Jump to content

Huawei Ascend W1

Epicouros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πήρα για δεύτερη συσκευή.έχω ένα θέμα.

Στα χρώματα μου εμφανίζει τις εικόνες με ένα αρνητικό τόνο,σαν επεξεργασία...τι συμβαίνει?

Edit.

Προβληματική συσκευή τελικά,το πήγα πίσω στην wind και το είδαν και συμφώνησαν αλλά πρέπει πρώτα να σταλεί Αθήνα για να εγκριθεί η αντικατάσταση.καληνύχτα δηλαδή.ωραίο doa.:mad:

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 116
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πήρα για δεύτερη συσκευή.έχω ένα θέμα.

Στα χρώματα μου εμφανίζει τις εικόνες με ένα αρνητικό τόνο,σαν επεξεργασία...τι συμβαίνει?

Edit.

Προβληματική συσκευή τελικά,το πήγα πίσω στην wind και το είδαν και συμφώνησαν αλλά πρέπει πρώτα να σταλεί Αθήνα για να εγκριθεί η αντικατάσταση.καληνύχτα δηλαδή.ωραίο doa.:mad:

Πόσος καιρός είχε περάσει από την αγορά του; Το δικό μου πάντως που πήρα επίσης από Wind είναι άψογο. Συμβουλή: μπες στη σελίδα της Hua στο facebook και στείλε ένα μήνυμα. Γενικά είναι πολύ εξυπηρετικοί ;)

Πόσος καιρός είχε περάσει από την αγορά του; Το δικό μου πάντως που πήρα επίσης από Wind είναι άψογο. Συμβουλή: μπες στη σελίδα της Hua στο facebook και στείλε ένα μήνυμα. Γενικά είναι πολύ εξυπηρετικοί ;)

Μίση ώρα και οι άχρηστοι από την wind δεν έκαναν αντικατάσταση γιατί πρέπει να πάει πρώτα αθήνα.έλεος.

Να στείλω στην huawei και να γράψω τι.

Μίση ώρα και οι άχρηστοι από την wind δεν έκαναν αντικατάσταση γιατί πρέπει να πάει πρώτα αθήνα.έλεος.

Να στείλω στην huawei και να γράψω τι.

Μου είχε τύχει και μένα κάτι αντίστοιχο και επικοινώνησα με Huawei και με εξυπηρέτησαν άμεσα. Γράψε το ακριβές πρόβλημα σου και θα σε ενημερώσουν εκείνοι.

Μία μόνο φορά μου έτυχε να τολμήσουν να υπονοήσουν ότι έτσι ήταν η διαδικασία! Σε πέντε λεπτά είχαν μετανοιώσει που το ξεστόμισαν και έφυγα με καινούργια συσκευή! Φα' τους!:angry:

Πως το έκανες αυτό...

Κατ' αρχάς είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να το αντικαταστήσουν εντός του καταστήματος, χωρίς να ελέγξει κανένα κεντρικό σέρβις! Μιά απλή, οπτική διαπίστωση της βλάβης από κάποιον υπάλληλο αρκεί. Οπότε ξεκινάς με πολύ σοβαρό και επιτακτικό ύφος να απαιτείς άμεση αντικατάσταση και συνεχίζεις με φωνές και απειλές και τους λες να καλέσουν και το περιπολικό γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγεις χωρίς καινούργια συσκευή! :lol: Τώρα θυμήθηκα...δύο φορές έγινε το σκηνικό, στη Wind και στο Πλαίσιο.

Άμα είναι να παίζει ρίσκο για δέσιμο με ζουρλομανδύα, ψιλοφοβάμαι...

Εγώ πάντως επιλέγω να απευθύνομαι στις κατασκευάστριες εταιρείες και μάλιστα στα κεντρικά. Το πρόβλημα λύνεται άμεσα.

Άμα είναι να παίζει ρίσκο για δέσιμο με ζουρλομανδύα, ψιλοφοβάμαι...

Εγώ πάντως επιλέγω να απευθύνομαι στις κατασκευάστριες εταιρείες και μάλιστα στα κεντρικά. Το πρόβλημα λύνεται άμεσα.

ναι ρε παιδιά έτσι όπως τα λες είναι! ουτε σκηνές χρειάζονται ούτε τίποτα, γιατί να χαλιόμαστε?

Το πρόβλημα λύθηκε με πίεσή σαφώς...μάλιστα την ίδια μέρα πού πήρα την συμβουλή από τον φίλο HAKI

Να κανω μια ερώτηση?? εχετε θεμα με την μνημη της συσκευης?? το πηρε ενας φιλος και μου ειπε οτι ειναι διαθέσιμη μονο το 1,2gb.. ισχύει?? αν το παρω και βαλω καρτα μνημης θα μπορω να βαλε εφαρμογες παιχνιδια μεσα??

Το πρόβλημα λύθηκε με πίεσή σαφώς...μάλιστα την ίδια μέρα πού πήρα την συμβουλή από τον φίλο HAKI

Δηλαδή, έκανες τον πανικό που έγραψε ο ΗΑΚΙ και το πρόβλημά σου λύθηκε;

Ωραίος...

Κι εγώ κάποτε είχα κάνει κάτι παρεμφερές και το πρόβλημά μου λύθηκε, το είχα ξεχάσει τελείως...

Δηλαδή, έκανες τον πανικό που έγραψε ο ΗΑΚΙ και το πρόβλημά σου λύθηκε;

Ωραίος...

Κι εγώ κάποτε είχα κάνει κάτι παρεμφερές και το πρόβλημά μου λύθηκε, το είχα ξεχάσει τελείως...

Εγώ επικοινώνησα με τα κεντρικά κι αμέσως μετά με τον ιδιόκτητη του καταστήματος,μίλησα ωραία αλλά με σχετικά έντονο τρόπο χωρίς φωνές βέβαια δίνοντας να καταλάβουν ότι αυτή η πώλησή θα είναι μπλέξιμο γι αυτούς.

το πηρα για δευτερη συσκευη απο αμαζον αλλα ειναι με καποια πραγματα της ο2 ξερει κανεις αν φλασαρεται με αλλη ρομ

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• 2 weeks later...

Να ρωτήσω, έχει πάρει κανείς την GDR2? Η Samsung την έχει δώσει εδώ και μια εβδομάδα για το ativ s...

το πηρα για δευτερη συσκευη απο αμαζον αλλα ειναι με καποια πραγματα της ο2 ξερει κανεις αν φλασαρεται με αλλη ρομ

Δες εδώ, δεν την έχω ακολουθήσει τη διαδικασία, δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο...

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Για όποιον δεν το έχει δει ήδη το Ascend W1 διατίθεται μέσω της Wind στα 189 ευρώ. Η τιμή απλά δεν υπάρχει...

Το είχε το κινητό για ένα μήνα .

Για τα λεφτά του και σε αυτά που προσφέρει απλά δεν υπάρχει.

100% ικανοποιημένος , μετάνιωσα που το έδωσα και πήρα το S4 MINI

Huawei Honor 8 32GB

Να ρωτήσω, έχει πάρει κανείς την GDR2? Η Samsung την έχει δώσει εδώ και μια εβδομάδα για το ativ s...

Δες εδώ, δεν την έχω ακολουθήσει τη διαδικασία, δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο...

Λοιπον η διαδικασια ειναι καπως πολυπλοκη για ενα αρχαριο αλλα μια και ασχολουμαι γενικα το εκανα unbrand με την αγγλικη rom αν βρω και την ελληνικη ακομα καλυτερα .

ως κατοχος htc one s (s4) και nexus 4 εχω να πω οτι το ascend w1 ειναι αρκετα συμπαθητικο σε λειτουργιες ,χρειαζεται ωστοσο το λειτουργικο περισοτερες ελευθεριες δεν γινεται να πρεπει να κανω μια ολοκληρη διαδικασια απλα και μονο για να αποκτησω προσβαση σε ολο το μαρκετ με τις εφαρμογες νοκια και htc.

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Καλημέρα

είμαι κάτοχος ενός W1 (από birdphone), o carrier μου είναι η Vodafone.

έκανα ερώτηση στο facebook group της Vodafone σχετικά με το update GDR2, μου απάντησαν ότι εφόσον δεν διατίθεται επίσημα από αυτούς το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν γνωρίζουν αν θα διαθέσουν ποτέ με τη διαδικασία over-the-air το update.

Επειδή είμαι αρχάριος και είμαι 99% σίγουρος ότι θα έχω πρόβλημα αν ακολουθήσω οποιαδήποτε manual διαδικασία, υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να αποκτήσω το update ?

Επίσης, υπάρχει κάποιου είδους "υποχρέωση" από Huawei ή/και Vodafone ώστε να προσφέρουν αυτό το update ανεξάρτητα αν υποστηρίζεται επίσημα το μοντέλο κλπ?

Ευχαριστώ

Edited by thanospap1968

Καλημέρα

είμαι κάτοχος ενός W1 (από birdphone), o carrier μου είναι η Vodafone.

έκανα ερώτηση στο facebook group της Vodafone σχετικά με το update GDR2, μου απάντησαν ότι εφόσον δεν διατίθεται επίσημα από αυτούς το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν γνωρίζουν αν θα διαθέσουν ποτέ με τη διαδικασία over-the-air το update.

Επειδή είμαι αρχάριος και είμαι 99% σίγουρος ότι θα έχω πρόβλημα αν ακολουθήσω οποιαδήποτε manual διαδικασία, υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να αποκτήσω το update ?

Επίσης, υπάρχει κάποιου είδους "υποχρέωση" από Huawei ή/και Vodafone ώστε να προσφέρουν αυτό το update ανεξάρτητα αν υποστηρίζεται επίσημα το μοντέλο κλπ?

Ευχαριστώ

αν η συσκευη σου δεν ειναι branded που πιστευω οτι δεν ειναι τοτε θα λαβεις κανονικα το update ειδαλως θα πρεπει να το κανεις μονος σου .

η huawei κανει release την εκδοση της αλλα εναποκειτε στον καθε φορεα της συσκευης ποτε θα διαθεσει το update στα branded κινητα.

το δικο μου τωρα ενω ηταν με ρομ της 02 εχει γινει επισημα unbranded οποτε οταν κυκλοφορησει update κατεβαινει αμεσα...

αν η συσκευη σου δεν ειναι branded που πιστευω οτι δεν ειναι τοτε θα λαβεις κανονικα το update ειδαλως θα πρεπει να το κανεις μονος σου .

η huawei κανει release την εκδοση της αλλα εναποκειτε στον καθε φορεα της συσκευης ποτε θα διαθεσει το update στα branded κινητα.

το δικο μου τωρα ενω ηταν με ρομ της 02 εχει γινει επισημα unbranded οποτε οταν κυκλοφορησει update κατεβαινει αμεσα...

ευχαριστώ για την απάντηση.

η Wind διαθέτει επίσημα τα W1. Αν αγόραζα μια sim Wind μόνο-και-μόνο για update θα πετύχαινε η διαδικασία ?

οι branded συσκευες πωλουνται επι το πλειστο στο εξωτερικο και ειναι κλειδωμενες σε δικτυα του εξωτερικου ,εφοσον η συσκευη σου δεν αγοραστηκε απο εξωτερικο αλλα απο ελλαδα πιστευω οτι δεν θα χει προβλημα με τα updates και θα τα λαβεις κανονικα.

αυτο με την καρτα wind δεν ισχυει ,εν τελει πιστευω οτι δεν υπαρχει θεμα με branded εκδοσεις στην ελλαδα μια και δεν βρηκα branded greek rom μεχρι τωρα οποτε κανε υπομονη μεχρι το update.

• 3 weeks later...
με το GDR2 update εχετε ραδιο? Γιατι διαβασα οτι οι συσκευες που το υποστηριζουν, με την παρουσα αναβαθμηση θα εχουν και ραδιο....
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

με το GDR2 update εχετε ραδιο? Γιατι διαβασα οτι οι συσκευες που το υποστηριζουν, με την παρουσα αναβαθμηση θα εχουν και ραδιο....

κανείς μας δεν έχει λάβει ακόμη την GDR2. Από χρήστες όμως του εξωτερικού που αναβάθμισαν τις συσκευές τους δεν αναφέρουν τίποτα για ραδιόφωνο, παρά μόνο καλύτερη διαχείριση του χώρου αποθήκευσης "other"

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

Παιδες να ρωτησω κατι?

Με ποιο προγραμμα το εχετε συνδέσει στο pc?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Με αυτό, κάνει και συγχρονισμό photos μόνο του.

• The title was changed to Huawei Ascend W1