Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμίσεις->Προσβασιμότητα

Ρε συ σορρυ για το πρηξιμο αλλα ειλικρινα στην 5.6 δεν βρισκω κατι τετοιο ουτε σε ελληνικα ουτε σε αγγλικα..

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παραγγελια 8/10 και στο Tracking item δεν βγαζει κατι σε arrived at overseas κ.λ.π. λετε να υπαρχει θεμα?

Να φτάσει σε 5 μέρες από την παραγγελιά, λίγο δύσκολο.

Το καλύτερό που έχω δει, είναι 8

Το καλύτερό που έχω δει, είναι 8[/QU

να ρωτησω λιγο.. αυτο θα με ειδοποιησει οταν φτασει ελλαδα το δεμα? να μην αγχωνομαι δηλαδη...

Το καλύτερό που έχω δει, είναι 8[/QU

να ρωτησω λιγο.. αυτο θα με ειδοποιησει οταν φτασει ελλαδα το δεμα? να μην αγχωνομαι δηλαδη...

Θα σε ειδοποιήσει ο ταχυδρόμος, γιατί είναι συστημένο. :-D

Αν το παρακολουθείς, αφού δεις το "dispatched to overseas" ξεκίνα να παρακολουθείς το site των ΕΛΤΑ.

Αν δε θέλεις να ασχολείσαι συνέχεια, βάλε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.grandag.trackchecker και θα τα κάνει όλα μόνο του.

Έχω εγκαταστήσει και τις 3 κατα σειρά roms της samsung αλλά δεν ξέρω ποιες έχεις δοκιμάσει εσύ καθώς υπάρχουν διαφορετικές versions.

Στην πρώτη δεν θυμάμαι να είχα δοκιμάσει το ράδιο. Στην δεύτερη που είμαι τώρα δουλεύει μια χαρά ενώ στην τρίτη κράσαρε η αφαρμογή κατά το άνοιγμά της και αυτός ήταν και ο λόγος που γύρισα στην δεύτερη. Αν δεν τα έχω μπερδέψει, η ρομ που έχω τώρα είναι η ML_N828-S4-ROM_BY_jack441.zip Αndroid 4.2.2

Το άλλο που λες για την εκκίνηση δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά μήπως είναι το γνωστο πρόβλημα με το fastboot??

Aυτό με την root εφαρμογή με το R που λες δεν είχα εγκαταστήσει το SuperSU όταν τα διέγραφα από φόβο πιθανόν conflict

Οι εκδόσεις που λες είναι αυτές που ανέφερα (v1 και v3 του hand happiness και αυτή του jack44 που αναφέρεις και εσύ). Οι του hand happiness έχουν θέμα με το FM Radio (δεν ακούγεται ήχος). Και εγώ για την ώρα έχω καταλήξει στην 4.2.2 του jack44. Δυστυχώς ακόμη και σε αυτή, διαπιστώνεται θέμα με τις κλήσεις που ενώ σε καλούν σε ανύποπτο χρόνο δείχνει μη διαθέσιμο και πρέπει να πατήσεις οκ για να συνδεθεί η SIM ξανά. Πιθανόν θα επιστρέψω σε stock rom ή DeathKing 5.6 για να δω αν διορθωθεί.

Το θέμα με την εκκίνηση δεν ήταν fastboot, διότι το είχα απενεργοποιημένο ήδη.

Edited by emxa2k

Οι εκδόσεις που λες είναι αυτές που ανέφερα (v1 και v3 του hand happiness και αυτή του jack44 που αναφέρεις και εσύ). Οι του hand happiness έχουν θέμα με το FM Radio (δεν ακούγεται ήχος). Και εγώ για την ώρα έχω καταλήξει στην 4.2.2 του jack44. Δυστυχώς ακόμη και σε αυτή, διαπιστώνεται θέμα με τις κλήσεις που ενώ σε καλούν σε ανύποπτο δείχνει μη διαθέσιμο και πρέπει να πατήσεις οκ για να συνδεθεί η SIM ξανά. Πιθανόν θα επιστρέψω σε stock rom ή DeathKing 5.6 για να δω αν διορθωθεί.

Το θέμα με την εκκίνηση δεν ήταν fastboot, διότι το είχα απενεργοποιημένο ήδη.

Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με την 4.2.2 το jack44. Περίπου 2 βδομάδες με αυτή την ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ξερει κανεις γιατι καθε φορα που κλεινω το κινητο μετα ο ηχος κλησης που εχω βαλει χανεται κ επιστρεφει στον εργοστασιακο;

Ρε παιδια ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο στην stock rom 5.6? Επιλογη για fastboot κλπ δεν εχω βρει στις ρυθμισεις. Ειναι πολυ εκνευριστικο.

Καλη η ρομ αλλα αυτο με τον ηχο κλησης καθως και η διατηρηση του root κ του busybox ειναι θεματα που ειλικρινα εχω φαει τον κοσμο κ δεν εχω βρει λυση. Αν καποιος εχει τη stock του minideal και ξερει κατι παραπανω θα του ημουν ευγνωμων...

Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Φταίει το γεγονός ότι για κάποιο λόγο, το /system δεν μπορεί να γίνει mount r/w.

Ξέρει κανείς να μου πει αν από το minideal το στέλνουν rooted and google play installed γιατί τώρα δεν το ξεκαθαρίζει;
Μανώλης

Ξέρει κανείς να μου πει αν από το minideal το στέλνουν rooted and google play installed γιατί τώρα δεν το ξεκαθαρίζει;

Rooted και με το google play.

Εσύ πρέπει αλλά να βάλεις τις googlοεφαρμογες που θέλεις (maps, gmail, κτλ).

Μονό recovery έχει νομίζω κινέζικο (δε θυμάμαι καλά) πάντως μπαίνει πανεύκολα cwm ή οποίο άλλο θέλεις.

Δεν είναι και άσχημο τελικά για τα λεφτά του...

Να το χτυπήσω? http://www.aliexpress.com/item/Android4-1-4-5-Amoi-N828-Quad-Core-Phone-Wcdma-3G-Dual-Sim-mtk6589-1GB-RAM/821301170.html

απο εδω ειναι πιο φθηνο και εχει και paypal http://www.minideal.net/amoi-n828-mtk6589-quad-core-android-4-2-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-ips-screen-smart-phone.html

και σε 2 εβδομαδες θα ερθει :)

Edited by patrik

Rooted και με το google play.

Εσύ πρέπει αλλά να βάλεις τις googlοεφαρμογες που θέλεις (maps, gmail, κτλ).

Μονό recovery έχει νομίζω κινέζικο (δε θυμάμαι καλά) πάντως μπαίνει πανεύκολα cwm ή οποίο άλλο θέλεις.

Μόλις το παράγγειλα σε ευχαριστώ μήπως μπορείς να μου πεις πως αλλάζω το κινέζικο recovery με αγγλικό και που θα το βρω αυτό;

Μανώλης

Μόλις το παράγγειλα σε ευχαριστώ μήπως μπορείς να μου πεις πως αλλάζω το κινέζικο recovery με αγγλικό και που θα το βρω αυτό;

Παρε το recovery από δω https://www.dropbox.com/sh/ogg9029dx7l03g9/w0AuLTG0oc και φλασαρισε το με το sp flash tool. (Προσοχή: επέλεξε ΜΟΝΟ το recovery μέσα από το sp flash tool, και τίποτε άλλο. Μακρυά από το preloader)

παιδιά τι διαφορά έχει το Ν850 με το Ν828?πέρα από το aliyum os http://www.pandawill.com/amoi-n850-smartphone-aliyun-os-mtk6589-quad-core-45-inch-ips-screen-3g-gps-p75597.html (λέει ότι έχει android 4.2) είναι αξιόπιστο το κατάστημα?η τιμή είναι χώμα!!!
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Γειας σας παιδια..!παραγγειλα και γω tο κινητο 13-8-13 απο minideal και σμρ στο site του SG-post μου γραφει "Despatched to overseas (Country code: GR)".Ποτε λετε να το εχω στα χερια μου..?επισης πρεπει να κανω κατι οταν παραλλαβω το κινητο γτ ειναι πρωτη μ αγορα...

Σε καμια βδομάδα, αντε 10 μέρες, θα το έχεις

^^ να έχεις φτιάξει λογαριασμό GMAIL και να έχεις περάσει ήδη τις Επαφές σου εκεί - τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Είδα το Lenovo A820 στο minideal με 139,99 €. Σε σύγκριση με το Amoi N828 πως είναι ? Υπάρχει κανείς που τα είχε και τα δύο στα χέρια του για να μου πει τις εντυπώσεις του? gerstavros2 εσύ τι λες?

Είδα το Lenovo A820 στο minideal με 139,99 €. Σε σύγκριση με το Amoi N828 πως είναι ? Υπάρχει κανείς που τα είχε και τα δύο στα χέρια του για να μου πει τις εντυπώσεις του? gerstavros2 εσύ τι λες?

Το Lenovo είναι πολύ καλό με μοναδικό μειονέκτημα την απουσία φλας (πολύ σημαντικό για μένα)

Φιλικά.Γιώργος.

139$ είναι. Σε σύγκριση με το Amoi N828 είναι σαφώς κατώτερο, δεν έχει φλας, εμπρός κάμερα, Android 4.2 επίσημα, αλλά είναι και πολύ φθηνότερο

Παιδια να ρωτησω κατι..στο track τον ελτα ποιον αριθμο χρησιμοποιω..?γιατι εβαλα το track number που μ εδωσαν στο minideal και μ γραφει αυτο"The IdentifierID you entered is invalid"και αυτο"The parcel identifier ID is not properly formatted"

παιδιά τι διαφορά έχει το Ν850 με το Ν828?πέρα από το aliyum os http://www.pandawill.com/amoi-n850-smartphone-aliyun-os-mtk6589-quad-core-45-inch-ips-screen-3g-gps-p75597.html (λέει ότι έχει android 4.2) είναι αξιόπιστο το κατάστημα?η τιμή είναι χώμα!!!

Αυτό όντως θα ήθελα να μάθω και γω. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, 135,99 $

Δες το και στο cellphonemic, το pandawill δεν είναι της προκοπής. Είναι επιδοτούμενο από το alibaba λόγω aliyun os (τροποποιημένη έκδοση android). Ωστόσο έχει και ελαφρώς κατώτερη κάμερα από το N828 σε ένα που δοκίμασα.