ταξιδιωτης22 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Το πήρα για δεύτερη συσκευή.έχω ένα θέμα. Στα χρώματα μου εμφανίζει τις εικόνες με ένα αρνητικό τόνο,σαν επεξεργασία...τι συμβαίνει? Edit. Προβληματική συσκευή τελικά,το πήγα πίσω στην wind και το είδαν και συμφώνησαν αλλά πρέπει πρώτα να σταλεί Αθήνα για να εγκριθεί η αντικατάσταση.καληνύχτα δηλαδή.ωραίο doa.:mad: Edited July 11, 2013 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 το εχω εγω τι θελεις να μαθεις? Τρώει κανένα κόλλημα που να πρέπει να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις για να συνεχίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Οχι κανενα τετοιο θεμα.Γενικα με τα windows δεν παιζει τετοιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Το πήρα για δεύτερη συσκευή.έχω ένα θέμα. Στα χρώματα μου εμφανίζει τις εικόνες με ένα αρνητικό τόνο,σαν επεξεργασία...τι συμβαίνει? Edit. Προβληματική συσκευή τελικά,το πήγα πίσω στην wind και το είδαν και συμφώνησαν αλλά πρέπει πρώτα να σταλεί Αθήνα για να εγκριθεί η αντικατάσταση.καληνύχτα δηλαδή.ωραίο doa.:mad: Πόσος καιρός είχε περάσει από την αγορά του; Το δικό μου πάντως που πήρα επίσης από Wind είναι άψογο. Συμβουλή: μπες στη σελίδα της Hua στο facebook και στείλε ένα μήνυμα. Γενικά είναι πολύ εξυπηρετικοί ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Πόσος καιρός είχε περάσει από την αγορά του; Το δικό μου πάντως που πήρα επίσης από Wind είναι άψογο. Συμβουλή: μπες στη σελίδα της Hua στο facebook και στείλε ένα μήνυμα. Γενικά είναι πολύ εξυπηρετικοί ;) Μίση ώρα και οι άχρηστοι από την wind δεν έκαναν αντικατάσταση γιατί πρέπει να πάει πρώτα αθήνα.έλεος. Να στείλω στην huawei και να γράψω τι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Μίση ώρα και οι άχρηστοι από την wind δεν έκαναν αντικατάσταση γιατί πρέπει να πάει πρώτα αθήνα.έλεος. Να στείλω στην huawei και να γράψω τι. Μου είχε τύχει και μένα κάτι αντίστοιχο και επικοινώνησα με Huawei και με εξυπηρέτησαν άμεσα. Γράψε το ακριβές πρόβλημα σου και θα σε ενημερώσουν εκείνοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Μία μόνο φορά μου έτυχε να τολμήσουν να υπονοήσουν ότι έτσι ήταν η διαδικασία! Σε πέντε λεπτά είχαν μετανοιώσει που το ξεστόμισαν και έφυγα με καινούργια συσκευή! Φα' τους!:angry: Πως το έκανες αυτό... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Κατ' αρχάς είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να το αντικαταστήσουν εντός του καταστήματος, χωρίς να ελέγξει κανένα κεντρικό σέρβις! Μιά απλή, οπτική διαπίστωση της βλάβης από κάποιον υπάλληλο αρκεί. Οπότε ξεκινάς με πολύ σοβαρό και επιτακτικό ύφος να απαιτείς άμεση αντικατάσταση και συνεχίζεις με φωνές και απειλές και τους λες να καλέσουν και το περιπολικό γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγεις χωρίς καινούργια συσκευή! :lol: Τώρα θυμήθηκα...δύο φορές έγινε το σκηνικό, στη Wind και στο Πλαίσιο. Άμα είναι να παίζει ρίσκο για δέσιμο με ζουρλομανδύα, ψιλοφοβάμαι... Εγώ πάντως επιλέγω να απευθύνομαι στις κατασκευάστριες εταιρείες και μάλιστα στα κεντρικά. Το πρόβλημα λύνεται άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Άμα είναι να παίζει ρίσκο για δέσιμο με ζουρλομανδύα, ψιλοφοβάμαι... Εγώ πάντως επιλέγω να απευθύνομαι στις κατασκευάστριες εταιρείες και μάλιστα στα κεντρικά. Το πρόβλημα λύνεται άμεσα. ναι ρε παιδιά έτσι όπως τα λες είναι! ουτε σκηνές χρειάζονται ούτε τίποτα, γιατί να χαλιόμαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Το πρόβλημα λύθηκε με πίεσή σαφώς...μάλιστα την ίδια μέρα πού πήρα την συμβουλή από τον φίλο HAKI Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos266 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Να κανω μια ερώτηση?? εχετε θεμα με την μνημη της συσκευης?? το πηρε ενας φιλος και μου ειπε οτι ειναι διαθέσιμη μονο το 1,2gb.. ισχύει?? αν το παρω και βαλω καρτα μνημης θα μπορω να βαλε εφαρμογες παιχνιδια μεσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Το πρόβλημα λύθηκε με πίεσή σαφώς...μάλιστα την ίδια μέρα πού πήρα την συμβουλή από τον φίλο HAKI Δηλαδή, έκανες τον πανικό που έγραψε ο ΗΑΚΙ και το πρόβλημά σου λύθηκε; Ωραίος... Κι εγώ κάποτε είχα κάνει κάτι παρεμφερές και το πρόβλημά μου λύθηκε, το είχα ξεχάσει τελείως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Δηλαδή, έκανες τον πανικό που έγραψε ο ΗΑΚΙ και το πρόβλημά σου λύθηκε; Ωραίος... Κι εγώ κάποτε είχα κάνει κάτι παρεμφερές και το πρόβλημά μου λύθηκε, το είχα ξεχάσει τελείως... Εγώ επικοινώνησα με τα κεντρικά κι αμέσως μετά με τον ιδιόκτητη του καταστήματος,μίλησα ωραία αλλά με σχετικά έντονο τρόπο χωρίς φωνές βέβαια δίνοντας να καταλάβουν ότι αυτή η πώλησή θα είναι μπλέξιμο γι αυτούς. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 το πηρα για δευτερη συσκευη απο αμαζον αλλα ειναι με καποια πραγματα της ο2 ξερει κανεις αν φλασαρεται με αλλη ρομ Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Να ρωτήσω, έχει πάρει κανείς την GDR2? Η Samsung την έχει δώσει εδώ και μια εβδομάδα για το ativ s... το πηρα για δευτερη συσκευη απο αμαζον αλλα ειναι με καποια πραγματα της ο2 ξερει κανεις αν φλασαρεται με αλλη ρομ Δες εδώ, δεν την έχω ακολουθήσει τη διαδικασία, δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο... Edited August 16, 2013 by kastorakos84 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Για όποιον δεν το έχει δει ήδη το Ascend W1 διατίθεται μέσω της Wind στα 189 ευρώ. Η τιμή απλά δεν υπάρχει... Το είχε το κινητό για ένα μήνα . Για τα λεφτά του και σε αυτά που προσφέρει απλά δεν υπάρχει. 100% ικανοποιημένος , μετάνιωσα που το έδωσα και πήρα το S4 MINI Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Να ρωτήσω, έχει πάρει κανείς την GDR2? Η Samsung την έχει δώσει εδώ και μια εβδομάδα για το ativ s... Δες εδώ, δεν την έχω ακολουθήσει τη διαδικασία, δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο... Λοιπον η διαδικασια ειναι καπως πολυπλοκη για ενα αρχαριο αλλα μια και ασχολουμαι γενικα το εκανα unbrand με την αγγλικη rom αν βρω και την ελληνικη ακομα καλυτερα . ως κατοχος htc one s (s4) και nexus 4 εχω να πω οτι το ascend w1 ειναι αρκετα συμπαθητικο σε λειτουργιες ,χρειαζεται ωστοσο το λειτουργικο περισοτερες ελευθεριες δεν γινεται να πρεπει να κανω μια ολοκληρη διαδικασια απλα και μονο για να αποκτησω προσβαση σε ολο το μαρκετ με τις εφαρμογες νοκια και htc. Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospap1968 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Καλημέρα είμαι κάτοχος ενός W1 (από birdphone), o carrier μου είναι η Vodafone. έκανα ερώτηση στο facebook group της Vodafone σχετικά με το update GDR2, μου απάντησαν ότι εφόσον δεν διατίθεται επίσημα από αυτούς το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν γνωρίζουν αν θα διαθέσουν ποτέ με τη διαδικασία over-the-air το update. Επειδή είμαι αρχάριος και είμαι 99% σίγουρος ότι θα έχω πρόβλημα αν ακολουθήσω οποιαδήποτε manual διαδικασία, υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να αποκτήσω το update ? Επίσης, υπάρχει κάποιου είδους "υποχρέωση" από Huawei ή/και Vodafone ώστε να προσφέρουν αυτό το update ανεξάρτητα αν υποστηρίζεται επίσημα το μοντέλο κλπ? Ευχαριστώ Edited August 23, 2013 by thanospap1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλημέρα είμαι κάτοχος ενός W1 (από birdphone), o carrier μου είναι η Vodafone. έκανα ερώτηση στο facebook group της Vodafone σχετικά με το update GDR2, μου απάντησαν ότι εφόσον δεν διατίθεται επίσημα από αυτούς το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν γνωρίζουν αν θα διαθέσουν ποτέ με τη διαδικασία over-the-air το update. Επειδή είμαι αρχάριος και είμαι 99% σίγουρος ότι θα έχω πρόβλημα αν ακολουθήσω οποιαδήποτε manual διαδικασία, υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να αποκτήσω το update ? Επίσης, υπάρχει κάποιου είδους "υποχρέωση" από Huawei ή/και Vodafone ώστε να προσφέρουν αυτό το update ανεξάρτητα αν υποστηρίζεται επίσημα το μοντέλο κλπ? Ευχαριστώ αν η συσκευη σου δεν ειναι branded που πιστευω οτι δεν ειναι τοτε θα λαβεις κανονικα το update ειδαλως θα πρεπει να το κανεις μονος σου . η huawei κανει release την εκδοση της αλλα εναποκειτε στον καθε φορεα της συσκευης ποτε θα διαθεσει το update στα branded κινητα. το δικο μου τωρα ενω ηταν με ρομ της 02 εχει γινει επισημα unbranded οποτε οταν κυκλοφορησει update κατεβαινει αμεσα... Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospap1968 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 αν η συσκευη σου δεν ειναι branded που πιστευω οτι δεν ειναι τοτε θα λαβεις κανονικα το update ειδαλως θα πρεπει να το κανεις μονος σου . η huawei κανει release την εκδοση της αλλα εναποκειτε στον καθε φορεα της συσκευης ποτε θα διαθεσει το update στα branded κινητα. το δικο μου τωρα ενω ηταν με ρομ της 02 εχει γινει επισημα unbranded οποτε οταν κυκλοφορησει update κατεβαινει αμεσα... ευχαριστώ για την απάντηση. η Wind διαθέτει επίσημα τα W1. Αν αγόραζα μια sim Wind μόνο-και-μόνο για update θα πετύχαινε η διαδικασία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 οι branded συσκευες πωλουνται επι το πλειστο στο εξωτερικο και ειναι κλειδωμενες σε δικτυα του εξωτερικου ,εφοσον η συσκευη σου δεν αγοραστηκε απο εξωτερικο αλλα απο ελλαδα πιστευω οτι δεν θα χει προβλημα με τα updates και θα τα λαβεις κανονικα. αυτο με την καρτα wind δεν ισχυει ,εν τελει πιστευω οτι δεν υπαρχει θεμα με branded εκδοσεις στην ελλαδα μια και δεν βρηκα branded greek rom μεχρι τωρα οποτε κανε υπομονη μεχρι το update. Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 με το GDR2 update εχετε ραδιο? Γιατι διαβασα οτι οι συσκευες που το υποστηριζουν, με την παρουσα αναβαθμηση θα εχουν και ραδιο.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 με το GDR2 update εχετε ραδιο? Γιατι διαβασα οτι οι συσκευες που το υποστηριζουν, με την παρουσα αναβαθμηση θα εχουν και ραδιο.... κανείς μας δεν έχει λάβει ακόμη την GDR2. Από χρήστες όμως του εξωτερικού που αναβάθμισαν τις συσκευές τους δεν αναφέρουν τίποτα για ραδιόφωνο, παρά μόνο καλύτερη διαχείριση του χώρου αποθήκευσης "other" Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδες να ρωτησω κατι? Με ποιο προγραμμα το εχετε συνδέσει στο pc? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Με αυτό, κάνει και συγχρονισμό photos μόνο του. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts