haonas Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Gia dwrean internet mesw wifi stin athina mpwreitai na pate stin vivliothiki tis polutehnioupolis zografou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 και τα flocafe έχουν αρχίσει να έχουν τσάμπα ίντερνετ. Σε λίγο καιρό (κανά δυό μήνες) θα έχει και τσάμπα στην πλατεία συντάγματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 και τα flocafe έχουν αρχίσει να έχουν τσάμπα ίντερνετ. Σε λίγο καιρό (κανά δυό μήνες) θα έχει και τσάμπα στην πλατεία συντάγματος. Entelos tsampa, horus syndromi se kapoia etairia??? Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Τι ταχυτητες παιζουν στα Flocafe??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Στην Ζέα πρέπει να ήταν 384/128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 re paidia se pia flocafe exei wi fi? kai an mporeite luste mou mia aporia(epeidh eimai asxetos apo asurmata diktia) px pao sthn kafeteria kai kai vazo sto on to wi fi !! meta ti kano? mporo na anoixo ton explorer tou kinitou mou h tou forhtou mou kai na mpo sto internet(px sto myphone?) h exo prosvasi mono se kapoies uphresies !! opoios mporei kai xerei as mou dosei ena xeri vohtheias !!:) :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ανάλογα την υλοποίηση του hot spot. Σε όλα όμως πρέπει να έχεις την ασύρματη κάρτα να πέρνει αυτόματα ΙΡ & DNS ρυθμίσεις. Τώρα, σε κάποιες υλοποιήσεις απλώς ανοίγεις τον ΙΕ και σερφάρεις ελεύθερα, είτε βγαίνεις έξω με ΝΑΤ είτε με transparent proxy. Σε άλλες, μόλις πάς να ανοίξεις την πρώτη σελίδα σου βγαίνει η σελίδα του hot spot, στην οποία πρέπει συνήθως να βάλεις τους κωδικούς σου, ή στους έχει γραμμένους αν είναι free, και μετά ανοίγεις άλλες σελίδες. Μπορεί επίσεις η πρώτη σελίδα που άνοιξε να έχει και διάφορες πληροφορίες για διάφορες υπηρεσίες, ή ακόμα και διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Εγώ δουλεύω στον Ερυθρό Σταυρό και μπαίνω με wi-fi μέσω του MEGA που είναι δίπλα και το εχουν ελεύθερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Εγώ δουλεύω στον Ερυθρό Σταυρό και μπαίνω με wi-fi μέσω του MEGA που είναι δίπλα και το εχουν ελεύθερο. :lol: καλη φαση. εχουν και γουιφι στο μεγκα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 exei kati kafeteries ekei konta ston euthro stauro les na pianei ki ekei? pou einai to mega? apo pia meria tou eruthrou staurou? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Xθες που ήμουν για καφέ στην Αριστοτέλους βρήκα wifi από το ELectra Palace. Ελεύθερο φαινόταν, αλλά δεν μπορούσα να μπω σε άλλη σελίδα εκτός από αυτή του ξενοδοχείου. Υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί; Πάντως αν μπορώ να βρω λύση είναι μια χαρά. Απολαμβάνεις τον καφέ και το Internet μαζί!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 στη θεσσαλονικη δεν εχει hot spot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Xθες που ήμουν για καφέ στην Αριστοτέλους βρήκα wifi από το ELectra Palace. Ελεύθερο φαινόταν, αλλά δεν μπορούσα να μπω σε άλλη σελίδα εκτός από αυτή του ξενοδοχείου. Υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί; Πάντως αν μπορώ να βρω λύση είναι μια χαρά. Απολαμβάνεις τον καφέ και το Internet μαζί!:D Δεν ήταν ανοικτό. Ανοικτή ήταν η πρώτη, διαφημιστική ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο με τα δωμάτια καιτις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλάι για τα παραπάνω πληρώνεις. Το ίδιο συμβαίνει και με πολλά άλλα ξενοδοχεία (Hilton π.χ.) Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 στη θεσσαλονικη δεν εχει hot spot? Στα starbucks στο Citygate έχει η forthnet. Αλλα δεν παίζει να κλειστώ εκεί μέσα για καφέ. Άλλο hotspot δεν ξέρω. Ας μας πει κανένας που το έχει ψάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Γεια σας!Είμαι νέος στην παρέα... Mου εξηγείτε σας παρακαλώ τι είναι τα hot-spot και τι μπορούμε να κάνουμε μ'αυτά αν έχουμε wi-fi... Ενδιαφέρομαι,γιατί το καλοκαίρι θα πάρω το Nokia N93 που έχει Wi-fi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Γεια σας!Είμαι νέος στην παρέα... Mου εξηγείτε σας παρακαλώ τι είναι τα hot-spot και τι μπορούμε να κάνουμε μ'αυτά αν έχουμε wi-fi... Ενδιαφέρομαι,γιατί το καλοκαίρι θα πάρω το Nokia N93 που έχει Wi-fi... ειναι σημεια που παρεχουν προσβαση στο ιντερνετ μεσω wifi, ειτε δωρεαν, ειτε με χρεωση(πληρωνεις στο εκαστοτε ταμειο και σου δινουν καποιο κωδικο). ανοιγεις το wifi του κινητου σου, κανεις μια αναζητηση και συνδεεσαι σε οποιο hot spot βρεις, πολυ απλα και ευκολα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ρε παιδιά εγώ που μένω Νέα Ιωνία πιάνω δύο ασύρματα δίκτυα: awmn και enigma. Η ισχύς του σήματος είναι πολύ χαμηλή και εντελώς αναξιόπιστα. Είναι δημόσια ή ανήκουν σε κάποιον; Απ'όσο ξέρω το awmn είναι δημόσιο. enigma πιάνει κανείς όμως; Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Το awmn δεν είναι δημόσιο. Είναι ένα ερασιτεχνικό δίκτυο το οποίο έχει φτιαχτεί από μία κοινότητα μελών όπως εσύ και εγώ. Το enigma προφανώς είναι απλά κάποιο ΑΡ που ανήκει είτε σε ιδιώτη, είτε σε εταιρεία. Το σήμα φυσικά και είναι χαμηλό, αφού το πιάνεις με το φορητό σου απλά. Για να συνδεθείς στο awmn θα χρειαστείς εξωτερική μεγάλη κεραία. (το "awmn" που πιάνεις μάλλον είναι του dti που δυστηχώς δεν έχει βάλει το node id του στο ssid του). Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.awmn.net, αν και κατά κανόνα το awmn δεν προσφέρει τσάμπα ίντερνετ (και κατά κανόνα και πάλι ούτε επί πληρωμή :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Να προσθεσω μια πληροφορια που λεει οτι ασυρματο δικτυο σχεδιαζει να κανει στην Μεσσηνια ο Δημος Γαργαλιανων και ο Δημος Κυπαρισσιας ως τις αρχες Φεβρουαριου, ενώ το πρωτο ασυρματο δικτυο στη Τριφυλία το διαθετει εδω και καιρο απο τους πρωτους το Ράδιο Κυπαρισσια 93,6 στις εγκαταστάσεις του και στους γύρω χώρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Στα starbucks στο Citygate έχει η forthnet. Αλλα δεν παίζει να κλειστώ εκεί μέσα για καφέ. Άλλο hotspot δεν ξέρω. Ας μας πει κανένας που το έχει ψάξει. Σε λιγο καιρο θα εχεις Hot Spot στις Καμαρες και στην ...Νικης !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Εγώ πάλι πιάνω ένα linksys και είμαι κι εγώ από Ν.Ιωνία. Πιάνω και το awmn αν βγώ στο μπαλκόνι αλλά όχι το enigma που λέει ο Aeikinitos. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Σε λιγο καιρο θα εχεις Hot Spot στις Καμαρες και στην ...Νικης !:D Ε σε πόσο καιρό εννοείς; 2-3 ή 10 χρόνια; Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Ε σε πόσο καιρό εννοείς; 2-3 ή 10 χρόνια; Συντομα, συντομα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 exei dokimasei kaneis na mpei apo thn plateia suntagmatos internet? lene oti einai teleios free? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts