Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λόγω ότι δεν το χρησιμοποιώ δεν θυμάμαι για την 4.1.Η 4.2 του Bruno δεν το έχει αλλά το κατεβαζεις αν θες από το play store. Γιατί δεν το βάζεις από εκεί?

Το εκανα αλλα λει οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μας....

Εντυπωση....τι να πω....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραια....με την 4.2 που βρισκομσστε..?

Λειτουργει σωστα κ απροβληματιστα οπως η 4.1 η εχει θεματακια?

Ρωταω γιατι ειμαι ετοιμος να φλασαρω μια απο τις 2 και για τα ελληνικα αλλα κ το google+...και αν ειναι να φλασαρω

να βαλω την 4.2.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ωραια....με την 4.2 που βρισκομσστε..?

Λειτουργει σωστα κ απροβληματιστα οπως η 4.1 η εχει θεματακια?

Ρωταω γιατι ειμαι ετοιμος να φλασαρω μια απο τις 2 και για τα ελληνικα αλλα κ το google+...και αν ειναι να φλασαρω

να βαλω την 4.2.....

εγω τρεχω την 4.2(με το extended partition του bruno) και μου τρεχει αψογα(αν και καποιοι στο xda εχουν θεμα).καθαρη εγκατασταση απο την αρχη ομως.

αν βαλεις του bruno,βαλε και το προσθετο που εβγαλε για καποια προβληματα σχετικα με το titanium backup που υπηρχαν.

4.1 η 4.2?ψηφιζω 4.2

...και εγώ την 4.2 τρέχω με το re-partition. Σαφώς πιο γρήγορη και όλα καλά για την ώρα. Η μόνη "παραφωνία" για την ώρα είναι ότι δεν εμφανίζει τις πρόσφατες εφαρμογές όταν πατάς συνεχόμενα ακριβώς στο home button. Πρέπει να πατήσεις από πάνω από το εικονίδιο μεταξύ αυτού και το τέλος του bezel και γενικά δεν επιλέγεται εύκολα. Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα ROM.

Υπαρχει τρόπος να εγκαταστήσω το extended rom χωρίς το Flash tool?

Δε μπορώ να κάνω install τα USB drivers.

δεν μπορεις χωρις το flash tool.

γιατι δεν μπορεις να τους κανεις install?exe αρχειο ειναι.

το flash tool για να δει το κιν. θελει κολπο...οταν θα πατησεις download στο flash tool και αρχησει το searching τοτε θα συνδεσεις το κιν. στο pc.

δες προηγουμενα ποστ,ειχα φτιαξει ενα οδηγο.

...και εγώ την 4.2 τρέχω με το re-partition. Σαφώς πιο γρήγορη και όλα καλά για την ώρα. Η μόνη "παραφωνία" για την ώρα είναι ότι δεν εμφανίζει τις πρόσφατες εφαρμογές όταν πατάς συνεχόμενα ακριβώς στο home button. Πρέπει να πατήσεις από πάνω από το εικονίδιο μεταξύ αυτού και το τέλος του bezel και γενικά δεν επιλέγεται εύκολα. Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα ROM.

για δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AID.icsjb.taskmanager.free

εμενα με εχει βοηθησει.

για δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AID.icsjb.taskmanager.free

εμενα με εχει βοηθησει.

...σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει ζήτημα γενικότερα με την ευαισθησία του home button ή περιορίζεται στη συγκεκριμένη ROM.

Άλλος ένας κάτοχος του v987 είμαι κι εγώ από σήμερα!! Παραγγελία από minideals, μου άργησε αρκετά γιατί είχαν κάνει κάποιο λάθος,όμως για αποζημείωση μου έβαλαν και μια sd 8GB στο πακέτο!Σαν ποιότητα κατασκευής,με χαλάει λίγο το κάλυμμα της μπαταρίας,είναι πολύ πιο "κινεζιά" απ'ότι περίμενα από την ZTE.Μάλιστα,επειδή έχω πάρει και στη γυναίκα το v970s,εκείνο το βρήκα καλύτερο στο συγκεκριμένο τομέα.Κατά τ'άλλα,ελαφρύ,γρήγορο,είχε μέσα όλες τις γλώσσες(και Ελληνικά) και δεν χρειάστηκε να περάσω κάτι.Δεν είναι πολύ μεγάλο όπως το φοβόμουν,βολεύει η χρήση και με ένα χέρι,παρόλο που δεν έχω και τεράστια δάχτυλα!

Άλλος ένας κάτοχος του v987 είμαι κι εγώ από σήμερα!! Παραγγελία από minideals, μου άργησε αρκετά γιατί είχαν κάνει κάποιο λάθος,όμως για αποζημείωση μου έβαλαν και μια sd 8GB στο πακέτο!Σαν ποιότητα κατασκευής,με χαλάει λίγο το κάλυμμα της μπαταρίας,είναι πολύ πιο "κινεζιά" απ'ότι περίμενα από την ZTE.Μάλιστα,επειδή έχω πάρει και στη γυναίκα το v970s,εκείνο το βρήκα καλύτερο στο συγκεκριμένο τομέα.Κατά τ'άλλα,ελαφρύ,γρήγορο,είχε μέσα όλες τις γλώσσες(και Ελληνικά) και δεν χρειάστηκε να περάσω κάτι.Δεν είναι πολύ μεγάλο όπως το φοβόμουν,βολεύει η χρήση και με ένα χέρι,παρόλο που δεν έχω και τεράστια δάχτυλα!

...εύχομαι να το χαρείς. Αν σκοπεύεις να πειραματιστείς, σίγουρα μεταγενέστερες ROMs όπως η Bruno 4.2.1 V2.0MOD θα σε ενθουσιάσουν περισσότερο.

Edited by emxa2k

Έχεις κάποιο λινκ για την έκδοση 5.6 του Μπρούνο;

...συγνώμη εκ παραδρομής σου έγραψα έκδοση ROM από άλλο μου κινητό. Εννοoύσα την V2.0MOD 4.2.1 του Bruno. Ότι χρειάζεσαι σχετικό είναι εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40605961#post40605961

Υπάρχει ακόμα και διαδικασία ενοποίησης της εσωτερικής μνήμης εφόσον σε εξυπηρετεί.

Edited by emxa2k

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση... παρακολουθούσα το forum εδω και καιρό και πρόσφατα αγόρασα το zte v967s που μοιάζει πολύ με το v987, το κινητό στα λεφτά είναι πολύ καλό, το μόνο που με ψιλοχαλαέι έιναι η οθόνη του, στην απεικόνιση του μαυρου χρώματος(ειναι λίγο πιο γκρι από το htc deisre hd που ειχα) μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν η οθόνη του 987 είναι καλυτερη από του 967s ??? εκτός απο την ανάλυση που είναι μεγαλυτερη.

zte v987

5.0" HD, 1280 x 720, 16M Colors, TFT-LCD

Capacitive Multi Touch Screen / OGS (One Glass Solution)

zte v967s

5.0" QHD, 960 x 540, 16M Colors, IPS-LCD

Capacitive Multi Touch Screen

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση... παρακολουθούσα το forum εδω και καιρό και πρόσφατα αγόρασα το zte v967s που μοιάζει πολύ με το v987, το κινητό στα λεφτά είναι πολύ καλό, το μόνο που με ψιλοχαλαέι έιναι η οθόνη του, στην απεικόνιση του μαυρου χρώματος(ειναι λίγο πιο γκρι από το htc deisre hd που ειχα) μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν η οθόνη του 987 είναι καλυτερη από του 967s ??? εκτός απο την ανάλυση που είναι μεγαλυτερη.

zte v987

5.0" HD, 1280 x 720, 16M Colors, TFT-LCD

Capacitive Multi Touch Screen / OGS (One Glass Solution)

zte v967s

5.0" QHD, 960 x 540, 16M Colors, IPS-LCD

Capacitive Multi Touch Screen

...χωρίς να έχω δει το v967s, πιστεύω του v987 είναι ανώτερη και τεχνολογικά, δεδομένου ότι είναι και OGS. Σε πραγματικές συνθήκες ωστόσο και για ένα μέσο χρήστη δεν νομίζω να υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές πέραν της ανάλυσης. Πάντως ένα θεματάκι με το γκρι το έχουν οι περισσότερες της κατηγορίας σε αυτά τα κινητά που μιλάμε με ελάχιστες εξαιρέσεις. Σίγουρα περισσότερα γνωρίζει ο Σταύρος (gerstavros2) που περνάνε αρκετά από τα χέρια του ή και άλλα παιδιά από το forum.

...μπορεί κάποιος κάτοχος (ulvergr είδα ότι είχες αναφέρει το ίδιο ζήτημα στο xda developer) να με διαφωτίσει γιατί δεν μπορώ να δω τα φλασάκια μου (είναι FAT32); Μου βγάζει μόνο notification "SD card safe to remove". Αν πάω Storage και επιλέξω "EXTERNAL USB STORAGE/Mount USB Storage" απλά κάνει mount την εξωτερική SD card επί δύο. Είμαι στη V2.0MOD του Bruno και mouse/keyboard βλέπει κανονικά. Edited by emxa2k

Χρειάζεται Otg καλώδιο, εγώ νόμιζα ότι ήταν αλλά έκανα λάθος. Πήρα από. Ebay και όλα οκ

...έχω πάρει ήδη και δοκιμάσει με δύο επώνυμα USB to OTG (ένα κλασικό με καλώδιο και ένα Adapter). Δυστυχώς συνδέοντας οποιοδήποτε φλασάκι, βγαίνει notification "SD card safe to remove" ή/και "External USB storage safe to remove, η εξωτερική SD κάρτα πάντα γίνεται umount και αν κάνω Mount ξανά και SD και External USB storage απλά μου εμφανίζει δύο SD cards με τα ίδια περιεχόμενα της εξωτερικής SD. Λέτε να έχει σχέση με το external memory mod? :(

Κάπου διάβασα ότι αν συνδέεις φλασάκι σε USB OTG και κάνει dismount την SD κάρτα, παίζει να είναι buggy το kernel.

Τα καλώδια είναι καινούρια και να είναι και τα δύο προβληματικά είναι δύσκολο. Άλλωστε πληκτρολόγια, mouse τα βλέπει οκ.

Edited by emxa2k

Έχω αποφασίσει να πάω για το v987, μετά και την αναμονή για το jiayu g4 advanced, την μέτρια τελικά απόδοση του umi x2 (ειδικά στο wifi) και την ελειψη εμπιστοσύνης σε κινητά άλλων brands (πχ icoean). Έχω δει τα video reviews και τα εξαιρετικά σχόλια για την οθόνη του κινητού, την ταχύτητα του, απόδοση wifi, gps κλπ. Με προβληματιζει λίγο αυτό που διάβασα για την ποιότητα στο πισω καπάκι και την απόκριση των capacitive buttons. Μπορεί κάποιος που το εχει να μας πει δυο λόγια για αυτά ή και οποία αλλα προβλήματα του κινητού ;

Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητό και την ποιότητα του.

Το πίσω καπάκι θεωρώ ότι είναι μια χαρά, είναι λεπτό για να μην είναι κουμουτσα το κινητό. Σφραγιζει αριστα χωρίς τρεξίματα.

Τα κουμπιά θα ήθελα η ευαισθησία τους να είναι λίγο καλύτερη αλλά αν δεν κάνω λάθος η zte έβγαλε ένα update pack που το φτιάχνει αυτό...

Γενικά σαν αγορά θα το πρότεινα

Γεια σας παιδια... Εγω εχω εδω και κανα 8μηνο το V970 απο etotalk.cοm και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος για τα λεφτα του. 2 προβληματακια εχω μονο με τον χωρο που μου δινει το android gia apps και το headphone jack!!! Λοιπον επειδη το εψαξα λιγο το θεμα. υπαρχουν 2 ειδη υποδοχων 3.5mm: OMTP (παλιου τυπου που εχει και το V970) και CTIA (καινουργιου τυπου που εχουν τα iphone και ολα τα καινουργια κινητα). Αγορασα ψιλοακριβα ακουστικα τα οποια ειναι τυπου CTIA και δεν παιζουν στο V970. Και ρωταω λοιπον ξερει κανεισ τι τυπος jack ειναι στο V987???? :d Edited by Kasidiaris

Γεια σας παιδια, ενδιαφερομαι και εγω να παρω ενα κινητο απο κινα αλλα επώνυμο. Ειμαι αναμεσα σε ΖTE v987 ή lenovo A830! Ποιο λετε εσεις? Και το ZTE V970 το θεωρο πολυ καλο κινητο. Εχω ενα ZTE carl φθηνο αλλα για τα λεφτα του πολυ καλο. Απλα λεω να παω σε 4πυρηνο. Συγνωμη εαν σας βγαζω εκτος θεματος. Σας διαβαζω πολυ και εχετε πολλες γνωσεις και μπραβο σας που βοηθατε τον κοσμο.

Γεια σας παιδια, ενδιαφερομαι και εγω να παρω ενα κινητο απο κινα αλλα επώνυμο. Ειμαι αναμεσα σε ΖTE v987 ή lenovo A830! Ποιο λετε εσεις? Και το ZTE V970 το θεωρο πολυ καλο κινητο. Εχω ενα ZTE carl φθηνο αλλα για τα λεφτα του πολυ καλο. Απλα λεω να παω σε 4πυρηνο. Συγνωμη εαν σας βγαζω εκτος θεματος. Σας διαβαζω πολυ και εχετε πολλες γνωσεις και μπραβο σας που βοηθατε τον κοσμο.

...και μόνο για την οθόνη HD OGS θα σου πρότεινα το ZTE V987. Είναι άλλη κατηγορία.

Ευχαριστω και εγω αυτο λεω να παρω γιατι εχει και υποστήριξη απο custom rom! Παιζει κανενα κουπονι? Λεω απο minideal Που δινει δωρεαν θηκη , screen protector kai δωρεαν μεταφορικα. Ποτε δεν ειχα τοσο μεγαλο κινητο (5 ιντσες) ειναι μεγαλο στο χερι?