aromeo Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Επίσης στο hotspot.gr and free-hotspot.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 paidia vriksw se mia perioxi 4-5 wireless diktia klidomena...parxei kapios tropos na vrw to network key???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 δεν πρέπει να ξεχνάμε τα honeycombs, δηλαδή δωρεάν ίντερνετ με wifi που αξιοποιείται για την υποκλοπή στοιχείων και τη μόλυνση του υπολογιστή μας! Φυσικά όχι σε επώνυμες επιχειρήσεις, αλλά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές! Μπορείς μήπως να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τα honeycombs, πώς μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε και να προστατευτούμε από αυτά; Υπάρχει ενδεχομένως κάποιο πρόγραμμα που βοηθάει; Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ΓΙα πρόγραμμα υπάρχει στα windows το Netstubler..για το λινουξ υπάρχουν ανάλογα εργαλεία που μπορεις να βρεις απλά στοιχεία για τα δίκτυα και τίποτα περισσότερο... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Παιδιά, δεν ξέρω αν ρωτάω στο κατάλληλο thread (sorry προκαταβολικά αν έπρεπε να ποστάρω αλλού), αλλά αναρωτιώμουν με ποιον τρόπο μπορώ να δω αν κάποιος ...γείτονας μού "τρώει" internet από την ADSL σύνδεσή μου μέσω του Wi-Fi. Το χρησιμοποιώ αρκετή ώρα κάθε μέρα. :what: Επίσης και κάτι άλλο: στο ασύρματο router μου, στις ρυθμίσεις wireless έχω σετάρει και MAC filtering (έχω βάλει σε whitelist μόνο το laptop και το κινητό μου) και WEP κλειδί. Έχω αρκετή ασφάλεια ή κινδυνεύουν οι υπολογιστές μου ??? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Μια χαρα εισαι και την καλυτερη δουλεια κανει το MAC filtering που συνδεεται μονο το συγκεκριμενο μηχανημα, φυσικα πολλες φορες λογω κρυπογραφησης και ολων των στοιχειων ασφαλειας ενιοτε τα δικτυα ψιλοσερνονται, ασε που καμια φορα οι φορητοι χανουν και ρυθμισεις.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 xairetai mia erwtisi k apo mena ola ta anoixta wi-fi spots xreiazontai mia karta sundeshs ?? diabasa stin prwti selida auto me tin otenet oti xreiazesai k tin karta on wireless gia na sunde8eis , pleon auto e3akolou8ei na isxuei ??? thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 xairetai mia erwtisi k apo mena ola ta anoixta wi-fi spots xreiazontai mia karta sundeshs ?? diabasa stin prwti selida auto me tin otenet oti xreiazesai k tin karta on wireless gia na sunde8eis , pleon auto e3akolou8ei na isxuei ??? thx Από τα λίγα που ξέρω, εκείνο που χρειάζεσαι για να συνδεθείς σε ασύρματο δίκτυο, είναι να έχεις ασύρματη κάρτα δικτύου (είτε ενσωματωμένη, π.χ. Centrino, είτε ξεχωριστή, π.χ. με USB, PCI ή PCMCIA). Αυτά από τεχνικής απόψεως από κει και μετά, είναι θέμα του να συνδεθείς στο ασύρματο δίκτυο, όπου πιθανόν να χρειαστείς κάποιο κωδικό. Αυτά από εμένα, ελπίζω να βοήθησα. Αν κάποιος έχει περισσότερες γνώσεις, μπορεί να με διορθώσει/συμπληρώσει. Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios345 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 παιδια ξερει κανεις σε ποιες περιοχες,Caffe exei wi-fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 yparxei sthn plateia sto ksenodoxeio pou ekane amakainhsh (ermionio)! pianw kai kapoia alla merikes fores.. alla einai kleidwmena kai den exoun kalo shma... :) Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αγαπητά μέλη, έχω ένα λάπτοπ με ενσωματωμένο wi-fi. Όμως στην αναζήτηση σύνδεσης που κάνω, εμφανίζει τις εξής 3 (ως δίκτυο με δυνατότητα ασφαλείας): Linksys OTE 5544 ONTelecoms Και οι 3 αυτές ζητάνε κάποιο κωδικό ασφαλείας. Μήπως γνωρίζετε κάποιον από τους 3 αυτούς; Η περιοχή είναι κέντρο Αθήνας (Αμπελόκηποι). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Εννοείς ότι είναι κλειδωμένο το δίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 λογικα κλειδωμενο θα εννοει. @teitzis πειραματισου με το Netstubler και μπορει να βρεις τους κωδικους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Εννοείς ότι είναι κλειδωμένο το δίκτυο; Ναι, είναι κλειδωμένο. Απαιτεί κωδικό πρόσβασης. :( λογικα κλειδωμενο θα εννοει. @teitzis πειραματισου με το Netstubler και μπορει να βρεις τους κωδικους Πώς λειτουργεί ακριβώς αυτό; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 φιλε μου teitzis δεν μπορω να σου εξηγησω πως ακριβως δουλευει το τυσυγκεκριμενο προγραμμα.αν δεν σου ειναι κοπος κανε μια αναζητηση στο google καιθα βρεις εκει τις οδηγιες.παντως ειναι πολυ δυσκολο προγραμμα(στο να το καταλαβεις και να το χειριστεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 παιδια εχετε ακουσει για το δωρεαν wi-fi στους δήμους; ειναι πρωτοβουλια αυτων η το κρατος το εφαρμοζει πανελλαδικα; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 παιδια εχετε ακουσει για το δωρεαν wi-fi στους δήμους; ειναι πρωτοβουλια αυτων η το κρατος το εφαρμοζει πανελλαδικα; Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πρωτοβουλία του οικείου Δήμου (π.χ. Τρίκαλα), σε άλλες είναι πρωτοβουλία του κράτους (π.χ. Σύνταγμα, Θησείο, πλατεία Κοτζιά). Δεν νομίζω (και για λόγους κόστους) ότι θα καλυφθεί ποτέ ολόκληρη η ελλάδα με δωρεάν wi-fi, και σίγουρα όχι από το κράτος. Μεμονομένες περιοχές ίσως (π.χ. πριν από ένα μήνα αναφέρθηκε, ότι σε κάποιο νησί θα βάλουν wi-fi) Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletiadis Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 den mas les kai gia ta dorean wifi pou pezoun mesa stis poleis kai mporoume na ta piasoume apo to spiti mas? Παράθεση πουλάω την παλιά-μικρή μου συλλογή: nokia: 3210, 5110, 5140, 5210, 6110, 6111, 6150, 7360, 8850 ericsson: T18, A2618s, R380s sony ericsson: Z200, K700i, W300i, T650i, F500, K300i siemens: M45i, M55, S35i, A55, SL55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 den mas les kai gia ta dorean wifi pou pezoun mesa stis poleis kai mporoume na ta piasoume apo to spiti mas? ??????? Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Aν δεν κανω λαθος, μονο αν το σπιτι σου ειναι διπλα στην πλατεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Στα Τρικαλα , Αργυρουπολη και μελλοντικα στην Σπαρτη θα υπαρχει wifi σε ολη την πολη. Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 παιδιά χίλια συγνώμη να ρωτήσω: Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη υπάρχει Wi-Fi (δωρεάν); Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 παιδιά χίλια συγνώμη να ρωτήσω: Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη υπάρχει Wi-Fi (δωρεάν); Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ο πειραιουλης μου που ειναι και μεγαλη πολη εχει δωρεαν χοτ σποτς??????????? πλιζζζζζζζζ Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 vrika ena ta flocafe yeeeeeeeeeeesssssssssss Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts