Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέμα hardware είναι, απλώς η ZTE προσπαθεί να το διορθώσει μέσω software (kernel) μειώνοντας την ευαισθησία/ανταποκρισιμότητα των πλήκτρων. Έχεις δοκίμασει την τελευταία έκδοση kernel V1.1.3 B01 που βγήκε πρόσφατα;

Nαι κ αυτος ο κερνελ τα ιδια χαλια....και θα πρεπει να πω πως τελικα το κανει σε ολες τις ρομ με ολους τους συνδιασμους κερνελ...

Τωρα θα πρεπει να βρω καποιον που να ξερει να το ανοιξει και να δοκιμασει αυτο με την ταινια διπλης οψεως (μιας κ εγω δεν το χω σ αυτα) μπας και στρωσει η κατασταση...αν μεχρι τοτε δεν το εχω πεταξει απ το παραθυρο.....

Αλλα σκεφτομαι αντε και το πεταξα μετα πιο θα παρω που θελω οπωσδηποτε dual sim???:mad::mad::mad:

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά εχω παρατηρήσει πως τελευταία δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιες φορές την κλήση. Κλείνει την κλήση πριν πάρει ή μόλις απαντήσει ο άλλος και γράφει '' ο πομπός είναι απενεργοποιημένος''. Το ίδιο το κάνει και μετά απο κάθε κλήση σχεδόν, χάνεται το σήμα για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά το ξαναβρίσκει. Και αρκετές φορές οταν μιλάω απο bluetooth είτε στου αυτοκινήτου είτε στο ακουστικό, μου λένε οτι ακούγομαι σα ρομπότ...

Τί γίνεται ρε παιδιά, αρχίζει τα προβληματάκια το κινεζάκι μου...???

Καλησπέρα μόλις σήμερα παρέλαβα το ΖΤΕ 987 και έχει κάνα 2ωρο ίσως και παραπάνω που το έχω να φορτίζει άλλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση δεν ανοίγει με τίποτα.Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο , η κάποια συμβουλή με το τι κάνω απο εδώ και πέρα?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Καλησπέρα μόλις σήμερα παρέλαβα το ΖΤΕ 987 και έχει κάνα 2ωρο ίσως και παραπάνω που το έχω να φορτίζει άλλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση δεν ανοίγει με τίποτα.Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο , η κάποια συμβουλή με το τι κάνω απο εδώ και πέρα?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Μήπως έχει ταινία στους ακροδέκτες της μπαταρίας και δεν την έχεις βγάλει;

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Δυστυχός έχω αφαιρέσει την ταινία και δοκίμασα τον φορτιστή σε άλλο κινιτο και δουλεύει, θα κανω άλλη μια προσπάθεια με άλλο φορτιστή αλλα δεν βλέπω καμιια ένδειξη οτι φορτίζει λογικά στο κινιτο θα περνάνε ελληνικά άρα το τεσταρουν μάλλον υποθέτω οτι έχει προβλημα η μπαταρία, θα μιλήσω αύριο με minideal να δώ τι θα μου πούνε,

Ευχαριστώ παντός

Συνήθως η μπαταρία είναι μισογεμάτη όταν έρχεται και μπορείς να ανοίξεις κατευθείαν το κινητό χωρίς φόρτιση. Αν έχεις πολύμετρο μέτρα την μπαταρία να δεις πόσα volt βγάζει

Και εγώ έτσι ξέρω αλλα αλλα το zte δεν νιώθει ,το κακό είναι οτι περίμενα 1 μήνα για να έρθει να δώ τώρα ποτέ θα ξεμπερδέψω

Και πολυμετρο δυστυχώς δεν έχω για να τσεκάρω την μπαταρία

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Ρε παιδιά εχω παρατηρήσει πως τελευταία δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιες φορές την κλήση. Κλείνει την κλήση πριν πάρει ή μόλις απαντήσει ο άλλος, και γράφει '' ο πομπός είναι απενεργοποιημένος''. Το ίδιο το κάνει και μετά απο κάθε κλήση σχεδόν, χάνεται το σήμα για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά το ξαναβρίσκει. Και αρκετές φορές οταν μιλάω απο bluetooth είτε στου αυτοκινήτου είτε στο ακουστικό, μου λένε οτι ακούγομαι σα ρομπότ...

Τί γίνεται ρε παιδιά, αρχίζει τα προβληματάκια το κινεζάκι μου...???

Παιδιά γνωρίζει κανείς κάτι να βοηθήσει...???

Παιδιά γνωρίζει κανείς κάτι να βοηθήσει...???

Δοκίμασες να βάλεις μια άλλη κάρτα sim?

Έχω ανεβάσει βίντεο με ξεπακετάρισμα για όποιον ενδιαφέρεται

σημ., συγγνώμη για την ποιότητα... :worry:

http://www.youtube.com/watch?v=RDk7BjglZRQ

Μόλις εγκατέστησα τη Ρομ του Bruno και εκανα repartition.

Παρατήρησα τα εξης,

Βλέπω μια οθονη μονο και δεν μπορω να κινηθω δεξια αριστερα στην επιφανεια.

Προσπαθω να μπω ρυθμισεις/προβολη/σκηνες και μου πεταει μηνυμα οτι η εφαρμογη ρυθμισεις εχει διακοπει.

Μηπως δεν εχει γινει σωστα η εγκατασταση;

Τελευταιο, πως αφαιρουμε την αναζητηση google απο μπροστα; το ειχα κανει στο v970 αλλα δε θυμαμαι...

Edited by vagosofron

Δεν έχω αλλάξει κάρτα ακόμη αλλά μάλλον δεν είναι αυτό, γιατί το πρόβλημα είναι πλεον πολύ έντονο.

με το bluetooth Mε ακούν σα ρομπότ....και απο το ακουστικό αλλά και απο το bluetooth του αυτοκινήτου. Ενω αμετα απο κάθε κλήση χάνεται το σήμα εντελώς για 2-3 δευτερα και μετά το ξαναβρίσκει μόνο του. Σα να κάνει μία express επανεκκίνηση αλλά χωρίς να κλέινει το κινητό.

Μήπως συμβαίνει επειδή δεν κάνω τις αναβαθμίσεις τις κινέζικες...???

Ή μήπως πρέπει να βάλω καμμιά άλλη rom...???

Έχει παρατηρήσει κανείς, ότι η οθόνη ενεργοποιείται και με το πάτημα των πλήκτρων έντασης?

Το έχω δοκιμάσει ( rom Bruno 3.1), αλλά άλλες φορές πιάνει και άλλες όχι. Πρόβλημα στη ρομ ή στα πλήκτρα άραγε?

Παιδια, το προβλημα με το return button υπαρχει σε ολους η ειναι καποιες παρτιδες απο τα πρωτα κινητα? αποτι διαβασα στο xda στο post του bruno, γραφει οτι ειναι προβλημα hardware και πρεπει να αντικασταθει μια ταινια στο εσωτερικο του κινητου, για να λυθει το προβλημα. Ρωταω γιατι παρηγγειλα ενα για δωρο πριν 15 μερες και θελω να ξερω αν θα εχω προβλημα :(

Έχει παρατηρήσει κανείς, ότι η οθόνη ενεργοποιείται και με το πάτημα των πλήκτρων έντασης?

Το έχω δοκιμάσει ( rom Bruno 3.1), αλλά άλλες φορές πιάνει και άλλες όχι. Πρόβλημα στη ρομ ή στα πλήκτρα άραγε?

Εμένα ενεργοποιείται αν τα πατήσω λίγη ώρα μετά το κλείδωμα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν ενεργοποιείται, μάλλον γιατί το κινητό πέφτει σε deep sleep.

Παιδια, το προβλημα με το return button υπαρχει σε ολους η ειναι καποιες παρτιδες απο τα πρωτα κινητα?
Απ' ότι έχω παρατηρήσει στις πρώτες παρτίδες κυρίως. Το δικό μου που έχει ημερομηνία παραγωγής Ιούνιο 2013 δεν έχει αυτό το πρόβλημα εδώ και 3 μήνες που το έχω.

Το εχω παραλαβει και εγω το κινητακι μου εδω και κανα δεκαρια μερες.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης, το κινεζακι μου πεταει, κανενα προβλημα.

Εμένα ενεργοποιείται αν τα πατήσω λίγη ώρα μετά το κλείδωμα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν ενεργοποιείται, μάλλον γιατί το κινητό πέφτει σε deep sleep.

Όντως έτσι πρέπει να είναι τελικά, μόλις το δοκίμασα.

Απ' ότι έχω παρατηρήσει στις πρώτες παρτίδες κυρίως. Το δικό μου που έχει ημερομηνία παραγωγής Ιούνιο 2013 δεν έχει αυτό το πρόβλημα εδώ και 3 μήνες που το έχω

Και το δικό μου Μάιο του 2013 και δεν έχει μέχρι στιγμής κάποιο θέμα.

παιδες καλησπερα εχω προβλημα με το φορτισμα το βαζω να φορτισει και ενω δειχνει οτι φορτιζει δεν κανει τιποτα..κανω 2-3 restart βγαζω μπαταρια και μετα παιρνει χαμπαρια ξερει κανεις τι παιζει η να βρω καποιο πωλητη του minideal και να τον αρχισω στα μπινελικια

Καλησπερα παιδια, μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα συνδεσω το τηλ με τον υπολογιστη? βαζω το usb αλλα μονο φορτιζει.

Καλησπερα παιδια, μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα συνδεσω το τηλ με τον υπολογιστη? βαζω το usb αλλα μονο φορτιζει.

Επιλεγεις μαζικη μεταφορα δεδομενων και να εχεις τους drivers usb στο pc.

Το φλας σε σχεση με το 967S ειναι πιο δυνατο;

Ρωταω επειδη το χρησιμοποιω αρκετες φορες για φακο και δεν μου ειναι αρκετο αυτο του 967 και σκεφτομαι να μεταβω στο 987.

Edited by gblakas

Το φλας σε σχεση με το 967S ειναι πιο δυνατο;

Ρωταω επειδη το χρησιμοποιω αρκετες φορες για φακο και δεν μου ειναι αρκετο αυτο του 967 και σκεφτομαι να μεταβω στο 987.

Δεν θεωρείται δυνατό το φλας του. Σε σχέση με το V967, δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Δεν θεωρείται δυνατό το φλας του. Σε σχέση με το V967, δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Γνωριζεις να υπαρχει καποιος τροπος να αυξησω την ενταση του;

Για το flash ως φακό, υπάρχει μια εφαρμογή που το κάνει πολύ δυνατό. Οποίος θέλει μπορεί να την κατεβάσει από εδώ: https://www.dropbox.com/s/hs504j4lkyq2gba/ChinaTorch.apk

Το κακό είναι ότι μόλις την χρησιμοποιήσεις, μετά αν ανοίξεις την φωτογραφική για να τραβήξεις φωτογραφίες, μερικές φορές δεν δουλεύει το flash και πρέπει να κάνεις restart για να επανέλθει.

Edited by panospc

Για το flash ως φακό, υπάρχει μια εφαρμογή που το κάνει πολύ δυνατό. Οποίος θέλει μπορεί να την κατεβάσει από εδώ: https://www.dropbox.com/s/hs504j4lkyq2gba/ChinaTorch.apk

Το κακό είναι ότι μόλις την χρησιμοποιήσεις, μετά αν ανοίξεις την φωτογραφική για να τραβήξεις φωτογραφίες, μερικές φορές δεν δουλεύει το flash και πρέπει να κάνεις restart για να επανέλθει.

Οντως πολυ καλη σ'ευχαριστω πολυ.

Κυκλοφορεί νέα V4.0 mod rom του Bruno σε μορφή update.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874

Pre-release (incremental update) containing new kernel, new baseband modem, updated libraries and kernel modules

Περιλαμβάνει και την πιο πρόσφατη έκδοση του Gravity Box.

Την δοκιμάζω τώρα και ενημερώνω για τυχόν αλλαγές.

edit Πέρασα το update, αλλά δεν έχω καταλάβει κάποια αλλαγή.

Πέρα από τις πληροφορίες της συσκευής όπου τώρα έχουν αλλάξει.

Αναφέρει ότι περιλαμβάνει και την πιο πρόσφατη έκδοση του Gravity Box, αλλά βλέπω ότι έχω την ίδια με πριν.

Edited by vagosofron