τέτοιο θα ανέβαζε το κόστος κατά 25-30 ευρώ. Προσωπικά εμένα δεν με ενθουσίασε σαν συσκευή. Παραμένω με τα δύο αγαπημένα μου (Galaxy S4 λευκό - HTC One μαύρο) και περιμένω την παρουσίαση του ΝΟΤΕ ΙΙΙ, μήπως και κάτι νέο προκύψει στο desig/ποιότητα υλικών. Φιλε μου και μονο 15 να μαζευτούμε απ την στιγμή που γουστάρουμε την συσκευή θα είμαστε μια χαρα παρεακι . Τωρα καταλαβαίνεις λογικά οτι με 1080 οθόνη και s600 που κάποιοι μπορεί να ήθελαν το κόστος πίστεψε με δεν θα ήταν μόνο 25-30 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εμένα είναι με το courier και μου έρχεται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2351 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Οποιος θελει root και cwm ας δει αυτο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2329275 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εμένα είναι με το courier και μου έρχεται! Kάτω από τα 475 ευρώ η τιμή του πια στην Ελλάδα: https://www.skroutz.gr/s/3443236/Samsung-Galaxy-Mega-6-3-I9200-8GB.html?from=most-popular&keyphrase=galaxy+mega Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Παιδια εχω παθει πλακα με την οθοναρα του (για μεγεθος μιλαμε) και το ποσο ελαφρυ ειναι σε σχεση με το note 2 που εχω. Το κινητο απλα δεν υπαρχει.:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 και μια παρουσιαση απο το γνωστο μας sammobile http://www.sammobile.com/2013/06/18/review-samsung-galaxy-mega-6-3-gt-i9205/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Καλημέρα. ROOT - Πριν απ ολα κατεβάστε το superuser su απ το μάρκετ ,να υπαρχει στο κινητό. Κατεβάστε αυτο το TAR αρχείο - https://www.dropbox.com/s/vm8sewyin3r7qst/boot.img.tar Το φλασαρετε με δικιά σας ευθύνη φυσικά... μέσω ODIN κλικαροντας το PDA . Σε εμενα δουλεψε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Μου ήρθε, αλλά ήταν το 8GB και όχι το 16άρι όπως έγραφε το Expansys. Τους έγραψα και μου απάντησαν ότι όντως είχαν κάνει λάθος και μου έστειλαν το 8άρι και ότι θα μου απαντούσαν (μετά από έρευνα στις αποθήκες τους) αν είχαν να μου στείλουν προς αντικατάσταση το σωστό (ή απλά να το επιστρέψω και να πιστωθώ). Βλέπω όμως σήμερα ότι αλλάξανε την περιγραφή του προϊόντος και πλέον γράφει 8GB και όχι 16. Άρα, φαίνεται ότι ήταν εξαρχής λάθος και ποτέ δεν είχαν το 16άρι! Αφού από ότι φαίνεται δεν έχει έρθει ακόμη στην Ευρώπη το 16άρι, μάλλον θα το κρατήσω, αλλά το θέμα είναι ότι με λίγες (από τις πολλές που βάζω συνήθως) εφαρμογές έχει σχεδόν γεμίσει η εσωτερική μνήμη (και αυτό το Navigon βρε παιδί μου, μόνο για το χάρτη της Ελλάδας και την κύρια εγκατἀσταση χρειάζεται πάνω από 750ΜΒ). Ελπίζω να κάνει η Samsung και εδώ αυτό που έκανε στο S4 με τη δυνατότητα να μεταφέρονται οι εφαρμογές στην SD. Τότε όλα καλά! Κατά τα λοιπά, η συσκευή είναι τεράστια, αλλά θα βολέψει όσους βαριούνται να κουβαλάνε μαζί τους και ταμπλέτα. Σε ανδρική κωλότσεπη τζιν χωράει κανονικά (μόνο μη ξεχαστείς και καθήσεις πάνω του). Από την άλλη, το θέαμα που προσφέρει στους άλλους όποιος τολμήσει να το βάλει στο αυτί του είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικό!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 καταφερε κανεις να ενεργοποιησει το LTE-4G σε vodafone στο τηλεφωνο? έστειλα το sms απο χθες ,κανω καθε λιγο restart αλλα μεχρις στιγμης τζιφος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ας δοκιμάσει κάποιος στον στοκ launcher να βάλει ενα 3rd party widget να μας πει αν του το εμφανίζει, γιατί εμένα ενώ μου λέει added succesfully δεν το εμφανίζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Ας δοκιμάσει κάποιος στον στοκ launcher να βάλει ενα 3rd party widget να μας πει αν του το εμφανίζει, γιατί εμένα ενώ μου λέει added succesfully δεν το εμφανίζει . Χαρη εβαλα αυτο που μου ειπες και μου δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 καταφερε κανεις να ενεργοποιησει το LTE-4G σε vodafone στο τηλεφωνο? έστειλα το sms απο χθες ,κανω καθε λιγο restart αλλα μεχρις στιγμης τζιφος! τελικα ειναι θεμα firmware. θα βγει αναβαθμιση απο σαμυ που θα ανοιγει το 4G. Με firmware hong kong εμφανιζει κανονικα το LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Μολις το ειδα σημερα στο πλαισιο !!Ειναι πολυ πειρασμος για εμας που θελουμε μεγαλες οθονες! :D Με βλεπω να το χτυπαω συντομα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Μολις το ειδα σημερα στο πλαισιο !!Ειναι πολυ πειρασμος για εμας που θελουμε μεγαλες οθονες! :D Με βλεπω να το χτυπαω συντομα. Βρε καλός τον βρε καλός τον :p Λοιπόν πέραν της πλάκας σε όποιον δεν έχει θέμα με το μέγεθος το τηλ ειναι απίστευτο και ειναι ταχύτατο σε όλα και κυρίως στο browsing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 http://imageshack.us/a/img13/2901/tlli.jpg http://imageshack.us/a/img51/888/pylj.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) http://imageshack.us/a/img13/2901/tlli.jpg http://imageshack.us/a/img51/888/pylj.jpg Καλα ουτε στο Note 2 τετοια αυτονομια:D:D:D Edited June 23, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) http://imageshack.us/a/img13/2901/tlli.jpg http://imageshack.us/a/img51/888/pylj.jpg Tης ειδα σημερα στο xda και δεν μπορουσα να το πιστεψω ! Ειναι ενας ακομη λογος αγορας ! Edited June 23, 2013 by Superuser Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Tης ειδα σημερα στο xda και δεν μπορουσα να το πιστεψω ! Ειναι ενας ακομη λογος αγορας ! Καλα ουτε στο Note 2 τετοια αυτονομια:D:D:D Ρε παιδιά εχει μπει για φόρτηση στο ενδιάμεσο. Κοιτάξτε την πράσινη καμπύλη που δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 και μαλιστα πανω απο μια φορα εχει μπει στην φορτιση...οταν η πρασινη καμπυλη παει προς τα πανω και οχι μονιμα κατω σημαινει οτι εχει παρει ρευμα η συσκευη...ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 και μαλιστα πανω απο μια φορα εχει μπει στην φορτιση...οταν η πρασινη καμπυλη παει προς τα πανω και οχι μονιμα κατω σημαινει οτι εχει παρει ρευμα η συσκευη...ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος Δεν κανεις λαθος. Ακομα και το Note 1 καλυτερα τα παει. Βγαζω 3-3,5 ωρες οθονη και εχει ακομα ~20% σε περιοδο και 1 ημερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δεν κανεις λαθος. Ακομα και το Note 1 καλυτερα τα παει. Βγαζω 3-3,5 ωρες οθονη και εχει ακομα ~20% σε περιοδο και 1 ημερας. Λαθος κανεις φιλε μου. Το Note το ειχα και εγω. Με μετρια χρηση καθε μερα ηθελε φορτιση. Αυτο το θηριο με μετρια παλι χρηση το φορτιζω καθε τριτη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts