Jump to content

cksot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cksot

  1. Καλημέρα παιδιά. Δοκίμασα να εγκαταστήσω τον xposed installer στο κινητό αλλά όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση του framework μου έβγαλε το μήνυμα οτι δεν είναι συμβατό με την έκδοση του SDK ή την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή. Το τηλέφωνο φοράει την Oxygen rom. Τελικά βρέθηκε λύση ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό:
  2. Καλή επιτυχία σε όλους! Σε μένα πιο πολύ όμως ;-)
  3. Προτιμώ να το κερδίσω παρά να το αγοράσω! Καλή επιτυχία σε όλους!
  4. Για να δούμε αυτή τη φορά! Καλή επιτυχία σε όλους!
  5. Πάντα ζαχάρωνα ένα Xiaomi! Οπότε... Καλή επιτυχία σε όλους!
  6. Άντε και καλή μας τύχη για άλλη μια φορά!
  7. Καλή οκταπύρηνη επιτυχία σε όλους μας! :-)
  8. Για παμε να δουμε τι θα βγει! Καλη επιτυχια :)
  9. cksot

    Oppo R819

    Ναι φίλε μου. Στον Viktor αναφέρομαι. Όχι δε θα τα ανεβάσω κάπου δημόσια. Εγώ πάντως κατάφερα να το διαλύσω την περασμένη εβδομάδα και χωρίς ειδικό λογισμικό!
  10. cksot

    Oppo R819

    Μου το έδωσε ένα μέλος του oppo forum. Ζήτησα την άδεια του να το δημοσιεύσω αλλά ενώ είναι υπέρ αυτού. Θεώρησε καλό να μην για λόγους ασφαλείας. Πολλοί μπορεί να καταστρέψουν τα κινητά τους. Σύμφωνα με τον φίλο από το άλλο φόρουμ πάντα. Εάν κάποιος έχει πρόβλημα όμως, ευχαρίστως να βοηθήσω όμως σε pm.
  11. cksot

    Oppo R819

    Όλα οκ τελικά με το κινητό. Το πρόβλημα επιλύθηκε χρησιμοποιώντας λογισμικό της Oppo. Ήταν δουλεια 5 λεπτών και αυτό που έκανα ήταν να φλασαρω ξανα την ρομ. Όχι μέσω recovery αλλά με την χρήση της έκδοσης του flashtools για το κινητό αυτό.
  12. cksot

    Oppo R819

    Δεν είσαι ο μόνος που αδυνατεί να καταλάβει τι έκανα! :) Έγραψα το πρόβλημα μου στο φόρουμ της oppo και περιμένω. Αλλιώς πακετάκι και στο σερβις της εταιρείας. Είναι και μινι ταμπλετ παντως. Καθως μονο στο wifi συνδέεται... Καλημέρα :)
  13. cksot

    Oppo Find 5

    Ένα λινκ της αγγελίας σου; Έστω και pm. Καλημέρα :)
  14. cksot

    Oppo R819

    Τελικά χρησιμοποίησα την δυνατότητα adb sideload της twrp και όχι μόνο μου πέρασε την ρομ. Την εγκατέστησε κιόλας. Βέβαια η συσκευή μου συνχίζει να είναι προβληματική καθώς κάτι πρέπει να πείραξα και δεν αναγνωρίζονται οι sim. Δεν είναι θέμα ρομ αφου όσες και να πέρασα δεν άλλαξε κάτι. Στις 3 δεν έχει baseband και imei ενώ στην τέταρτη δεν έχει μόνο το imei...
  15. cksot

    Oppo R819

    Ωραία όλα αυτά αλλά υπάρχει ένα σημείο που λέει "enable USB Debugging". Αυτό που με προβληματίζει είναι πως εγώ δεν μπορώ να μπω σε debugging mode μιας και δεν εχω λειτουργικό.
  16. cksot

    Oppo R819

    Το adb push τι ειναι; Ευχαριστώ για την απάντηση.
  17. cksot

    Oppo R819

    Το adb push τι ειναι; Ευχαριστω για την απάντηση.
×
×
  • Create New...